L.A. Rush

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

voxom
Tök jó lessz néztem az egyik videót és a pump my ride-sekel is lehet majd találkozni a törés elsõosztályú bár a játék kicsit street racing sindicate
utánzat de azért nagyon zsír.

fireball
.

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

WiZZaRD
nagyon rossz ez a game, iranyitas is gyenge, meg a korites is sajnos. volt alkalmam kiprobalni az x-es verziot. pc-n sem lesz jobb sztem😞.

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Casseus
Ha nem olyan lesz az irányítás mint az UG-ban (mintha vonattal mennék) akkor lehet esélye nálam is!

ha te azt tudnád...^^

fireball
jah,neke mis teccenek ezek a gémek,sztme ez kb street racing sindicate szintû lesz....nem a legjobb,de 1 kis fejlesztócsapattól jó,és el lehet jáccogatni vele

k8bal
ecsém!
ez a gém nagyon állat lesz!
West Coast Customs, Dodge Charger, zsaruk, törés...
mi kell még?!
már csak abba kell bízni hogy az irányítást nem cseszik el!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Sanyix
Sztem már a 2. is unalmas volt már.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

malter
<#ravasz1>
fireball
én monnyuk szeretem az ien tuningos gyorsulgatós tipusú gémeket,még ha szar is lecc,és azér végigtolom..nemtom,ti toltatok a street racing sindicate val????
nah sztem oan színvonal leszs ez is..nem a legjobb,de el lehet hülyülni vele..
1nek jó lessz8maj dec 12.én😛 )

M@TriX
jah, de azért dec 12ig ki lehet húzni vele 😉
aztán meglátjuk

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Istencsászár
nagyon remélem ez a nfsu 3. regenerájiója kicsit uncsimár...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

M@TriX
mondjuk annyi, hogy lerúgja a pályáról 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

fireball
azzzzzta... 3 új hsz..😊
jeee
dec 12.én jön,pedig úgy volt,hogy október...de aztán mése..mw mellett nemtom,mekkora eséje lesz lasziba rúgni...😛😊

Bandi 18
oh bocs már látom

Istencsászár
csak pár hszt kelett volna visszaolvasnod.. "A PC version of L.A. RUSH is scheduled to be available at retail outlets nationwide on December 12th."

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Bandi 18
mikor jelenik meg?

fireball
vmi hír?

M@TriX
köcc 😉

báttyó02
<#eljen><#eljen><#eljen>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

fireball
hát az télleg szopatós lehet,én nem is tom,mi az a stalker,szval engem az nem érint..hát jó,maj akk nyomatjuk decemberbe😊
úgyérzem,mégis szükség lessz arra,h elõvegyem az ug2-t az 1hónapos ûr kitöltésére...addig végigtolom😊

M@TriX
hát remélem ez itt nem következik be 😉
szvsz az MW-be csalódók csapata örömmel veti majd bele magát ebbe a gémbe. reméljük ez nem lesz nagy csalódás, mert morci leszek 😊

M@TriX
mint írtam az inkább elõny, hogy foglalkoznak a PC-s verzióval így nem csak egy átportolt verziót kapunk remélhetõleg.
én is örlnék ha most kiadnák, de inkább dec és el leszek vele egy jóideig, mint most jön ki és szar lesz mint mostanság sokminden.

sztem

DJ Skyline
akkor mit mondjanak a S.T.A.L.K.E.R. fanok?😊 2005 Májusára ígérték a megjelenést,aztán eltolták 2005 õszre,és 2006 nem tudom mi lett belõle!<#wilting><#bdead>

fireball
hát bekaphatják a fejlesztõk.....

M@TriX
na ennek örömére összedobtam egy Szösszenetet 😉

M@TriX
sajnos na megerõsítés következik, a hivatalos odlalon tegnap jelentették be, hogy PS2-re és Xbox-ra megjelent a gém és még egy mondat volt:
"A PC version of L.A. RUSH is scheduled to be available at retail outlets nationwide on December 12th."

szóval az értesüléseim helyesek voltak. sajna
de remeljük demó lesz, vagy legalább a konzolos verziók tesztjeit olvasgathatjuk, valszeg 90%-ban a PC-s is olxan lesz.

M@TriX
ja, hátha

Istencsászár
azér 1 demo elõtte jöhetne😄 hogy mégis mivel állunk szemben

M@TriX
háát lehet október, de az IGN szerint dec, õk ritkán tévednek. Mondjuk én örülnék a legjobban ha igen 😊

DJ Skyline
csöppet késik...október helyett dec!<#bdead>

fireball
december?????????????????😞
hát néztem 1 videot,azt írták h coming oktober....
hát akkor ennyire október....annyukat....még az mw elött ki kellene adni,h lalán vki megvegye....

drop
kijöt ps2 re de jó nekik

M@TriX
köszi 😊, jah a megjelenésrõl annyit, hogy a PC-s verzió dec. 12-re van ígérve 😞

fireball
nem tudja vki,h pontosan mikor is kell kijönnie a kicsikének???jó lene még a mw elött,rápörgetne minket az mw re.😊😊

Fasza lett az új banner!

fireball
hú de vad lett..😊

báttyó02
egyértelmüen a tied 😊

M@TriX
nya én is összedobtam egyet, amelyiket akarjátok ide felnyomjuk

fireball
sztem jó...

Nekem nem tetszik,sorry...

báttyó02
ha nektek megfelel akkor itt egy banner

báttyó02
igyvan

DJ Skyline
miért lett volna ennyi? mirõl dumáljuk,amíg nem jelent meg? majd ha megjelent akkor...NFS topikban sem lehet a játékkal kapcs túl sokról beszélni...jön egy pár kép néha,videó, azokat leértékeljük és ennyi...

fireball
nah ennyi volt ez a topic....

fireball
.

báttyó02
nyugimár

fireball
behalok!!!! hol a bréééé be vagytok?????
1napig írkált mindneki,mint álat,most meg napok óta semmi😞

fireball
hatalmas a behalás a forumon... mi a franc van???hol vagytok?????

fireball
😊
kültem neked 1 privit...elolvastad???
és mit jenet az a hamarosan?

M@TriX
visszafolytottuk a lélegzetünk, hiszen hamarosan kinnt lesz 😊