1398
Szakadozott net, netes játékoknál packetloss stb...
-
#518 Nem tehetsz semmit a szerződésben le van írva egy nagyon minimális sebesség és az van garantálva és az meg van neked meg nekem is :S
Álltalában ilyen 128kb/s szokott lenni és úgye neked 547 jelenleg az jóval felette van szóval nem igazán lehet mit tenni meg hát a Fibernél szarnak is az ember fejére -
#517 NA de miért van ez?? És meddig??? Ezért fizetek?? Bemegye a FIbernethez és..... -
#516 Nem de ez van
Nekem itt Kecskeméten a 8megás netem szintén alig jobb átlagba 1,5-2mega bezzeg este 10-től másnap délig álltalában meg van a 6-7mega. -
#515 Nekem : FiberNet Kecskemét 4Mbit....normális ez?????
-
#514 Péntek óta nagyon gáz itt Kecskeméten és nem csak nekem :S
Pingem 103 hát ez rőhej :D eddig sose ment 50fölé ez az egy jó volt eddig a Fibernetbe nálam,hogy a ping mindig normális volt átlagba 20-30 ami azért igencsak jónak számít :) sebesség mióta emeltek azóta fos de most ami van az már borzalom,hogy éppen,hogy fél megánál több.Ja amúgy 8megás net :D
Amúgy lehet, hogy a lassulást a BIX-es port telítődése okozza:
itt
mivel ma egész nap szinte fullon van :( -
#513 Én 3 hónapig bírtam. :))) Aztán felbontottam a szerződést hála Istennek. -
#512 Fibernet egy 0 -
puma66 #511 Végre kijöttek, 5hónap kellett hozzá hogy végre bekössék a netet! -
Zozo76 #510 Kussolok ahogy tudok -
#509 na most nem fogsz reklamálni gondolom :) -
Zozo76 #508 Ma teljesen varatlanul kb masfel honappal a szerzodes megkotese utan, kijottek es bekotetettek a KITT csomagot. Igy a netnek vissza kellett volna esnie 10 megarol 1-re, a TV maradt ahogy volt, es persze lett a telefon is. De a net is maradt. Legalabbis egyenlore. -
#507 Valami nagyon nincs rendbe ezeknél... -
#506 nálam akadozik, újraindítja magát a modem :S -
#505 Most megint másfél órára elment :( -
#504 nálunk 5 napig nem ment.... -
#503 Na ma megint több órára kimaradt :( -
puma66 #502 Ha esik az eső, ha fúj a szél a Fibernet útra kél. -
Zozo76 #501 Biztos ami biztos, itt del korul tegnap is elment a net meg a TV is. :) -
#500 Na gyerekek nekem most először fordult elő, hogy választ kaptam a Fibernet-től! egy ajanlott levelet irtam nekik vegre, nem csak mail-el dobaloztam... ne erre jott is valasz... kioktattak, hogy a hibak tobbsege.. onhiban kivuli.. ezert kb kussoljak :D de azt mondtak, hogy a többi leallast meg szakadast megteritik... meg is tettek a havidijambol.. olyan 2000Huf ot lefaragtak... de gyerekek ez akkor sem normalis..:P na... konyorogni meg tobbszor nem fogok nekik..:P -
#499 cikk és videó -
#498 De kár, hogy nem láttam. :( -
Zozo76 #497 Ja. De azert eleg szep hogy szinte nincsen olyan het hogy ne lenne szar a net meg a TV, es akkor a havi szamlan meg olyan szepen szerepel a teljes osszeg, amit fizetni kell mint a parancsolat... -
#496 Hát jah.
Vicces volt hallani,hogy ők milyen méltányosak... -
Zozo76 #495 Csak eppen arrol nem volt szo ami a lenyeg lenne. -
#494 Most az M1-en a A TV ügyvédjében lesz szó a Fiernetről is...
-
Zozo76 #493 Lassan mar en is 2 honapja varok a KITT csomagra hogy bekossek. Mondjuk nem nagyon izgat mert leszarom a telefont. :) -
#492 Nekem 3 hónap alatt sem kötötték be és akkor szerződést bontottam. Mondom ez biztos égi jel. :))) -
#491 Örülj neki,hogy ennyi bajod van csak :D
Nekem a 8mega helyett jelenleg 1,5-et hoz csak és ezt hetente 1x eljátszák itt Kecskeméten. -
#490 128 lenne az a 132, és ez a sajnos "normális"...mármint ez a 112...én se szedek többel, eddig legjobb esetben 122 kb/s volt a max az én 1 Mbitemmel..átlagban pedig 117-119 között szedek..dehát ez ilyen..
Egyébként nincs olyan nap, hogy ne szakadna legalább 1x a net..azért ez eléggé szánalom =/ -
#489 Ja és az 1 megabites netemmel csak 112 KB/s-el tudok tölteni a 132 KB/s helyett.
A netes játékokba is nagyon magas a ping.(pl. Counter Strike) -
#488 Lassúak a Fibernetnél.
Nálam a net bekötése 2 hónapba telt.
Utána 1 évvel később nagyobb csomagra váltás pedig 1 hónap volt.
-
puma66 #487 Szar az egész fiberfos!!!! Én már feladtam h valaha is be lesz kötve a KIT Pro csomag, 3hónapja kötöttem meg, de a szerződést múlt héten küldték ki csak... -
piamania #486 Hála a jó istennek nálam már rég volt,hogy elment volna a net.Le is kopogom gyorsan. -
#485 tarcsai -
Zozo76 #484 Szar az egesz ugy ahogy van! :)
Emthor, Godolloi vagy? -
#483 telót nekünk vagy fél éve nem hozzák, nem is hiányzik annyi szakadás van, árat meg nem számolnak fel ugye, szal KIT csomag = tv családi + net 10/512 12 ropiért -
#482 gödöllői körzetben 13óra körül pár óra megint elment. de ez így minden nap, mi a fax van?! -
Zozo76 #481 Ja, mar ennek is orulni kell... :))) -
#480 Mit akarsz.
Most 10 napig folyamatosan volt net
Ez egész jó :)
Az ügyfélszolgálatot meg fölöslegesen hívod:
Ugysem tudják,hogy mi a baj és azt sem,hogy mikorra oldódik meg.
Csak azt mondják,hogy már szerelik
muhahaha:) -
Zozo76 #479 Ma reggel bekapcsoltam a gepet, mondom javitsam az aranyomat, menjen a torrent. Delben, kaja kozben kapcsolom be a TVt az etkezoben, adas nyista. Na mondom akkor megnezem van-e net mert akkor mi a francnak menjen a gep feleslegesen. Hat persze hogy az sem volt. 4x hivtam az ugyfelszolgalatot de termeszetesen nem tudott egy szabad "munkatarsat" sem kapcsolni. Most estefele neztem mar van TV adas is meg net is vegre. Kb 1 honapja kotottem uj szerzodest a Fibernettel hogy a ne csak a TV es az Internet jojjon toluk hanem a telefon is (KITT). Egy uzletkoto csaj jott ki, meg is irtuk az uj szerzodest. Azt mondta hogy a postan jon ki a masolat. Jo. De azota sem jott semmi. Meg a Fibernet sem jelentkezett hogy a telot is bekosse. Persze nem erne meg nekik mert a netet levetettem az uj szerzodesben a 10Mb/512Kb-rol az 1 megasra mivel mar az ocsem nem lakik itthon nekem meg felesleges a 10Mb-es net. Persze jo volna de nemigy hogy a TVvel egyutt 23000-et fizetek havonta. Ugy meg a KITT csomaggal 1 eves huseggel cakk-pakk lesz 10000 korul havonta. Na de nem torik magukat hogy valthassak. Persze ertheto hisz ugy kevesebb love esne be nekik. Komolyan mondom hogy eddig a TV az UPCtol jott, a Net meg az Inviteltol. A 2 szolgaltatoval egyutt, 1 ev alatt nem volt annyi gond mint a Fibernettel 1 honap alatt.