Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Ha a koleszban lennék már rég nyomnám 😛
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Az egész netem be van állva most, a legutóbbi hsz-t épphogy látom 2 perc után.
Szóval abban bízom h az éjszaka folyamán megjavul a net. Tehát a hardwiredrõl jól kéne jönnie és csak az én netem szar? Vagy van jobb mirror?
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
ftp://hardwired.hu/Dark_Messiah_Demo.exe
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"Jópofa darab, a harc kellemesen kreatív, kicsit szoknom kellett, hogy ne rohanjak mindenkinek egybõl, hanem furmányosabb módokat eszeljek ki. Határozottan jó benyomást tett. "
"Hát engem nagyon meggyõzött ... csak tényleg kicsit rövid. :/ Az E3-as videóból van benne a pálya, de a monstrumot már nem lehet megölni. 😞 HDR-t alapból bekapcsolta nekem, de külsõ téren (az elsõ pályán) már néha beszaggatott rendesen (3,2 pronyó, 2Gram, 6800GT), de a harc véleményem szerint nagyon élvezetes, lehet mûvészkedni, meg válogatni a túlvilágra küldés módszereiben. 😊 Várjuk a teljest szeretettel. 😊 "
francba, nem találok többet 😊 Na mindegy, a remény hal meg utoljára, a lepényhal meg elsõnek.
pozitivum:
-gyönyörü,látványos hdr mappok bár néha éredekes bevilágitások vannak😊 (tegyük hozzá csak demorol beszélünk)
-jól szerkesztett pályák (már ami van abból itélve 😄)
negativum:
-buta ai (remélem segitenek rajta)
-szerintem lehetne egy kicsit direktebb is az irányitás érzet
-a valve engine olyanyira jelen van hogy a hl-bõl még az ablakokat se módositották
-qrvaaa röviiiid 😄D na jó tudom ez csak demo
öszzegezve jó kis game lesz ez remélem hallgatnak játékosokra és az õ igényeiket fogják figyelembe venni a továbbiakban
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Legalábbis reménykedjünk.
No még két és fél óra, azt én is kiprobálom. Azért is megvárom.
Pedig ez már az Enclave-ben és a Gothic-ban is jól meg lett oldva. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Mess with the best, and die like the rest...
Reggelre letöltöm azt majd megálmodom hogyan csinálok neki elég helyet 😄 a 10 perc is 10 perc nem akarom kihagyni 😄
Még negatívum, hogy a tûzlabdát szinte mindig kivédték az orkok és a manát is csak itallal lehet újratölteni.Szal a varázsló ezen a szintén még nagyon gyenge.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
mínusz:
Totális sneak overpower, 1 méterrõl szembõl(!) nem vett észre az ork és nem csak egyszer hanem soha, az árnyékban kvázi láthatatlan voltam (túl könnyû)
A backstab 2 méterrõl is simán megy de legalább a tõrökkel nem lehet blokk után rögtön támadni, ez is valami.
Ha kiszúrnak elég 10 métert arréb futni +sneak és máris mindenki elveszti a nyomodat.
A mana magától nem regenerálódik 😞
A rúgás szintén powered, mindig beszopják, ha van a környéken szöges fal akkor sérülés nélkül instakillezni lehet mindenkit.
A pajzsokkal vmi gáz van mert rendszeresen elpakolódnak pl ha vmit elkezdek dobálni utána újra aktiválni kell a pajzsot, jobb lenne ez automatikusan.
TÚL SOK A CSAPDA! Szinte bármihez nyúltam hullottak az orkok.
hogy legyen plusz is:
Vérestocsogós!!!! <#hehe>#hehe>
Látványosak a power attackok, a sima támadást szinte nem is éri meg használni.
Ez a játék szvsz igazából a harcos karakterre van kigyúrva, ha hanyagoltam a rúgdosást egész kellemes kaszabolásokat lehetett összehozni 😊
Grebber:Akkor nálad tuti a RAM lesz kevés.
Elképzelni sem tudod mennyire akad ,de nemcsak a kép a hang is😞
Next PC upgrade: 2022
A grafika igen szép, nekem alapba mindent felpakolt maxra, kivéve az AA-t, amit nem is bántottam, így 45 és 75 között, egy stabil 50-es átlaggal fut, viszont azt vettem észre, hogy az 1 GB memóriát egy-az-egybe felfalja, nem elég neki, egy-egy új pályaszakasz elött beröccen, és a vinyóról tölt... Összességében megérte belekostolni ebbe a játékba is, akármilyen rövid is, nem vesztettünk vele semmit, hogy másfél órán keresztül töltöttük le (amúgy is ment volna a gép )
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Egy valami, azért az Episode 1 sztem szebb volt s mégis jobban futott.Úgyhogy azért van még mit optimalizálni.
Leszedtem, install, majd indításnál egy szép hibaüzi..
Majd talán a full <#rolleyes>#rolleyes>
Unleash Your Inner Monkey
Nemtudja valaki mi okozhatja ezt hogy nálam igy akad minden ?
Kb 10 perc mire betölti a pályát rettenetesen akad 😞
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)