L.A. Rush
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy énse szeretem a nfsu-t,de ilyet még viccbõl se mondanék...
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
csakmerthogy képbe legyek
darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!
Amúgy meg mindehol megengedett az 1024-es kép! Nem tudom mit vered itt magad! Ne mond, hogy 640x480-ról böngészel!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
<2005-08-04 @ 12:31 - sHadeS>2005-08-04 @ 12:31 - sHadeS> (kommentek: 4)
Pár új screenshot között találtuk meg a hírt, miszerint a Midway eddig csak konzolon napvilágot látott játéka, a L.A. Rush idén novemberben PC-re is megjelenik. Bár a képekbõl a lényeg szerintem világos, azért elmondanám, hogy egy arcade autóversenyes stuff az egész. Hát, kíváncsian várjuk.