Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeoMaN
Uhhh, ez nagyon jó játék lesz!!!
Olvasom, hogy sok embernek akadozik stb. Nemtom, nálam alig lassabb a HL2-nél (A64, 7600GT, 1giga ram), 40-60 fps full grafon AA-val anisoval simán megvan.

Magiszter
Persze ha te egy kardal fel tudsz szúrni 5 méter magasságba miközben 6 métert rúg odább akkor grat érte 😄 A Videóbanis úgy volt hogy neki kellett vágni egy fél hegyet attol picit elszédûlt és mikor térdre rogyott akkor kellett drasztikus és azonnali okulláris átalakítást végezni rajta.

Halfer
10 giga szabad :\

Halfer
Oké, akkor elfoglalom magam addig, gondoltam erre. Csak nem errõl vagyok híres, hogy türelmes vagyok xD De tényleg ilyesmi lehet. Prociból 2%-ot foglal, 2 MB-ot a Ramból, de mégis tetü lassú minden. Próba szerencse...

jan5650: nekem még hibát se okoz, csak van ... 😄

ProGabe
van elég hely a rendszer partíciódon,lehet az a baja hogy nincs és oda tömörít ki
ha esetleg nincs:
regedit

HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion

- ProgramFilesDir bejegyzés meghajtó betüjelét változtasd meg olyanra ahol van 7 giga szabad helyed. (Pl: D😛rogram Files)
- Hozd létre a megadott meghajtón a Program Files könyvtárat
- Indítsd a telepítést
- Telepítés után írd vissza C😛rogram Files -re az értéket.

by mucius@Hardwired

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Magiszter
de amúgy a win-reinstall sok problémára orvosság. XD

Magiszter
Nos mivel három a magyar igazság ezért sedd le valahonnan máshonnan még. ha az sem jó akkor jön az a plussz egy ráadás.

Vagy prózálkodd meg azt hogy vársz. hallottam már egy ilyent hogy fagy, de a csávesz várt 40 percet és ment tovább minden és feltette a demót.

Lateof
Hát mert szemen kell szúrni. Nem? 😊

Courage is realizing you\'re afraid and still acting.

jan5650
Nállam is sajna ez van. Elindítom a telepítõt, szépen meg is áll, mert hibát okozaz exe, jeee....

Hiába a Kompatibilitás mód, hiába az adatvégrehajtási megoldás,....semmi.
Nincs valakinek ötlete ?
Halfer
HEHE Látom szinte mindenkinek megoldódott a probléma 😊 Segítene valaki nekem is? Csak tippekkel pls 😊 A Setup nem megy, elindítom, fagy minden a terhelésrõl. Kompatibilitás-átálítás sem használ. Már 2 serverrõl is leszedtem, de nem akar elindulni az a rohadt setup .. grrr. Bármilyen tippnek örülök, thx 😉

Csibe001
Jah, majd októberben... <#nyes>

Magiszter
Áll mint egy rakás szerencsétlenség, de ha odamészés bokányszúrod akkor úgy felrúg hogy éhen halsz zuhanás közben 😄DD

Amúgy tényleg. ha piszkálod akkor rádborítja a fél pályát, meg csíp, rúg harap. De leginkáb csak rugdos. Megölni meg passz. Kilõttem rá 25 nyilat, elfogyasztottam rajta 4 üveg mannap potit a tûzdobálósból de csak egyre ingerlékenyebb lett a szentem. szóval majd októberben jól odamondom neki ha kijött a full. 😄DD Addig meg maradnak a pici orkok 😄

Csibe001
Kivéve EP1, abban nagyon szuper volt s még csak meg se röccent a gépemen, szóval ezen még tuti optimalizálnak.

Lateof
Jah, én is utálom a HDR-t. Nemtom másnak mi tetszik rajta. Oblivionban pl a lovak világítottak tõle.

Csibe001
Basszus most végigtoltam úgy, hogy csak rúgtam s a környezeti dolgokat használtam.Nagyon jó ez a game.Még itt-ott kicsit optimalizálatlan de ezt tuti kijavítják még.Nálam leginkább a HDR-nél akad be, így átállítottam bloom-ra s így még jobban is tetszik nem olyan nagyon fényes. 😊
Viszont nem sikerült az e3 demós pálya dolgot összehozni ill nem sikerült harcolni a küklopsz-al vagy mifene az.S noclip-el csak áll egyhelyben vagy harcol is?Ez leginkább magiszternek szólt. 😛

gamerboy91
Hát eléggé szakadozik a gém ha hozzáfûzök valamit a parancsikonhoz😞((

"Adatvégrehajtási védelem" magyarul.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Lateof
Jah, amúgy nekem nem hogy hibával kidobna, de ráklikkolok exe-re, és nem csinál semmit. Pár secig homokóra, aztán fut az mm.exe feladatkezelõben, de ennyi. Se hiba, se semmi kép.

Azthiszem ez SP2-es ficsõr. Szerintem nincs benne SP1-ben.
Lateof
SP2-d van? Vagy mi ez az Execution Protection pontosan magyarul? Semmi ilyesmit nem találok.. SP1-em van.

gamerboy91
Hát istentelen pech

Nem tudtam megküzdeni a demóval. A pálya betöltésénél valami grafikai cucc miatt hibát dobott ki és elszállt.<#zavart2><#nyes>
Már le is töröltem a demót, majd a teljest rakom fel, gondolom kijavítják ezeket a hibákat. Várakozás októberig...
SötétBarom
Na teszteltem énis a 1.5 gigához tényleg tool rövid.. Mondjuk az elején az ubisoft meg a nemtom mi videó mér jó hogy brutál hi-res azt nemtom..

Maga a játék kurva yo, kicsit még optimalizálatlan, de lesz még jobbis.. Baromi jól lehet érezni hogy van teste az emberkének, vicces amikor kapálózik zuhanás közben. A harc szintén jó lett, a grafika pedig szvsz gyönyörû..

Call of Juarez mellé felkerült a listára.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

gamerboy91
Valaki írja le pontosan hogy tom elõcsalogatni az E3-as pályát!

Serpa
<#eljen>

Nekem is!<#vigyor2>
Köszi Serpa!<#worship>
gamerboy91
Hurrá!
THX A TIPPET!!!
ELINDULT!!!

Menjél a Vezérlõpultba > Rendszer> haladó > Teljesítmény beállítások > Futási védelem (?) > "Hozzáad" gomb > keresd meg az mm.exe-t(általában a c:/program files/Ubisoft/Dark Messiah of Might and MAgic Demo mappában van) > kattints az ok-ra, és az mm.exe-nek a listában kell lennie.

Ezek után lehet hogy újraindítást kér.
Serpa
Right Click on the "Play Dark Messiah of Might and Magic Demo" icon, which should be located on your desktop. Go to properties> Click the "Compatibility" tab > Tick the box that says "Disable Visual Themes"> Apply> Press ok.

Sajnos nem változott a helyzet. 😞
Mondd a többi tippet!
gamerboy91
Légyszi fordidsd le magyarra!
mert magyar windows-om van!

Serpa
ha nem, van még 1-2 tipp.

Serpa
talán ez segít.

Fix on PC window XP :
Go to Control Panel > System > Advanced > Performance Setting > Execution Protection > "Add.." button > find the MM.exe (usually at the c:/program files/Ubisoft/Dark Messiah of Might and MAgic Demo) > click ok and you see that mm.exe on the list.

Nem jöttem rá sajnos még én sem. 😞
gamerboy91
Help!
Ugyanez a probléma!!!
Mit lehet csinálni?
Van megoldás?

Halfer
igen ez kissé aggasztó, de sajnos nem tudok a grafról véleményt mondani, mert még mindig nem megy. elindítom és semmi. a folyamatokban ott van, de csak a procit terheli, memot is csak 2 mb-al. nagyon furcsa. sajnos a kompatibilitással sem lett jó. elvégre nem a játék nem indul hanem az a rohadt setup 😞(

j0nNyKa
ep1 sztem szebb volt..

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

ProGabe
méghozzá két nagy:pofátlanul rövid a 1,5 gigához,és a hl2-höz képest az optimalizáció kb 0,tudom hogy (állításuk szerint)rendesen feltupírozták a szórsz-t,de én ezt nem igen látom ep1-hez képest és mégis szarabbul megy a gépemen

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

grebber
Érdekes valakinek meg nem akad 512Rammal 😞

Next PC upgrade: 2022

Halfer
Úgy látom jó sok baja van ennek a demonak <#levele>

Én meg elindítom és kidob egy errort. mm.exe problémát okozott...
Details:
AppName: mm.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: engine.dll
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0022e190
ProGabe
commanderben fájl->fájldarabolás,kiválasztod a méretet azt' szevasz

ird be még 10szer pls...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

gamerboy91
.rar formátumra nevezzem át?

rakd be rarban és azt darabold total comanderrel

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

gamerboy91
Azt meglehet valahogy csinálni a letöltött exe fáljal h szétdarabolni?
Vagy kisseb méraetüre tömöritni?
Mert üres DVdm nincs csak CD-RWk
HELP!

j0nNyKa
valamifele video-gond, nyomj 1 entert, es elvileg kilep
megoldast viszont nem nagyon tudok
halfer: igencsak rossz helyrol szedted, probald hardwiredrol

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

gamerboy91
Megvan!

gamerboy91
Azt meglehet valahogy csinálni a letöltött exe fáljal h szétdarabolni?
Vagy kisseb méraetüre tömöritni?
Mert üres DVdm nincs csak CD-RWk

_Atti_
nálam is alkalmazás ikonja van sima, de ment szóval segiteni nem tudok..
bár tudom nincs köze a dolognak hozzá de megpróbálhatod kompatibilitással inditani..asszem talán nekem még a far cry demojával volt hasonló és nekem az segített.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/