896
-
#333 akad egy ilyen videó is róla! -
#332 mamám, iszonyatosan jó képek vannak itt! és egy 3 és fél perces videó a kocsiról, nem valami minőségi, de még a nézhető kategória! -
Seten #331
Iszonyat egy autó, amit iszonyat fenntartani. :)
Gondolj csak a Weiand kompresszorra amitől állandóan generálozni kellene a blokkot. Ja, meg plusz a fogyasztás, kb 100l/100km!
-
#330 MM4 szösszenet wikin, 1-2 apró újdonság van csak benne! -
#329 nem túl hosszúak, nem túl tartalmasak, de örülök, hogy találtam valamit!:D
fölső 5 videó!
á de irigylem a mukit! :D akár hányszor meglátom az Interceptort, egyre jobban tudatosodik bennem, hogy "egy ilyen KELL nekem is!!!"...iszonyat egy autó! -
#328 +indi joni -
#327 Ja jöhetne vissza Mell Gibson, ugyis virág korukat élik a 80-as évek filmjeinek, folytatása eredeti szinészekkel. PL: Rocky 6, rambo 4, Die hard 4, T4, Beverly Hills-i zsaru 4, stb. -
Seten #326
Szerintem is Mel Gibson kell. Ha más játsszaná Max-et az egy vicc lenne.
-
#325 valami idősebb széria kell! elvégre a film szerint 41 éves volt Max a M.M. 3-ban! azóta gondolom megint eltelt pár év, szóval valami 40 valahány éves kinézetű muki biztos kell, hogy hiteles legyen! Paul, meg Vin nem éppen egy 40+ -os külsejű ember! :D bár némi borostával, meg ilyenekkel biztos lehet belőlük faragni megfelelő emberkét, de akkor meg az jön a képbe, hogy nem nekik való ez a szerep szerintem! :D a legjobb az lenne, ha Mel jönne vissza, de ő meg már csak rendező akar lenni! -.- összedobhatná tudását Millerrel, és csinálhatnának egy új részt, amiben ő játszaná a főszerepet! elvégre az MM-nek köszönheti a karrierjét, az indította el a létrán! de sajnos a jelen állás szerint az új rész csak gondolat marad! :| pedig olyan jó történeteket lehetne csinálni! -
Seten #324
Max Rockatansky sose volt kemény. Csak "mad".
-
#323 Vin Diesel egy izomagyú seggfej, már bocs. Akkor már Paul Walker, jobban hasonlít a régi Mel Gibsonra, mint az a felfújt izomkolosszus... -
LeePí17 #322 pól wóker maradjon a tuningautók körül..
vid dízel kell ide..ő a kemény csávó.. :D -
#321 Paul Walker lehet az új Mad Max
Halálos Iramban Brájen Ó Konorja játszaná Max szerepét? hm, nem illene ebbe a szerepbe, túl fiatal! meg mint a cikkből is kiderül, Miller inkább a ******* Babe új részével foglalatoskodik! :( -
#320 ez de jó! 100.000 Ft! -
#319 már forgatják? -
#318 ménem jelenik meg szinkronosan dvd-n???
vagy majd a 4. rész után? -
#317 Mad.Max.2.1981.720p.HDTV.x264-HINT
4,3 gigás HD minőségű, lehet h leszedjük:) -
#316 igen, még csak most olvastam el
lényegében ujat nem mondd, csak inkább rosszat :( -
#315 Mad Max negyedszer is visszatér!!!!!!!!!! -
LeePí17 #314 Mad Max 21évvel később!! BRUTÁL! -
LeePí17 #313
/háttérnek berakva -
#312 madmaxmovies.com fórumán bóklásztam,és egy fazon aláírásába bevolt szurva egy kis kép,rajta 2 kocsival,megtetszett és írtam neki hogy küldje el nekem nagy méretben,és kaptam 4-et! :D de a hab a tortán amit nem láttam a kis képeken,hogy Verdák stílusban lettek megrajzolva!:D szerintem tök jól néznek ki
-
LeePí17 #311 ..istenem -
#310 napra lehet nézni, de Őrá nem :D -
-
#308 nagyon nem szükséges,mert alig van itt élet,de ha írnak akkor sem írnak ide a vérpisták! -
#307 minek ? -
#306 DJ Skyline-t Házigazdának !!!!!!!!!! :P -
#305 ennyi...lol -
#304 ennyi... -
LeePí17 #303 az 1 másik verzió..nekem van 2fajta...
amibe megvan a kamionos csávó mikor kiesik a kabinból..meg megvan úgy h az ki van vágva...
nem kérdezted mejik kell...
igaz az 1ik avi a másik DVD... -
#302 nemtom suna adott vmi DVDt de majdnem kihajítottam dühömben :D
már vasárnap megyek mind a 3 részért -
#301 enyémből nincsen kivágva az a jelenet! melyik van meg neked? -
#300 úúú gecc ezt adom is vissza a feladojának -
#299 hát!
az összes ki van vágva belőle
hülyék ezek ? így elrontani egy történelmi alkotást :( -
#298 ez de szar a második rész DVDje!
ki van vágva belőle az elején mikor a motoros csávó kirántja a kezéből a nyilat!
atyauristen, hogy rothadna meg a bele, aki így állította össze, biztos a többi ilyen gányságot is kivágta, jujjjjdemérgestudoklenniazilyenekért :@@@@@@@@@ -
LeePí17 #297 Mad Max oldal itt találhatsz róla képet..
vagy Fraps-al lementheted őket képként és videóként... -
xpeter #296 Help
Valaki tudna feltölteni Jim Goose rendőrmotorjáról képeket, minden irányból érdekelne.Vagy segítsetek hogy lehet kivágni a filmből.
Köszi -
Seten #295
Hát ez az, hogy nem tetszik. Jó, hogy nem már egy Steve Wonder számot raknak egy ilyen pörgős trailer alá! :)
-
#294 pontosan ahogyan Bélamester mondja :)
a hétvégén néztem meg a 3 részt, nekem a Road Warrior a beszt, az első a második nálam, a harmadik meg nagyon nem adja vissza az igazi mad max hangulatot...
Ha lesz egyáltalán MM4 Fury road akkor örülnék neki ha valamivel több autó, és aszfalt szerepelne benne