1398
Szakadozott net, netes játékoknál packetloss stb...
-
xmacx #678 szerintem ez még csak a jövő zenéje, de bíztató, hogy az oldalukra felkerült egy név/cím bekérő.
http://www.fibernet.hu/index.php?id=101#2
remélhetőleg ahonnét sok érdeklődés jön be ott építenek is
(mondjuk 1-2 éven belül:D ) -
Zozo76 #677 nalam semmi. igaz en este aramtalanitottam a vihar miatt de hajnalban mikor visszanyomtam a modemet ment rendesen. -
tegnap előtt este elment a net de nem foglalkoztam vele
másnap valamikor visszajött
de tegnap este is elment pontban 23-kor
megint csak nem foglalkoztam vele de reggel 7:30 kor sem volt még
felhívtam az ügyfélszolgálatot ahol érdekesmód egyből felvették
felvették az adatokat én meg visszafeküdtem aludni
12:20-kor keltem és még mindig nem ment
nah most már mérges voltam de érdekes módon telefonálás nélkül 10 perc múlva visszajött
másnál is volt probléma? -
év végén lejár a hűség
jó lenne beújítani egy 20/20-at... -
Zozo76 #674 Tenyleg ilyen szep lenne a helyzet?
(mert igy szare-hugye dolognak tunik)
FiberLAN internet csomagjaink
-----------------------------
A szimmetrikus internet egyik legnagyobb előnye, hogy a le- és feltöltési sebesség azonos. Mindez megnöveli az adatforgalmat, tehát Ön sokkal gyorsabban tud bármit le-, illetve feltölteni. Így nagyobb élményt nyújt az internetezés, de akár munkáját is sokkal hatékonyabban végezheti.
0,5 / 0,5 Mbps – 1.950 Ft / hó
Az internettel még csak ismerkedő Előfizetőinknek ajánljuk. Ez a megfelelő csomag, ha Ön tájékozódni, információt gyűjteni szeretne, vagy levelezéshez keres egy megbízható megoldást. Indulhat a csevegés!
10 / 10 Mbps – 2.500 Ft / hó
Ha Önt már komolyabban érdekli az internet világa, esetleg napi szinten fontos a megbízható kapcsolat és a gyors adatátvitel, akkor ez a megfelelő csomag. Otthoni munkavégzéshez is kitűnő, szöveges dokumentumok és egyszerűbb grafikai elemek biztonságos továbbítására és bonyolultabb dokumentumok letöltésére is alkalmas.
15 / 15 Mbps – 3.500 Ft / hó
Önnek is lehet saját weboldala! Ez a csomag megfelelő le- és feltöltési sebességet, valamint biztonságos adatátvitelt biztosít ahhoz, hogy Ön akár saját weboldalát is elkészíthesse, valamint fotóit, kedvenc grafikáit, zenei klippjeit, vagy a nyaralásról készült videó filmjét is feltöltse.
20 / 20 Mbps - 4.500 Ft / hó
Megszállott internetezőknek ajánljuk, akik csak a szupergyors száguldást ismerik. Kitűnően alkalmas nagyméretű grafikai anyagok, tervrajzok, filmek, valamint kép – és egyéb videó file-ok letöltésére, illetve továbbítására. Biztonságos és megbízható adatkommunikációnak köszönhetően biztosan célba érnek a fontos üzenetek, így az esetleges határidők sem jelenthetnek akadályt. -
Zozo76 #673 Varhato mostanaban valami savszel emeles? Eskuszom, Ujlengyelben a baratnomeknek (igaz, adsl), 18 mega van lefele es 768 k felfele! :) -
Csak a szemléltetés szempontjából írtam ennyire durván nyilván 1ember miatt nem fog meghalni a közelbe mindenki internetje,de mondjuk esti csúcsba amikor mindenki rajta ló és netán mindenki pár megabitettel tölt le akkor simán visszafog lassulni a net. -
Zozo76 #671 vagy 4/2 :P -
Zozo76 #670 nekem most 10 mega lefele, 512 kb felfele van. jobb lenne inkabb egy akar meg 4 le 1 fel is :P -
oliverspy #669 "3uccával odébb valaki 10mbitel tölt torrentről akkor neked pl. annyi :D"
ez nem így megy azért -
Az a különbség,hogy nem garantálják a sebességet.(nem mintha a kábelnél igen :D )
A másik külünbség,hogy egy bizonyos területre ki van osztva 100Mbit és azt használják sokan aztán ha 3uccával odébb valaki 10mbitel tölt torrentről akkor neked pl. annyi :D
Szóval akkor jó ha a közeledbe nem sokan fizetnek elő rá :D -
"mi a különbség a kábelmodemeshez képest?"
Az, hogy rohadt gyors és olcsó. De biztos csak Budapesten van ilyen. Ha nálunk is lenne akkor azt választanám. Addig is marad a 1Mb/256Kb-3500Ft. -
Miért csak ennyibe kerülnek a 2. FiberLAN internet csomagok?
0,5 / 0,5 Mbps – 1.950 Ft / hó
10 / 10 Mbps – 2.500 Ft / hó
15 / 15 Mbps – 3.500 Ft / hó
20 / 20 Mbps - 4.500 Ft / hó
mi a különbség a kábelmodemeshez képest? -
az az 50 ezres szám csak azért van,hogy elrettentsék és belenyugodjon... -
Direkt0x #664 Nekem is Fibenetem van de nekem semmi baja sincs soha.
De már hallottam másoktól, hogy más szolgáltatóknál is vannak bajok.
Pl: Haveromnak a nete 7 hónapja laggol, de úgy, hogy 500 alá nem megy a pinge, és 40% packetloss-a van.
Mindíg azt mondják, hogy megcsinálják, de nem csinálnak rajta semmit.
Amikor meg azt mondták, hogy nem fizetik ki a számlát, amíg meg nem csinálják, akkor meg azt mondták, hogy ha nem akkor kikötik.
Ez a kevenet feeling.
Ja és azt mondták, hogy lehet a routere szar, de annak a megcsináltatása, amit nekik kell álni 50000ft.
(Kérdem én: miből van az!?aranyból?)
-
nálam éppen tegnap voltak kint a Fibernet szerelők, meg is lepődtem, mert betelefonáltam az ügyfélszolgálatnak, ők felvették!!!! ami nagy szó mostanság!!! és azt mondták, hogy 72órn belül előállnak valami használható ötlettel ( a gondom az volt, hogy a modemem ami már valljuk be igen koros - 5éves - egyfolytában újraindította magát) rámcsörögek másnap, hogy időpontot egyeztetnének, hogy mikor jöjjenek ki... mondtam egy időt aztmondták jönnek! Percre pontosan kijöttek hozták az új modemet! Díjmentes kiszállás, beszerelési költség nélkül ... meglepő volt ! ja és mint kiderult a modem amit anno osztogattak gyárilag szoftverhibás volt szóval akinek "Terayon" modeme van és gondok vannak a netével az inkább cseréltesse le, mert nekem azóta semmi hiba nincs a rendszerben! végre fel tudok sorakoztatni egy piros pontot a Fibernet mellett... :P:D -
persze a sux Fibernetnél nincs nyitva az ügyfélszolgálat :(
telefont meg nem veszik fel... -
asva.info-ról link az asva.hu-ra:
-
Detto. S*ggarcok. Ha nem olvasom, szétverem az ártatlan tv-t (Desigo:
)
-
meg sem lepődök. én 3. éve vagyok előfiető és egy kurv@ szót nem szóltak a karbantartásról, itt olvastam fórumon, ma meg néztem mint a hal, netes rendeléseim se tudtam nyomon követni, tv is szar volt. -
A francba, reggel nem láttam a kedvenc rajzfilmemet... 
14h-tól már volt adás/net...
-
hát egy bő órát csúszott a visszakapcsolás :( -
1911 BubbLes #656 Üdv!
Ha már a sz@r netekről van szó örömmel tudom ajánlani a kevenetet. Már a nevében is hallatszik, hogy mennyire jó.
Rekordjaim:
2007 július : 3018 ms ping
2008 február : 86& packetloss
Mostanság, ami mindennapos az 50-60% packetloss néha a ping is vagy 150 ms és a vicc az egészben annyi, hogy a net mindig akkor kezd el szarakodni, amikor nincs ügyfélszolgálat és minden hazamegy (hétköznap: 4 óra után, hétvégén végig)Egy héten egyszer-kétszer el is megy sztrájkolni, mintha megtehetné. Egy Na persze a csekket mindig küldik, mint, aki büszke magára, hogy: "Igen, megint egy tökéletes hónap panasz és fennakadások nélkül". Bár ebbe csak magamat járatom, hogy !!!MI A F@SZÉRT NEM KÖTTETTEM KI A HALÁLABA MÁR RÉGEN!!!
jah és még annyit a szemetek aláirattak velünk egy kétéves hűség-nyilatkozatot... -
na szóltak megint előre...
Hálózat-fejlesztési munkálatok miatt szolgáltatás kiesés
Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Előfizetőinket, hogy 2008. április 23-án 00:30 órától 20:00 óráig kábeltelevízió, internet és telefon szolgáltatásaink - hálózat-fejlesztési munkálatok miatt - nem lesznek elérhetőek.
A szolgáltatások területenként eltérően, 14 órától folyamatosan fognak helyreállni.
Kérjük, hogy az esetlegesen leálló modemet újraindítani szíveskedjenek.
Megértő türelmüket előre is köszönjük. -
HoloPainen #654 Valaki árulja már el hogy miért 4-500 a pingem minden magyar szerverre késő délután/este? Ez vicc! Nektek is előfordul ez? -
na laza 2-3 órás kimaradás után újra van tv meg net -
Zozo76 #652 Fibernet! Ha komolyan gondolod... 

-
gyönyörű ... kb fél percenként újrakapcsolodi a modem lassu is a net nem is jön a net.... hadd gratuláljak az életükhöz :@:@:@:@:@:@ -
botrány :(
két napig nem volt netem és persze az ügyfélszolgálat nem veszi fel ...
fakk -
Hálózat-bővítési munkálatok miatt szolgáltatás kiesés
Ezúton tájékoztatjuk Előfizetőinket, hogy 2008. március 18-án 23 óra és március 19-én 01 óra között internet és telefon szolgáltatásaink - hálózat-bővítési munkálatok miatt - nem lesznek elérhetőek.
Megértő türelmüket előre is köszönjük.
Budapest, 2008-03-07
Tisztelettel:
FiberNet Zrt.
-
Hálózat-bővítési munkálatok miatt szolgáltatás kiesés
Ezúton tájékoztatjuk Előfizetőinket, hogy 2008. március 12-én 23 óra és március 13-án 01 óra között internet és telefon szolgáltatásaink - hálózat-bővítési munkálatok miatt - nem lesznek elérhetőek.
Megértő türelmüket előre is köszönjük.
Budapest, 2008-03-07
Tisztelettel:
FiberNet Zrt.
-
puma66 #647 Lenne egy kis problémám. Elfelejtettem a jelszavam a fibermail-ra és nem tudok bejelentkezni. Honnan lehet megtudni a jelszavam? -
Ez ok. elhiszem és megértem, hogy hatalmas vihar meg károk voltak. De ma csütörtök van és 07:50-kor volt hajlandó a modem "beállni" péntek óta naponta 2x 3x bejött 1-2 percre annyira, hogy lássam az emaileket, de elolvasni már nem tudtam őket.
Folyamatosan próbálkoztam az ügyfélszolgálat felhívásával, de állandóan üzenetrögzítőbe ütköztem. Nem hiszem el, hogy ne lenne egy ember, aki feltudná emelni a telefont...
-
Tisztelt Előfizetőink!
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2008. március 2-án szélvihar következtében Kerepes, Gödöllő, Szada, Erdőkeretes, Őrbottyán szakaszon megsérült optikai kábelünk, amit még a meghibásodás napján javítottunk.
A további biztonságos szolgáltatás érdekében, a végleges helyreállítási munkákat szakembereink március 6-án 8-18 óra között végzik el, ebben az időszakban előfizetőink szolgáltatás kieséseket tapasztalhatnak.
Az esetleges kellemetlenségekért elnézésüket kérjük!
Budapest, 2008. március 4.
Tisztelettel:
FiberNet Zrt. -
Tegnap 6 körül nálam is behalt
ügyfélszolgálat persze nem veszi fel pedig hívtam őket minimum fél órán át... -
Zozo76 #643 Orulj hogy egyatalan visszakaptad! :) -
puma66 #642 Ennyit a Fibernetről!! 21 óra kellett nekik, hogy visszaadják a tv-t meg a netet... -
itt meg néha jó...néha nem (20-án nem volt egész nap)...........és mikor nem jó, akkor 1 nappal utánna jön az e-mail 21-én: 20-án teknikai okok miatt a kábel-TV és internet szolgáltatás szünetel....
perelni kellene őket....csak még erőt kellene veni magamon....de megérné...

-
hát itt Gödöllőn mostanában egy rossz szavam se lehet ...
de,hogy 31-én nem volt egész nap az botrány volt... -
pedrohsi #639 fibernyetes történet okulásul:
Baján most egyesítették a meglévő fiberes és a TVNetWork egykori (felvásárolt) hálózatát. eredmény: kábelmodemeseknek az ígért 19 óra helyett 2 napig nem volt net, akiknek pedig LANNET volt (modem nélkül), azoknak még most, 4 nap után sincs nete.
ezek a rohadékok nem pert érdemelnének hanem egy jól irányzott tarkólövést, a szerelőtől a vezérigazgató elvtársig bezárólag.
hogy egy régi mondást idézzek némileg módosítva: a fibernet hazudott, hazudik és hazudni fog