896
-
#293 ez a harmadik rész "main theme"-je ha úgy tetszik! :D legalábbis a végén a stáblistánál! -
Seten #292
Überfasza, csak miért ezt a fos zenét kellett alárakni? (Csak mert játszott az egyik részben?) :)
-
#291 ez is nagyonjó:) -
#290 [URL=http://youtube.com/watch?v=EeFkkqO-XXc][/URL](katt-.-) -
#289 érdemes ezt elolvasgatni! fény derül ki mikor született a film szerint,mikor játszódik a mad max,2 és 3...meg pl hány éves volt a film szerint max a bizonyos részek alatt!
-
LeePí17 #288 csinálhatnál vmi "háttérnek" beállíthatót is :D -
#287 kösz! :D lesz majd még! -
LeePí17 #286 Tetszik a Verdás kép :D
nagyon faja :D -
LeePí17 #285 a "jee"ben a 2. kép isten [háttérnek beállítva] -
#284 lehet ám itt mazsolázni Mad Max témában! :)
jee -
#283 hát pedig én vmit olyasmit olvastam vmi Madmax portálon... "died" oO
sőt, vmi kisfilmben is benne volt, hordágyon szállították el a jelenet után, mert annál a jelenetnél egy rakás fadobozra esett és ott is említették, hogy died -.-
nah majd megkeresem
ha meglesz megmutatom -
Denny7 #282 Jaj... nem ott halt meg.. ez Memphisnek szólt ! -
Denny7 #281 Hát amikor a második részben üldözik a kamiont, és az egyik faszi belemegy valamibe..már nem emlékszem, és kinyújtott kezekkel meg lábakal pörög a levegőben -
#280 tényleg meghalt?nem is tudtam,elég durva!és ugyanaz a jelenet van?vagyis amit látunk akkor tényleg meghal? -
#279 ööö az mikor is van ? oO
mert van egy hasonló a végén, amikor a motoros az álló autóba belemegy, és előrefordulva átrepül felette
sajnos meg is halt a szereplő, vagy kaszkadőr annál a jelenetnél :(
azért nem volt gyenge, hogy akkor még nem volt annyira szgépes trükk a filmekben
első rész végén is, mikor Max a motorosokkal szemben megy a hídon mutatja a kamera, hogy elkapja a motor az egyik csávó a buráját... hiába van a fején a sisak, azért az a motor, ki tudja hány 100 kg... nem semmit mutattak fel a srácok, az tuti -
Denny7 #278 Komolyan mondom ilyen hülye figurákat hogy találtak ki a filmhez :D Nagyon komolyak. Főleg amikor a második részben a faszi átbukfencel a motor kormánya felett.... na akkor annyira röhögök mindig...:D -
#277 ja! :D -
Denny7 #276 Jaj Tina Turner :P -
Denny7 #275 A végén Tina Rurner milyen sugárhajtású izén ment :D kegyetlen :D -
#274 lehet, h árvákat szállított; bár ez hülyeség.
a szinkron a régi volt, az biztos. -
#273 szerintem igen! gondolom lezuhant a gép,és csak a gyerekek élték túl! bár akkor mondjuk elég sok gyerek lehetett a gépen! -
#272 hát ez télleg nem ua.
már csak azt nem értem, h azok a kölkök, h kerültek oda.
a repülőnek köze lehet ehhez? -
#271 szerintem nem! így néz ki az autója Maxnek amit ellopnak,és így a benzines csóka kocsija -
#270 és amit az elején a tevék húznak, az az előző rész benzinkút vezérének a járgánya, átalakítva? -
#269 de igen! elég hülyén jön ki,hogy az előző részben megismerték egymást,itt meg mint valami 2 idegen,akik soha nem találkoztak még! -
#268 a repcsis csávó, nem az előző rész helise? -
Denny7 #267 Nah én megnéztem... nem volt olyan jó... de azért tetszett... főleg a vége :D
-
#266 kezdődik,bár már nem olyan jó rész mint a többi! -
#265 járnak még strapabíró keleti autók az utakon! -
Denny7 #264 Hát igen.. a régi szép erdei rallyk :P mindegy volt milyen auót, csak olcsó legyen, és menjen.... most mindegyik a bontóban van :( -
#263 Lada rulez -
Denny7 #262 Mér én simsonblokk meg kemping bicikliből alkotok majd most :D De csináltunk már Trabantból palacsintát is, meg ladából v-betűt, 2 es golfból meg meg rövidebbet! -
LeePí17 #261 sok sikert... -
#260 Közben én meg elhatároztam, hogy Trabant 601-esből fogok 56-os Chevrolet Bel-Air-t csinálni. Kereklámpa, fecskefarok megvan. Más nem is kell. -
#259 muhahahahaaaaaaa -
LeePí17 #258 igen ahogy gondolom...
-
#257 Ahogy gondolod... -
LeePí17 #256 teszek a véleményedre..
látom te is a "lenézzükamásikat" fajhoz tartozol...
gratula...
-
#255 Jó akkor építs ladából last v8-at. :/
Imádom az olyan embereket, akik azthiszik, hogy gondolnak egyet, és megcsinálnak bármit. Ez nem fantázia kérdése. Akármiből lehet akármit építeni, mert csak az alváz a lényeg gyakorlatilag. Viszont egy torzszülött lesz a méretbeli különbségek miatt, stb. Nincs annál ocsmányabb, mint mikor valaki szarból épít ferrarit.
Ez a tipikus többnek akarok látszani, mint ami vagyok szindróma.
De mondom építsd... biztos jól fog ciripelni benne az ezeröcsi.
-
LeePí17 #254 nagyvonalakban azt irták h átváltoztatták az autót..és h mit változtattak..
aszem még van 1 kis részlet vhol..azt majd előtúrom..