Mad Max
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yang: Skandi- senior shao wari
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
egy kompresszoros csoda Holden -ja volt asszem.....
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Így kapták.
Elvileg ez gyári,szal nemtom'
De pl. a haverom kivette a Sárkány közbelép-et (Bruce Lee fan 😊),erre az is meg van vágva :C
több Japán cucc itt...(oldal közepén van a menü: <<MADMAX FAQ JAPN CONTENTS>>😉
amit bótba veszek abból csak nem vágják igaz....?
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
De a kurv@ anyjukat a 2. vmi vágott verzió (pedig origi dvd),mert a "durvább" részek ki vannak vágva <#mf3>#mf3>
az jó lesz..340*400? az nem valami csúcsszuper😄D
akkor inkább megrendelem 13000ft-ért...igaz megvan kazettán az összes de az elvan ásva valahova...mire megtalálnám addigra már összeházasodnék az meg még arrébb van...
Alex Zorko LEGO Interceptorán én kiakadtam!<#wow1>#wow1> (legfölsõ)😄
amúgy én csak a DC-t tudom,de ott is alig van meg valakinek...max warez oldalak de nem hinném,hogy ilyen régi filmeket felnyomnának..
kérdés okos emberkéknek 😊)) honnan lehet leszedni JÓ minõségben a Mad Max 1-2-3-at? NEM DC-re gondoltam -.- (rohambili aka DJ Skyline vágja mire gondolok 😄DD)
az autó története magyarul!!!
szóval a második részben voltak már érdekes gépezetek,és emberek:
a második részrõl nem is beszélve...pláne a jármûvekrõl...az elsõ részben még jobban hasonlítottak egy normál autóra!😄
Mondjuk már a kettõ is kicsit.
Meg Tina Turner-t UTÁLOM,úgyhogy az nekem elég fájó pont volt a filmben :C
Mivel csak Mad Max 4 topik van,és az a film még elsem készült,így nem akartam azt szétoffolni az elõzõ résszekkel! Így hát nyitottam egy Általános Mad Max topikot ahol az összes részrõl lehet témázni! Röviden és tömören Mad Max fanok ide!<#vigyor0>#vigyor0>
u.i. az alcímben az általános nem direkt van "2 ellel" írva,mielõtt még valaki belekötne!😄