223
-
#103 hát remélem ez itt nem következik be ;)
szvsz az MW-be csalódók csapata örömmel veti majd bele magát ebbe a gémbe. reméljük ez nem lesz nagy csalódás, mert morci leszek :) -
#102 mint írtam az inkább előny, hogy foglalkoznak a PC-s verzióval így nem csak egy átportolt verziót kapunk remélhetőleg.
én is örlnék ha most kiadnák, de inkább dec és el leszek vele egy jóideig, mint most jön ki és szar lesz mint mostanság sokminden.
sztem -
#101 akkor mit mondjanak a S.T.A.L.K.E.R. fanok?:) 2005 Májusára ígérték a megjelenést,aztán eltolták 2005 őszre,és 2006 nem tudom mi lett belőle! -
#100 hát bekaphatják a fejlesztők..... -
#99 na ennek örömére összedobtam egy Szösszenetet ;) -
#98 sajnos na megerősítés következik, a hivatalos odlalon tegnap jelentették be, hogy PS2-re és Xbox-ra megjelent a gém és még egy mondat volt:
"A PC version of L.A. RUSH is scheduled to be available at retail outlets nationwide on December 12th."
szóval az értesüléseim helyesek voltak. sajna
de remeljük demó lesz, vagy legalább a konzolos verziók tesztjeit olvasgathatjuk, valszeg 90%-ban a PC-s is olxan lesz. -
#97 ja, hátha -
#96 azér 1 demo előtte jöhetne:D hogy mégis mivel állunk szemben -
#95 háát lehet október, de az IGN szerint dec, ők ritkán tévednek. Mondjuk én örülnék a legjobban ha igen :) -
#94 csöppet késik...október helyett dec! -
#93 december?????????????????:(
hát néztem 1 videot,azt írták h coming oktober....
hát akkor ennyire október....annyukat....még az mw elött ki kellene adni,h lalán vki megvegye.... -
#92 kijöt ps2 re de jó nekik -
#91 köszi :), jah a megjelenésről annyit, hogy a PC-s verzió dec. 12-re van ígérve :( -
#90 nem tudja vki,h pontosan mikor is kell kijönnie a kicsikének???jó lene még a mw elött,rápörgetne minket az mw re.:):) -
davos80 #89 Fasza lett az új banner! -
#88 hú de vad lett..:) -
#87 egyértelmüen a tied :) -
#86 nya én is összedobtam egyet, amelyiket akarjátok ide felnyomjuk -
#85 sztem jó... -
davos80 #84 Nekem nem tetszik,sorry... -
#83 ha nektek megfelel akkor itt egy banner
-
#82 igyvan -
#81 miért lett volna ennyi? miről dumáljuk,amíg nem jelent meg? majd ha megjelent akkor...NFS topikban sem lehet a játékkal kapcs túl sokról beszélni...jön egy pár kép néha,videó, azokat leértékeljük és ennyi... -
#80 nah ennyi volt ez a topic.... -
#79 . -
#78 nyugimár -
#77 behalok!!!! hol a bréééé be vagytok?????
1napig írkált mindneki,mint álat,most meg napok óta semmi:( -
#76 hatalmas a behalás a forumon... mi a franc van???hol vagytok????? -
#75 :)
kültem neked 1 privit...elolvastad???
és mit jenet az a hamarosan? -
#74 visszafolytottuk a lélegzetünk, hiszen hamarosan kinnt lesz :) -
#73 no,de kihalt a forum..:( -
#72 pontos +jelenés van???mer a trailerba csak annyit írtak,h október..ez tág fogalom..akkor okt 31?:) -
#71 pénteken este 10óra 00kor bekapcsolod a tv-t a discovery channel csatornára mászol,és mit lácc???na mit?
rides..:)
nah a discoveryn is..:) -
#70 nekem nincs konzol szóval nekem PCn is jó lesz :) -
#69 jajj de várom már :D -
#68 há nem tom. én elvoltam vele, de pc-n nem jönne be az ilyesmi annyira:) -
#67 nálam igen és mivel én önző vagyok nekem ennyi elég is, nem kell nekem, hogy mindenki szeresse :) -
#66 konzolokon a burnout is arat szépeket, de pc-n nem lenne akkora sikere:) -
#65 emtíví (MTV)
Discovery asszem nem nyomatja a West Coast Customos Pimp My Rideot! -
#64 háhá,már is okosabb lettem,a diszkoveris vesztródkászönszről szól,és októberben azaz most jön...pontos dátum nincs???honnyuk gondolom ha október,akk az okt.31 e lecc..:P:P:P
már ahogy ismerem a fejlesztőket..:P:)