6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
#1761 És a neten lehet már most fenn van... -
#1760 Ezelőtt 1 nap 4 óra volt,most meg 1-10... -
sorrow #1759 Ha a magyar verzió (sokat) késne, attól remélem később még bele lehet tenni a magyar feliratokat az angol verzióba is. -
FLeK0 #1758 magyar idő szerint 25-én, szerdán délután jön ki amerikában, 27-én reggel európában. MO-n persze még késhet a boltokban ha későn fordítgatják a feliratokat. -
#1757 Szerintem inkább valamelyik driverrel van a gond. Nekem 9600-osom van és azon remekül fut. Meg különben is source a motorja szal menni kéne... -
#1756 hát a joindulat nem nagyon sugárzik belőled xD -
#1755 Ne játsz vele xD -
#1754 Uh, negyed óra játszás után "Internal error driver DirectX9 Present()" dumával kidob a játék. Ez mitől lehet? Régi a vidikarim már és nem tud megjeleníteni vmit? Radeon 9550-em van! -
#1753 Sziasztok!
A játékot (demot) lehet 800x600-ban futtatni valahogyan? -
veri5 #1752 Akkor holnap jön ki?! -
Thanatos #1751 magyar idő szerint... -
veri5 #1750 5 óra múlva már egy nap sem lesz:D -
vg #1749 Jaj kisfiam, hogy beszélsz? Ülj le szépen! -
#1748 Na na! Itt próbáljon meg mindenki a játékkal és ne egymás szidásával törődni, lehetséges ez? Utálom ezt látni minden topikban. -
veri5 #1747 Nekem kb. 20 mp-t tölt -
Code92 #1746 ha ennyire nagy a képed akkor már vehetnél nekem is egy jobb géped balf....sz -
csgj #1745 Franciaország eu tagállam....úgyhogy az... -
csgj #1744 és te ezért kaptad a büntetőpontot? -
vg #1743 Örgem, nekem is 2 giga van, megsem töltött semmit a demo... virtuális memóriád feldughatod! ;) Ja, apád gépe szar, tömören! -
Newfronter #1742 Ez most EU vagy nem? :S
release date -
#1741 Ez egy jó meglátás.. Annyira szájbarágós a környezet felhasználása, hogy néhol már hülyén néz ki.. -
Newfronter #1740 Ahogy látom holnap Amerikában jelenik meg először, ami nekünk szerencsésebb. 27.-én EU, Steam. -
#1739 Én is hasonlóan vettem észre. Normal egész könnyű, egyszer sem halok meg úgy, de a Hard annyira életszerű, hogy tényleg nem gyerekjáték végigvinni a demo-t sem, ha már 3 ork támad rád. Én a teljesben maradok a Normal-nál és másodszorra/harmadszorra megkísérlek egy Hard-ot is.
Kérdés: Holnap melyik változat jelenik meg és 27-én melyik ...? -
Rick Wyeth #1738 aprop demo:) elég érdekes volt néha a fizika :) volt hogy 2 méterreset rugott hogy beleszálljon a tüskébe :) és volt hogy alig mozdult az ellen :) Amugy nekem ugy tűnt mintha direkt a fizikára hajaztak volna itt is. Túl feltűnőek voltak a lehetőségek:) -
Rick Wyeth #1737 örgem megnyugtatlak.
Apám gépén 2 giga memoria
van plusz 1 giga virtuális
és így is 2 perc a töltés :) Amugy azért mondtam a hardot mert akkor életszagúbb, én azon fogom nyomni mert a demoban is tul könnyű volt a normal -
Thanatos #1736 örülünk... -
vg #1735 Én soha egy játékot sem játszotam hard fokozaton, azon már nem lehet élveni egy játékot sem, szerintem legalábbis. Az pedig, hogy sokat tölt memória kérdése, semmi más. -
Newfronter #1734 Így már jó, köszi! :) -
Rick Wyeth #1733 így jó lesz ?? :D -
Rick Wyeth #1732 pontosítsam a 48 órát
Hát az kb így jön ki...
1, nagyon sokat tölt.
2, maga a játék is alap 15-17 óra között van Bad Sector szerint8 Ő tesztelte)
3, különféle megoldások végigjátszáshoz
4,rengeteg videó.
5, nem kell végigrohanni a pályákon, hanem gyűjtögetni kell:) (pontosabban körültekintően caplatni
6, Valszeg sokszor meg fogsz halni (ajánlom a hard szintet mert az az igazi kihívás, a normal eléggé gyengus bár kezdetben az is elég :) -
veri5 #1731 Hát az kevés...inkább 10-20 -
FLeK0 #1730 5-10 óra között gondolom -
Newfronter #1729 tehát 48 óra? :D Kérlek pontosíts! -
Rick Wyeth #1728 amugy én tökre abban bíztam hogy holnap vagy akár ma már jácchatok... De rájöttem hogy az igazi élvezet az a jövőheti ősziszünet lesz :D vagy is a jövőutáni :D -
veri5 #1727 Ja,eléggé:) -
#1726 ez jó lenne játékidőnek is nem? :D -
#1725 Nekem meg egy bolti verzió is megfelene....esetleg megvenni, hogy folytatása is legyen a dolognak... -
Rick Wyeth #1724 1 hétvége a játék idő -
veri5 #1723 1 nap 11 óra 50 perc jeeeeee:)) -
#1722 Nekem egy DEVIANCE vagy egy Razor1911 is megfelene:D