1398
Szakadozott net, netes játékoknál packetloss stb...
  • Balázs2
    Neked tuti nem csinálja azt amit nekem, az ne beszéljen nekem itt akinek majdnem tökéletes müküdik!Nekem 1 kalap szar, és már igen hosszú utat tettünk meg 1. azhittük h router rosz, kiiktattuk(ugyanúgy szar volt)
    2. utp kábel csere, szar maradt.
    3. jöttek a baromkáim és rátettek a cabelre egy erősitőt, semmit nem változott..
    4. új modem, már aznap, miután elmetek 1 órával jeletkeztek a hibák, ugyan az mint régi webstar modemnál, most motorolla is ugyan azt csinálja.. oké, kiprobáljuk 3 gépen, mind3-on ugyan ez a jelenség..
    Jó, még1 utolsó lehetőség volt, hálózati kártya csere tudtam h szar lesz mert 3 gépe nem lehet rosz, de azért még azt is kicseréltem, és továbbra is szar, ezek után ne legyek idegesek...
    Naponta 3-szor hívjuk őket, pl. tegnap egésznap nem volt net, felhívjuk este, csávókám ilyet dob Vörösváron erősitőket cserélnek, de semmi mást nem tud mondani, h hol vagy mért cserélik.. semmit... én is mehetnék oda telefonfelvevő embernek..:\ lényeg ilyet dob a csóka este 8kor korom sötétbe -6 fokba h oszlopokon erősitőket cserélnek és szinteznek... a 4 éves unokatestvérem nem ezt el, teljesne hülyéne nézik az embert, nem velem beszélt, engem könnyen letudnak pattintani, apám az jól tud beszélni fogalmazni, és apámmal beszélt a csóka..
    Ezek után mit csináljak?Ne idegeskedjek?Itt szünet most lenne időm netezni stb. teljes mértékbeé lvezhetetlen használhatatlan szolgáltatás..
    1 folytába a modemen a ledek megszünnek létezni, összes kialszik, majd felvillan, majd gépemen a hálózati kapcsolatoknál ezt írja. 1. 1 hálózati kábel nincs bedugva, 2. hálózatcím lekérése 3. csatlakoztatva, egész nap ezt nyomatja és rohadt idegesitő, kurvára unom már8 PL. MOST IS ELMENT, LÁTTAM LENT AZ ÓRÁNÁL A TÁLCÁN A 2 KIS GÉPIKON PIROS x VAN, akkor ránézek modemere, ledek kialasznak, tuti nem itt van a probléma,, ezeknek faszjankoknak kéne tuda, nem igaz h nem találkoztak még ilyen esettel, nevetséges, na mind1, most már "szerelő fiuk" akik annyit tudna kcsinálni h modemet kiviszik, bedugják kábeleket, majd ha hiba van erősitőt tesznek rá, ennyit tudnak,s emmit többet, ezt én is megtudom csinálni, szal csávokám aztmondja, h majd szolgáltató üzemeltetőinek a legnagyobb kutyának adja át a problémát és majd azok hívnak minket 2 nap múlva, arra is kiváncsi leszek, 1 darab hívás nem fog jönni, levagyunk szarva..... Elvileg a szerződést felfogjuk bontani, csak a gond h még 1 év van hátra, sajnos...Egésznap megállás nélkül folyton szakadozik az egész retek rendszer, 1ik láma sem tudja h mért NEVETSÉGES:\
  • gabi89
    Nem fog soha megjavulni akkor menj más szolgáltatóhoz ennyi.
    Nem védem a Fibert mert én se szeretem de nem kötelező szerződésben állni velük. Biztos van más szolgáltató is.
    A stíluson meg változtatni kellene na meg a Caps lok meg ilyenek...
    Mellesleg a 14év körüli emberkék szokták így felkapni a vizet. Nem érdemes nem lesz jobb. Dühöngd ki magad aztán hagyd az egészet a p*csába.
  • Balázs2
    Ideg beszélt belölem, nem látok kiutat, soha az életbe nem fog megjavulni ja rajtuk múlik:\ nekem sem tölti be .tegmap még jó volt pedig
  • G18XM8
    Fibernet van, sokszor kell rákatintani az újratöltésre néhány weblapnál mire betölti. Valamint hónap végén sz*r a letöltés mindig megáll. Nektek is ilyen gondjaitok vannak? UPC kéne de ahol lakom nincs kiépítve. Peh!
  • fravik
    te mit művelsz a billentyűzettel??? egyébként a stílusod nem épp fórumba illő! elvégre karácsony lesz! nyugalom...
    (ez nem kioktatás, nehogy annak vedd!)
    ping: http://hu.wikipedia.org/wiki/Ping
  • Zozo76
    BOLDOG BEKES KARANCSONYT Balazs!
  • Balázs2
    Valaki!!!!!!!!!!!!!!
    Mit jelent a Ping????????????????
  • EmThor
    prohardver fórum, jó?
  • Balázs2
    Bocsi emberek, de ez már több a soknál, és szarnak a fejünkre rá, ügyfélszolgáltatos gyereket bemennék oda, úgy megagyalnám h soha többet nem venné már fel telefont, megkérdeztük tegnap hány kolge van, hétköznek 2, hétvégén 1:D bírom mikor mondja a buzivirág, kérem váron az összes kollegám foglalt, az az összes az 1 darab_:D
  • Balázs2
    EGINT MEGINT ELMEGY MEGINT, ÖSSZES LED KIALSZIKG EIXBE DE MI FASZTÓL????????? 10 SEC MÚLVA JÓ I LESZ, ÉN ONLINE JÁTÉKAL JÁTSZOK FOLYAMATOS INTERNET KAPCSOLAT SZÜKSÉGES,
  • Balázs2
    MEGINT ÍRNÁK MSN-EN OSZÁLYTÁRSNAK FONTOS DOLOGRÓL, NÉZEM MODEMET LEDEK ELMENNEK, AZ OLDALTK APCSOALT IDŐTILLÉPÉS MAITT MEGSZAKADT, ez már neM bÍROM MI GECIT CSINÁÉNAK EZEK ROHADT SZEMÉTLÁDÁK,online ügyfélszolgálat nagy fos szar, nem tudnak semmit semmit az ég világon smemit, kb 1 nap 3szor híbjul fel őket, ez így nem mehet tovább, apám mondt ír nekik, akkor sem elsz jó, pont most kénen agy net a szümetbe, erre most a legszarABB:@@@@@@@@@@ annyira irritálnak,m nem tudom nektek leírni h mennyire dühitenek, menyni családi vita van net miatt,botrány MI GECIT CSINÁLNAK H FOLYTON ELMENNEK MODEMEMEM LEDEK MEG ÍRJA H HJÁLÓZATI KÁBEL NINCS BEDUGVA, MÉRT NEKEME KELL EZEN GONDOLKODOM, egyik buzi sem jön rá ott, egyik se váááááá
  • Balázs2
    Retkes büdös kruva anyuakt már, vörösváron erősitp csere TEGNA PESTE MONDTÁK H CSINÁLJÁL 8KOR SÖTÉTBE AZ OSZLOPON CSERÉLIK, EZT Mondta telefonso ember, nem is volt net egész nap, ma jött vissza, SEMMI NEM VÁLTOZOTT BELÉPOEK ONLINE SILKROADBA, mi fasz van leáll körülötte mminde kibaszott dc, MOST IS FOLYAMATOSAN SZAJADOZIK, HÁLÓZATI KAPCSOALTOKNÁL KIÍRJA VAGY HÁLÓZATI KÁBEL NINCS BEDUGVAM VAGY HÁLÓZATI CÍM LEKÉRÉSE, FOLYTON MOST IS ELMEGY EZ BUZI, VÁROK H VISSZAJJÖJÖN, NEM TUDOK MIT CSINÁLNI BAZZ:'((((((((((((((((
  • Balázs2
    Nagyon lo,, msot tök jó megy az egész, 2 perc múlva elmennek ledek majd felvillasnak és megy tovább, tálác óránál a 2 kis gép keresi jelet,SEMELYIK BUZI SZERELŐ NE MTUDJA MI A GECI VAN, tök irritáló:\
  • Balázs2
    neked mi történik pontosal a modemel?
  • Balázs2
    Nekem tesztre ezt írja, de nem tudom h kell bemásolni ide h csak fontos rész leegyne a kis téglalap melykbe adat van..
    szal
    donload 935 mbps upload 250kbs
    ping 21ms
  • EmThor
    konzol: mondjuk xbox vagy playstation
    routerrel persze.

hát nem normális de csak ritkán, jön a hideg, szar a net :D
  • Balázs2
    Nem normális dolog h neked is csinálja, szerinted ez tök normális h elmegy utána meg áramtalanítanod kell:?Ez egy szolgáltatás?:S
  • Balázs2
    hiába csinálom nem jó, érted nekem folyamatos net kell a játékhoz, ahogy megszakad net, mertleis dob a szerver, tod mennyire idegesitő?
    kozol mi rák?
    fibernet valamiért nem tudja 0-24ig biztosíta a folyamatos netet, jó rendbe 1x 2x megszakad, de itt kb 10 perc alatt 2-szer, másfél hónapja még úgy volt 3-6 óránként szakadt, aztán egyre sűrűbben, mára már 10-20 percenként, kiírja gép h 1 HÁLÓZATI KÁBEL NINCS BEDUGVA, EPDIG AZ ÖSSZES A HELYÉN VAN
  • EmThor
    nekem is csinálja, routert + modemet áramtalanítom utána jó

konzol meg egy idő után dobálja el a netet, online szintén gáz :I
  • Balázs2
    ezt speedtestet amit ide bemásolnak, rá kell menni az oldalra, és közbe töltened kell a neteden, és akkor kiírja?
  • Balázs2
    Tod mért indítja magát folyton újra modem?Elmegy internet és így védekezik, pronálja betölteni az oldalt, majd kiírha h a kapcsolat időtuléppés maitt megszakad, nem tud mit csinálni, védekezik, elmegy összesl ed majd visszajön.. játék kzöbe is ezt csinálja, leáll a a környezetem, és ránézek modemre, 1ik pillatnba összes led ég, a másikba összes kialszik, majd 10 sec és újra ég az összes...
  • Balázs2
    nem barátom, mert tgnap hívtuk őket, és azzal áltak elő h most erősitpt cserélni Vörin, meg szinteznek, tegna pegésznap nem volt, déltől csinálták, és most jött vissza kb 10 perce, szomszdéba jó szokottl enni, de nála most telefon sincs meg net sincs, mert valamit csinálnak...
    kiváncsi leszek hogyha kész lesznek megfog -e javulni..
    Hozzáteszem h kb. 2 hónapja iylen szar, az elött nem volt gond, OONLINE j átékba mint pl. Silkroad, 2-3 napig is fentvoltam szerveren mire 1-szer ledobott, MOST KB 10 PERC után lekur..
  • Balázs2
    nekem kábeles van, egy kábelt kell fecsavarozni a modemere..
  • EmThor
    az fasza, utcába lett elk@rva valami...
  • Balázs2
    nála most 1általán nincs
  • Balázs2
    szomszédot msot hívtuk, nála is most folyton szar
  • EmThor
    ha kábelezés + új modem is megvolt + gépek is tuti (!) jók akkor valóban fibernél a hiba, bár érdekes h szomszédnak meg jó..

router?
  • Balázs2
    aztmondta 2 szomszéd h nála ritkán megy el, de figyelj ne mtudunk mit csinálni, új utp kábel, új modem, újralettek telepítve a gépek, tegnap vettem új hűlókártyát, és szar:\ nekem 512/128as netem van..
  • EmThor
    környéken, szomszédba milyen? biztos nem nálatok rossz?
  • Balázs2
    Tegnap is egésznap nem volt net, felhívtuk őket, erősitőket tesznek aztmondták
    most visszajött és folyamatosan elmegy, mire elküldöm üzit, nem csinál semmit, elmennek a ledek, botrány:\
  • Solten
    ÉLjen a muter!!!

• Guer
    nem de rajtunk már tuti nem fognak keresni :)
  • NessieGraf
    Legalább a 2 millából nektek is jutott?

Amúgy a baj ott lehet, hogy ez a net túl rostos :)) (fiber=rost)

Majd ha egyszer nagy leszek nekem is lesz használható sebességű netem. De Vodás van és rossz helyen lakom, mert itt nincs kiépítve a HSDPA. Addig is kérdezem: nincs valamelyikőtöknek bennfentes Vodás ismerőse?

Mert ha lenne: Igen a modem is telefonkártyával megy. De attól még nem kéne naponta többször automatikusan leállítani, mint a telefont!

Előre is köszi a segítséget! Cserébe egy jókívánság:

• Guer
    há- háááááá
    anyám feldobta őket vmilyen szervnél és meg lettek baszva 2 millára
  • gabi89
    Én is kecskeméti vagyok nálam is két hónapja jó kb. mert úgye akkor volt fejlesztés azóta nekem is mindig meg van a 8mega ping meg max 20-30 (1x volt csak baj) de előtte hát nagyon nem volt stabil.
  • davidka003
    A szomszéd haverom is fibernetes és neki 8 megás netje van és ő is mindig maximummal tud tölteni. Mondjuk ez kb 2 hónapja van így Kecskeméten, azelőtt voltak olyan gondok, hogy párszor megszakadt a net.
  • gabi89
    Hát 1megás netnél ne csodálkozz,hogy rendbe van minden.Azt minden szolgáltató tudja biztosítani szinte :)
  • davidka003
    Nekem semmi bajom a Fibernettel.
    1024Kbit/256Kbit

Mindig max sebességgel töltök és a ping is alacsony.
  • EmThor
    nekem is volt gondom, modem router újraindít és jó, elhiszem h sok gépen megnéztétek, de lehet egyszerűbb a hiba, kábelezés, stb. szomszédoknál utána kéne érdeklődni... ennyire a fiber se xar :D
  • Balázs2
    biztosy megoldás lenne, semmit ne mtudna kezek majmok csináélni, ha központba van hiba, akkor hiába jönnek ide