54
-
#54 -
Messerschmitt #53 nekem csak az a bajom hogy az elindítás után a képernyő feketén marad és nem indul el a demó nem tudom mi a probléma ha valaki tudja akkor kérem írjon e-mail-t erre a címre:[email protected]
-
Messerschmitt #52 hi
-
Tron #51 Azt hiszem, elég parás játék lesz ez. Én special nagyon várom. Eddig a Far Cry volt iszonyú jó, nem vagyok nagy hardgamer, de ez volt az a játék amelyik megérdemelte, hogy 2x realisztikon játsszam végig (nagyon-nagyon komoly volt). Hát igen a CRYTEK engine nagyon jó lett, de ennek megvitatását egy másik fórum témában...
Hát nem tudom, mi lehet a gond nálam a falakkal + úgy a játékkal, megpróbáltam az nVidia honlapján a 77.76 beta drivert, ami javítja a videós "Overbright" hibát is (aminek örülök), de semmi, ua. Valami nem stimmel. Fogalmam sincs mit kellene csinálni...
-
Derapo #50 Nekem is 6800 gt-m van 71.89-essel és majdnem tökélketesen megy maximumon 4x-es fsaa+16x-os anizot.1280x960-as felbontással.(néha meg-meg akad).De semmilyen n"bugot2 nem láttam.Parás kis game lesz ez nem? -
Tron #49 Hi!
Nem tudom, hogy nálam van ez így a 6800 GT-n vagy a demo ennyire bugos...
Az van, hogy az elején mikor a kiszállok az autóból, egyszerűen
nem tudok hová menni. Ha visszafelé megyek, át tudok simán menni a
fal(ak)on aztán zutty leesek, a falak viszont nálam normálisan vannak textúrázva. Mintha vmi "isten" módban volnék. Vibrálnak a falak...
Bár 77.72-es drivert írnak, de én azt hibásnak találtam, merthogy
installálása utána nem tudok egy AVI-t ill. DVD filmet megnézni, mert
halvány hőképhez hasonló a kép fogad... ebből az egyszerű okból maradtam a 71.89-es drivernél. Lehet, hogy driver probléma?
Esetleg valakinek vmilyen használható ötlete??
A másik problémám, bár ez inkább konfig hiba, hogy az Abit IC7-esen lévő
hangkártya nem tudja az Advanced EAX 2.0-át és így nincs hangom. Így jártam.
-
Szike01 #48 Hi nekem még mindíg nem müködik a dolog...A falak tök fehérek még sötétben is...Tök hülyén néz ki!
Valaki segítsen mert így élvezhetetlen!
Mediumon megy akadás nélkül és ilyen hülyén néznek ki a falak...PLEASE HELP ME! -
Battlefront #47 A F.E.A.R-t állítsátok be maximumra high-ra akkor szép grafikája lesz:) -
Goth #46 csak 3-ra sry.
de ha az intrót is meg akarod nézni meg hangot is akarsz, úgy 5. -
Goth #45 :DDDDDDDD -
Battlefront #44 legdurvább játék
-
Battlefront #43 a legkirályabb játék már végig is vittem a demóját
-
Yv@n #42 Akkor ugorj neki mégegyszer, ugyanis 646 mega. -
Szike01 #41 Van egy kis gáz a Demóval...Elindítom tök szép yo minden de amikor megérkezik a csávó a kocsival onnantól kezdve a falak ilyen fehérek lesznek telljesen...Még a sötét helyiségekben is...
De medium configon megy szaggatás nélkül de ha leveszem minimumra akkor is szaggatás nélkül megy de akkor már élvezhetetlen...
PLEASE HELP ME!
Amúgy eljutottam addig a részhez amikor a kiscsaj bezárja a folyosót és véres lesz a fal...
Utána meg megyek az ajtó felé valami yo lélek meg kiront onnan és betörik az üveg!NAGYON YÓL NÉZETT KI!Jobb volt a para mint a DOOM3 ban...Nah segítsetek rajtam! -
jimbo1 #40 Üdv!Délelőtt letöltöttem a demo-t,de nem indul..Csak én vagyok ilyen szerencsés..?401 Mb -ot ir,ha tudtok segitsetek! -
#39 Jó a demó...NAGYON JÓ! Benne van a csaj is 2-szer is asszem. Sztem egy kicsit rövidke mivel kb 15 perc alatt vég játszható a demó (kb olyan mint a Medal Of Honor 2 Pacific Assault demó 100 jáccod végig mire egy kicst kezd benned leülepedni az élmény!) Mondjuk az teccik a demóban hogy van benne sok fegyver!
NA többet nem mondok el mindenki PRÓBÁLJA KI! -
Szike01 #38 Aki játszott a demóval az írja má le hogy mi van benne!Milyen pálya?Benne van-e a Kiscsaj?Van-e valami igazán paranormális esemény?stb.
PLEASE ÍRJÁTOK le... -
KOKIKO #37 lenny -
onimusha #36 francnak van ott a kiscsaj, már a mozgásos trainingnél összefostam magam ,ki léptem a francba, megyek frédi és bénit nézni az majd megnyugtat -
T E O #35 jön lefelé bezony bezony a kiscsaj nagyon megszivja -
Derapo #34 Akkor nekem menni fog simán:-))
amd64-3800+,1GB ramocska,6800 gt 256MB.
-
jefferson83 #33 Gamspotról 27 óra és lejön :( Talán majd máskor. -
UnnameD #32 Már jön lefele -
UnnameD #31 Azért azt ne felejtsétek el, hogy multi demo nem volt. Multi BÉTA demo volt. -
UnnameD #30 Majd kiderül, mi történik, ha a kiscsaj kap egy kiló ólmot az arcába -
Szike01 #29 7 ÓRA UTÁN JÖN KI!(A demo) -
#28 jah, és ha vki nemtudja hogy mikor jön meg, a demo, látogasson el a f.e.a.r. forumba é sott a benner-ben van egy csini kis visszaszámláló... -
#27 többet ne kérdezzétek... ezen nekem döcögésmentesen ment, majdnem minden mediom-on...
512bmDDR - 1,6+AMD - radeon9550/128mb/. és ezen nekem ment, simán, akinek ennél jobb nva, örlühet, akinek meg roszabbbémég annéál is elfut, (pl. pixel dubling-al ), az más kérdés hogy akar-e az illető 400*300as felbontáson, játszani...
de ha bárkinek kérdése, van én mindennek utánajártam, és amire van válasz, arra én adok örömmel, -
Inquisitor #26 Az nálunk este 7 ra, nem? -
jefferson83 #25 The F.E.A.R. single player demo will be available starting at 18.00pm (GMT) on Friday, August 5th. To download the demo or for more information on F.E.A.R including system requirements, please visit www.whatisfear.com.
-
onimusha #24 sztem nálam menni fog, athlon64 3500+,2gbram,x800pro -
#23 nah? ki tudja honnan leeht tölteni?? azt írták gamestaron a gamespoton fog megjelenni d2e 10kor de már 11mult és sehol semmi!! -
#22 KOKIKO -
Belucz #21 baszki pontosan mikor jelenik meg?
délelőtt 10kor vagy este 10kor?
egyébként 9600XT lég lesz hozzá?1GB rammal? -
KOKIKO #20 mellesleg "antifasiszta" LOL hogy milyen emberek vannak mostanában az sg-én.......... -
KOKIKO #19 te nem vagy komplett......radeon 9600 512mbram
LOL -
#18 Akkor már én is megkérdem a szakértőket ezen fut-e? (eddig kétszer játszottam a pöcén, de ez a játék érdekel) 2.4 Ghz P4, 768 mega ram, GeForce Ti4200 (128 mega ram) -
#17 Tuti hogy futni fog...... -
onimusha #16 há, már csak 6 óra és jön a singli demo, addig is alszom egyet -
#15 he? mi?