Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Next PC upgrade: 2022
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
amikór 3ork jön 1xerre akkor picit max 1x ha szagatott 😊 akkór is 1 hangyafasznyit nemértem mi a bajotok 😄 sztem naon meleg lett a harc mód különbözõ csabdák nekem teccik 😊
<#law>#law><#law>#law><#law>#law>
mega THX
jó lesz megtanulnom angolul 😊
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Sajnos amikor találatot kapok és bejön a fájdalom effekt azt továbbra sem szivleli :\
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Azt mondja az egyik ürge hogy neki is ez a problémája. Azt ajánlották erre hogy válassza ki a kívánt meghajtót majd sokszor kattintson a back-re és a next-re. Aztán egyzser csak felismeri a sok sok szabad helyet 😄 De még keresgélek.
erre panaszkodik, és nem indul.valaki találkozott ilyesmivel??
Pedig hlep1 ben birta a bloomot meg az oblivionban is..ugynézki ezt elkapkodták a srácok.
A másik game ami még hasonlót produkált az a Sin Episodes.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nekem majdnem megeszi a szabad 1 gigát...Sajnos ez van.Bár remélem még optimalizálnak rajta.
Tényleg ennyit érne csak az 512Ram?
Azt levettétek hogy ha a nyilunk végét égõ fáklyába érintjük akkor máris kaptunk egy tüzes nyilat?
Nekem a hangtól akad be néha.. fõleg akkor amikor sebzést kapok, vagy az ellenbõl fröcsög a vér..nade megyek szétnézek azon a bizonyos forumon
a játék elején lévõ videók nem játszódnak (szép szó😊) le, csak egy átlós fehér vonalat látok. ez még nem is lenne akkora baj, de a játék közben is elõfordulnak grafikai bugok pl: a tûzgolyó varázslatnál, amikor benyomom, hogy aktív legyen csak fehér négyteteket látok a tûz helyett...
a legújabb driverek vannak fent.
a kártyám nem a legerõsebb (FX5600), de benne volt a támogatott kártyák listájában és nem hiszem, hogy ha ilyeneket csinált náluk is, akkor beleírták volna. na mindegy. ha vki tud, akkor segítsen plz
tenkjú Magiszter<#worship>#worship><#worship>#worship>
DMoM&M Hivatalos fórum 😊
teddymac:
ezen a linken keresgélj. ha jól láttam akkor írnak a telepítési problémáidról. Ha nem tudsz angolul akkor szólj és ha lesz idõm kibogarászom belõle a lényeget.
írjátok be = índítsátok
indítsátok = paraméterezve indítsátok
paraméterezve indítsátok = parancsikon, jobbklikk, cél mezõbe a " után szõköz és utána írjátok (aki még nem csinált ilyet annak mondom)
índítsátok így: -dev
és magkapjátok az összes szkillt fullon.
írjátok be ezt:
+map e3_l06_l09
és elndítja az E3 trailerben látott pályát= csapkodhatod a nagy küklopsz XD
vagy ha telhetettlenek vagytok akkor írjátok be ezt:
-dev -console +sv_cheats 1 +map e3_l06_l09 +bind n "noclip" +bind i "impulse 101"
és ez után már megy a developer mod az e3-as pályán van noclip és impulse101(minden cumó)
bugok, -dev:
nem mindegyik varázslat mûködik állandó jelleggel;indokolatlanúl elkezd néha szaggatni a játék
Teganp abbahagytam a letöltést me naon belassult a
Gamershell(lemeent 100 alá!!!!).
Pozitív:
-Fantasztikus a hangulata
-jók a fegyveres ütközetek
-Íjjászkodás FPS nézetben rúúúllzzzz
-Lopakodásos, Árnyékban elbújos SplinterCell fillinges szerintem 😄DD
-Varázslatok 1000-el. A villámok nagyon jól vannak megcsinálva (tértorzulás, falról lepattanás) ÉS a többi se kutya.
-Kézbõl kijövõ lángcsóva = flamerthrower hát lol XD
Negatív:
- Tanulni kell a manna regent.
- Néha érdekes manõvereket csinál az NPC
- MÉG CSAK DEMÓ 😄DD
Nálam: 90% eddig.
Van valami megoldás?
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Tömöríteni úgy néz ki nem nagyon tudnak az Arkane Studiosnál.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?