Mad Max

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Egy Ford Falcon XB nem lehet több 230-250 LE-nél.
I.C.ram
Elég komolytalan az egész, hogy valaki Lada Samarából akar Last V8-at... Ez a szarból homokvár tipikus esete...
DJ Skyline
nincs adat,sõt a film beli kompresszor nem is volt kompresszor,csak egy kis elektromos motor forgatta a szíjjat úgytudom,és olyan volt mintha az egy mûködõ kompresszor lenne!

"and the supercharger protruding through the bonnet (which is for looks only)."
forrás

de ez még jobb,pontosabb:
"The Blower

On the movie car, this was all faked. The supercharger was empty and the carburettor sat inside. A small water pump was attached to the front of the supercharger to hold the drive wheel, this also moved the supercharger belt forward to clear the standard 351 water pump assembly, and the distributor has a 90 degree elbow to allow it to clear the supercharger. The supercharger belt is driven by an electric motor which is hidden by a yellow bucket in the garage scene in MM1. Weiand never had a supercharger that could be activated and deactivated. Even with huge compression it would be tough to generate 600bhp on a 351 in 1974 without rebuilding it once every couple of hundred miles."
forrás

DJ Skyline
na de Samarából?😄

bertino
különbséget akkor lehet tenni, ha mindkettõ autó motorjának teljesítménye ismeretes

tudjátok mennyi az Interceptor pontos teljesítménye ? mekkora a nyomaték/hengertérfogat/Le ?

ezek nélkül minek dobálóztok ilyenekkel, hogy szarrá gyalázza a mai tuningszarokat ?
ember, legalább logikázzál már egy csöppet, mielõtt baromságokat írsz

Suna: csak erre akartam rávilágítani, np

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

csak azért irtam elképzelhetõt mert pl ha megkapja ellenfélként az 1970es Dodge Charger Hemi 427es blokkal megáldott verdát akkor ott bizony némi eséj van arra h kikapjon...

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

bertino
elképzelhetõ és szarrá gyalázza között pedig szakadéknyi különbség van <#zavart1><#kuss>

a saját kategóriájában elképzelhetõ..
van benne szufla az tuti..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

bertino
ez nem egészen igaz <#idiota>

bigfoot
hát ez szarrá gyalázza a mostani tunningszarokat

itt nem csak arról van szó..hanem maga a megjelenés 😄
nem oly mértékü volt a "tuning" mint mostanság...

az Interceptor magába hordozza azt 1ediséget! 😄

bigfoot
hát igen,asszem nem lenne gond legyorsulni senkit😊

ha lenne fantáziád..meg ismernéd a járgányt..átéreznéd a feelinget..biztos megértenéd.....mert a fanatikus magának is akar 1et (minimum) 😄

I.C.ram
Ja, ahogy az Mórcika elképzeli 😛
igen úgy kezdik a filmet h beszámolnak a háborúrol..az olajért való harcról...
max-ról..

Köszi a válaszokat!

Jól rémlik, hogy az atomháborút csak a 2.-ben említik, az 1.-ben meg szó sincs róla?
Punker
egyszer mondja Max hogy csak a bronz jelvény különbözteti meg õket az ámokfutóktól.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DJ Skyline
szia!
nekem megvan mind3 rész DVD-n,így abból szedtem!
szerintem is a jelvényük miatt hívják õket bronzosoknak!

gondolom a filmbõl "vágta" ki a képet,
a bronzos (sztem a jelvényük anyagára utal)
de nem csak a MMbe lehetet hallani hanem a többi 70-80as években készült filmekben is.

Sziasztok!

Tényleg nagyon állat a 2. rész is, szerintem jobb is mint az elsõ, de a legjobb gonosz akkor is Toecutter!
Van még róla képetek?
Dj Skyline, te honnan vadásztad le a képet, ahol Bubba lõ?
Laikus kérdés: a zsarukat az MM1-ben miért a bronzos gúnynévvel szívatják?
mint sokan másoknak is 😉

Jaajj.. megnéztem én is ma a filmet... kb 30 adszor 😄 Dunán rendesek, nem adtak reklámot 😄

De mégegy ilyen varázsú film télleg nincs! Meg akárhányszor nézem amikor a motoros faszi nekimegy a roncsnak és pörög a levegõban akkor kitör rajtam a röhögés 😄DDD Itt még színte semmi számítógépes trükk.. kedvenc filmem 😛
az igaz h a külföldi filmek a saját nyelvükön a legjobb..
pl a VAS nevü izét azt angolul néztem végig...

de nekem szinkronosan kellene! 😄
szal ha vki tud rajtam segíteni annak Thx!

DJ Skyline

Á, a legjobb az ausztrál nyelvû.
Pláne, hogy egy South Park részben ki is figurázzák: Butters, Hummungus hangján szólal meg. Na azon hanyattvágtam magam. 😊

nem keciek 5 ruppót kikérni érte??
apropó..a 2.rész vkinek (normális) szinkronosan nincs meg??
nyomi hangú megvan..ha vkinek megvan PLS PMben egyezkedjünk!
thx!

DJ Skyline
tehát nem elfelejteni,ma 22:00/Duna TV,Mad Max2
egy hét múlva pedig a harmadik rész, szintén Duna TV,és 22:10<#hawaii>

sztem az az a faxi akije csinálta a sztár várszt..<#kuss><#taps>

bertino
nade mégis, melyik más dzsordzs lukaszról tudsz még, aki híres ? o_O

Serpa
azt a pi**ába, de vicces fagy fa*om.

bertino
nem, az épp 7 éves dzsordzs lukasz...

Serpa
az a George Lucas?

DJ Skyline
ja,mert "kibérelte" magának az Ausztrál sivatagot asszem! mondjuk nem értem õket,a sivatag nem egy focipálya nagyságú,szóval bõven elfértek volna

Mad Max (1)
Mad Max The Road Warrior (2)
Mad Max Thunderdome (3)

a (4). nem készült el..<#violent>G.Lucasnak köszönhetõen 😞

Pheaper
😄 azaz országút harcosa úgy hivják akkor csak hasonló mint a mad max 😛 azért irtam mert akkor pont azt a részt néztem 😊 most tõltõm a 2 õt😛

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Ja, beugrott de az nem a Mad Max. "Az országút harcosa" vagy hasonló a címe.

És ne csirkeszarozz mert úgy jársz mint a Nightrider. 😊
"..azt hallottam kivágták a szívét"

hali
kalandjatekockazat? 😊

www.napisajto.hu

Pheaper
a könyv társasjáték olyan hogy kell hozzá ceruza radir és pl irja h tûzharcba keveredtél lapozz a 30 as oldalra ... sztem nagyon király 😊

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Pheaper
mi micsoda?

"neked semi stílusod te szerencsétlen csirkeszar"MM1

DJ Skyline
itt van mivel lõ Bubba

Az micsoda?

Pheaper
én most tõltõm az elsõ részt mert már rég láttam
de sztem könyv társasba is nagyon jó !!

akkor azzal.
nem lehet pontosan látni.

Nem sörét. Bubba revolverrel lõ.

Höhö.. látszik a füst a képen ahogy eldurrnnak a festékpatronok 😄
valakinek nagyon nagy kedve volt rajzolni 😄Mad Max 2 rajz
Last V8
Mad Max 1
festmény

sorban így következik...
sry a nagyobb képért..

üldözte a motoros zsiványokat..de közbe jött 1 nehézgép szállító kamion..a motorosok elõnyt szereztek..és úgy tettek mintha baleset lenne..csávókám fexik az út szélén, majd a térdébe kap 1 sörétes golyót max..

Hellosztok Mad Max rajongók.. 2. rész a kedvencem, bár nekem mindegyik tetszik.
Az elsõ részt nagyon régen láttam.. miért kerül rá Max lábára az a keret? Ellövik a lábát vagy hogy is vol?
ha már itt tartunk..
mielõtt Bubukáék felborulnának :
már ott a járgány 😄