54
-
#14 hát haver baromira sajnálom de tutira nem fog rajta futni ! -
T E O #13 Én már nagyon várom de vki válaszoljon pliz hogy ezen a konfigon hogy fog futni a F.E.A.R. ez az enyém:2.66GHz celeron 512 MB RAM Ati Radeon 9600 256 MB DDR -
#12 csak anniyt, fűznék hozzá, "antifasiszta", barátunkhoz, eléggé egy _________ember, talán ha utánnézne vagy vmi, enmpedig egyből oltani próbálna, mert ez nagyon nagy madárság volt tőle, amugy ha nemhiszel nekem, akkor az SG-n is van F.E.A.R. MP.BETA forum ughogy, akkor ottis hazudik a kb. 1000 hozászólás.. jah sztem is,,, mindegy, szra sem érdemes...
amugy kb. 5 hónapja van demo, de ez ugy volt, hogy a fileplanet-en kiadtak 3000cd-keyt, hogy azok az emberek teszteljék... és irjanak hoy hoy megy stb...
aztán persze a serverek 99%án nemkének cd-keyt (: igy játszom én is...
és most nemré, 2hete, kiadtak egy uj, mp-demot, ami csak azok tölthetnének le, akik, akik előfizettek a játékra..., de már abbol is van tört, ugyhogy mindegy... aki keres, talál, mellesleg, torrent-en minden fenntvan... ugyhoy enniyre van eszed sztem.
csak ennyit akartam irni, mert ugyvélem ezt megkellet jegyezenem a védelmem érdekében...
ha vkinek kérdése van irhat... -
Inquisitor #11 "equivalent with hardware T&L and pixel shader support"
A jó öreg DX7-es MX-es kártyákban alig ha van Pixel/Vertex shader, másrészt amúgy is döglassúak hozzá. Szerintem.
(Másrészt az MP demóval elég randán bugzott a GF4Ti kártya, pedig abban van Pixelshader 1.3 ...)
-
DJviolin #10 Megnéztem a minimum speket, de mint tudjuk a san andreas-ból swat4-ből meg doom3-ból okulva, ez nem mindig szent adat. kérdés:
Aki játszott már mp béta demóval, az tudja-e, hogy elindul nvidia mx-eken a gamma?
Üdv:
DJviolin -
Inquisitor #9 "jah persze, 5 hónapja, és már multi player is van benne"
Tanulj meg olvasni. Azt írta, hogy a Multiplayer DEMO-val, márpedig ha csak multiplayer, akkor CSAK multiplayer van benne. Nem hivatalosan 5 hónapja van kint, hivatalosan meg azt hiszem 2 hónapja. Jóóóóreggelt. -
Inquisitor #8 700MB körül lesz, CD-re is ráfér.
(Hehehe Dungeon Siege II demo 1,5GB ...) -
#7 jah persze, 5 hónapja, és már multi player is van benne, én nekem meg van az unreal t. 2006 demoja, és már 5 hónapja játszok vele
ha neked valóban meg van akkor biztosan tudod, hogy honnan lehet letölteni, nem?! :) -
#6 Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy nekem 128 MB ASUS Geforce 4 Ti4200 Deluxe-on nem látszottak az ellenfelek, csak azt láttam, hogy a nagy semmiből jön a torkolattűz, a robbanás meg csak egy odacseszett 2D kép volt...
Több hibát nem tudok mondani, mert ekkor én letöröltem a játékot, sajnos...pedig biztos állat lett volna... -
#5 hány mega lesz a demó?
dvd-re ráfér? -
jefferson83 #4 Péntekig valahogy csak kibírom -
#3 nc -
#2 hehe... nekem és sokaknak akik okosak és kitartóak, azok tudhatják, hogy "mi" már kb. 5 hónapja játszunk ennek a mpdemo-jával, ugyhogy, aprócska, vagy ha még nincsen meg neked...
jah, és ami vicc, a fejlesztők szerint ez a min. conf.
MINIMUM SYSTEM REQUIRED
· Windows® XP or 2000 with latest service pack installed
· DirectX® 9.0c (April Edition) (included)
· Pentium® 4 1.7 GHz or equivalent processor
· 512 MB of RAM
· 64 MB GeForce™ 4 Ti or ATI® Radeon® 9600 or equivalent with hardware T&L and pixel shader support
· 5.0 GB free Hard Drive Space for installation
· 4x CD-ROM drive (for Director's Edition, this will have to be DVD-ROM)
· 16-bit DirectX® 9.0 compliant sound card with support for EAX™ 2.0
· Internet Connection Required
· Mouse
· Keyboard
nah, ez igy nem iagz, /jó az igaz, hogy a mp-hez kissebb gép kell/ de én :
384SD ram
1600+AMD
radeon9550gamer edition /35%-al gyárilag huzott+ehhez kapott jobb hűtést/
és én igy remekül szagatásmentesen játszottam közepes grafikai részletességgel, de már ugyis gyönyörűvolt...
uyhogy, mint mindi, most is feljebbirták azt amin.conf.ot mint mindig... nemértem mire jo ez nekik, sebaj, addigis megyek multiplayer-ezni... :D -
jefferson83 #1 Ez kell nekem vééééér!!!