896
640px-Mad_Max_stages_-_main_page_%28tape
  • Denny7
    Ahha.. sajna ebből a szövegből nem igazodtam ki elsőre, de most már értem.. csak még mindig ott van a miért.. lehet azt is leírták, de nem tudom kivenni a szövegből :D
  • DJ Skyline
    áhá,akkor már ezt is tudom! :)
  • bertino
    "én próbálok segíteni és nem lámázni..."

oké főnök, ettől még ne hidd, hogy hagyom, hogy beetesd a népet :DD
  • bertino
    mondjuk mert baromi nagy marhaságokat beszélsz, most tűnt le másodszor
  • LeePí17
    meg akkor segíts TE...
    amúgy ezért hiányzik...

The blower and pipes were put back, although different to the originals, along with changing the rear wheels. The car was further modified to fit the setting of the new film, with large gas tanks fitted in the back, and its general appearance given a more used and stressed look.The front end was also modified by removing the bottom section, probably to give more clearance at the front in the outback locations it was required to be driven in for the second film.

megváltoztatták az autót a 2.részben..és azért hiányzik....
    én próbálok segíteni és nem lámázni...
  • LeePí17
    mér kell neked mindenkibe belekötni? ha?...
  • bertino
    bizony, az nincs rajta
    hát a folytatások akkoriban már csak ilyen fapados design-úak voltak :|
  • bertino
    vagyis pont hiányzik, grat suna...
  • Denny7
    De nem.. azt tudom h belement a másikba.. de az előbb láttam egy képet.. amikor még mögötte van a motoros, meg a másik dzsoni is.. és az autó eleje egyben van, csak az a szoknya hiányzik róla amit az első részben viszont láttunk... :S
  • LeePí17
    nem hiányzik..az első 3 percben találkozik pár sivatagi barommal..akik ki akarják fosztani..de lefékez..az autó elékerül...vissza 2 padlóval, bumm bele az előttelévő hátuljába..így az első "szoknya" leszakad...és a csávóká, 100al belemegy a másikba...

de vársz 5 percet rakok fel képet :D
  • Denny7
    Egyébként a második részben már az elején miért hiányzik az autó első szoknyája?
  • Denny7
    Ezt most találtam.. lehet hogy már láttátok, azért beírom.

http://www.lastinterceptor.com/real.html
  • LeePí17
    THX!!
  • Denny7
    Ha valaki valamit nagyon akar, és ügyes is, simán meg tudja építeni bármiből... Nem mondom hogy annyira egyszerű, de lehet gyártani egyedi elemeket, és ha azokkal leburkolod a kocsit akkor ki veszi észre fényképen hogy az egy Samara? Szerintem elég nagy kihívás lenne belőle megépíteni, de ha sikerülne akkor az nem kis teljesítmény lenne! Ha belevágsz, akkor sok sikert hozzá!
  • bertino
    hozhat még meglepetést az élet :)

csak nem ebben a tetű országban

nyilván nem 20 évesen lesz dusgazdag az ember, idővel bármi történhet
  • LeePí17
    a Samara igenis hasonlít a Last V8ra..ha nem is hosszú a motorháztető..(nem is 5000cm3 hanem csak 1300)..
  • DJ Skyline
    hát persze,csak az a helyzet,hogy nincs felesleges (sacc per kábé) 15 millám egy eredeti Last V8-ra (és másnak se nagyon)...ilyenkor mit tesz az ember?(az igazi fan)...nem lemond,hanem átalakítja a sajátját,az más kérdés,hogy hogyan fog kinézni! persze csak akkor,ha tudja, hogy soha nem lesz pénze építeni / építettni egy Last V8-at
  • DJ Skyline
    mi a baj? hogy Samarából akar építeni?
    Interceptor / Pursuit Replicas based on non-Australian cars (alul)...lehet látni,hogy mindenki olyan autót használ alapnak,amilyet akar / amilye van! :)
  • bertino
    te ha így haladsz, maximum a napi betevőre lesz lóvéd, bár ez már nem ide tartozik télleg.
    meg ne fecsegj már hülyeségeket bazz, 120354313433x-re mondom el nektek!
    már tavaly is eljátszottad ezt, hogy nem érdekel mit írok, tessék: ezt aztán télleg lehet látni!
    f@szért nem bírsz előbb gondolkodni!
  • LeePí17
    jah...mér kell neked mindenkibe belekötni?..van aki MAGÁNAK akar jót...
    hidd el SZARból is lehet JÓT csinálni...
    télleg nem lesz Falconra lém..de 1 Samarára igen...
    de attól h lámázol..meg szánalmasozol..az engem nem érdekel..én tudom mit akarok...van itt 1-2 ember aki ugyanúgy tudja....
    hidd el nem fog érdekelni h ezekután mit irsz..
    ha más tudott Mercedes SMARTból Interceptort csinálni akkor tudok ÉN is Samarából LAST V8at...

ennyi.
  • bertino
    ki tagadja ?
    nem magyarázom, mert ez már lassan a szánalmasnál is alacsonyabb :D
  • LeePí17
    nah..igen...akor ha ijen szótáras szintben vagy magyarázd el mit is jelent a szánalmas szó...mert te mindenkire ezt mondod..(ne tagadd mert tudom)...
  • bertino
    mondom, hogy nem fogod a lényeget...
  • bertino
    a replika szót még én magyaráztam meg neked, mikor mutattam az első replikákat a Peugeot taxiról amiket a filmből másoltak le

[bár ezt csak én tudom, nekem ez épp elég]

tényleg hagyd abba, mert ez már a szánalmas szint
  • LeePí17
    hát bazze..én is dolgozok..2t kattintok ua megkeresem mint te 12 órában...ennyi....
    ha nem is minden nap..de 1 7en 3X tuti...
  • LeePí17
    # 212 ??
  • bertino
    egyesek dolgoznak...
    tökmind1, hogy Falcon vagy XB/XC, mert olyanod se lesz ;)
  • LeePí17
    bazzeg..azok NEM Falconok bazze..nem nézted a képeket???

jóvan bertino..mennyé aludni mert álmos vagy....
  • bertino
    senki nem mondta
    én mondtam, hogy a fanatikusoknak lényeg a full uaz verda, nem az ilyen -nak...
  • bertino
    ember, neked sose lesz XB falconod...
    de nemtom ki akar pont egy Samarából készíteni egy Interceptort, szép kis zsákutca volt ez most
  • LeePí17
    ki mondta azt h FULLra hasonlót fogok csinálni?..
  • LeePí17
    #217 #218
    azt ne mond h azok hasonlóak...
  • bigfoot
    akkor jó hogy leszarjuk egymás véleményét:P

egyebként biztos sok emberrel vagy jóba ha mindenkit így leosztasz ha épp szerinted nincs igaza

egyebként egy fórumnak nem sok köze van hozzá hogy ki hogy fogja élni az életét ,de ha szerinted igen akkor grat
  • bertino
    a fanatikusoknak igazi fan autóra van szükségük, nem parasztverdából átalakítottra, épp ezért fan, mert egyedi

látom te is látod a különbséget

de majd ha egyszer egy Samarából kreálsz egy Interceptort, ami fullra "hasonlít rá" (már itt sántít a dolog, mert keményen ugyanannak kellene lennie, nem csak hasonlítani kéne, nemde ? ;) szólj, mert átmegyek és lefényképezem, hogy megmaradjon az utókor számára "üveggyári fantázia" címszó alatt, szal sok sikert
  • bertino
    figyelj, ha neked jolesik ilyenekkel égetni magad, hát tessék, csakhogy ez egy fórum, aminek az a lényege, hogy mindenki kinyilváníthatja a véleményét, én csak neked akartam segíteni rádöbbenni a lényegre(még egyszer azért elmondom, hogy támaszd alá konkrétumokkal amit mondasz, mielőtt hülyeséget beszélsz), látom nem sikerült, innentől kezdve csak még jobban lesz@rom mit írsz, pláne azt, hogy mit szólsz az én véleményemhez :)

szal csak így tovább, te is nagyra fogod így vinni az életben

arról nem is beszélve, hogy kicsit felnőhetnél, tényleg
  • LeePí17
    Mad Max REPLIKÁK

Ez sem semmi..

ugyhogy...***
  • LeePí17
    Ne csak a LAST V8 legyen tálcán..
    ez nem LAST V8 hanem az Interceptor...és nézdmá..nem ford falcon..sőt még nenis csak FORD márka..
    hanem MERCEDES..azanyja..máskor előtte nézz szét..és aztán lámázz..
  • LeePí17
    nem!
    csak megmutatom neki h a FANatikusok bármijen autóból képesek LAST V8at csinálni..
  • bigfoot
    keményen néz ki!szívesen furikáznék egy ilyennel!
  • bigfoot
    jah ezt róla írtam nem rád!!!!
    remélem nem értetted félre!!