896
-
LeePí17 #213 elkezdett lámázni..azér az a 2 kép korántsem LAST V8...de a tulajnak AZ...
nekem van elkéőzelésem...van fantáziám..más "lámázó" véleményére meg tojok rá!...
ennyi... -
LeePí17 #212 Azér ez sem hasonlít..Meg ugye ez sem az....
előtte nézd meg szótárban h mit is jelent a REPLIKA szó...
NEM ugyan az....hanem hasonló....
de amint látom..bejösz beszólsz és elmész..gratula.. -
#211 rendes stílusban is lehetne nem??
vki ír vmit azt úgy leosztja mintha értene hozzá,meg le lámázva
utálom az ilyen ***** kat -
LeePí17 #210 -
#209 attól hogy egész nap erre vered attól még nem kéne senkit le lámázni faszfej gyerek -
Seten #208
Viszont hiába tudna össz 600 LE-t a Weiand-kompresszor, a filmben is odaverte az Interceptort a Hummungus nitrós szekere. :)
-
Seten #207
Viszont hiába tudna össz 600 LE-t a Weiand-kompresszor, a filmben is odaverte az Interceptort a Hummungus nitrós szekere. :)
-
#206 ja, tuti mi ?
okostojás...
hasamraütök, én is mondhatnék akármenyit
egyébként meg olvass is egy kicsit, mert be lett linkelve, mekkora volt a motorja gyerek -
#205 omg xD -
#204 Jajj ne fárassz már. Leglényegesebb különbség az az orra, semmi más. Gyakorlatilag ugyanaz az autó. Inkább az nem látta a filmet, aki egy Lada Samarából akar LAst V8-at csinálni. Csak gratulálni tudok. -
#203 hát nem tom de a filmben lévő tuti van egy 700-800 le ami azért kicsit odabasz -
LeePí17 #202 a galériámban van 3 :D -
LeePí17 #201 hát nem teljesen..akor te nem is láttad a mad maxot...ugyanis "teljesen" át lett építve..Mad Max Movies ajánlom itt olvasgass :D -
#200 csak annyiban más, hogy van elől azaz ékalakú orrrész. Semmi másban nem különbözik az eredeti XB falcontól. -
#199 van egy normális képed egy Samaráról? megpróbálok majd valamit összebohóckodni PS-el! -
LeePí17 #198 ne az eredetivel hasonlítsd össze....hanem az Interceptorral.. (és próbáld meg Pssel megcsinálni Inerceptorrá..)
nem mondtam 1000% h teljesen ua...
azért Replika...
de látom télleg fantázia hiányban szenvedsz :D -
#197 hát nagyon hasonlít tényleg :D
-
#196 nem olcsó mulatság! :\
egyik
másik
mondjuk igaz,a Samara első lámpája hasonlít! :) -
LeePí17 #195 hidd el..soxor látok szarból jó autót építő embert..
de az engem nem érdekel h hány paci..lényeg h hasonlítson a Last V8ra..és . -
LeePí17 #194 hát 99% h hamarabb lesz 2 millám mint 20...
a samara meg kicsit hasonlít rá..
kis fantázia.. -
#193 Egy Ford Falcon XB nem lehet több 230-250 LE-nél. -
#192 Elég komolytalan az egész, hogy valaki Lada Samarából akar Last V8-at... Ez a szarból homokvár tipikus esete... -
#191 nincs adat,sőt a film beli kompresszor nem is volt kompresszor,csak egy kis elektromos motor forgatta a szíjjat úgytudom,és olyan volt mintha az egy működő kompresszor lenne!
"and the supercharger protruding through the bonnet (which is for looks only)."
forrás
de ez még jobb,pontosabb:
"The Blower
On the movie car, this was all faked. The supercharger was empty and the carburettor sat inside. A small water pump was attached to the front of the supercharger to hold the drive wheel, this also moved the supercharger belt forward to clear the standard 351 water pump assembly, and the distributor has a 90 degree elbow to allow it to clear the supercharger. The supercharger belt is driven by an electric motor which is hidden by a yellow bucket in the garage scene in MM1. Weiand never had a supercharger that could be activated and deactivated. Even with huge compression it would be tough to generate 600bhp on a 351 in 1974 without rebuilding it once every couple of hundred miles."
forrás -
#190 na de Samarából?:D -
#189 különbséget akkor lehet tenni, ha mindkettő autó motorjának teljesítménye ismeretes
tudjátok mennyi az Interceptor pontos teljesítménye ? mekkora a nyomaték/hengertérfogat/Le ?
ezek nélkül minek dobálóztok ilyenekkel, hogy szarrá gyalázza a mai tuningszarokat ?
ember, legalább logikázzál már egy csöppet, mielőtt baromságokat írsz
Suna: csak erre akartam rávilágítani, np -
LeePí17 #188 csak azért irtam elképzelhetőt mert pl ha megkapja ellenfélként az 1970es Dodge Charger Hemi 427es blokkal megáldott verdát akkor ott bizony némi eséj van arra h kikapjon... -
#187 elképzelhető és szarrá gyalázza között pedig szakadéknyi különbség van -
LeePí17 #186 a saját kategóriájában elképzelhető..
van benne szufla az tuti.. -
#185 ez nem egészen igaz -
#184 hát ez szarrá gyalázza a mostani tunningszarokat -
LeePí17 #183 itt nem csak arról van szó..hanem maga a megjelenés :D
nem oly mértékü volt a "tuning" mint mostanság...
az Interceptor magába hordozza azt 1ediséget! :D -
#182 hát igen,asszem nem lenne gond legyorsulni senkit:) -
LeePí17 #181 ha lenne fantáziád..meg ismernéd a járgányt..átéreznéd a feelinget..biztos megértenéd.....mert a fanatikus magának is akar 1et (minimum) :D
-
#180 Ja, ahogy az Mórcika elképzeli :P -
LeePí17 #179 igen úgy kezdik a filmet h beszámolnak a háborúrol..az olajért való harcról...
max-ról.. -
julia888 #178
Köszi a válaszokat!
Jól rémlik, hogy az atomháborút csak a 2.-ben említik, az 1.-ben meg szó sincs róla? -
#177 egyszer mondja Max hogy csak a bronz jelvény különbözteti meg őket az ámokfutóktól. -
#176 szia!
nekem megvan mind3 rész DVD-n,így abból szedtem!
szerintem is a jelvényük miatt hívják őket bronzosoknak! -
LeePí17 #175 gondolom a filmből "vágta" ki a képet,
a bronzos (sztem a jelvényük anyagára utal)
de nem csak a MMbe lehetet hallani hanem a többi 70-80as években készült filmekben is. -
julia888 #174
Sziasztok!
Tényleg nagyon állat a 2. rész is, szerintem jobb is mint az első, de a legjobb gonosz akkor is Toecutter!
Van még róla képetek?
Dj Skyline, te honnan vadásztad le a képet, ahol Bubba lő?
Laikus kérdés: a zsarukat az MM1-ben miért a bronzos gúnynévvel szívatják?