Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scorpeeon
Közben kivártam a fileshackot is, ezt írja már 5 perce: You are next! Ez mit jelent? Mikor kezdhetem már el, és hogyan??

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Kmarha
130 átlaggal töltök.. 3 óra alatt lent van. 1,5 van hátra. Nekem ez megfelel DSL kapcsolat mellet. 😊

Ha a koleszban lennék már rég nyomnám 😛

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

scorpeeon
Na, ezt a címet már ismerem, de innen gyorsan kéne jönnie? Mert nekem vmi hihetetlenül lassan jön! És ezt ne úgy értsétek, hogy pl. 40kb/s-el, hanem egyszerûen kapcsolódni sem bír, 40 kb jött le 10 perc alatt (ennek a 6x-osát is bírná a netkapcsolat 1 mp alatt...)
Az egész netem be van állva most, a legutóbbi hsz-t épphogy látom 2 perc után.
Szóval abban bízom h az éjszaka folyamán megjavul a net. Tehát a hardwiredrõl jól kéne jönnie és csak az én netem szar? Vagy van jobb mirror?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Lacc
Persze, ha itt van egyáltalán még slot 😛
Kmarha
vagy ez:

ftp://hardwired.hu/Dark_Messiah_Demo.exe

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Lacc
http://alderaan.hu/Dark_Messiah_Demo.exe
scorpeeon
vki plzzz adjon egy linket priviben ahonnan viszonylag gyorsan jön, mert le szeretnék feküdni, de úgy nem aludnék nyugodtan, hogy nem megy a letöltés... Plzzzz

scorpeeon
vki plzzz adjon egy linket priviben ahonnan viszonylag gyorsan jön, mert le szeretnék feküdni, de úgy nem aludnék nyugodtan, hogy nem megy a letöltés... Plzzzz

scorpeeon

Kmarha
Viszont olvastam ilyen véleményeket is. Közöttük olyantól is akinek a véleményében eddig nem kellett csalódnom:

"Jópofa darab, a harc kellemesen kreatív, kicsit szoknom kellett, hogy ne rohanjak mindenkinek egybõl, hanem furmányosabb módokat eszeljek ki. Határozottan jó benyomást tett. "

"Hát engem nagyon meggyõzött ... csak tényleg kicsit rövid. :/ Az E3-as videóból van benne a pálya, de a monstrumot már nem lehet megölni. 😞 HDR-t alapból bekapcsolta nekem, de külsõ téren (az elsõ pályán) már néha beszaggatott rendesen (3,2 pronyó, 2Gram, 6800GT), de a harc véleményem szerint nagyon élvezetes, lehet mûvészkedni, meg válogatni a túlvilágra küldés módszereiben. 😊 Várjuk a teljest szeretettel. 😊 "

francba, nem találok többet 😊 Na mindegy, a remény hal meg utoljára, a lepényhal meg elsõnek.

Kmarha
hát igen, én sem vagyok túl optimista :S

tugyiti
no akkor elemezzünk😄!
pozitivum:
-gyönyörü,látványos hdr mappok bár néha éredekes bevilágitások vannak😊 (tegyük hozzá csak demorol beszélünk)
-jól szerkesztett pályák (már ami van abból itélve 😄)
negativum:
-buta ai (remélem segitenek rajta)
-szerintem lehetne egy kicsit direktebb is az irányitás érzet
-a valve engine olyanyira jelen van hogy a hl-bõl még az ablakokat se módositották
-qrvaaa röviiiid 😄D na jó tudom ez csak demo
öszzegezve jó kis game lesz ez remélem hallgatnak játékosokra és az õ igényeiket fogják figyelembe venni a továbbiakban
Esrohnoil
1,2 gigához képest elég siralmas amit eddig hallottam róla.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Kmarha
Azért ne felejtsük el hogy ez csak egy demo. Még alapos grafikai simitásokon, AI-s állításokon meg egyébb apró dolgocskán át fog esni, mire kijön a teljes.

Legalábbis reménykedjünk.

No még két és fél óra, azt én is kiprobálom. Azért is megvárom.

Esrohnoil
"Rohadtul bosszant, hogy miért nem lehet a legtöbb játékban megcsinálni, hogy a pár méteres körzeten kívül álló ellenfél ne sétálgasson nyugodtan fütyörészve vagy ne álljon mint egy fasz, amikor én ott vagyok mellette és ütöm a társát.Azért ez kiábrándító."

Pedig ez már az Enclave-ben és a Gothic-ban is jól meg lett oldva. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

McW
Na a graf télleg szép, szeressük a szorszot. Valahogy nekem mégse jönnek be a kardozós fps-ek, akár a többiben ebben sem lehet/tudom kiszámítani a távolságot, az orkok kb. 3 méterrõl megcsapnak a bicskájukkal. Ram kell neki, az kajálja fel rendesen...

Mess with the best, and die like the rest...

Kmarha
a másfél giga még rendben lenne.. de 3?? 😄 azt irják hogy ennyi szabad hely kell neki.

Reggelre letöltöm azt majd megálmodom hogyan csinálok neki elég helyet 😄 a 10 perc is 10 perc nem akarom kihagyni 😄

Dynamic
Amúgy nem rossz, de másfél giga tíz percért...hát...
Dynamic
Rohadtul bosszant, hogy miért nem lehet a legtöbb játékban megcsinálni, hogy a pár méteres körzeten kívül álló ellenfél ne sétálgasson nyugodtan fütyörészve vagy ne álljon mint egy fasz, amikor én ott vagyok mellette és ütöm a társát.Azért ez kiábrándító.
Még negatívum, hogy a tûzlabdát szinte mindig kivédték az orkok és a manát is csak itallal lehet újratölteni.Szal a varázsló ezen a szintén még nagyon gyenge.
Kandurex
Hmm, na úgy érzem felesleges letöltenem a demót :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

nemtom, nekem gyk antialaising nincs bekapcsolva vagy max 2szeres azon kivül midnen max és nekem nem igazán akadt...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

A hang minõségét vedd vissza nálam az segített, rögtön a rács alá sprinteléses rész után szinte nullára lement az fps :/

Hát ez kurva módon optimalizálatlan, remélem a fullra majd javítják :/

mínusz:
Totális sneak overpower, 1 méterrõl szembõl(!) nem vett észre az ork és nem csak egyszer hanem soha, az árnyékban kvázi láthatatlan voltam (túl könnyû)
A backstab 2 méterrõl is simán megy de legalább a tõrökkel nem lehet blokk után rögtön támadni, ez is valami.
Ha kiszúrnak elég 10 métert arréb futni +sneak és máris mindenki elveszti a nyomodat.
A mana magától nem regenerálódik 😞
A rúgás szintén powered, mindig beszopják, ha van a környéken szöges fal akkor sérülés nélkül instakillezni lehet mindenkit.
A pajzsokkal vmi gáz van mert rendszeresen elpakolódnak pl ha vmit elkezdek dobálni utána újra aktiválni kell a pajzsot, jobb lenne ez automatikusan.
TÚL SOK A CSAPDA! Szinte bármihez nyúltam hullottak az orkok.

hogy legyen plusz is:
Vérestocsogós!!!! <#hehe>
Látványosak a power attackok, a sima támadást szinte nem is éri meg használni.
Ez a játék szvsz igazából a harcos karakterre van kigyúrva, ha hanyagoltam a rúgdosást egész kellemes kaszabolásokat lehetett összehozni 😊

Csibe001
Ez érdekes azért, mondjuk nekem az EP1 is 1024-be ment de röccenés nélkül s természetesen HDR-el.Épp azt néztem EP1-ben, hogy mennyit javítottak a lost coast-hoz képest a HDR-en, mert az utóbbiban még erõsen szaggatott... 😊

Grebber:Akkor nálad tuti a RAM lesz kevés.

nekem pont az ellenkezõje érvényesült....ep1 1600x1200, minden fullon a hdr miatt többször szaggatott, ez a játék pedig talán 1x egész demo alatt. Persze géptõl függ, mindenkinek más...

grebber
Nála daz akadás teljesen más fogalom mint pl nálam.
Elképzelni sem tudod mennyire akad ,de nemcsak a kép a hang is😞

Next PC upgrade: 2022

ati2002
Na kipróbáltam én is, és nagyon tetszik, élvezetes a játékmenet, igaz sok dolog nem derül ki, de jópofa. A környezetet jól ki lehet használni, nagyon kemény.
A grafika igen szép, nekem alapba mindent felpakolt maxra, kivéve az AA-t, amit nem is bántottam, így 45 és 75 között, egy stabil 50-es átlaggal fut, viszont azt vettem észre, hogy az 1 GB memóriát egy-az-egybe felfalja, nem elég neki, egy-egy új pályaszakasz elött beröccen, és a vinyóról tölt... Összességében megérte belekostolni ebbe a játékba is, akármilyen rövid is, nem vesztettünk vele semmit, hogy másfél órán keresztül töltöttük le (amúgy is ment volna a gép )

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Csibe001
Teljesen jó ez a játék szerintem.Nálam is akadt azért, de inkább ott amikor kimegyek a nagy területre.Pedig másfél giga ramom van, szóval inkább nálam a proci lesz a gond (AMD 2400+).De jácható simán 1024-ben minden maxon.Lehet az antialising-ot lejjebb veszem.Nekem nagyon tetszik, s sztem a grafika is dögös, tiszta HL2 csak más környezetben. 😄
Egy valami, azért az Episode 1 sztem szebb volt s mégis jobban futott.Úgyhogy azért van még mit optimalizálni.

N3v3rland
Nekem se indult el<#szomoru1><#nemtudom>
Leszedtem, install, majd indításnál egy szép hibaüzi..
Majd talán a full <#rolleyes>

Unleash Your Inner Monkey

grebber
Nekem is ott kezdett el az elején még türhetöbb volt sokkal,de a kardosnál atyavilág 0,000005 FPS kb.

Dynamic
Nekem ott kezd veszettül szaggatni, amikor megkapom a kardot.Bár nekem 9800 Pro, 2500Mhz, 1G Ram a konfig.Lehet, hogy ennek is szarásig kell a ram, mint anno az nfs:most wantednél?
matyi08
már fenntvan a gamestar-on is.

Nekem meg nem indul el a játék, dob egy errort. Több sem kell hogy menjek aludni. 😞
grebber
Hang is akad ezerrel.
Nemtudja valaki mi okozhatja ezt hogy nálam igy akad minden ?

grebber
Hát kiprobáltam az én gépemmel valami nagyon nem koser 😞
Kb 10 perc mire betölti a pályát rettenetesen akad 😞

Csibe001
Mivel Source engine-es így gondolom ugyanúgy kell mint a HL2-ben vagyis próbáld meg itt is jobb klikk az ikonon majd a 'Properties', majd ott ahol Cél van írva ott a játék ".exe" mögé beírod, hogy '-console'.Egy próbát megér.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! Istenem, de durva!! Imádom a mozgást!!! Dagger nagyon brutkó😊 Bakker, nem tom, ki bírom-e megjelenésig! ÁÁÁÁÁÁÁÁ

pfff...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

grebber
Remélem lehet magyarítani a gamet!

Magiszter
Ha valaki tudja hogy lehet elõcsalni a konzolt akkor kezetcsókolnék neki. autóexec-ben próbáltam, de a configra se hederint. Vagy csak szimplán nincs a demóban console?

Serpa
nincs elrejtve a fileok közt vmi?, ami lockolva lehet.

Serpa
jöhetne még 1-2 kép.
szörnyekrõl, ...

Jaffa 2843
fileshackröl is csak 20Kval jön 😞(((((((((((

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

100mb volt még hátra letöltésbõl, le pauseltam egy kicsit, mostmeg nem akarja elkezdeni 😞

ThugEdge
fú de rohadt jó lesz ez a cucc,csak éppen belenéztem,de már látom,hogy az ölési lehetõségekkel nem lesz gond

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

tele van

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

teddymac
1-2 képet pls linkelni

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

tény hogy a mérethez képest irtó rövid 😞 de én ugy vagyok vele megérte, nem lett ebbõl semi károm és leglaább kaptam egy kis bepillantást a gameba 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amugy a nagy szörnyel se lehet harcolni a map végén... 😞((

Esrohnoil
10 perc játékért nem fogok 1 gigát letölteni az is biztos... 😄
Majd megnézzük a véglegest.