Mad Max

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigfoot
ez furi mert utánna azonnal megy bosszút állni és utánna pedig 2.részben úgy modják hogy meghalt

DJ Skyline
ja, megnéztem most a jelenetet mikor mondja,és mondja,hogy megmenthetõ a csaj!

bigfoot
de úgy mondták a filmben hogy a fia meghalt felesége sikerül megmenteni

DJ Skyline
a fia meghalt, a feleségérõl nem tudni,sem Goose-ról! (úgy emlékszem)

bigfoot
jaja!
egyebként a filmben nem mondják ki hogy meghalt a felesége csak azt hogy súlyos és kevés esély van rá nem?

zsír 😄
ezt is megnézzük 😄

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

DJ Skyline
Aug. 18 (Péntek),22:00,Mad Max 2 a Duna TV-n!!!
íme

bertino
a kettõben lehet, hogy még lennének városok, de mivel az egész film egy olajkut mellett/környékén játszódik...
de ha vannak is, max a romjaik sztem, sajna ez is olyasmi dolog, amit már sose tudunk meg biztosan

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DJ Skyline
tevék!

Serpa
mintha vmi derengene.

és mik vontatják az autót?

DJ Skyline
szerintem nem extra,megnéztem a borító hátulját,és ott csak interaktív menü,jelenetek közvetlen elérése,a forgatásról,elõzetes van írva

itt vannak a képek:

ennél a jelenetnél csacsog valamit egy csaj,ott van körülötte egy csomó gyerek,meg pár felnõtt

és ezzel zárul,hogy távolodik el a kamera a várostól,és Max sétál a sivatagban

Serpa
az, h berepülnek Sydneybe az extra?
mert én nem emléxem erre a filmbõl.

DJ Skyline
nem tudom,csak belenéztem,arra nem figyeltem,de majd mindjárt megnézem!

Serpa
nem tevék húzzák a verdát?

DJ Skyline
ja,tegnap néztem bele kicsit,és az elején max egy kocsival megy,amit lovak húznak a sivatagban! :\
ha az autókat meg az ilyeneket nem számoljuk bele,akkor tökre középkori hangulat lesz a filmben! viszont jól nyomon lehet követni a világ pusztulását
az egyben voltak városok,normális autók,stb stb
kettõben már nincsenek városok az autók még megvannak úgy ahogy,de már ilyen sufnituningos csodák
a 3 az totális leépülés,az autók már mindenre hasonlítanak csak autóra nem,és a végén mikor berepülnek Sydney-be,akkor lehet látni,hogy hogy leépült,kipusztult,elrohadt minden...víz nincs az öbölben,az operaház melletti hídnak csak a hídfõi vannak meg,az operaház még megvan,a város is totálisan lepusztult,ha gondolod vághatok ki jeleneteket a végérõl,ha nincs meg neked DVD-n

bigfoot
jaja 2 az klaszikus!kár hogy nincs magyar szinkronos dvd😞(((

egyebként a 3ban vmi lovaskocsival mennek meg ilyenek nem?

hát õszintén a 3 nem az igazi..ott nincs "benzin" szag..csak trágya.
az 1 nagyon zsír a 2 remekmû.
nekem mainapig teccik..és van benne némi igazság..pedig a 70es évek végefele lendült be az olaj piac..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

bigfoot
leadják a többi részt is?
nagyon jó ez a rész,a háromra leszek kíváncsi azt csak 1*er láttam

nah bekészültem..kóla sör chips...
1len dolog ami hiányzik az az 5.1..
szeretném hallani ahogy Max beindítja a V8at..istenem...micsoda muzsika..

hát én gondolkodtam építésben!
de nem ford falconnal hanem Lada Samarával..
1 kicsit hasonlít rá (kicsit)
ha értenék az autós Photoshophoz megcsinálnám..

de ha beindul a vállalkozás istenemre mondom megépítem az elsõ HUN Last V8 replikát.

sok pénzbe nem lenne mint 1 új autó...
Samara: 130E ( motor nélkül kevesebb)
BodyKitt: 400E (körübelül...)
Motor:400E körül.. (ha nem is V8as de hasonló kategória kellene)
egyéb dekor: 300E

szal kb 1,5-2 milla sztem belefér...1 Interceptorért.. 😄

DJ Skyline
elég sokan csinálnak azért Replikákat,itthon is rászánhatná magát egy miller,hogy épít(tet)magának egyet,és nem a flancos luxus mercit veszi meg,még szerintem nagyobb sikere is lenne,mint egy 40.dik mercinek! :\

DJ Skyline
$80.000 AUD,az a mai árfolyam szerint 12.960.000,-
hát nem olcsó az tény,de egy vadi új Impreza kerül kb ennyibe,szal ha lenne pénzem akkor lehet nem az Imprezát választanám! 😄

bigfoot
köszi!
majd ha kicsit több pénzem lesz...

DJ Skyline
építenek replikákat asszem! de megrendelheted magadnak az alkatrészeket,szerzel egy Ford Falcont,és átépíted!😄
íme (BUILD ME A MAD MAX REPLICA!)

bigfoot
báz lenne egy ilyen autóm...
kár hogy a nitro lenyomja😞(

DJ Skyline
bizony! <#hawaii>
számomra érdekes,mert tiszta állapotban nem láttam még a Road Warrior verziót!😄

bigfoot
V8 elfogó,kurva jó ez a kocsi

télleg 😄

DJ Skyline
no problem! 😊

nem elfelejteni a #106-ost! 😊

jóvanna nám tudtam h néked is megván 😄<#pias><#wave>

DJ Skyline

bigfoot
nem tom én mind3 részt szinkronosan láttam elõször így én azért vagyok oda de nagyon!!

Serpa
legjobb rész.

DJ Skyline
hopsz,tényleg! :|
bocs! 😊

Valaki azt mondta, hogy jó lett a szinkron de szerintem az eredeti ausztrál-angolt lehetetlen überelni.
Nekem VHS-en van meg azzal a régi-régi mozis féle felirattal. 😊

bigfoot
huh lesz pénteken?az király!az elsõ részt nem láttam olyan sokszor,nemúgy mint a másodikat😊

Ezt írják (nem tudom ki volt ez az ökör de tuti nem látta) a filmrõl:

"Ebben a különös, a nem is olyan távoli jövõben játszódó filmben a pusztuló városok között kergetik egymást az útonálló bandák, a félelmet nem ismerõ, öngyilkosjelölt autóversenyzõk és a rendõrök. Amikor az egyik biciklisbanda tagja az üldözés során az életét veszti, barátai, élükön egy karizmatikus pszichopatával, Toecutterrel, elmennek a holttestért. A bosszúra szomjazó társaság megtámad mindenkit, aki az útjába kerül. Az eset kivizsgálására Max és társa kap megbízást, akiknek sikerül is a banda egyik tagját letartóztatni, ám már a következõ napon szabadon is engedik. A rendõrkapitány, aki már belefásult a bûnözõk elleni eredménytelen küzdelembe, szabad kezet ad beosztottjainak. Hiába minden, a rendõrök nem jutnak eredményre, sõt õk szenvednek újabb vereséget: Max társával brutálisan végeznek a banda tagjai. Max kénytelen engedni felesége unszolásának, kilép a rendõrség kötelékébõl és családja társaságában nekiindul, hogy új életet kezdjen. Ám más van megírva számára a sors könyvében, a banda bosszúja elõl nincs menekvés: a következõ áldozat Max gyermeke. Az õrület határán álló, kétségbeesett férfi újra szolgálatba áll, és egy speciálisan az õ számára készített autóval ered a gyilkosok nyomába."

(Amúgy a szombati mûsort linkelted be 😊

DJ Skyline
aki még nem látta volna a filmet, az most bepótolhatja, ugyanis most Pénteken (11.-én) leadják a Duna TV-n,este 22:10-kor!
infó,vagy forrás...ahogy tetszik

DJ Skyline
hoppá mit találtam!<#gonosz1>

DJ Skyline
Mad Max ruhák,kitûzõk,kiegészítõk vásárlása
és egy részletesebb leírás a Mad Max öltözékekrõl,epizódonként

geri15
thx, yo linkek <#eljen>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

hy..MAD MAX rajongók...
kis link:
MADMAX Feeling
MAD MAX Feeling2

DJ Skyline
legalább nem olyan mint a "dolf lándgren" filmek,hogy egszerre lõ 3 fegyverrel azok is 2x nagyobbak mint maga a 2,5 méteres "lándgren"...<#idiota>

hali
mer elfogyott a lõszer 😊

www.napisajto.hu

Punkerwork
azt nem értettem soha hogy miért nincsenek rendes fegyvereik.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Glpetyus
ejnye....az ausztrál angolt eszméletlen jó halgatni !

DJ Skyline
azt nem tudom sajnos!<#nemtudom>

bigfoot
szinkronos nincs?
mert sztem nagyon jó lett a szinkronja

DJ Skyline
bigfoot
honnan lehet megrendelni??
mert engem nagyon érdekelne!!!!