1398
Szakadozott net, netes játékoknál packetloss stb...
-
#1078 ja, de biztos nem 3ezeré' -
piamania #1077 Tudtommal a t-homnál van vmi ilyen,de nem tudom pontosan,csak a reklámokból hallottam. -
#1076 80 Mbit????
WTF??
Milyen szolgáltató nyújt ilyen sávszélt???? -
killbull #1075 Úgy értem pl 50/50 Mb vagy 80/80 Mb lenne a hozzáférés!Mert pl T home nál hogy igazán jó feltöltésed legyen több mint 10 000 et kell kipengetni! -
#1074 wait... what? -
killbull #1073 Én akkor tartanám jónak ha szimetrikus lenne a nete! -
#1072 Digit ti jónak tartjátok? -
#1071 Na megjöttek ide is (Kecsk. Irinyi 43) a Digi -sek :D Ma egész nap fúrtak faragtak elvileg április - májusban indul el a szolgáltatás legalábbis ezt tudták mondani. -
#1070 őőő... hmm... izé ... kabbe
Nekem a letöltési sebesség annyi, mint neked a feltöltés :D -
killbull #1069 Már csak azt kéne tudni hogy merre felé halad a digi! :) -
_xT #1068 Nem azert irtam...Csak mivel volt mar itt szo a DIGI szolgaltatorol is ezert jeleztem, hogy mar beindult a szolgaltatasuk Kecskemeten amirol szemelyes tapasztalatom is volt:)) -
piamania #1067 Mi már a T-nél vagyok 3 hónapja,de azért az internetet átvinném a digihez,hogy ha jönnek a mi környékünkre is. -
_xT #1066 Igen komoly.Csak az a gond, hogy nem nekem van bekotve hanem edesanyamnak:) En a Marcius 15. utca vegen lakom de nem tudom mikor ernenek ide.Jovo honap kozepetol lesz allitolag irodajuk es majd ott kell erdeklodni mikor merre stb.Most uzletkoto jarja az aktualis lepcsohazakat.
Nekem lejar a szerzodesem marciusban a Fibernetnel igy mar nezelodtem milyen lehetosegek vannak...A T-home nal ajanlottak a szamomra elfogadhato csomagot 6E Ft alatt amin elgondolkodtam.
-53 TV csatorna. Itt van MTV es VIVA (Diginel jelenleg nincs) viszont itt Set Top Box-ot adnak amiert nem ugralok
-25 Mbit/s Internet allitolag nalam lehetseges kotni azt mondtak
-Telefon ami nem erdekel de ezt a Digi is adja.
Remelem jol emlekszem a hallotakra:))
De lehet megvarom a Digi-sek irodajat addig is jol jar velem a Fibernet a szerzodes nelkuli araival.Esetleg kerek arajanlatot toluk is hatha kovetik a piacot:)
-
#1065 most jöttél szivet fájdítani...?
:)
Én már az utcára is szégyellek kimenni a 4 megás fiber netemmel.. :( -
piamania #1064 Ez komoly?Remélem hamar bekebelezik a várost, vagy legalább a petőfi várost. -
_xT #1063 Tegnap megerkezett a DigiKabel Kecskemeten a Pakozdi csata utcaba:)
Legkisebb net csomaggal egy meres:
-
#1062 Kép van közöttünk akkor
Fiberesek mindenhol ott vannak még az SG-n is ! -
#1061 akkó az enyim is szar! -
#1060 Ez ilyen, 1x beírtam ide, hogy nekem mien jó a netem, és 3 hónapig szar vót :D
Persze most nem jó, előbb nem ezért írtam :D -
#1059 másik topicba már beírtam..
hónapok óta szar a netem (1020-as ping, 400k helyett 12-20k letöltés, szar jitter, stb stb) 4 nappal ezelőtt döntésre jutottam, keresek új szolgáltatót!! El is kezdtem nézegetni, ki mit kínál.. azóta a nap óta Jitter 2, pocket loss 0, Ping 10, up/down: mint a nagykönyvben...
EZ MEGÉRZI BAZMEG??? :)) -
killbull #1058 De nálatok kábel is van benne? Mert én egy centit nem láttam hogy beleraktak volna! Simán azt a fekete 10 cm es műanyag csövet fektették le és ásták be ennyi!Amit bátyám is látott az irinyin az olyan volt hogy 2 méter magas kábeldob amin fekete színű kábel van azt fekteteik le.Ez volt a T home! Ha én most végigmennék itt a nyírin meg a stádiumon ugyan azt látnám mint eddig hogy a ház falához bevan vezetve ez a 10 cm vastagásgú cső ami lóg ott magába de nem megy sehova se! -
#1057 Digi itt azt megnézem mikor az Irinyi 41-nél abbahagyták a kábelezést erre nem jöttek el :(
Horesz: Bizony közbe ide is kitettek egy felhívást,hogy pénteken fúrnak,faragnak a lépcsőházban ami elvileg meg is történt bár sok zajjal nem járt de elvileg megcsinálták. -
killbull #1056 Ott már vagy fél éve van optikai kábel és vagy 3 fajta minimum!Mögötted lakik a bátyám! Hetényi a digi is meg az optinet meg van egy 4. csak annak nem tudom a nevét!Ha átbírsz menni a nagy háztömbe ami ott van 10 emeletes akkor meg is tudod nézni az optikai kábeleket. -
#1055 Irinyi 47, a T-Home optinet már bent van a lépcsőházban, csak a külső munkákat nem tudják a rossz idő miatt elintézni, ha az is meglesz, akkor jöhet a bekötés, ezt mondták a szerelők itt. -
Stalker #1054 Hülye kérdésre hülye válasz... :P -
#1053 Most voltunk bent apa Fibernél ,hogy marc.13 (ekkor jár le papíron a hűség) nem kérjük tovább a szolgáltatásukat erre a csaj azt mondta ,hogy az ez egész hónapot ki kell fizetni. Természetesen a 13-31 közötti időszak hűség nélküli áron fogják számlázni. Ez normális dolog lehet ilyet csinálni mikor én 13. után nem kérem...
?
Esetleg ha nem volt szabályos akkor lehet valahol hivatkozni erre és kiverni a balhét? -
killbull #1052 Nem mondod komolyan! :D Ha nem mondod sose jövök rá! :DDD
Amúgy most olvastam IT fórumon hogy a DIGI nek hiányszik vagy 200 millája és ezért hagyta félbe a munkáit.Ez pedig így lehet mert nálunk csak a csatornákat fektette le,semmi kábelt nem rakott még az ucákban sem!Amúgy arról hogy teli van öregasszonnyal a házunk arról nem én tehetek. -
Stalker #1051 Elég sok oka lehet, h felétek miért nem építik ki. A tőled 3 kilométerre levő utcában nyilvánvalóan kedvezőbbek voltak a feltételek a T számára, mint a Te utcádban, és ezért mentek először oda. :D -
killbull #1050 Az én közösképviselőm csak beszélt össze vissza! Egyikbe sincs elég gerincesség. Sajnos sok az öregasszony akiknek elég az alap.Netet meg max arra használják hogy csevegjenek az onokákkal! -
#1049 Igen le van rakva a csatorna azt én is láttam de azt a Digi csinálta és az tuti nem jön erre a Irinyi 43 (Mészáros Lázár tér) felé szerintem mert a balfasz közös-képviselőnk és a lakóközösség a T-t szavazta meg és avval szerződött :( Gondolom ezt azt jelenti ,hogy a Digi leszar minket. -
killbull #1048 Irinyi utcán meg a stádiumon annyi van amit előzőleg is írtam hogy levan rakva a csatorna de kábel nincs benne!Én ezen vitatkoztam a közösképviselőmmel mert mi magán területen lakunk a nyírin.Körbe van kerítve a ház kerítéssel és a digi a kerítés előtt 20 m rel hagyott egy csonkot amibe még kábel sincs. Bátyám annyit említett hogy ő már látta az irinyin a nagy fekete kábeldobot hogy fektetik szal az igaz hgy t home, de a többi utcával mivan?Naponta 1 utcával simán végeznek akkor hol tart ilyen sokáig ez az egész dolog?Láttam a saját szememmel. -
killbull #1047 Sziasztok kedves fórumozók!
Régóta figyelem a fórumot, és csak annyit kérdeznék hogy ha én megkérdezem a T home ógyfélszolgálatot vagy a Németh Atillát aki marketinges a T nél és mind kettő ugyan azt hajtogatja hogy fél éven belül biztos nem létesíthető akkor a tőlem 3 km re lévő utcába meg miért indítanak telepítéstől számított kevesebb mint 1 hónapon belül?
Nagyon érdekelne mert mikor itt a Digi kiásta az utcánkba a kábelcsatornát még kábelt se rakott bele kb 1 hónapja.Azóta síri csend még csak egy szórólapot se láttam a környéken sehol.Egyszer mikor írták kb 2 hete IT cafe fórumon hogy aznap ásnak a lánchíd utcán meg a stádium utcán és körbe mentem azonnal és semmi munkát nem láttam csak a kék ifát meg a dózerolót ami meg egyébként a digié nem a T home é! Legalább egy nagy kébel dobot kellett volna látnom amit a tv be is láttam amit egy nagy teheríutóval húcolásznak. -
#1046 Ilyen gyorsan elértek ide ? Mert nem láttam (Irinyi 43. Mészáros lázár tér része amúgy^^) ,hogy húzták volna vagy bármit is csináltak volna. -
#1045 Optinet átállás DSL -ről 12.5MB/7.5MB
Bekötés 2010.02.11. -
#1044 Na igen 0,9 helyett eddig a legnagyobb 0,76 volt de ennyi bajom legyen ha stabil és lefelé tényleg nagyon rendbe van + fibernél olcsóbb és remélhetőleg megbízhatóbb is. -
Freelove #1043 :D nemrossz mérés,de a feltöltést kicsit alacsonynak tartom... Nade ha általában letöltesz, akkor jó ez így.. :) -
#1042 jövőhéten mondom le, az UPC -nél is rosszul esett nekik -
#1041 Jeeeeeeeeee :D -
#1040 Na ide is elért a T-home :P
Külföldre is igen
London:
New York:
6év után végre megszabadultam a szánalmas Fibernettől. :D Esküdni mernék ,hogy amikor le lesz mondva tölük a net megkérdezik ,hogy miért ? (ártatlan szemekkel :D ) ugyanis annak idején a tv-nél sem értették,hogy miért mondjuk le. -
#1039 irinyi u. a bolyai sulinál, de nekem kb 1 - 2 hónapot mondtak az optinetre és akkor átállhatok ingyenesen, a szerelő úriemberrel beszéltem róla