896
640px-Mad_Max_stages_-_main_page_%28tape
  • DJ Skyline
    akad egy ilyen videó is róla!
  • DJ Skyline
    mamám, iszonyatosan jó képek vannak itt! és egy 3 és fél perces videó a kocsiról, nem valami minőségi, de még a nézhető kategória!
  • Seten

Iszonyat egy autó, amit iszonyat fenntartani. :)
    Gondolj csak a Weiand kompresszorra amitől állandóan generálozni kellene a blokkot. Ja, meg plusz a fogyasztás, kb 100l/100km!

• DJ Skyline
    MM4 szösszenet wikin, 1-2 apró újdonság van csak benne!
  • DJ Skyline
    nem túl hosszúak, nem túl tartalmasak, de örülök, hogy találtam valamit!:D
    fölső 5 videó!
    á de irigylem a mukit! :D akár hányszor meglátom az Interceptort, egyre jobban tudatosodik bennem, hogy "egy ilyen KELL nekem is!!!"...iszonyat egy autó!
  • bigfoot
    +indi joni
  • Daell Drow
    Ja jöhetne vissza Mell Gibson, ugyis virág korukat élik a 80-as évek filmjeinek, folytatása eredeti szinészekkel. PL: Rocky 6, rambo 4, Die hard 4, T4, Beverly Hills-i zsaru 4, stb.
  • Seten

Szerintem is Mel Gibson kell. Ha más játsszaná Max-et az egy vicc lenne.

• DJ Skyline
    valami idősebb széria kell! elvégre a film szerint 41 éves volt Max a M.M. 3-ban! azóta gondolom megint eltelt pár év, szóval valami 40 valahány éves kinézetű muki biztos kell, hogy hiteles legyen! Paul, meg Vin nem éppen egy 40+ -os külsejű ember! :D bár némi borostával, meg ilyenekkel biztos lehet belőlük faragni megfelelő emberkét, de akkor meg az jön a képbe, hogy nem nekik való ez a szerep szerintem! :D a legjobb az lenne, ha Mel jönne vissza, de ő meg már csak rendező akar lenni! -.- összedobhatná tudását Millerrel, és csinálhatnának egy új részt, amiben ő játszaná a főszerepet! elvégre az MM-nek köszönheti a karrierjét, az indította el a létrán! de sajnos a jelen állás szerint az új rész csak gondolat marad! :| pedig olyan jó történeteket lehetne csinálni!
  • Seten

Max Rockatansky sose volt kemény. Csak "mad".

• BiG G
    Vin Diesel egy izomagyú seggfej, már bocs. Akkor már Paul Walker, jobban hasonlít a régi Mel Gibsonra, mint az a felfújt izomkolosszus...
  • LeePí17
    pól wóker maradjon a tuningautók körül..
    vid dízel kell ide..ő a kemény csávó.. :D
  • DJ Skyline
    Paul Walker lehet az új Mad Max
    Halálos Iramban Brájen Ó Konorja játszaná Max szerepét? hm, nem illene ebbe a szerepbe, túl fiatal! meg mint a cikkből is kiderül, Miller inkább a ******* Babe új részével foglalatoskodik! :(
  • DJ Skyline
    ez de jó! 100.000 Ft!
  • Serpa
    már forgatják?
  • bigfoot
    ménem jelenik meg szinkronosan dvd-n???
    vagy majd a 4. rész után?
  • BiG G
    Mad.Max.2.1981.720p.HDTV.x264-HINT

4,3 gigás HD minőségű, lehet h leszedjük:)
  • bertino
    igen, még csak most olvastam el
    lényegében ujat nem mondd, csak inkább rosszat :(
  • bertino
    Mad Max negyedszer is visszatér!!!!!!!!!!
  • LeePí17
    Mad Max 21évvel később!! BRUTÁL!
  • LeePí17

/háttérnek berakva
  • DJ Skyline
    madmaxmovies.com fórumán bóklásztam,és egy fazon aláírásába bevolt szurva egy kis kép,rajta 2 kocsival,megtetszett és írtam neki hogy küldje el nekem nagy méretben,és kaptam 4-et! :D de a hab a tortán amit nem láttam a kis képeken,hogy Verdák stílusban lettek megrajzolva!:D szerintem tök jól néznek ki
  • LeePí17
    ..istenem
  • BiG G
    napra lehet nézni, de Őrá nem :D
  • DJ Skyline

• DJ Skyline
    nagyon nem szükséges,mert alig van itt élet,de ha írnak akkor sem írnak ide a vérpisták!
  • bertino
    minek ?
  • Pheaper
    DJ Skyline-t Házigazdának !!!!!!!!!! :P
  • BiG G
    ennyi...lol
  • bertino
    ennyi...
  • LeePí17
    az 1 másik verzió..nekem van 2fajta...
    amibe megvan a kamionos csávó mikor kiesik a kabinból..meg megvan úgy h az ki van vágva...

nem kérdezted mejik kell...
    igaz az 1ik avi a másik DVD...
  • bertino
    nemtom suna adott vmi DVDt de majdnem kihajítottam dühömben :D
    már vasárnap megyek mind a 3 részért
  • DJ Skyline
    enyémből nincsen kivágva az a jelenet! melyik van meg neked?
  • bertino
    úúú gecc ezt adom is vissza a feladojának
  • bertino
    hát!
    az összes ki van vágva belőle

hülyék ezek ? így elrontani egy történelmi alkotást :(
  • bertino
    ez de szar a második rész DVDje!

ki van vágva belőle az elején mikor a motoros csávó kirántja a kezéből a nyilat!
    atyauristen, hogy rothadna meg a bele, aki így állította össze, biztos a többi ilyen gányságot is kivágta, jujjjjdemérgestudoklenniazilyenekért :@@@@@@@@@
  • LeePí17
    Mad Max oldal itt találhatsz róla képet..
    vagy Fraps-al lementheted őket képként és videóként...
  • xpeter
    Help

Valaki tudna feltölteni Jim Goose rendőrmotorjáról képeket, minden irányból érdekelne.Vagy segítsetek hogy lehet kivágni a filmből.
    Köszi
  • Seten

Hát ez az, hogy nem tetszik. Jó, hogy nem már egy Steve Wonder számot raknak egy ilyen pörgős trailer alá! :)

• BiG G
    pontosan ahogyan Bélamester mondja :)
    a hétvégén néztem meg a 3 részt, nekem a Road Warrior a beszt, az első a második nálam, a harmadik meg nagyon nem adja vissza az igazi mad max hangulatot...

Ha lesz egyáltalán MM4 Fury road akkor örülnék neki ha valamivel több autó, és aszfalt szerepelne benne