896
640px-Mad_Max_stages_-_main_page_%28tape
  • DJ Skyline
    ez a harmadik rész "main theme"-je ha úgy tetszik! :D legalábbis a végén a stáblistánál!
  • Seten

Überfasza, csak miért ezt a fos zenét kellett alárakni? (Csak mert játszott az egyik részben?) :)

• BiG G
    ez is nagyonjó:)
  • BiG G
    [URL=http://youtube.com/watch?v=EeFkkqO-XXc][/URL](katt-.-)
  • DJ Skyline
    érdemes ezt elolvasgatni! fény derül ki mikor született a film szerint,mikor játszódik a mad max,2 és 3...meg pl hány éves volt a film szerint max a bizonyos részek alatt!
  • LeePí17
    csinálhatnál vmi "háttérnek" beállíthatót is :D
  • DJ Skyline
    kösz! :D lesz majd még!
  • LeePí17
    Tetszik a Verdás kép :D
    nagyon faja :D
  • LeePí17
    a "jee"ben a 2. kép isten [háttérnek beállítva]
  • DJ Skyline
    lehet ám itt mazsolázni Mad Max témában! :)
    jee
  • bertino
    hát pedig én vmit olyasmit olvastam vmi Madmax portálon... "died" oO
    sőt, vmi kisfilmben is benne volt, hordágyon szállították el a jelenet után, mert annál a jelenetnél egy rakás fadobozra esett és ott is említették, hogy died -.-
    nah majd megkeresem
    ha meglesz megmutatom
  • Denny7
    Jaj... nem ott halt meg.. ez Memphisnek szólt !
  • Denny7
    Hát amikor a második részben üldözik a kamiont, és az egyik faszi belemegy valamibe..már nem emlékszem, és kinyújtott kezekkel meg lábakal pörög a levegőben
  • bigfoot
    tényleg meghalt?nem is tudtam,elég durva!és ugyanaz a jelenet van?vagyis amit látunk akkor tényleg meghal?
  • bertino
    ööö az mikor is van ? oO
    mert van egy hasonló a végén, amikor a motoros az álló autóba belemegy, és előrefordulva átrepül felette
    sajnos meg is halt a szereplő, vagy kaszkadőr annál a jelenetnél :(
    azért nem volt gyenge, hogy akkor még nem volt annyira szgépes trükk a filmekben

első rész végén is, mikor Max a motorosokkal szemben megy a hídon mutatja a kamera, hogy elkapja a motor az egyik csávó a buráját... hiába van a fején a sisak, azért az a motor, ki tudja hány 100 kg... nem semmit mutattak fel a srácok, az tuti
  • Denny7
    Komolyan mondom ilyen hülye figurákat hogy találtak ki a filmhez :D Nagyon komolyak. Főleg amikor a második részben a faszi átbukfencel a motor kormánya felett.... na akkor annyira röhögök mindig...:D
  • DJ Skyline
    ja! :D
  • Denny7
    Jaj Tina Turner :P
  • Denny7
    A végén Tina Rurner milyen sugárhajtású izén ment :D kegyetlen :D
  • Serpa
    lehet, h árvákat szállított; bár ez hülyeség.

a szinkron a régi volt, az biztos.
  • DJ Skyline
    szerintem igen! gondolom lezuhant a gép,és csak a gyerekek élték túl! bár akkor mondjuk elég sok gyerek lehetett a gépen!
  • Serpa
    hát ez télleg nem ua.

már csak azt nem értem, h azok a kölkök, h kerültek oda.
    a repülőnek köze lehet ehhez?
  • DJ Skyline
    szerintem nem! így néz ki az autója Maxnek amit ellopnak,és így a benzines csóka kocsija
  • Serpa
    és amit az elején a tevék húznak, az az előző rész benzinkút vezérének a járgánya, átalakítva?
  • DJ Skyline
    de igen! elég hülyén jön ki,hogy az előző részben megismerték egymást,itt meg mint valami 2 idegen,akik soha nem találkoztak még!
  • Serpa
    a repcsis csávó, nem az előző rész helise?
  • Denny7
    Nah én megnéztem... nem volt olyan jó... de azért tetszett... főleg a vége :D
  • DJ Skyline
    kezdődik,bár már nem olyan jó rész mint a többi!
  • bertino
    járnak még strapabíró keleti autók az utakon!
  • Denny7
    Hát igen.. a régi szép erdei rallyk :P mindegy volt milyen auót, csak olcsó legyen, és menjen.... most mindegyik a bontóban van :(
  • bertino
    Lada rulez
  • Denny7
    Mér én simsonblokk meg kemping bicikliből alkotok majd most :D De csináltunk már Trabantból palacsintát is, meg ladából v-betűt, 2 es golfból meg meg rövidebbet!
  • LeePí17
    sok sikert...
  • I.C.ram
    Közben én meg elhatároztam, hogy Trabant 601-esből fogok 56-os Chevrolet Bel-Air-t csinálni. Kereklámpa, fecskefarok megvan. Más nem is kell.
  • bertino
    muhahahahaaaaaaa
  • LeePí17
    igen ahogy gondolom...
  • I.C.ram
    Ahogy gondolod...
  • LeePí17
    teszek a véleményedre..
    látom te is a "lenézzükamásikat" fajhoz tartozol...
    gratula...

• I.C.ram
    Jó akkor építs ladából last v8-at. :/

Imádom az olyan embereket, akik azthiszik, hogy gondolnak egyet, és megcsinálnak bármit. Ez nem fantázia kérdése. Akármiből lehet akármit építeni, mert csak az alváz a lényeg gyakorlatilag. Viszont egy torzszülött lesz a méretbeli különbségek miatt, stb. Nincs annál ocsmányabb, mint mikor valaki szarból épít ferrarit.

Ez a tipikus többnek akarok látszani, mint ami vagyok szindróma.

De mondom építsd... biztos jól fog ciripelni benne az ezeröcsi.
  • LeePí17
    nagyvonalakban azt irták h átváltoztatták az autót..és h mit változtattak..
    aszem még van 1 kis részlet vhol..azt majd előtúrom..