L.A. Rush

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZaJanga
pff
szín kaka egy gém ezé nem volt róla kép eddig!
a kis csítterek!!
ne szeggyétek mert ...

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

malter
te tudod..én nem költöm rá az életem,pláne nem 1 ilyen játékért
annyi nekem is van.de az fosnak számit.......mert élvezhetettlen. na mind1 azért köszi
malter
30-50közt ingadozik,miért olyan hihetetlen,nem 1 gépzabálo játék,sztem valami program vagy más fogja neked
srs-nél az atomrobbanástól nem látszik semmi...<#buck>
Jó hát a grafika se valami épületes én nem azt mondom,de még el lehetne viselni.De összességében ez tényleg felejtõs...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

malter csinálj nekem egy fps screenshotot pls mert ezt nem hiszem el hogy fullonröcenésmentesen megy......köszi
Mekkora fos ez a game 😊

malter
én játszottam juiced és társaival,azok messze kenterbe verik ezt a grafikát,pedig azok se nagy durranások,hanem átlag arkade
juiced:KATT
srs:KATT
S.C.A.R:KATT
a mai világban már közel nem ez a szint
Hát szerintem se lenne itt a garfika annyira bajos,a nagy átlagot hozza szerintem.Az hogy van törés szintén jó,bár gyakorlati "haszna" semmi mert egy gombnyomásal tovább lehet menni,mintha mi sem történt volna.
Az autó hangja viszint hát nem tudom a valóságban ilyen lehet-e...
De ami kiakasztó az szerintem az hogy az irányitás olyan mintha egy megvadult távirányitásos kisautót próbálnánk vezetgetni.Szerintem ezen bukik meg az egész a legjobban.

malter
6600gt proci 2.6os de 3gn megy 1g memo
Az EXEhez tartozó parancsikonnal.

&#8222;Minek él az olyan aki nem tudja mi a jó aki nem tudja mi való ?&#8221;

Sland
<#falbav><#falbav><#falbav>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Hogy lehet elinditani?
nem baj<#fogmosas>azért mert másnak angyobb az igénye nekem nem ugyan azt mondanom...nekem igen is teccik <#dumcsi>Malter milyen géped van? illetve grafkártya?
malter
nekem maxon rezzenéstelenül megy
"de teccet a grafika igen is hatalmas "ez finoman szolva is durva beszolás volt😊)
Nemtom......az elején a videó nekem teccet szeretem az ilyen tipusu hogy is mondjam ahogy skyline én avgyok a nigger a gáton 😊jó volt hogy milliárdos a gyerek és egy nagykutyának beszól a csajának azt még nem értettem meg hogy szerzõdés alapján kirugták vagy lefoglalták mindenét nemtudom vagy a nagykutya lopott el midnent amiért kinézte a csaját magának...de teccet a grafika igen is hatalmas csak kár hogy szaggat 😞 x850 xt 256mb gigaram 3200+ 64bit és maxon bent a városba este csillog villog nagyon szép de szaggat ahogy több mint 1kocsi van a láthatáron nagyon szaggat élvezhetettlen és én olyan vagy vagy maxon vagy sehogy vagy legalább szépen de ez közepesen 0 de majd még tesztelgetem.de azért street racing syndakétõl messze van ez jobb és csodálatos ahogy a kocsi törik és nem kell leszólni mert szaggat mint az ökör maxon.....igen is ha menne maxon akkór jó lenne de így....1próbát midnenképp megér. a játék eleje picit monoton de ha lessz majd jó verda jó lessz 😊haver mondta 😊 én ezt vallom a gémrõl 😊de megyek fõzni bazeg mert éhenakarnak már itthon halni😄bár ha énfõzök akkór lehet inkább éhenhalnának 😄na bye
báttyó02
😄DDDDDDDD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

malter
igaza van skyline-nak hogy talán a törés ami pozitivum,de ez esetben az SF a játékost védi a játéktol..
malter
ugyanez max grafal

mennyit fizetsz,hogy addig játszak vele amig lesz 1 tuning verda?😄😄
báttyó02
<#wow2><#wow2><#wow2>
valamit írj még róla plz
meg esetleg még tuningolt verdát is mutass <#wow2>

báttyó02

malter
hát ez siralmas lett,a készitök helyében jo mélyre ásnám magam:/

báttyó02
na valaki leszedte már?

Ombika
Arcade a jatek?

Cafu
hát te jó isten ez a játék egyszerûen pocsék mi ez a grafika??? nem 2006-ot írunk??

streeter
Sajnos én is csak ennyit nézek ki belõle mint Skyline. Nem próbáltam még ki, de a képek és videó alapján nem egy nagy durranás.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Olyasmi mint a street racing syndicate csak annál is mérföldekkel szánalmasabb fizika/irányítással, 90-es éveket idézõ tuninglehetõséggel (garázsba állok és kigurul a tuningverda...nevetséges), tipikusan eröltetett ÉN VAGYOK A LEGNAGYOBB MÁJER szereplõkkel fos graffal porszívó kocsihangokkal...😊
A egyedüli pozitívum amikor nekimegyünk valaminek ér végignézhetjük ahogy rommátörik a gép.. (ha jól emléxem utánna villogva megjelenik egy vadiúj kocsi és folytathatjuk a versenyt😊 )

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

grebber
Ez rosszul hangzik ,de saját szememmel akarom látni.

Next PC upgrade: 2022

Szerintem ne szívjatok vele konzolon toltam ez egy orrdenáré méretü nagyrakás fos😊
A tuning kimerül aban hogy odamész a garázshoz és kigurul a tuninggép,az irányítás még arcade-nak is nevetséges fizika 0 sztori 0 hangulat 0....Még a midnight club 2 szintjét sem éri el....

Hi!Indul a warezolás😄Látom már torrenten is fenn van,szedem is.
Valaki nem tudja a gépigényt?😊

grebber
Protection: StarForce 3.7.12.05

Next PC upgrade: 2022

streeter
Megnéztem a képeket és a trailervideót. Nem ez lesz az év autós játéka 😄
A kocsik jók, de a grafikjáuk és kidolgozottságuk közepes a fizika az nulla. Törés az még úgy jó. Ilyen GTA meg MW összegyúrt játék. GTA város meg MW-s kocsik meg megoldások. Pl.: hogy összedõl az óriáskerék ha kiütöd a tartó 'lábát'.
Majd leszedem én is. Kíváncsi vagyok miylen is lesz.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Csuhai G
Valaki megtudná mondani, hogy ez hanyas verziójú StarForce?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

báttyó02
<#eljen><#eljen>végre

Cafu
Nforce-n fenn van !!!!LA Rush (c) Midway *SFCLONE*

Semmi gond,én se tudtam,de mostanában jött pár játék német kiadásban,amik nforcon nem voltak.Vivisector pl. vagy a Regiment is ugy jött elõször.

Sland
sry

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Német verziókat oda nem szoktak kitenni.

Sland
Nforce on nincs kint

drop
LA_Rush_GERMAN_SFCloneDVD-PLATiN ez igaz lehet mert it lene az ideje

12346
jó az a burnout😛 de csak konzolon. gépen kuka lenne, az tény. konzolon jó móka.

Talán ma jön ki?

Gamefaqs.com szerint:
L.A. Rush Midway 02/06/06 US

Legalább ne írj úgy játékról (Burnout) hogy még életedben nemjátszottál vele...😊

Lol😊

Azt még leszarnám hogy gagyi a tuning,de maga a játék gagyi próbázd ki bazeg aztán fujjoljál azmeg hogy a burnout nem arcade....LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL😊

Istencsászár
kit érdekel a szar tunning, mennyé a "szánalom" nfsbe azt tunningold szét magad lényegtelen tényezõ

Arcade kategóriába nemtenném be a börnoutot mer köze sincs az arcade autós kategóriához inkább amolyan városi tankszimulátor mint az nfsmw....

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Én most szólok mindenkinek aki várja ez a játék hatalmas csalódás a tuning kimerül abban hogy versenyek után bemehetünk mûhelybe ahol x pénzért rátesznek a kocsira valamit (optika,teljesítmény) egyben,nem kiválaszhtatóan,és nemis több dolgot...Értsd bemész garászba lecsengeted a pénzt és kigurul a tuningverda...lol...

A játékmenet SrS jellegü de a teljesen nevetséges arcade irányítás,a ritkagagyi MI szánalmas fizika (jójó arcade game de bazeg arcade a Burnout is mégis istenkirály game nemúgy mint ez)... Mindehez hozzájön a szereplõk agyoneröltetett "Mekkoramájer csávóvagyok me agyonmatricázott tuningverdámvban" jellegü beszédstílusa és viselkedése...
Nagy trágyadomb az egész tipikusan pénzhajhász fostömlõ...Valahol biztos bennevan az elsõ 100 arcade game között de nem 50 alatt azis biztos.

báttyó02
bazzz király😄

fitutufi
holnap jön ki
IGN szerint

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

fireball
passz,nézz utána...

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

bodesz
Xboxra már kintvan?mert ma lesz Xboxom elvileg 😛

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)