Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magiszter
Te vagy egy pöttyet eltévedve. Az internet világában nincs olyan hogy idõzóna. Ha akarom akkor letöltöm 18:00 perckor pl a 3dgamer oldaláról. Szóval ha bolti megjelenés lenne ennyire pontosan idõzítve akkor valóban.

Az már más kérdés hogy kapsz-e letöltési szálat és ha igen akkor mikor. AZért mondom hogy megjelenés +1nap nem a világ vége. És ha holnapra elavul a grafikája akkor hát Istenem! Játszom egy sz*r gagyi játékkal. De fülig ér majd a mosolyom 😄DDD

Pretorian
Áhhh, ne izguljatok. Gamestar valszeg már este 9 felé átrántja lokálba, oszt' lehet tölteni.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Esrohnoil
Holnapig elavul? LOL 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

erre ne vegyél mérget 😊
hallotad már azt a szót hogy fileplanet exclusive? 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Methylisocloro
egyénként nagy disznóság hogy azt mondták ma jön ki a demó, aztán este hatkor teszik ki.
én ma már nem tudom letölteni, holnap meg már nem érdemes mert addigra elavul a grafika 😞

Methylisocloro
A fejlesztõk saját szerverén tuti hogy fent lesz 😊

el vagy tévedve bartátom..., mi gmt+1 ben vagyunk azaz 19:00kor fog nálunk kijönni ugye..., namost hogy te 0 perc alatt kapsz szálat annak pont 0 az esélye...
ilyen gameknél min fél óra ha mákod van, ha nem akkor több 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Magiszter
18:00 GTM szerint akkor kb 19:00-ra már kapsz is letöltési szálat (jó esetben) vegyük azt hogy 400Mega akkor az mondju kegy 2Mb-es kapcsolattal ha terhelt a szerver akkor 20:00-ra már lent van. De ha nem vagy szerencsés akkor 21:00 vagy 22:00. Tehát jobb ha inkább holnap esel neki 😄 én azt fogom tenni ha komoly ez a 18:00-ás megjelenés.

aaz simán jó
este 7 + 2 óra sorbanállás: aki siet már kezdheti is tölteni 😄

nforce fórumon 18:00 GMT írnak.

Magiszter
talán este 8-9-10 körül. de én addigra már az igazak álmát fogom aludni. Már msot kivagyok. Vagy ha mégsem akkor meg könyvet olvasok. HA 8-ig megjelenik akkor 12-1-ig játszom vele az tuti 😄DDD

nemnem... ma biztos fent lesz vhol 😊 de tényleg tuti!
Magiszter
optimista vagyok: szerintem ezzel már csak holnap fogunk játszani <#rinya>

Serpa
barátságos méretet szeretnék letölteni.
amúgy gondolom a sokat látott videóban lévõ pályát lehet majd megnézni.

A fizetõsök ALATT vannak az ingyenes szerverek, görgesd lefele az oldalt <#nezze>

hát igen, a fileplaneten tuti fent lesz.Sõt, sztem is ott lesz elõször. csak kár, hogy eddig semmit sem tudtam onnan letölteni. leszedtem már onnan letöltõ progijukat, meg regisztráltam is, de még mindig csak fizetõsen íja ki... 😞
Magiszter
Én is <#nevetes1><#idiota>

Methylisocloro
remélem igazad lesz <#wink>

Magiszter
Amúgy meg pl a Legósztárvórsz demóját is este rakták fel úgy tudom. Lehet hogy ezt is csak délután-este rakják fel bárhova is.

Magiszter
Nem nem. Csak a Fileplanet-nek van meg a joga ahhoz hogy ma legeslegelõször tõle tölthessen mindenki. Magyarán szólva felteszik oda és onnan szerzik meg majd a többiek szerintem. Ja és nem csak a memberszek tölthetik hanem mindenki más is, csak gyõzzed kivárni a szabad letöltési szálakat majd 😊

Amúgy néztem a fájlplenetet is és ha mát lehetne tölteni tõlük akkor szertiem 72-es betükkel lenne kirakva.

Methylisocloro
hogy érted hogy nincs fent sehol?
ma csak a fileplanet-re teszik fel és egy ideig onnan is csak regisztrált tagok tölthetik
szvsz

Magiszter
még nincs fent sehol <#rinya>
De remélem mire hazajövök melóból fent lesz már mindenütt, még a gépemen is <#nyes>

j0nNyKa
kb. olvass vissza 6 hszt, es rajossz, hogy mas se tudja

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

kb. mikorra várható?

vagy nem... 😛

grebber
Bakker mire hazaérek holnap csomo hsz-t kell végigolvasnom.
Remélem csak jókat irtok majd a demoról!

Next PC upgrade: 2022

aha, most néztem fel rá 😊
lego star wars II fenn van már ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

én majd a gamestar honlapján nézem, oda mindig felteszik az új demokat
Azt lehet tudni, hogy hány óra fele jön a demo?

Magiszter
Tudod, rólam tudják hogy nem vagyok normális, de téged még nem ismernek eléggé <#banplz>

Magiszter
Remek. Mostmár mégjobban várom. Legyen már kedd, legyen már október vége és legyen már a kezemben ez a gém <#rinya><#hehe>

Esrohnoil
"Szörnyek eszik egymást"
Hát ez lol...
Már látom h. az lesz az egész single játék lényege h. úgy oldalazz h. az ellenfeleid egy vonalba kerüljenek, és akkor majd jól egymást gyakják. 😄DD

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Jah, elég gázasnak hangzik... Hacsak nincs 5 monitorod. 😄

hát bazz az elég xar lehet ^^ xD szól vki hátranézel stb.. ott az egér + ha oldalra nézel a képernyõt se látod xDDD

látod, te már kitünsz a tömegbõl 😊

Értem, még jó, hogy a különbözõ csillagharcos illetve wckefe tipusu hozzászólásokhoz nem érkezett "építõ jellegû" válasz, de az enyémhez igen 😊

pontosan 😊 de ettõl mgé ha valamin csak az nevet aki modnta onnantol az már nem humor hanem egyéni perverzio 😊

Magiszter
Milyem mély filozófiai témát találtunk 😄
A humor az nézõpont kérdése. Valakinek az vicces, valakinek ez vicces.

T minusz 2 nap 😄

a humor az amin mindenki nevet nem csak te... 😊

Magiszter
Majd ha gazdag leszek akkor veszek 1-et próba képpen <#nyes>

Látom a humor neked sem erösséged.

mégegy szagértõ..., jajjjj

Akkor CS-ben vagy kitekered a nyakadat, vagy hagyod, hogy hátbalöjenek?😊

fejedre rakod, aztán úgy mozog a játék is, ahogy a fejed.

Magiszter
Trackir Támogatás? Az mi? Ilyenrõl még nem hallottam.<#nemtudom>

DummyBoy
Némelyik FPS-ben van ilyen (Vagy lesz ... pl: ArmA-ban lesz Trackir Támogatás ...)

Az a gáz, hogy "kicsit" drága a TrackIR 😞

Mellesleg pont jókor jön a Demo, pont akkor kezdem majd a melót 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Magiszter
Megnéztem az összes eddigi kiadott videót a játékról. Eszembe jutott hírdelen a Start Trek:Strafleet Commando 2 (vagy valami ilyesmi). Abban volt egy olyan beállítás hogy a fegyver külön mozgott a kamerától egy bizonyos szintig. Sokkal jobban bele tudtam magam élni abban hogy a kezem nem a fejemmel mozog hanem függettelenûl tõle, mint a valóságban. Ezt bele kellene vezetni ebbe a játékba is. Meg úgy az öszes belsõnézetesbe.
end.

T minusz 3,5 nap a Demóig 😛

soxerencsét ··