1398
Szakadozott net, netes játékoknál packetloss stb...
-
#558 írjál nekik egy reklamáló emailt amit küldj el nekik minden nap minimum 10 X -
Balázs2 #557 Melyik kutyához menjen?T-online ott is olvasgatok, ott is gondok vannak nem 1 embernél, egyiknél sincsn ormális szolgáltatás az baj, RETKES NETNEK 0-24IG FOLYAMATOS kéne müködnie MEGSZAKADÁS nélkül, erre kb 1 nap 125575758,55355555555555555555555555 szakad meg:\ -
Balázs2 #556 új varáció megfigyelhető 1. variácó h mindegyik led elmegy, újfajta barátom h csak az online leddioda megy el.. természetes eremény ugyan az a lap nem jeleníthető meg, tökéletes gépem, semmi probléma, másik 2-vel sr.. -
Balázs2 #555 Megint épp írni akartam, mire elküldöm kiszolgáló nem található, msn,ből kivág, modemre nézek ledek kialudva 5 sec, és vuiszajönnek a ledek, és meg tovább.. -
Balázs2 #554 ez várható h folyton megfog szakadni kurvára idegesitő, SIlkroadal játszok, és 2000 áé feljtuni 1 szervere, majd feljutok 20 perc után leáll minden, ránézek a m odemre, és látom kialszanak ledek majd újra bevillognak.. kiírja gép 1 hálózati kábel nincs bedugva, majd újracsatlakozik, mintha valaki kihúzná, és ám egyre sűrűbben -
Balázs2 #553 PIlisvörösvár -
#552 merre laksz? -
#551 mindig is szar volt a fibernet -
Balázs2 #550 iRRITÁL EZ FOS, MOST MEGINT CSINÁLJA, ÖSSZES KURVA LED ELMEGY SSE KÉP SE HANG, MI FASZÉRT? MERT OTT NÁLUK VAN VALAMI HIBA AZÉRT BAZMEG, EMBEREKRE FOGJÁK H BAJ VAN GÉPEIKKEL, BASSZÉK MEG, TÖK IDEGESITŐ, HÓNAPOK ÓTA BVITE MEGY EZEKKEL FASZOKAL BAZMEG:@@@@@@@@@ -
Balázs2 #549 Van h egésznap nincsen hiába húzom ki, aztán egyszercak visszajön, nem csak nekem, közelbe másnak is van fibernete, pl, oszálytársamank neki is van h 2 napig nincs nete... -
Balázs2 #548 Hello.
Én is fibernetes vagyom, s leírom a kis törénetemet a fibernetel kapcsolatba.
Na szóval, nyáron bibi volt nettel, lejött cábel végéről az ezüst pöcök és nem jól csatlakozott kicserélték, jó lett az internet.
Aztán kb 2 hónapja fentál 1 hiba( A HIBA MÉGPEDIG AZ H FOLYTON MEGSZAKAD NET, ÚJRAINDÍTJA MAGÁT MODEM, ÖSSZES LED ELMEGY, KIÍRJA H A HÁLÓZATI KÁBEL NINCS BEDUGVA, MAJF KIÍRHA HÁLÓZAT ÚJRACSATLAKOZTATVA, 1. ut kábel csere, nem javul, ot kezdődik probléma h 3 napon belül ki kell h jöjjenek és baxnak rá, aztá kijöttek, modembe menő kábelre tetek 1 erősitőt, ugyan oylan szar lett, megint kihívtuk őket, 3 nap sehol senki, megint majd eltelik 2 nap hív csóka minket h hozza modemet, 10 perc múlva visszhív. bocs de csak telfonöos modem van nálam majd hltdőn jövök, aztán vártunk hétfőn sehol senki, elteli k5 nap sehol senki, bejeletés után 10 napal hozzák a modedemet, már mikor hazajövök és apám mondja h szar, hülyét kapok, mikor beüzemeték az új mdoemet hjó volt, elmetek ugya olyan szar lett, aztán kihúztam a iddítóját visszadugtam, és észheztért, kezdtem játszani, és ugyanazok hibák voltak mint a régi modemnél, újraindítottam magát, és halózati kábel nicns bedugva szöveget nyomatja máig, mai napig csinálja ezt bármikor amikr gondol 1-et, ha gép nincs bekapcsolva akkor is csinája botrány, egyébként isk urva lassú egész, Online játékkal játszok, élvethetetlen folyton ledobál a szveről msnből kivág, kiírha lap nem jeleníthető megg stb.
Most már ott tartunk ne mtudnak mit csinálni, a szolgáltaó vezetői fognak kijönni, mert botrány egész szolgáltatás kalap kaki sajna:\ rengetegszer hívjuk őket, probáják áterelni rosz gép stb. 3 gépen csinálja ugyan azt, új modem van, gépen minden újra lett frissítve, igencsak nem nálunk van baj, hanem szolgáltatonál, összes ledioda kialszik, másik webstar modem ugyan ezt csináltam int motorola. kiakasztó, most is 1szer van 1szer nincs, így nem leeht semmit csinálni, megint várhatunk heteket míg valamit lépnek:\ -
#547 14. óta cs-ben 250 a pingem, kábelmodemen megy az adatforgalom az összes gépen(4) akkor is ha ki vannak kapcsolva. egyszer volt már kábelmodem csere de másnál is ez van. ilyet nem csak nálam csinál hanem több ismerősömnél.... ebböl lehet hogy szolgáltatóváltás lesz??? -
#546 lexarom ide lófa#zt nem küldtek, se honlapon semmi, modemem újraindítja magát, net az hol van, hol nincs, karbantartástól függetlenül -
#545 Másfél órát ráhúztak -
#544 Ezt ma kaptam
Hibaelhárítási munkálatok miatti szolgáltatás kiesés!
Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Előfizetőinket, hogy 2007. december 6.-án 11:00 órától várhatóan 14:00 óráig a fejállomás áramellátásának javítása miatt szolgáltatásaink a fenti időszakban nem lesznek elérhetőek.
Kérjük, hogy az esetlegesen leálló modemet újraindítani szíveskedjen.
A kellemetlenségek miatt türelmüket és megértésüket köszönjük.
Budapest, 2007. december 3.
Tisztelettel,
FiberNet Zrt -
#543 ppppffffffffffff akkor én ezt nem értem..mit csinálhatok rosszul? -
#542 nekm bejön -
#541 figyu srácok nekem a ps3mon nem jön be a net fibernettel..akkor nem a gép szar mi? -
Zozo76 #540 Tenyleg semmi gond nincsen mostanaban. A savszelessegem is megvan rendesen (10mega/0.5mega) -
#539 Volt hogy 1 napig nem volt net, most már régóta nem sz@rakodik... (kop-kop-kop) -
#538 Na nekem is megjavult a netem -
shader00 #537 kösz a választ,
én azt hittem amid a speed test kiír, annyival kéne jönie torrentnek is
:S bocs lamer vagyok -
#536 Ezt a sebességet már el bírnám viselni :) -
#535 Mert ez a normális.Ennyinek kell lenni.
Amit a 10mb az bitben van megadva az 1500 az pedig byteban köztük 8 a váltószám és 1500kb/s * 8 = 12Mbit szóval még jól is jártál. -
shader00 #534 szisztok
nem tudja valaki hogy az mer van hoyg 10 mb nettel a mx letoltesi sebessegem 1500 kb/s ? legalabbis efole sosem megy, pl ha torrentrol toltok le minidg 1.1 mbye/s:
[IMG][/IMG] -
#533 Nálunk most (Kecskemét) egy napig "karbantartás" volt azóta egész jó lett mindig hozza a majdnem maxot ami nálam 8mega és 7et hoz belőle még "csúcsidőben" is ami úgy 4től este 9ig van.Eddig meg ilyenkor max 4-5mega volt.Természetesen éjszaka mindig meg van az adott sávszél.
Remélem így marad most már egy ideig :D -
#532 Jah mostanában nincs hiba
bár éjszaka nálam nem ment a net:( -
#531 na látom mindenki még mindig nagyon szidja a FiberNetet... kb havonta nézek vissza erre a topicra, és mindig ugyanaz a szöveg.. persze ez nem az itteni forumosok hibája hanem természetesen a szolgáltatójé ... na én most jövök egy pozitívummal !! Kb cirka 2honapja ... nincs semmi gondom az internetemmel!! nagyon meglepődtem ... le is kopogom!!! :D ... de semmi gond nincs... sőt most szereltem be wireless hálózatot itthon, és meglepő módon, senki nem tudja miért de a notebookomon, akár 10-20Kb/sec-el is gyorsabban jön az anyag mint eddig! szóval most öröm, boldogság van :D:D ... -
#530 Jah, azért nem válaszoltak az e-mailomra se. -
#529 "Csaj: - Nem maga volt az , aki kb 100 szor elküldte a hiba bejelentőt?
Én: - De igen!! Miért nem válaszolnak?
Csaj: - (furcsán néz) - Mert lefagyott töle a rendszerünk..."
-
#528 -
#527 "Ezek után mi, a csaj, és a igazgató tárgyaltunk"
gruppensex
ASDASdaSdAdASdASdAd :))))))))))))))) -
#526 Ezt írtam,hogy a 128kb/s van garantálva és ezt te magad írtad alá vagy az apád szóval ti beleegyeztetek tény,hogy felháborító engem is idegesít de bárhová szerződsz le a garantált sebesség ilyen kicsit,hogy biztos tudják biztosítani. -
#525 Na szóval a mai napom a fibernetnél......
Mivel szar volt a netem az elmult napokban (és nem csak én vagyok ezzel így), bementem a Fibernethez (én, apám, és a legjobb barátom akit hívjunk ati nak)
Bementünk, kb 1 órás várakozás után, mi jöttünk.
Csaj: - Mit parancsolnak?
Én: - Internetes szolgáltatás hiba!
Csaj: - Mi a neve, ügyfélszáma?
Én: - **** **** , ***** (nevem+szám)
Csaj: - Nem maga volt az , aki kb 100 szor elküldte a hiba bejelentőt?
Én: - De igen!! Miért nem válaszolnak?
Csaj: - (furcsán néz) - Mert lefagyott töle a rendszerünk...
Én: - (mosoly)
Csaj: - Tudja mennyibe fog ez magának kerülni??
Én: - Annyiba biztos nem, mint maguknak a server csere /lejebb magyarázom/
Csaj: - ??????
Én: - Semmi....A baj...már kb 2-3 napja az internet a max sebesség helyett jó ha a negyedével jön, miért van ez?
Csaj: - Valami gond van a hálózattal, rajta vagyunk az ügyön
........aztán még hosszas beszéd, végül ati már nem bírta tovább....
Atti: - Figyeljen maga hölye picsa, ha hétfőre nem lesz jó ez a kurva net, akkor az egész társaság meg fogja szívni, én többszörös diplomás programozó vagyok, betörök a serverekbe és úgy tönkre teszem az egyész Fibernet rendszerét, hogy az egész országban nem lesz se net, se kábel TV!!! Ezt el hiheti" (ez a beijesztés volt)
Csaj: - Azonnal hívom a főnököm...
Ezek után mi, a csaj, és a igazgató tárgyaltunk (sajnos ez nem publikus)
//Nagyon szarnak a fejünkre, és ha ők biztosítják az alap sebességet, azaz a 128kb/s sebesség megvan, akkor semmi ok a panaszra..röhelyes.
*
*
*
Végül abban egyeztünk meg, hogy hétfőre kijavítják a hibát....
Hát meglátjuk..... Ha nem .....akkor továábi harc, és talán feljelentés a Fibernet felé. -
#524 4 Mbit nél még mindig csak ennyi
de ma bemegyek, és meglátjuk..... -
#523 Nah majd írd meg a fejleményeket :) -
#522 Légy humánus, pl.:
-
puma66 #521 Próbálkozni lehet, de inkább humánusabb módon -
#520 Helyes! -
#519 Na majd bemegyek én......aztán megkapják a magukét.....nem fognak a fejemre sz@rni.......teszek én róla