1398
Szakadozott net, netes játékoknál packetloss stb...
  • gabi89

Merre laksz pontosan csak ,hogy mire számítsak :D
    Tegnap voltam bent és azt mondta ,hogy felénk még nincs optika de tervbe van és 2-3hónap bár nem volt valami meggyőző vagy csak én mesélem be. Mindenesetre ez a 15mb is tökéletes lenne ugyanis most csak 8 van és még olcsóbb is a T.
  • pointer4
    Azt hiszem 3mbitet is lenyúlhat pl csatornaváltáskor... stb.
  • HoReSz1975
    Megjött a DSL T-Home:

IP-TV megy:

IP-TV nem megy:

kb február vége, március eleje és átállok az optinetre, addigra ideérnek a bekötéssel, akkor még jobb is lesz
  • Freelove
    Helló! Ha megkérdezhetem 22.kerületben hol laksz? ha gáz,akkor írhatod pm-be is, mert nekem csütörtök óta nincsen internetem
  • HoReSz1975
    Pénteken 12-14h között jönnek bekötni, így épphogy átlépték a 2 hetet
  • benkoszabi
    Üdv. Talán tudtok nekem segíteni.

Bár nem Fibernetes az internetem (Enternet) de mivel a Tcomnál van a telefonszolgáltaltásunk, így közük van hozzá..

Szóval egy hónapja, még jóval karácsony előtt rendeltünk tértünk át 4MB-ról 10MB-os internetre....megjött az új modem, központilag is mindent átállítottak...király volt, valóban működött a 10mega...sőt, fájlletöltő programokkal a 11-12 sem volt lehetetlen...

De most már csak 5MB a netünk sebessége, pontosabban alig lépi át az 5megát. Tudom, hogy benne van a szerződésben, hogy csak papíron garantált a sebesség...

De mégis mekkora arcátlanság már ez? Mit tehetünk? Ha 1 hónapig megvolt a 10MB, akkor az most hova tűnt?
  • Wacak
    Köszi.. de mint írtam, csak kábeles megoldás jöhet szóba, ezért gondoltam, hogy a FiberNet-nél váltok más előfizetésre.

Olvasom a hozzászólásaitokat és azt hiszem, hogy az Eurochannel nem is lenne rossz választás, főleg, hogy én a 22. kerületben lakom. :)
  • gabi89
    Akkor jó lesz ha evvel kalkulálok.
    Márc. 13-án jár le a fiber szóval előtte 2-3héttel már intézni kell a T-home netet :D
  • Freelove
    Na tegnap felhívta faterom az euro channel szolgáltatót. 22.kerben már elkezdte kidolgozni a hálózatát,de még egyenlőre Rózsakert(vagy Rózsadomb)már kiépitették,és máris rengeteg igénylést vettek fel.A honlapon szereplő adatok helyesek,és pl az internet résznél írt(Nagyobb letöltési sebesség is igényelhető külön díjazásért!)ez is valós. pl 50/50 is lehet igényelni.. Szóval 2hónap mulva kell visszacsörögni nekik,hogy elindultak e már kertváros felé(Háros utca) még van több mint fél év hűségem a fibernetnél,ahogy lejár,m1ek át az Euro Channel-hez :P
    Egyenlőre ennyi infót tudtam adni róluk.
    Új topicot elindíthatunk,ha valaki még megtud valami infót róla!

""Tisztelt Előfizetöink, Leendő Előfizetőink!
    Az Euro Channel kft. Budapest és Pest megye bármely területén, megfelelő előfizetöi jelentkezés esetén elosztó hálózatot épít ki.
    Az Euro Channel Kft szolgáltatása jelenleg a
    X. XIII. XIV. XXII.kerület-ben érhető el. ,,
  • HoReSz1975
    ezért váltottam én is de már 3. hete és még nincs bekötve
  • gabi89
    Na az király köszi az infót.
    Akkor az lesz pár hónapot kibírok dsl-en is még ha nem is lesz addig atomsatbil vagy full 15mb de legalább megszabadulok a Fibernettől na és persze olcsóbb is :P
  • HoReSz1975
    az optinet 1 - 2 hónap és lehet váltani, azt mondta a hölgyemény, amikor aláírtam velük, az egyik kollégám azt mondta, hogy az akadémia körúton már kötik be a házakba, tehát nem sok van már vissza és ingyenesen át lehet állni a matávos kábelről
  • gabi89
    DSL ? uhh azt még ha ADSL2 is megnézem ,hogy fogja hozni a 15megát stabilan :(
    Sok embert visszaraktak 15mb -ről 8-ra ahogy olvasgattam. Optika viszont fasza lesz ha tudsz rá váltani remélem én is csak csinálják már...

Nekünk is ezt ajánlották amúgy (Kecskemét szintén) és lehet váltunk is mivel Digi egyenlőre kábeleket fektet csak de még az sincs meg ,hogy hol lesz a központ meg semmi...
  • a.carkey
    Rákérdeztél? Nem elírás? Lemaradt egy egyes? :D
  • pointer4
    Jelentsd nekik ezt a 6 napot :D Kártérítenek.
    Ha jól tudom 9 nap után, felmondhatod a szerződést! Legalábbis a fogyasztóvédelmi főfelügyeletnél ezt olvastuk, csak nálunk sosem volt 2 napnál több :S
    Nálunk csak 10mbit helyett volt 3mbit, de az 3 hónapig...
  • Freelove
    Én is most kaptam meg ezt a linket,és leesett az állam. TV(75csati)+Internet(20/10) kiváló. Jó lenne ha elindítaná valaki ezt az eurochanel topic forumot! Ja és még mindig nincs nálam net...(budafok) 6.napja(Fibernet)
  • darkmenx
    valakinek van tobb infoja errol az eurochannelrol ?
  • HoReSz1975
    Most mondtam vissza az UPC -t és a Fibernetet is, adom vissza a francba.

Ma jönnek kötni a T-Home Családi IP TV -t és a Családi DSL -t 15MB/1MB, de 1 hónap és átállok Optinetre, amikor ideér.

54 csatorna - digitális felvevős beltéri + 15MB/7.5MB net, mindez csak 10570Ft -ért.

A régebbi UPC alap bronz csomag 26 csatorna sima beltérivel és Fibernet 10MB/1MB 3000Ft+8300Ft volt... Olcsóbban több szolgáltatás és remélem jobb is.
  • Freelove
    Hálásan köszönöm a linket,már érdeklődöm is náluk,mert nem mindegy a II. díj csomag:2.500,-Ft / hó
    letöltés : 20 Mbit/s
    feltöltés : 10 Mbit/s
    garantált letöltési és feltöltési sávszélesség : 4/2 Mbit/s
    nemsemmi...
    A Toffline,gáz,mert ugytudom akkor kötik be a netet, ha tv+telo szolgáltatást is igényelsz. De ez a link meglepett
  • pointer4
    Budafokon haverom ugyan azért a pénzért 10/0,5 helyett 20/10-es Toffline adsl-t kapott. Mert ottvan Budafokon valmai szuper digitális központ (nálunk meg a 8mbites adslre azt mondták, hogy messze vagyunk, nem kötik be).
    Vagy ez?
  • a.carkey
    "Hehe". Már nincs időpontra való foglalás. Megszüntették.

Fél BP egy helyen, dolgoznak ketten. Szép.
  • Freelove
    Nevetséges, hogy budafokon csak a fibernet van,meg max a t-home,de az meg tv+telefon ad a nethez,és az is kérdéses,a netet mennyibe adná,ha optikait akarok..ahoz meg ugye ki kell épitenie stb.. Fiberlanon nem is gondolkodom,mert 1éve érdeklődtem,és azóta is folyamatban a kiépítése...
  • pointer4
    Azért ilyen jó a Net tétényben :D
  • Freelove
    5napja nincs budafokon,és 11.ker egyes részein internet. 5napja semmit nem voltak képesek csinálni, hogy legyen net.. vicc!
  • darkmenx
    t-home iptv.
  • Wacak
    Nem tudom, hogy a panasz melyik szolgáltatóra vonatkozik, mert sajnos nem derült ki a hozzászólásból, de az biztos, hogy a FiberNetre teljesen passzol.

Ha már itt vagyok, szeretnék tanácsot kérni.

FiberNetes előfizető vagyok, mivel ahol lakom más kábeles társaság sajnos nem érhető el. Május végén lejár az egy éves hűség az előfizetésemre és szeretnék váltani, mert a mostani ára kicsit húzós. Jelenleg Maxi csomagom van (Letöltési sebesség 8192 Kbit/s), amiért havonta 9.364 Ft-ot fizetek. Nézegettem a LAN-os előfizetéseket, de nem tudom, hogy az mennyivel jobb és érdemes-e váltani, hiszen a LAN-nál nagyobb a sebesség és olcsóbb az ár.

Kérem, hogy aki tud segítsen, adjon tanácsot, hogy mitévő legyek.

Előre is köszi :)
  • pointer4
    Nagyon jót mulattam :D
    De az, hogy a 1221-telszám a UPC hibabejelentő, és a 3 hónapos ingyencsomag is UPC-s ajánlat, kicsit érdekesen hat :D
    Bár az olvasás vidám perceit nem csorbítja :D
  • a.carkey
    "Mivel a kollégája baszott kijönni, és a hibát nemi szerve ritmikus húzogatásával próbálta elhárítani"

Ez a csúcs! :D
  • Zozo76
    A fojtogatos szexnel hulyere rohogtem magam! :)))
  • a.carkey
    "A 2009.11.12-én tett internet szolgáltatásban tapasztalt hibabejelentése érdekében technikus kollégánk 2009.11.13-án megpróbálta orvosolni a problémát, mert Ön akkor nem tartózkodott otthon, illetve az adatbázisunkban nyilvántartott telefonszámon sem sikerült a kapcsolatot felvennünk Önnel. Kérjük, amennyiben az Ön által észlelt hiba még jelenleg is fennáll, jelezze társaságunk felé a 1221-es telefonszámon."

"Kijelentem, hogy a fent említett napon végig az otthonomban tartózkodtam, és a kollégáját vártam, maguk meg itt buziskodnak velem. Az, hogy mint utólag kiderült, Önök nem tudnak beírni egy telefonszámot, úgy vélem nem az én hiányosságom. A megadott címen található lakás nincs körülvéve sem vizesárokkal, nem vezettem villanypásztort a kaputelefonba, valamint nagytestű harci kutyák sem őrzik azt. Két kollégájuknak furcsamód már sikerült eljutni a lakásba, valamint felhívni engem a rosszul rögzített telefonszám ellenére - bizonyára Danny Blue és Christian Panthera - szintű telepatikus képességeik segítségével. Mivel a kollégája baszott kijönni, és a hibát nemi szerve ritmikus húzogatásával próbálta elhárítani, az általam érzékelt probléma még mindig fennáll. 9 -szer pofáztam el maguknak, hogy hibás a modem, amit Önök biztosítottak. Maguk hülyének néztek, hiszen az Önök adatai szerint minden rendben.

Ezek után persze még én hívjam fel magukat 10-edjére is, amivel úgy vélem, kimerítik a pofátlanság határát. Véleményemet az ügyről, a szolgáltatásról és a cégükről egyetlen köpéssel kifejezhetem. Öröm az ürömben, hogy ügyintézőik nagyon kedvesek és segítőkészek, az meg egy másik dolog, hogy a "kapcsolja ki a tűzfalat és a vírusirtót" - színvonalú tanácsaikkal nyugodtan kitörölhetem ám a seggem. Ha kellemes társalgásra vágyom, egy más jellegű emelt díjas telefonszámot tárcsázok. Mellékelten bátorkodtam elküldeni az önéletrajzomat is, mivel ennyi szaktudással én is rendelkezem, ezért örömmel lennék egy ilyen remek, dinamikus csapat tagja.

Szerencsére szolgáltatásuk ingyenes, vagyis pontosan annyiba kerül, amennyit ér, ez megmagyarázná, miért is akciós az első három hónapban.
    Megkísérlem elmagyarázni még egyszer, utoljára: 1. A problémán forrása a hibás modem. 2. Önök küldenek egy szerelőt, aki ért a számítógéphez, valamint egy működő modemet, továbbá egy hálózati kábelt, mivel ez a szar ami itt van, csak fojtogatós szexre alkalmas, másra nem. 3. Küldenek a szerelővel egy embert, aki tudja használni a telefont, a kaputelefont, valamint a liftet, bár jöhetnek lépcsőn is, így ez csupán ajánlott opció.
    4. Kicserélik a modemet. A szerelő bejön, köszön napszaknak megfelelően, leveszi a cipőjét, visszautasítja a felkínált frissítőt és kicseréli a modemet. A közlekedős ember kint marad. 5. Aláírom a munkalapot, a szerelő elköszön és kimegy. 6. Működik a szolgáltatás és mindenki boldog.
    Amennyiben a fenti hat pont nem megvalósítható, akkor ne fáradjanak a szolgáltatás kikötésével, mert kibaszom az egészet a picsába, mivel Önök megvalósították a szerződésszegés fogalmát, ugyanis ez nem szolgáltatás, hanem egy fos. Egy FOS.

Feltételezem, Önök jobban szórakoztak levelem olvasása közben, mint jómagam, de ne gondolják, hogy viccnek szántam, ez egy kibaszottul HIVATALOS PANASZ. Sajnálom, hogy méltatlan helyzetbe kerültem maguk miatt, de csak azoknak adom meg a tiszteletet, akik : 1. Szintén megadják, 2.
    Kiérdemelték, 3. Félek tőlük. Sajnálatos módon Önök egyik kategóriába sem esnek bele, ezért hát levelem keserédes hangvétele. Amennyiben hajlandóak rendesen végezni a munkájukat, akkor Önök felhívnak az általam megadott telefonszámon, és egy Önök által kiválasztott időpontban készséggel állok rendelkezésükre.

Várom megkeresésüket! Nyomorékok...

Tisztelet nélkül:"

:D

Original
  • pointer4
    Nekem most jár le 21.-én, mivel ez itt BP szélén falunak számít, elég jó a Net. De csak akkor hosszabbítok, ha új rendelőknek járó csomiból tudok választani.
    De telefonon benyőgi nekem az ürge, hogy az én 2 éves szerződésem 2011-ben jár le XD
    2008/01/22-re 2 éves hűség nekik 2011/01/21-ig tart XD
    Aszonta, vigyem be a szerződésem (lecsekkoltam tényleg 2008/01) és mutassam meg, hogy 2 éves hűségnyilatkozat van ráírva.
    Bár, ugyan nincs nekik 3 éves hűségcsomaguk :D
    De 2 hónapja még tudták, hogy 2010/01/21.-én jár le XD
  • strebacom
    Van, nekem egy kollégám, már tavaly márciusban lemondta levélben, emailben, söt személyesen is, és még mindig kapja a csekket, de leszarja...
  • CroftManor
    Van aki lemondta a nyáron és még mindig kapja a havidíjakat...
  • HoReSz1975
    Lemondtam az UPC -t, most még a héten a Fibernetnek is pápá, go a T-Home -hoz Sajnos a Digi Kábel nem jött el erre, valahová meg menni kell...
  • Zozo76
  • Guer
    jah persze....
    amikor lemondtam a netet fél év alatt jutottak el odáig hogy kikapcsolják :)
  • darkmenx
    nekem netes rendelesre masfel honap utan voltak hajlandoak valaszolni. egyszerubb ha bemesz aztan instant megvan
  • Guer
    nem lehet megsürgetni a kábeltv aktiválását?

már 2 hete megrendeltem neten de az ügyfélszolgálaton leráznak, hogy majd biztos történik vmi....

kivan már építve a rendszer, voltunk már előfizetők csak be kéne kapcsolni...

• CroftManor
    válaszolni fogok, de jelenleg dolgozok. este írok, ígérem.
    A fitt az 4 megás net, az árak attól is függnek, hogy hol laksz. területileg eltérőek az akciók. de ha privátban megírod nekem hol laksz,van e hűség a ktvn vagy hogy mikor járt le a hűség és jelenleg mennyit fizetsz ezekért akkor tájékoztatni foglak.
  • RelakS
    ja, hogy lejárat előtt hosszíbbítani? Azt szerintem a szerződés tartalmazza, bár a FELFELÉ váltást nem tudom, miért korlátozza... Hacsak azért nem, mert most én is felfelé váltottam, és kevesebbet fizetek