Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hozzátok fordulok, hátha volt vkinek ilyen baja. Már tegnap is szedtem volna a játékot de megvártam a mai napot. Szerencsére le is jött 1,5 óra alatt a Gamers Hellrõl. Nos. A csomagolt fájlból miután kicsomagolom a setupot, nincs ikonja. Ez már furcsa volt. Sima alkalmazás ikonja van. Elindítom, semmi. Szépen kifagy a gép, annyira leterheli. Mit tegyek?
nekem a video utan elkezd tolteni, a csik kb felig felkuszik majd megall az egesz. kilepni se tudok belole meg semmi... masnak nem volt ilyen? 1gb ram, 4gb ures hely
ez a beszéd 😊
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Kösz, megnézem. Hátha. Ha meg noclippel szeretném, nem szabad túl közel mennem, mert ha elkezdõdik az átvezetõ, szerintem már nem fogad el konzolparancsot a motor.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Há' essé', ki akadályoz? <#vigyor4>#vigyor4>
Noclip-el menj be a monsztához. Noclip-ki és hent. Amúgy ezt én is cska olvastam de ahol írták ott voltak hozzá szkrínek is.
essünk túl az fx-eken meg gt-ken
Hát, nemtom mi van. Hiába indítom el az E3-as demót (mindent jól csinálok), tök ugyanazt a pályát adja be a játék, semmi különbség nincsen. A nagy döggel sem lehet megküzdeni.
Így írtam át a shortcutot:
"D:\Program Files\Dark Messiah of Might and Magic Demo\Dark Messiah Demo\mm.exe" +map e3_l06_l09
Így írtam át a shortcutot:
"D:\Program Files\Dark Messiah of Might and Magic Demo\Dark Messiah Demo\mm.exe" +map e3_l06_l09
FX 5500 kamu DX9-kártya, papíron az, de 3d-ben DX9 mellett nagyon kevés a teljesítménye. Má' hogyne lenne gyengébb a 6600 GT-nél. A GT még a Radeon 9800 Pro-nál is erõsebb kártya. FX 5500 egy teljesen alap, belépõ szintû kártya, irodai alkalmazásokhoz és videózáshoz kiváló, játékhoz kevés.
á, ez a topic már a második legnépszerûbb 😄
én már csak a directx 10 miatt fogok aggódni
De, gyengébb az én FX-em, fõleg ez 128MB_os is, és DX9-et nem nagyon tud, akkor mennek a játékok 2-3 FPS-el. 😊
Az nem olyan biztos. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
jó, biztos, nem vok szakértõ. vhogy az FX-es meg hasonló triplaY47645723-es (xD) karikról mindig azt hiszem, hogy vmi überbrutálisak. mert nekem egy szimpla 256 mb-os Saphire radeon 9600 atlantisom van
nekem az Oblivion a huszadik (azért annyi még nem volt 😊) karakterrel is nagy élmény
Ezt a game-t, jobban várom mint a Call of Juarezt(biztos a gépigény miatt😄), most toltam végig a demot... Kicsit emlékeztetett az Oblivionra tényleg😊 Remélem tudnak még ilyen jó játékot késziteni a Source engine-bõl, mert azok mind maxon mennek a gépemen, ennek naon örülök :p
off: Az obli egy FPG😊 R elég hiányos😊
on: minden lowon de amikor megsebzõdök igy is totál beakad...sose birtam ezeket az agyalágyult fájdalomeffekteket, elég lenne felüvölteni meg a nézetet rángatni..
on: minden lowon de amikor megsebzõdök igy is totál beakad...sose birtam ezeket az agyalágyult fájdalomeffekteket, elég lenne felüvölteni meg a nézetet rángatni..
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
hát most lesz sok hasonló fantasy játék, az biztos, mert felbuzdultak a fejlesztõk az Oblivion sikere láttán
nagyon szivesen😄
na szóval az oblivion fp rpg valóban ahogy irtad közép kori stilusba helyezve.
A történet nagyon jól kitalált a lényeg az hogy gyakorlatilag a világot kell
meg mentenünk (meg lepõ módon 😊) a látvány világ -már irtam gamekapcson- szerintem jó darabig nem lesz felülmulható külsõ nézetre is lehet váltani szóval3rd personba is lehet nyomni bár harcnál kicsit nehézkes.
hát a gépigényt sajnos már mindenki tudja hogy kicsit nagy.
összegezve a dark messiah szerintem ügyes clone
na szóval az oblivion fp rpg valóban ahogy irtad közép kori stilusba helyezve.
A történet nagyon jól kitalált a lényeg az hogy gyakorlatilag a világot kell
meg mentenünk (meg lepõ módon 😊) a látvány világ -már irtam gamekapcson- szerintem jó darabig nem lesz felülmulható külsõ nézetre is lehet váltani szóval3rd personba is lehet nyomni bár harcnál kicsit nehézkes.
hát a gépigényt sajnos már mindenki tudja hogy kicsit nagy.
összegezve a dark messiah szerintem ügyes clone
bírja futtatni directx 8-al 😮 ??? megáll az eszem, akkor úgy hogy néz ki?
én azért nem pazarlom tovább a helyet egy 3 gigás, rövidke demora. végigvittem egyszer, frankó volt, most pedig Oblizok amíg meg nem jelenik a teljes 😊
Nekem nem éppen jó a videókártyám, csak DirectX 8-ba tudja futtatni, mert GeForce FX-ek nem valami jók a DX 9-el.
Lehet azért akad nálad jobban, mert DX9-el jobban lefogja RAM-ot is.
Lehet azért akad nálad jobban, mert DX9-el jobban lefogja RAM-ot is.
hát nincs 90-100 fps
tényleg ki lehet irni az fps-t valahogy ?
console van egyátalán ?
tényleg ki lehet irni az fps-t valahogy ?
console van egyátalán ?
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
mert a karija jóóóó! nem sokat számít a több ram. inkább csak töltögetésnél.
Kicsit bõvebben ha kérhetem 😄 és hogy annyira ne offoljunk akkor egy enyhe összehasonlítást ha írnál a DM-el (akkor az már on)? Köszönöm.
abban, hogy fantasy 😄 de másban nem igazán... van egy nagy világ, iszonytató mennyiségû küldetés.. mint a Morrowind, meg az elõzõ Elder scroll-ok
jó, akkor csak béna voltam xD
Hátra + mouse 1 -el lehet szúrni. Hátra-balra mouse a fejlecsapás mozdulat.... szóval lehet variálni.
ja, amúgy a faxa kaszabolásoknál azért azt sajnáltam, hogy nem lehetett váltogatni a szúró-döfõ mozdulatokat, hanem a gép állította be...
persze, mert jó a kártyád. a Ram meg nekem pl nem sokat turbózta fel a gépet. most 1024 van, elõtte 512 volt. az Oblivion a töltés kivételével, ugyanúgy megy
Nekem is 512 MB DDR RAM-om van, meg egy GeForce FX5500, és egész jól megy, még a model, meg textúra is highon van, mást is lehet nagyobbra, de kisit akad, de ha lejjebb veszem, akkor egész jól megy. 😊
az akkor jó... csak me az 512-es kari is 110000
de egy év múlva már az is sz*r lesz 😞