Nektek is x@r a Fibernet?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is fibernetes vagyom, s leírom a kis törénetemet a fibernetel kapcsolatba.
Na szóval, nyáron bibi volt nettel, lejött cábel végérõl az ezüst pöcök és nem jól csatlakozott kicserélték, jó lett az internet.
Aztán kb 2 hónapja fentál 1 hiba( A HIBA MÉGPEDIG AZ H FOLYTON MEGSZAKAD NET, ÚJRAINDÍTJA MAGÁT MODEM, ÖSSZES LED ELMEGY, KIÍRJA H A HÁLÓZATI KÁBEL NINCS BEDUGVA, MAJF KIÍRHA HÁLÓZAT ÚJRACSATLAKOZTATVA, 1. ut kábel csere, nem javul, ot kezdõdik probléma h 3 napon belül ki kell h jöjjenek és baxnak rá, aztá kijöttek, modembe menõ kábelre tetek 1 erõsitõt, ugyan oylan szar lett, megint kihívtuk õket, 3 nap sehol senki, megint majd eltelik 2 nap hív csóka minket h hozza modemet, 10 perc múlva visszhív. bocs de csak telfonöos modem van nálam majd hltdõn jövök, aztán vártunk hétfõn sehol senki, elteli k5 nap sehol senki, bejeletés után 10 napal hozzák a modedemet, már mikor hazajövök és apám mondja h szar, hülyét kapok, mikor beüzemeték az új mdoemet hjó volt, elmetek ugya olyan szar lett, aztán kihúztam a iddítóját visszadugtam, és észheztért, kezdtem játszani, és ugyanazok hibák voltak mint a régi modemnél, újraindítottam magát, és halózati kábel nicns bedugva szöveget nyomatja máig, mai napig csinálja ezt bármikor amikr gondol 1-et, ha gép nincs bekapcsolva akkor is csinája botrány, egyébként isk urva lassú egész, Online játékkal játszok, élvethetetlen folyton ledobál a szverõl msnbõl kivág, kiírha lap nem jeleníthetõ megg stb.
Most már ott tartunk ne mtudnak mit csinálni, a szolgáltaó vezetõi fognak kijönni, mert botrány egész szolgáltatás kalap kaki sajna:\ rengetegszer hívjuk õket, probáják áterelni rosz gép stb. 3 gépen csinálja ugyan azt, új modem van, gépen minden újra lett frissítve, igencsak nem nálunk van baj, hanem szolgáltatonál, összes ledioda kialszik, másik webstar modem ugyan ezt csináltam int motorola. kiakasztó, most is 1szer van 1szer nincs, így nem leeht semmit csinálni, megint várhatunk heteket míg valamit lépnek:\
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Hibaelhárítási munkálatok miatti szolgáltatás kiesés!
Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Elõfizetõinket, hogy 2007. december 6.-án 11:00 órától várhatóan 14:00 óráig a fejállomás áramellátásának javítása miatt szolgáltatásaink a fenti idõszakban nem lesznek elérhetõek.
Kérjük, hogy az esetlegesen leálló modemet újraindítani szíveskedjen.
A kellemetlenségek miatt türelmüket és megértésüket köszönjük.
Budapest, 2007. december 3.
Tisztelettel,
FiberNet Zrt
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
én azt hittem amid a speed test kiír, annyival kéne jönie torrentnek is
:S bocs lamer vagyok
Amit a 10mb az bitben van megadva az 1500 az pedig byteban köztük 8 a váltószám és 1500kb/s * 8 = 12Mbit szóval még jól is jártál.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
nem tudja valaki hogy az mer van hoyg 10 mb nettel a mx letoltesi sebessegem 1500 kb/s ? legalabbis efole sosem megy, pl ha torrentrol toltok le minidg 1.1 mbye/s:
[/url][/img]
Remélem így marad most már egy ideig 😄
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
\"fej vagy írás, és eldől, hogy fény vagy árnyék!\"
Banneres, popuppos, státuszbárban is reklámos, bezáráskor előugró reklámos ------COD4 Server: 84.2.39.240:28962------Webster------ Portálos ultradizájnos, jávás, gép lefagyasztós
Én: - De igen!! Miért nem válaszolnak?
Csaj: - (furcsán néz) - Mert lefagyott töle a rendszerünk..."
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#taps>#taps>
Saor Alba
gruppensex
ASDASdaSdAdASdASdAd 😊))))))))))))))
Mivel szar volt a netem az elmult napokban (és nem csak én vagyok ezzel így), bementem a Fibernethez (én, apám, és a legjobb barátom akit hívjunk ati nak)
Bementünk, kb 1 órás várakozás után, mi jöttünk.
Csaj: - Mit parancsolnak?
Én: - Internetes szolgáltatás hiba!
Csaj: - Mi a neve, ügyfélszáma?
Én: - **** **** , ***** (nevem+szám)
Csaj: - Nem maga volt az , aki kb 100 szor elküldte a hiba bejelentõt?
Én: - De igen!! Miért nem válaszolnak?
Csaj: - (furcsán néz) - Mert lefagyott töle a rendszerünk...
Én: - (mosoly)
Csaj: - Tudja mennyibe fog ez magának kerülni??
Én: - Annyiba biztos nem, mint maguknak a server csere /lejebb magyarázom/
Csaj: - ??????
Én: - Semmi....A baj...már kb 2-3 napja az internet a max sebesség helyett jó ha a negyedével jön, miért van ez?
Csaj: - Valami gond van a hálózattal, rajta vagyunk az ügyön
........aztán még hosszas beszéd, végül ati már nem bírta tovább....
Atti: - Figyeljen maga hölye picsa, ha hétfõre nem lesz jó ez a kurva net, akkor az egész társaság meg fogja szívni, én többszörös diplomás programozó vagyok, betörök a serverekbe és úgy tönkre teszem az egyész Fibernet rendszerét, hogy az egész országban nem lesz se net, se kábel TV!!! Ezt el hiheti" (ez a beijesztés volt)
Csaj: - Azonnal hívom a fõnököm...
Ezek után mi, a csaj, és a igazgató tárgyaltunk (sajnos ez nem publikus)
//Nagyon szarnak a fejünkre, és ha õk biztosítják az alap sebességet, azaz a 128kb/s sebesség megvan, akkor semmi ok a panaszra..röhelyes.
*
*
*
Végül abban egyeztünk meg, hogy hétfõre kijavítják a hibát....
Hát meglátjuk..... Ha nem .....akkor továábi harc, és talán feljelentés a Fibernet felé.
Banneres, popuppos, státuszbárban is reklámos, bezáráskor előugró reklámos ------COD4 Server: 84.2.39.240:28962------Webster------ Portálos ultradizájnos, jávás, gép lefagyasztós
de ma bemegyek, és meglátjuk.....<#mf1>#mf1><#eplus2>#eplus2>
Álltalában ilyen 128kb/s szokott lenni és úgye neked 547 jelenleg az jóval felette van szóval nem igazán lehet mit tenni meg hát a Fibernél szarnak is az ember fejére
Nekem itt Kecskeméten a 8megás netem szintén alig jobb átlagba 1,5-2mega bezzeg este 10-tõl másnap délig álltalában meg van a 6-7mega.
Pingem 103 hát ez rõhej 😄 eddig sose ment 50fölé ez az egy jó volt eddig a Fibernetbe nálam,hogy a ping mindig normális volt átlagba 20-30 ami azért igencsak jónak számít 😊 sebesség mióta emeltek azóta fos de most ami van az már borzalom,hogy éppen,hogy fél megánál több.Ja amúgy 8megás net 😄
Amúgy lehet, hogy a lassulást a BIX-es port telítõdése okozza:
itt
mivel ma egész nap szinte fullon van 😞
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
\"fej vagy írás, és eldől, hogy fény vagy árnyék!\"