Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olvasom, hogy sok embernek akadozik stb. Nemtom, nálam alig lassabb a HL2-nél (A64, 7600GT, 1giga ram), 40-60 fps full grafon AA-val anisoval simán megvan.
jan5650: nekem még hibát se okoz, csak van ... 😄
ha esetleg nincs:
regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion
- ProgramFilesDir bejegyzés meghajtó betüjelét változtasd meg olyanra ahol van 7 giga szabad helyed. (Pl: D😛rogram Files)
- Hozd létre a megadott meghajtón a Program Files könyvtárat
- Indítsd a telepítést
- Telepítés után írd vissza C😛rogram Files -re az értéket.
by mucius@Hardwired
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Vagy prózálkodd meg azt hogy vársz. hallottam már egy ilyent hogy fagy, de a csávesz várt 40 percet és ment tovább minden és feltette a demót.
Hiába a Kompatibilitás mód, hiába az adatvégrehajtási megoldás,....semmi.
Nincs valakinek ötlete ?
Amúgy tényleg. ha piszkálod akkor rádborítja a fél pályát, meg csíp, rúg harap. De leginkáb csak rugdos. Megölni meg passz. Kilõttem rá 25 nyilat, elfogyasztottam rajta 4 üveg mannap potit a tûzdobálósból de csak egyre ingerlékenyebb lett a szentem. szóval majd októberben jól odamondom neki ha kijött a full. 😄DD Addig meg maradnak a pici orkok 😄
Courage is realizing you\'re afraid and still acting.
Viszont nem sikerült az e3 demós pálya dolgot összehozni ill nem sikerült harcolni a küklopsz-al vagy mifene az.S noclip-el csak áll egyhelyben vagy harcol is?Ez leginkább magiszternek szólt. 😛
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Már le is töröltem a demót, majd a teljest rakom fel, gondolom kijavítják ezeket a hibákat. Várakozás októberig...
Maga a játék kurva yo, kicsit még optimalizálatlan, de lesz még jobbis.. Baromi jól lehet érezni hogy van teste az emberkének, vicces amikor kapálózik zuhanás közben. A harc szintén jó lett, a grafika pedig szvsz gyönyörû..
Call of Juarez mellé felkerült a listára.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Köszi Serpa!<#worship>#worship>
Ezek után lehet hogy újraindítást kér.
Mondd a többi tippet!
Fix on PC window XP :
Go to Control Panel > System > Advanced > Performance Setting > Execution Protection > "Add.." button > find the MM.exe (usually at the c:/program files/Ubisoft/Dark Messiah of Might and MAgic Demo) > click ok and you see that mm.exe on the list.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Details:
AppName: mm.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: engine.dll
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0022e190
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Vagy kisseb méraetüre tömöritni?
Mert üres DVdm nincs csak CD-RWk
HELP!
megoldast viszont nem nagyon tudok
halfer: igencsak rossz helyrol szedted, probald hardwiredrol
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Vagy kisseb méraetüre tömöritni?
Mert üres DVdm nincs csak CD-RWk