6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
#1922 Ezér késik a feltört verzió is? -
strebacom #1921 A hétvégére tuti meg lesz nem kell izgulni..... -
#1920 kezdem megszokni h semmi sem jön ki, amikorra igérik, főleg ubinál:)
így nem is érdemes várni annyira, másra kell koncentrálni addig... :) -
strebacom #1919 Igy teljes:
Operating System: windows 200/xp (only)
Processor: Min - 2.2GHz CPU Rec - 3 GHz CPU
Memory: Min - 512 GB Ram Rec - 1 GB Ram
Disk space: 6+ GB
Supported video cards at the time of release:
Min - 128mb Video Card
Rec - 256mb dx 9 Card
-
csgj #1918 hmm...máshol nem ez volt :O -
#1917 Disk space: 6+ GB
http://www.ubi.com/UK/Games/Info.aspx?pId=4503 -
csgj #1916 hát a gépigénynél 3 giga szabad helyet kér. szóval annál kevesebb nem lehet, több max egy picivel -
#1915 de a f.e.a.r se jött még eddig ki:(((((((((((((( -
strebacom #1914 Ja, legyen úgy-------Ámen!!! -
Newfronter #1913 Európai megjelenés, de mi az amerikaira várunk. Amúgy azon az 1-2 napon nem múlik, a jövő hét szünet, akkor már úgy is a vincsiden lesz a játék. -
#1912 Az a teszt egy marhaság, pl. az oprendszert hogy értékeli? Nekem pont eggyel van a vonal felett XPSP2-vel. Ha win98-am lenne akkor max pontom lenne? Nem valószínű, viszont ha vistám lenne valószínűleg igen... -
strebacom #1911 Most láttam ezt, lehet hogy még várnunk kell 3-4 napot:
# Dungeon Siege II: Deluxe (október 23.)
# Unreal Anthology (október 23.)
# F.E.A.R.: Extraction Point (október 24.)
# Marvel: Ultimate Alliance (október 24.)
# Phantasy Star Universe (október 24.)
# Guild Wars: Nightfall (október 26.)
# Snoopy vs. the Red Baron (október 24.)
# Pro Evolution Soccer 6 (október 26.)
# Splinter Cell Double Agent (október 27.)
# Star Wars: Empire at War: Forces of Corruption (október 27.)
# Dark Messiah of Might and Magic (október 27.)
# Earache Extreme Metal Racing (október 27.
-
#1910 Remélem igazad lesz és jelentős optimalizáláson ment át, ráférne. Talán ez az egyik ok ami miatt nem lenne tökéletes, csak 99%-os :D -
Borat #1909 Nos lehet,hogy tényleg csak számszerű adatokon alapszik a tesztoldal.
A minimum és az ajánlott konfignál is csak a procival meg a videókártya memóriájával kötekedett.De a demóval tudtam játszani tűrhetően.
És ha tényleg optimizálták azóta...mi baj lehetne? -
#1908 Na nekem Steamről van, de nem igazán eredeti :D. Game unavailble, try again later :(. Vkinek hasonló probléma? -
Code92 #1907 Dark Messiah Might & Magic PROPER DVD iSO-----------nah pontrosan ez kell nekem! -
#1906 OFF On
NFOrce-ot tessék nézegetni a népnek. ha ott fent van akkor már biztos hogy kijött valami "backup" a játékról.
OFF OFF -
strebacom #1905 Dark Messiah Might & Magic PROPER DVD iSO.......ilyeneket emlegetnek külföldi fórumon, ha megtudok valami biztosat rögtön nyomon az infót!! -
vg #1904 Kétlem, hogy nagyobb lesz egy dvd9-nél... de lehet, hogy 2db, 2 oldalas dvd9 lesz... -
#1903 Én úgy tudom hogy csak egy DVD-s lesz... -
#1902 -
FLeK0 #1901 A steamen eddig preloadra kirakott anyag ráfér egyre, de lehet hogy a bolti nagyobb lesz. -
vg #1900 Inkább két fejet kellene neked adni, mert agyad nincs sok! -
gyuri12 #1899 hány dvd-s ez a játék?:) mert ha jóltudom,akkor kettő... -
#1898 Tökmindegy kinek milyen a beállitása... Kinek van meg? -
csgj #1897 ja...mondjuk arra a sima gépigény leírása is jó :D -
#1896 Csak számszerű adatokon alapszik, nem a valós teljesítményt méri. Ha valami egy századdal lenne kisebb, mint az előírt, azt sem fogadná el. Arra legalább jó, hogy viszonyíts. -
#1895 nekem is a demo tök jól ment... az srtest alapján pedig nem kellett volna:) -
csgj #1894 egyébként ez a srtest nem éppen szuperül megbízható.... sőőőt! nekem a cod2-re azt írta, hogy el se menne minimumon....közben d9-el, highon ment jó sebességgel...xD A dark messiah a minimumon túl van, a pass alatt. Csak a procim bukott meg egy kicsit a recommendednél... de hát a demóval is tudtam játszani, úgyhogy nem lesz gond. Főleg, hogy azóta talán optimalizálták is. de azért csak mondom, hogy sz*r ez az srtest :) -
#1893 HL 2 is procizabáló volt, ez is az. nálam csak az amd64 3000+ proci nem tetszik neki:) -
veri5 #1892 Nekem high-on néha szaggat...egy kicsit:) -
#1891 Mindenki mediumon játszik?csak én játszok high-em?:O -
#1890 Ha csak ennyi akkor nem gond, mivel a 128 MB-os kártyák többségénél nem is ajnálott a 256 MB, a 128 bites sávszélleség miatt. Ez amit kaptál eredményül az Ajnálottnak felel meg? -
SkYPeT #1889 Nekem is a procival és a memoval me egy kicsit a Radeon 9600-al az a fránya 128mb -
#1888 csak öszi szünetig jelenjen már meg -
Borat #1887 Megcsináltam a tesztet,amit az egyik kedves kolléga írt le pár sorral lejjebb. :)
Csak a procival (2,4 GH),meg a videókártya memóriájával (128 MB) nincs kibékülve a játék.
De ettől még remélem fog mediumon futni. -
#1886 még talán megjelenhet! nem kell feladni, hátha... -
#1885 én is :( -
veri5 #1884 Ma vagy holnap jön már ki?:@ -
#1883 bazki 60 új üzi tegnap este óta, már kezdtem örülni :]