L.A. Rush
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szín kaka egy gém ezé nem volt róla kép eddig!
a kis csítterek!!
ne szeggyétek mert ...
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Jó hát a grafika se valami épületes én nem azt mondom,de még el lehetne viselni.De összességében ez tényleg felejtõs...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Az autó hangja viszint hát nem tudom a valóságban ilyen lehet-e...
De ami kiakasztó az szerintem az hogy az irányitás olyan mintha egy megvadult távirányitásos kisautót próbálnánk vezetgetni.Szerintem ezen bukik meg az egész a legjobban.
„Minek él az olyan aki nem tudja mi a jó aki nem tudja mi való ?”
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
"de teccet a grafika igen is hatalmas "ez finoman szolva is durva beszolás volt😊)
valamit írj még róla plz
meg esetleg még tuningolt verdát is mutass <#wow2>#wow2>
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
A egyedüli pozitívum amikor nekimegyünk valaminek ér végignézhetjük ahogy rommátörik a gép.. (ha jól emléxem utánna villogva megjelenik egy vadiúj kocsi és folytathatjuk a versenyt😊 )
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
A tuning kimerül aban hogy odamész a garázshoz és kigurul a tuninggép,az irányítás még arcade-nak is nevetséges fizika 0 sztori 0 hangulat 0....Még a midnight club 2 szintjét sem éri el....
Valaki nem tudja a gépigényt?😊
A kocsik jók, de a grafikjáuk és kidolgozottságuk közepes a fizika az nulla. Törés az még úgy jó. Ilyen GTA meg MW összegyúrt játék. GTA város meg MW-s kocsik meg megoldások. Pl.: hogy összedõl az óriáskerék ha kiütöd a tartó 'lábát'.
Majd leszedem én is. Kíváncsi vagyok miylen is lesz.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Gamefaqs.com szerint:
L.A. Rush Midway 02/06/06 US
Azt még leszarnám hogy gagyi a tuning,de maga a játék gagyi próbázd ki bazeg aztán fujjoljál azmeg hogy a burnout nem arcade....LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL😊
Arcade kategóriába nemtenném be a börnoutot mer köze sincs az arcade autós kategóriához inkább amolyan városi tankszimulátor mint az nfsmw....
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A játékmenet SrS jellegü de a teljesen nevetséges arcade irányítás,a ritkagagyi MI szánalmas fizika (jójó arcade game de bazeg arcade a Burnout is mégis istenkirály game nemúgy mint ez)... Mindehez hozzájön a szereplõk agyoneröltetett "Mekkoramájer csávóvagyok me agyonmatricázott tuningverdámvban" jellegü beszédstílusa és viselkedése...
Nagy trágyadomb az egész tipikusan pénzhajhász fostömlõ...Valahol biztos bennevan az elsõ 100 arcade game között de nem 50 alatt azis biztos.
IGN szerint
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^