6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
  • martinho040150
    Mindjárt meglesz
    egyébként multizni jó vele???
  • lololol
    a single player megy
  • XuChi
    ja egyépként a játék ugye steam nélkül is megy rendesen igaz? Mert ez a szteam egy érdekes dolog ám.
  • XuChi
    Most ugrik majd be a gépembe vagy egy 7950gx2 1024mb vagy egy 8800gts 320mb. És gondolkozom hogy a collextros verzióm mellé megveszem a simát is mert az magyar :D. És akkor majd fullon is kijátszom :D. Lessz vagy 100fps :D.
  • Silent Knight
    egyébként megvolt az első kifagyásom :D (a játék patchelt persze). és a kövek helye, amit ígértem: elsőt leírtam. de újra: ahogy leestél a pálya elején, fordulj balra, itt egy keskeny folyosó van, menj be és forsdulj balra, megláts egy koporsót. VIGYÁZZ tűzcsapda van előtte, amit nem látsz (kivéve, ha megvan a képességed, mind nekem ;-) ). itt a kő fent. ezt kell berakni a pókba elsőként (fehér színű kő), második kő: sárga, a zombis teremben fent a falon, 3ik kő (lila), a halott szellemnél (ezt jólmegaszontam :D:D), a koporsója díszeként láthatod. a negyedik kő: ha jól emlékszem narancs. a hatalmas terem, ahol van egy hosszú kőhíd, ami a végén el van szakadva. itt lent van víz, és ott egy koporsó is, benne a kő (világít narancsszínűen a kő). könnyű megtalálni őket, mert hála az égnek, lineális a pálya.
  • Silent Knight
    hát, nekem highon van, vsync on, 2x AA és 4x AF mellett, átlag 30fps, most épp viszi a 50fps-t gond nélkül az égő város, bent a várban), a 30fps nekem elég, a játék gyönyörű (a Full HDR ezért nemsemmi), néha beszaggat, a tűzlabdánál 13fps-re, itlyenkor diavetítés, de gyönyörű :D
  • Silent Knight
    sajna telepítős verziót kell szerezned, a jó hír, hogy van (demonoid.com - torrentoldal) a rosszhír, hogy 7.15gb... vagy másik jó hír, hogy 4000ft, a rossz hír, hogyha maximalista vagy, mint én, akkor 7000ft a Collector's Edition, de megéri :-)
  • martinho040150
    ja,azt csinálom
  • XuChi
    A játék a legnagyobb tömegjelenetnél sem ment lejjebb.

Amugy mediumban van minden mert fullon sajna csak 20-30fps ami nekem édes kevés.
  • RMarvin
    szerintem nézz inkább telepítős verzió után
  • martinho040150
    ez a problémám
    nekem a kicsomagolós verzsön van meg
    mit csináljak hogy felismerje a gépem hogy "telepítve" van a játék??
    http://img442.imageshack.us/img442/1944/nvtelenka3.jpg
  • Silent Knight
    köszi! de majd ha végig értem a játékon, akkor nézem meg...
  • Silent Knight
    csak kérdeztem, látom a játék fullon van, és fraps 50fpt írt a shotok idején :D:D. tűzlabdánál nem lessul be?
  • RMarvin
    DM-Secrets
  • XuChi
    Asus m2n-e + 5200+ +2048mb ddr2 kingmax +7800gtx 256mb. Miért?
  • Silent Knight
    hát, nemtudom, hová keveredtél, nekem először a PainKiller egy pályája urott be errl a két képről :D:D . mindenesetre jó, hogy megvan :D mindenestre zombi ellen: Villámtőr !!!!!!!!!!!!!!!!! hatásos, egy erősütés, és fekszik, utánna leszúrni és kinyúvad. valamint továbbra is keresem a titkos helyeket :D már egy csomó megvan :D lehet, harmadszorra már csukott szemmel iszem végig :D. XuChi (HONDA) milyen géped van? (konfigot kérek pls!)
  • Silent Knight
    most szépen leírom a kövek helyét: az első: ahogy leestél a pálya elején, fordulj balra, itt egy keskeny folyosó van, menj be és forsdulj balra, megláts egy koporsót. VIGYÁZZ tűzcsapda van előtte, amit nem látsz (kivéve, ha megvan a képességed, mind nekem ;-) ). itt a kő fent. ezt kell berakni a pókba elsőként (fehér színű kő) , a többit írom, ahogy megszereztem őket :-)
  • RMarvin
    Megvan a fehér-képernyős SP oka: Miután felinstallálod az SP-t és az MP-t, a STEAM-nek nem szabad tudnia az SP-ről, mert amint kijelölöd azt, az install könyvtárból átránt a Steam könyvtárába egy halom fontos állományt, ami működésképtelenné teszi az SP-t (fehér képernyő). Tehát:
    - install SP & MP
    - Steam kinyit, activáláskor csak és kizárólag az MP-t kijelölni.
    - hátrány: a másfél órán keresztül letöltődő MP-Patch-nek hála nem lesz magyar nyelvű a játék. Aki tud az MP-hez magyarosítást adni, az visítson!
  • XuChi
    Megvan áááááááá. Thx a helpeket.
  • XuChi

Na innen hogy megyek vissza a pók szoborhoz???
  • XuChi
    Na megvan végre csak én az első zombis szobában kerestem égre földre és nem vettem észre hogy tovább lehet menni egy szobányit a kurta életbe. Megöltem a lich-t és elvettem a lila és piros követ is most mér csak vissza kéne jutnom végre a pók szoborhoz de nem találoma vissza utat :((.

A lich kamrájábol nem tok visszább menni mert lezárt az ajtó.

Ahol meg felvettem a piros követ onnan kéne valamerre de merre???
  • Silent Knight
    hát ez nemsemmi.... másodszorra egy rakás titkos helyet találtam. megvan a földtűzkard (6ik fejezetben vagyok), megvan a léleklopóbot (ellenségtől mannát szín minden ütésnél), lélekivő kard (az okozott sebzés 30%át jóváírja nekünk, mint életerőt (könnyedén legyőztem az ork vezért), nagyon hasznos!, van fagyszató íjjam, és végtelen nyílvesszőtartóm (ez utóbbi a "nagy liftnél van, a lift ajjától kicsit feljebb egy falnyílésban). eszméletlen könnyű lett a játék, mert végre van hatásos ellenszer pókok és zombik ellen: földtűzkard, alap +6 sebzés, és még +12 ha az ellen nem tűzálló (zombi/pók)! ez kell ide! kovácsműhely a 5ös rész közepén, lángarany (abból lesz a jókis föld-tüzes kardocska) a hajós pályán, nemrég írtam, hol.
  • Silent Knight
    még nem vagyok ott... megvan a zombis szoba? észreveszed, ha odaértél, ugyanis vagy 25 zombi EGYSZERRE rádront. nos itt van egy csigalépcső lefelé is a csigalépcső fölött van sok-sok gerenda (fent a plafonon, a kötélíjnak) ittvan fent a falon, kötéllel lehetne felmászni és elvenni, de a terem közepéről eléred telekinesissel is. ha nagyon nem megy, később berakok egyet, addig elverekedem magam odáig.
  • XuChi
    Nem tudsz a falon lévőről egy screan shot-ot berakni mert baromira nem találom és már a hajamat tépem 2 napja.
  • Silent Knight
    a kövek sorban egymás után vannak, az első egy zombikkal teli terem falán. a második egy szellem koporsójában a harmadik fogalmam sincs :D egyébként énis itt tartok (2x nyomom végig), kicsit olvass vissza.
  • martinho040150
    köszi,hogy megnézed
  • XuChi
    A pókszobros részen hol a francban vanna a kövek heeelp pls.

A faq-ban ami le van irva az nagyon el nagyolt vacak. Részletesebben ha kérhetem valakitől thx.
  • Mr_no_NaMe
    Jah...itt kúrtam fel az agyamat nagyon, hogy azthittem lesz valami jó kis minimum 3 perces jelenet a végén abból kettő Xanaval :D
    Erre tessék...a végét nagyon elkapkodták :(
  • Silent Knight
    találtam lángaranyat :D:D a hajón (4ik epiód asszem) miután megláttad a golibonokat, és fel kell mászni egy kicsit magasabb létrán, a tetéjről nézz vissza és ott csinllog egy gyűrű társaságában!
  • nagymate
    Hi a "lűvás" kinézetű íjat hol szerezhetem meg? Most mentem át a piros portálon. PLS segítsetek, ha elhagytam azt a helyet ahol megszerezhető vissza megyek érte.
    Előre is köszi.
  • Silent Knight
    egyébként a játéknak 4 fél vége van ám, mind a 4 vég hihetlenül érdekfeszítő :D:D
  • Silent Knight
    normal módban a sárkány 4 tűzlabda után eltűnik, ekkor csépelheted Arantirt kb 5 mp-ig. utánna sárkány, tűzlabda, csépelés, sárkány... kb 4x megismételni, és lehet választani a végek közül :-) én Leanna párti vagyok, GOOD+ END (Silent Hill POWA :D) !
  • Mr_no_NaMe
    Na mind1 mostmár megoldottam. Hát lehetett volna kicsit bővebb az end video :(
    Mindenesetre Xana rulz 4eva ^^
  • Mr_no_NaMe
    Elakadtam a játék legvégén (nem vagyok ideges neeeem)
    Ott van Arantir és egy bazinagy élőholt sárkány. Hogy a francba kell kinyírni azt a szarláda mágust? Próbáltam a kemény 12 darab tűzlabda tekercsemmel kiütni a sárkányt (harc beállítottságú vagyok) ez sikerült kétszer és ugye akkor oda lehet menni ütni Arantirt. Nade ezt meddig kell?? 1 óra alatt sikerült kb 300 mentés/visszatöltésből kétszer kiütnöm a sárkányt és megcsapkodni a mágust de ez sem elég neki. Hogy a francba üssem ki a sárkányt ha az összes tűztekercsem elfogyott?
  • Silent Knight
    nem a törés átka, hanem a steam-é. anno énis törtet használtam, de az rendes dupla dvd-s volt. csak crack kellett hozzá. fel lehetne ismertetni, csak a registyben kelle kutakodni és létrehozni kulcsokat. megnézem, miket kell gyártani.
  • Silent Knight
    a lávakardot a kovácsműhelyben találod meg az orkbarlangban, miután meghaltál, és feléledtél. leglábbis én ott találtam a műhelyben.
  • nagymate
    Hi, azt szeretném kérdezni, hogy azt a követ amiből azt a tuti kis "lávakardot" lehet kovácsolni hol találom meg?
    A 7.chapterben járok és ott vagyok a kovácsoló helynél de nincs meg az a kő.
    PLS segítsetek, hogy hanyadik chapterben és ott hol találom meg. Előre is köszi.
  • martinho040150
    ja,a "törés átka" XD
    nem lehet vhogy felismertetni a géppel hogy fel van rakva?
    mert jó game lenne nagyon...:((((
  • Silent Knight
    na igen, a jóöreg steames verzió.... először nekem is ilyen pronlémám volt... letöltöttem a normális telepítős verziót :D (később megvettem a Collector's Editiont :-) ), hát, mivel patchelni nem tudsz, sajnos több ötletem nincs... esetleg többiek? valaki?
  • martinho040150
    nem engedi felrakni az 1.1es patchet,azt irja hogy nincs telepitve a game.
    nekem ugy kellettt megcsinálni hogy kicsomagoltam a fájlokat és egyből indult a game