F.E.A.R. demó pénteken
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát nem tudom, mi lehet a gond nálam a falakkal + úgy a játékkal, megpróbáltam az nVidia honlapján a 77.76 beta drivert, ami javítja a videós "Overbright" hibát is (aminek örülök), de semmi, ua. Valami nem stimmel. Fogalmam sincs mit kellene csinálni...
Nem tudom, hogy nálam van ez így a 6800 GT-n vagy a demo ennyire bugos...
Az van, hogy az elején mikor a kiszállok az autóból, egyszerûen
nem tudok hová menni. Ha visszafelé megyek, át tudok simán menni a
fal(ak)on aztán zutty leesek, a falak viszont nálam normálisan vannak textúrázva. Mintha vmi "isten" módban volnék. Vibrálnak a falak...
Bár 77.72-es drivert írnak, de én azt hibásnak találtam, merthogy
installálása utána nem tudok egy AVI-t ill. DVD filmet megnézni, mert
halvány hõképhez hasonló a kép fogad... ebbõl az egyszerû okból maradtam a 71.89-es drivernél. Lehet, hogy driver probléma?
Esetleg valakinek vmilyen használható ötlete??
A másik problémám, bár ez inkább konfig hiba, hogy az Abit IC7-esen lévõ
hangkártya nem tudja az Advanced EAX 2.0-át és így nincs hangom. Így jártam.
Valaki segítsen mert így élvezhetetlen!
Mediumon megy akadás nélkül és ilyen hülyén néznek ki a falak...PLEASE HELP ME!
de ha az intrót is meg akarod nézni meg hangot is akarsz, úgy 5.
De medium configon megy szaggatás nélkül de ha leveszem minimumra akkor is szaggatás nélkül megy de akkor már élvezhetetlen...
PLEASE HELP ME!
Amúgy eljutottam addig a részhez amikor a kiscsaj bezárja a folyosót és véres lesz a fal...
Utána meg megyek az ajtó felé valami yo lélek meg kiront onnan és betörik az üveg!NAGYON YÓL NÉZETT KI!Jobb volt a para mint a DOOM3 ban...Nah segítsetek rajtam!
NA többet nem mondok el mindenki PRÓBÁLJA KI!
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
PLEASE ÍRJÁTOK le...<#violent>#violent><#gun>#gun>
xbox360+komputer
amd64-3800+,1GB ramocska,6800 gt 256MB.
<#taps>#taps><#beka3>#beka3><#gunyos1>#gunyos1>
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
u dont have to listen anybody else but me
512bmDDR - 1,6+AMD - radeon9550/128mb/. és ezen nekem ment, simán, akinek ennél jobb nva, örlühet, akinek meg roszabbbémég annéál is elfut, (pl. pixel dubling-al ), az más kérdés hogy akar-e az illetõ 400*300as felbontáson, játszani...
de ha bárkinek kérdése, van én mindennek utánajártam, és amire van válasz, arra én adok örömmel,
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
xbox360+komputer
délelõtt 10kor vagy este 10kor?
egyébként 9600XT lég lesz hozzá?1GB rammal?
HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD
LOL<#zavart1>#zavart1>
R Ö R G E
xbox360+komputer
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
amugy kb. 5 hónapja van demo, de ez ugy volt, hogy a fileplanet-en kiadtak 3000cd-keyt, hogy azok az emberek teszteljék... és irjanak hoy hoy megy stb...
aztán persze a serverek 99%án nemkének cd-keyt (: igy játszom én is...
és most nemré, 2hete, kiadtak egy uj, mp-demot, ami csak azok tölthetnének le, akik, akik elõfizettek a játékra..., de már abbol is van tört, ugyhogy mindegy... aki keres, talál, mellesleg, torrent-en minden fenntvan... ugyhoy enniyre van eszed sztem.
csak ennyit akartam irni, mert ugyvélem ezt megkellet jegyezenem a védelmem érdekében...
ha vkinek kérdése van irhat...
A jó öreg DX7-es MX-es kártyákban alig ha van Pixel/Vertex shader, másrészt amúgy is döglassúak hozzá. Szerintem.
(Másrészt az MP demóval elég randán bugzott a GF4Ti kártya, pedig abban van Pixelshader 1.3 ...)
Aki játszott már mp béta demóval, az tudja-e, hogy elindul nvidia mx-eken a gamma?
Üdv:
DJviolin
Tanulj meg olvasni. Azt írta, hogy a Multiplayer DEMO-val, márpedig ha csak multiplayer, akkor CSAK multiplayer van benne. Nem hivatalosan 5 hónapja van kint, hivatalosan meg azt hiszem 2 hónapja. Jóóóóreggelt.
(Hehehe Dungeon Siege II demo 1,5GB ...)
ha neked valóban meg van akkor biztosan tudod, hogy honnan lehet letölteni, nem?! 😊
Több hibát nem tudok mondani, mert ekkor én letöröltem a játékot, sajnos...pedig biztos állat lett volna...
Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.