Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez kábé 500000 lesz...
Kmarha
hát az én gépem is behalt a játék során. :S kár érte.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

grebber
2GB DDR2 (yxz MHZ amelyik olcsobb lesz), valamilyen DX10-es kari, E6400-E6600 vagy AMD 5000+-os proci.

Next PC upgrade: 2022

reaper4
ramot tuti 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

tugyiti
mi lesz a terv grebber? mit raksz az uj gépbe
bocsi az off miatt
grebber
Na hát ha tényleg 512 Ram miatt csinálja ezeket az észveszejtõ akadásokat akkor csak jõvõ márciusban fogom a gamet tolni mert akkor fejlesztek csak 😞

nekem 1 sapphire gedon 9600 xt 128-as van 1gb ramom és maxon tökéletesen fut
amikór 3ork jön 1xerre akkor picit max 1x ha szagatott 😊 akkór is 1 hangyafasznyit nemértem mi a bajotok 😄 sztem naon meleg lett a harc mód különbözõ csabdák nekem teccik 😊
tugyiti
érdekes módon nekem se telepitési sem grafika gondok nem voltak,nem tudom miért<#nemtudom><#nemtudom>
tugyiti
akinek gondja van graffal kinti fórumokon azt irják hogy anisotrop filtert kell állitgatni és rendbe hozza
Magiszter
Örülök hogy segíthettem <#wave>

teddymac
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
<#law><#law><#law>
mega THX
jó lesz megtanulnom angolul 😊

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

teddymac
Magiszter !!!!! Megy a telepités ezzel a back--next kombinácioval

Magiszter
Lassan el kellene kezdeni kidolgozni egy FAQ-ot a demóhoz. Talán majd késõbb jó lesz a fullhoz is.

grebber
Nekem is baszakodott igy beállitottam hova tegye erre kiirta nagy 0 a szabad hely nyomtam egy BACK-et majd megint elõre és lám már jó és oda telepiti amit beállitottál 😄

teddymac
problozom vele

_Atti_
"Pedig hlep1 ben birta a ! bloomot ! meg az oblivionban is" elirtam HDR-t akartam.

Sajnos amikor találatot kapok és bejön a fájdalom effekt azt továbbra sem szivleli :\

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Magiszter
Nah máris találtam valamit:
Azt mondja az egyik ürge hogy neki is ez a problémája. Azt ajánlották erre hogy válassza ki a kívánt meghajtót majd sokszor kattintson a back-re és a next-re. Aztán egyzser csak felismeri a sok sok szabad helyet 😄 De még keresgélek.

teddymac
jó már azon gondolkodtam letörlöm

Magiszter
Nah most van egy szusszanatnyi idõm. Megnézem írnak-e valami hasznosat a másik fórumon. Addik kitartás 😊

teddymac
senki nem tudd megoldást a problémámra :Azt írja nincs elég hely. Nálam a D meghajtó a rendszer és a C-n vannak a játékok. A D meghajtón van 2.3 giga szabad hely, míg a C-n 30 giga. Azt írja ki, hogy a C full tele van. A D-re meg nem fér fel

valami bink should....dll-re mi a megoldás?
erre panaszkodik, és nem indul.valaki találkozott ilyesmivel??

figyu, nekem 1 gb Ram van, és high-on, harcnál, vagy vmi nagy mozgásnál, úgy beakadozik, hogy nem lehet vele játszani. Úgyhogy medium-on toltam. úgy már vmennyire jól ment. hehh... még az Oblivionnel is simábban tok játszani
_Atti_
nálam megvan a ludas..HDR. Észrevettem hogy bár olyan mintha a hang cseszne ki vele ha bizonyos szögbõl nézek valamit akkor iszonyatosan akad folyamatosan..pl az oltár amin a kulcs van az elején..átállítottam bloomra és már megy szép simán..hangminõséget is visszatudtam venni maxra.
Pedig hlep1 ben birta a bloomot meg az oblivionban is..ugynézki ezt elkapkodták a srácok.

tugyiti
optimalizálás
EmThor
ez a hulladék legalább támogat WS felbontást natív

katt a tesztért meg a képekért katt

grebber
De akkor a Hl2,meg a az EP1 miért futott tökéletesen?
A másik game ami még hasonlót produkált az a Sin Episodes.

teddymac
valaki ötlet a hibámra ? nincs elég hely pedig van 😊és játszanék már

Istencsászár
Source endzsin... 512 rammal KO.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Csibe001
Persze, hogy sajnos semmit sem érsz 512-vel hiszen ha windowsod van már az is bezabál vagy 250-et..szóval akkor nem sok marad...
Nekem majdnem megeszi a szabad 1 gigát...Sajnos ez van.Bár remélem még optimalizálnak rajta.

grebber
Rajtam kivül senki másnak nem akad rettenetesen?
Tényleg ennyit érne csak az 512Ram?

Magiszter
igen. bár azok néha beakasztják a játékot.

_Atti_
Elõttem hangulatra amugy a Thiefdp jelent meg elõször ott a kriptában nemtom miért.

Azt levettétek hogy ha a nyilunk végét égõ fáklyába érintjük akkor máris kaptunk egy tüzes nyilat?

Nekem a hangtól akad be néha.. fõleg akkor amikor sebzést kapok, vagy az ellenbõl fröcsög a vér..nade megyek szétnézek azon a bizonyos forumon

Moyko
Ennyit tud a driver.. majd a véglegesben talán kijavítják

There is only one Boss!

_Atti_
azokat is amelyek amugy nem engedélyezettek a demóban?

vki segítsen plz!!! problémám a következõ:

a játék elején lévõ videók nem játszódnak (szép szó😊) le, csak egy átlós fehér vonalat látok. ez még nem is lenne akkora baj, de a játék közben is elõfordulnak grafikai bugok pl: a tûzgolyó varázslatnál, amikor benyomom, hogy aktív legyen csak fehér négyteteket látok a tûz helyett...

a legújabb driverek vannak fent.
a kártyám nem a legerõsebb (FX5600), de benne volt a támogatott kártyák listájában és nem hiszem, hogy ha ilyeneket csinált náluk is, akkor beleírták volna. na mindegy. ha vki tud, akkor segítsen plz

teddymac
megesz a penész 😊
tenkjú Magiszter<#worship><#worship>

teddymac
nemtok 😊

Magiszter
Egy érdekes link angolosoknak. Sok hasznos infó van itt fent:

DMoM&M Hivatalos fórum 😊

teddymac:
ezen a linken keresgélj. ha jól láttam akkor írnak a telepítési problémáidról. Ha nem tudsz angolul akkor szólj és ha lesz idõm kibogarászom belõle a lényeget.

teddymac
Nem tudom telepíteni. Azt írja nincs elég hely. Nálam a D meghajtó a rendszer és a C-n vannak a játékok. A D meghajtón van 2.3 giga szabad hely, míg a C-n 30 giga. Azt írja ki, hogy a C full tele van. A D-re meg nem fér fel.

teddymac
ja.
És miert nem tudom feltelepiteni ?

teddymac
én ezt nem ertem 😞

teddymac
valaki a problémámra megoldást ?

Magiszter
javítás:
írjátok be = índítsátok
indítsátok = paraméterezve indítsátok
paraméterezve indítsátok = parancsikon, jobbklikk, cél mezõbe a " után szõköz és utána írjátok (aki még nem csinált ilyet annak mondom)

Magiszter
tippek mindenkinek:
índítsátok így: -dev
és magkapjátok az összes szkillt fullon.
írjátok be ezt:
+map e3_l06_l09
és elndítja az E3 trailerben látott pályát= csapkodhatod a nagy küklopsz XD
vagy ha telhetettlenek vagytok akkor írjátok be ezt:
-dev -console +sv_cheats 1 +map e3_l06_l09 +bind n "noclip" +bind i "impulse 101"
és ez után már megy a developer mod az e3-as pályán van noclip és impulse101(minden cumó)

bugok, -dev:
nem mindegyik varázslat mûködik állandó jelleggel;indokolatlanúl elkezd néha szaggatni a játék

gamerboy91
A Gamestar.hu-ról 250-es átlagsebességgel jön nekem.
Teganp abbahagytam a letöltést me naon belassult a
Gamershell(lemeent 100 alá!!!!).

Magiszter
Nah írok én is egy rövid jellemzést:
Pozitív:
-Fantasztikus a hangulata
-jók a fegyveres ütközetek
-Íjjászkodás FPS nézetben rúúúllzzzz
-Lopakodásos, Árnyékban elbújos SplinterCell fillinges szerintem 😄DD
-Varázslatok 1000-el. A villámok nagyon jól vannak megcsinálva (tértorzulás, falról lepattanás) ÉS a többi se kutya.
-Kézbõl kijövõ lángcsóva = flamerthrower hát lol XD
Negatív:
- Tanulni kell a manna regent.
- Néha érdekes manõvereket csinál az NPC
- MÉG CSAK DEMÓ 😄DD

Nálam: 90% eddig.

teddymac
Reggelt. Na lent van, csak van egy kis gond. Nem tudom telepíteni. Azt írja nincs elég hely. Nálam a D meghajtó a rendszer és a C-n vannak a játékok. A D meghajtón van 2.3 giga szabad hely, míg a C-n 30 giga. Azt írja ki, hogy a C full tele van. A D-re meg nem fér fel.<#gunyos1><#gunyos1>
Van valami megoldás?
<#falbav><#falbav><#falbav>

Pretorian
Jó lesz ez, de azért még rengeteg mindent faraghatnának rajta. Nagyon rövid volt, ez mé' lett 2,5 giga baz'?

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Ez igen. 2,5 gigával azt hiszem ez a játéktörténelem legnagyobb méretû demója.
Tömöríteni úgy néz ki nem nagyon tudnak az Arkane Studiosnál.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Lacc
Onnan töltsed ahonnan én írtam.