Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.
Sok minden nem derül ki belõlük.
Qwerty4
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Next PC upgrade: 2022
Bár én elfelejtettem bekapcsolni egy jó ideig, az utolsó fejezetnél jutott eszembe. 😄
Qwerty4
Átvezetõ videokban angol ill magyar verziokban van felirat?? Mert nem emlékszem már! 😞
Next PC upgrade: 2022
ps3-ra jelenleg kevés rpg van, sajnos. jelenleg😞 így marad a Pc
és pc-s rpg-k (konzolos átiratban is) nagyon jó hangulattal lepnek meg😛
bár valamiért nem tudtam ati catalystot cserélni zeért lepucolom a motnai verziót és megnézem hátha felmegy...
Qwerty4
hoyg a játék eleje egy fehér négyzet átlósan áthúzva😊 szal nem tudja a videokat megjeleníteni😊
bár most már ninics c++ hiba , simán memóriacímre hivatkozik amibõl nem trud olvasni😊
erre tud valaki valamit?😊
elnézést az amatõrösködésemért, deh élni halni szeretnék ezért a játékért😊
bár a gamecopyworldrõl sajna nem tudok letölteni😞 régebben ment vagy csak a web securirty guard nem negedi nem tudom😞
Szóval indítás után c++ runtime error hibaüzit dob ki és kilép.😞
demo efutott a gépen
warezba majd eredeti után is ezt csinélja
mi lehet a hiba oka , mert már kivagyok hgoyg egy ekkora rpg gammel ne tudjak játszani😞
nagyon szépen köszönöma segítségeket elõre is
mostanában lett elég jó gépem ahoz h tudjak vele játszani...
ott tartok hogy a 2. követ teszem bele a pók szoborba de az elsõ kõ nem tudom hova tûnt... nincs a helyén és amikor berakom a 2.-at akkor a csaj beszél vmit és semmi sem történi 😞 nem tudom mit csináljak. pls help!
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Qwerty4
Én nem bánom, hogy régi az AF, ki fogom próbálni, attól még a DM-nál is lehet jobb.Majd kiderül. 😊
Qwerty4
És ha a játék nem indulna így se, vagy nem tölti be, de már hibaüzenettel a pályát akkor frissítsd a VGA driverét!
Qwerty4
Qwerty4
másodszor, ha nem ezzel patchelted, akkor töltsd le az 1.02 es patchet pl innen és gondolom törtverziót használsz (mivel az alap nem indult) a cracket is innen (az 1.02es intenational fixed exe-t keresd HATRED készítette). ha ez sem segít, teljesen távolítsd el a játékot, majd újratelepítés, 1.01es patch itt találod és UTÁNNA 1.02es, majd crack, és játékindít. így mûködnie kell
Itt írtam róla ismertetõt:
Arx Fatalis
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
asszem az Arx Fatalist is ilyen, de azé utánnajárok...
Pont a HL2 az aminél nem volt jó megoldás sztem az epizódosdi, akkor nem mondanák semmit ha egy-egy epizódra fél évet kellene várni, úgy normális lenne, de túl sok idõ telt el az ep1 és ep2 között, ugye ma már megjelent steamen. 😊
Ha DM-féle játékra vagy kíváncsi próbáld ki az Arx Fatalist, ugyan én még nem teszeltem azt a játékot, de egyesek a DM-hoz hasonlították.
Az Oblivionnal volt egy rövid találkám, de a videókártyám nem igazán bírta el azt a játékot és akadozott, úgyhogy töröltem, de tervezem újból elõvenni valamikor 2008 vége felé.
Qwerty4
A HL2-Ep2-t én is k*rvára várom, már minden porcikám kívánja már több mint egy éve, de nem kell már sokat aludni szerencsére, napok, hét kérdése. 😊
Az epizódozást meg jó lenne elfelejteniük a játékkészítõknek, nem valami szimpatikus dolog számomra. 😞
Qwerty4