1398
Szakadozott net, netes játékoknál packetloss stb...
  • Zozo76
    Sztem menekulj amig tudsz (a fibernettol)! :)
  • Wacak
    Sziasztok!

Dilemmában vagyok. Hamarosan lejár a két éves net hűségem a Fibernetnél és gondolkodom a csomagváltáson, de nem tudom, hogy hogyan döntsek.

Jelenleg Maxi csomagom van havi 8.990 Ft-ért és szemezek a Sprint csomaggal 7.990 Ft-ért (egy éves hűséggel)

A Sprint csomagnál nagyobb a sebesség, és olcsóbb a havi díj.. nem tudom mi lehet itt a csapda.

Megköszönném, ha felhomályosítanátok, hogy mi a titok, esetleg arra a kérdésre is választ tudtok adni, hogy érdemes-e változtatni.

Köszi elúőre is.
  • Dj Faustus #756
    E-mailben kaptam információt a Digitől:
    "Köszönettel vettük DIGI KÁBEL szolgáltatásaink iránti érdeklődését.

Jelenleg nincs információnk arról, hogy mikor lesznek elérhetőek kábeles
    szolgáltatásaink (kábel tv, internet, telefon) Kecskeméten."
  • gabi89
    Igen ezért kérdeztem én is mert utánna néztem és sehol semmi...
  • piamania
    Petőfibe városba nem akarnak jönni?
  • piamania
    Motorola nekem is.
  • Dj Faustus #752
    "Ez biztos infó,hogy jön a Digi ?"
    Weboldalukon nem szerepel, helyi médiumokban nem hirdeti magát. Hivatalos információ erről szóval nincs.
    A tányéros TV-jüket meg ismerjük.
  • gabi89
    Ez biztos infó,hogy jön a Digi ?
    Jó hír amúgy :D
    Én is szívesen kilépnék (márc.13-hoz még van 1évem :( )
  • HoReSz1975
    Motorola, 2 héten belül kötik a DigiTV & LAN netet a Kecskemét - Széchenyi városban

Csak azt nem tudod, hogy ki tudok -e majd lépni, hogy felmondom a szerződést, mert nem kapom meg azt a sávszélességet, amit aláírtam
  • Zozo76
    nekem Thomson
  • Netgear
    Kinek milyen modeme van?
  • Zozo76
    Horesz: Ennel nekem jobb van, olcsobban! :)

• HoReSz1975
    Megint alkot a Fibernet:

A szerződést fel lehet bontani, ha most kötötte meg az ügyfél
  • HoReSz1975
    Azért nem semmi, hogy a sok email és a balhé kiverése után, egyfolytában megvan a sebességem, egész nap:

• HoReSz1975
    A széchenyi városban már pár helyen hírdette magát a digi a lépcsőházi faliújságokon 20 és 30MB -os csomagokkal, de jó pár ismerős módja, hogy a pr telecom és a fibernet nem akarja átengedni a hálozatát a diginek, mert az tett ajánlatot mindkettőnek, de nem fogadták el. Szerintem egyértelmű, hogy miért nem
  • gabi89
    Pont ilyen társasházi (paneldzsungelben) lakom szóval jöhetne :D
    ADSL nem is tudtam,hogy ilyen sok van ,de mondjuk én nem kedvelem az ADSL-t :( Eleve messze vagy a központtól már szopás...
    Azért reménykedem lesz belőle vmi...
  • Dj Faustus #742
    "viszont a DIGI már jönni akar, csak a PR Telecom és a Fibernet ellenzi"
    Azért ennél árnyaltabb a helyzet.
    1. Ahhoz hogy a DIGI egy adott városba lemenjen egyrészt ki kell húznia egy optikai gerincet a városig (vagy bérelnie kell), másrészt ki kell építeni a városon belüli struktúrát (ez utóbbiba a város vezetőségének is lesz beleszólása). Ez igen költséges, és csak társasházi környezetben gazdaságos.
    Tehát pár lakossági ügyfél miatt - akiktől kevés potenciális bevétel várható - nem fognak hanyatt-homlok rohanni.
    2. Kecskeméten nem csak az általad említett két cég van - van még pár ADSL; 3-4 mikrohullámú; és van egy, helyi székhelyű, országos érdekeltségű, a belvárosban optikai gerincet kiépítő cég is. Ez utóbbinak állítólag van némi befolyása a helyi politikába - de ez már nagyon erősen offtopik.
  • piamania
    Amúgy honnan tudod,hogy jön a DIGI?Mikor várható,ha azok a szemetek engedik?
  • gabi89
    TV nálunk UPC-nél van szerencsére. Igaz így nincs TV6-om legtöbb BL meccs ott van ,de van Sport1,2 :)
    Sportklub+ meg nem hiányzik mert a sima Sportklub is szánalmas :D
    Ennek ellenére jön a fibernetes kábelTV is mert 1éve igen 1éve lemondtuk és nem kötötték ki :S és tényleg le van mondva nem is fizetjük ,de az adások bejönnek :D
  • piamania
    Nekem 1el kisebb november óta.Kicsit drága volt az a csomag.TV meg a legalapabb,de minden csatornánk van,csak sport1 nincs:(
  • gabi89
    8/384 csomag van asszem Maxinak hívják.
    Ötödik éve vagyok Fiberes 2004-ben még 512/96 -os csomagom volt azóta az emelések következtében lett ez. Amúgy nekem egésszen addig nem volt semmi bajom míg 2007 tavaszán triplázták a sebességeket na azóta mindig van valami. Gondolom nem volt felkészítve a hálózat...
    A mindiget úgy kell érteni,hogy van 2-3hónap mikor le a kalappal mert jó minden néha - néha max belassul és van amikor hetekig borzalmas ilyen ez a mostani is.
  • piamania
    Uhh,de örülnék a DIGI-nek.Gyűjtsünk aláírást,hogy jöjjenek,a fibernet meg le van akkor szarva.
  • HoReSz1975
    neked melyik csomag van a fibernél és mióta
  • gabi89
    Na ez jó hír ,hogy jönni akar remélem sikerül neki mert itt Kecskeméten szar a helyzet fiber ugye olyan amilyen PR meg nem jó ár/érték arányban.
    ADSL-t meg hanyagolnám.
    Ez milyen már azért ,hogy ellenzik és akkor mi van menjenek a faszba azért nem akarják,hogy a digi megjelenjen mert nekik akkor annyi.Mivel 20/20M 4500-ért mondjuk ütni őket rendesen mint sebességben mint árban.
    Amúgy küldtem nekik mailt meg van az oldalon egy hibabejelentő is vagy mi a .... ,de eddig szartak a fejemre mondjuk ez is jellemző rájuk azért.
    Tegnap pl. jó volt csúcsidőben is a net néztem is ,hogy na hátha alkottak valamit ,de nem :D mert ma délután 2után már borzalom volt :D

• HoReSz1975
    nincs semmilyen LAN, csak a BP -ieknek van, a faszcsi mondta, hogy még nem kaptak rá felhatalmazást, hogy ide is bevezessék a LAN -t, viszont a DIGI már jönni akar, csak a PR Telecom és a Fibernet ellenzi a Digi 20-30MB -os LAN -jának a bevezetését, mert nem akarják beengedni a Digit, mert igencsak harmadára esnének vissza az árak. Digi LAN 20MB/20MB 2500Ft, 30MB/30MB 3500FT.

Szemetek
  • piamania
    MEnjen a fibernet a jó büdös kurva anyjába.hogy lehetnek már ilyen szemetek,hogy elveszik a sport1et?megkérdeztek 2000 embert a mit tom én mennyiből,és ez alapján kiokoskodták,hogy nem érdekli az embereket a sport1.Hol a büdös kurva életben nézem meg a sorsdöntő válogatott meccseket?(jó,kocsmában,de akkor is,itthon jobban szeretek meccset nézni)

Amúgy aki kecskeméti,azt mit tud,lesz nálunk is lan vagy mi a fene?1 hete hívogatom a lannal foglalkozó emberkéket,de nem veszi fel senki azt a kurva telefont.

Bocs a sok szép szóért:)
  • HoReSz1975
    ma felhívtak, mert kaptak tőlem egy elég fenyegető levelet és magyarázkodok a csóka, vagy fél órát, délután ki is jött valaki és a lépcsőházban kicserélhetett valamit, mert nem tolta be az arcát, de érdekes módon ilyen a legszarabb mérésem most csúcsidőben:

mondjuk ez sincs 10MB/2MB, de jobb sokkal, mint volt

nap közben minden oké már, de majd meglátom, nem bízom el magam
  • Zozo76
    Horesz, megfogtad az isten labat! :)
    Ez mar Guiness rekord! :)
  • HoReSz1975
    és nem csináltál semmit, nem hívtad őket
  • gabi89
    Hasonló sebességem nekem is :D Szintén Kecskemét
    Manapság nem tudom mit csinálnak itt ,de minden este 6-10ig borzalmas :(
  • HoReSz1975
    legfaszább mérésem most este:

10MB/2MB 7990Ft Kecskemét

• HoReSz1975
    hát skacok, én fasz csatlakoztam a fibernethez a pr. telecomtól és már aznap megbántam, mert 10MB/2MB netet fizettem elő 7990Ft -ért és a max amit mértem 5MB/800kbyte volt. Már aznap, vagyis 3 napja ugatok velük, de leráznak és leszarnak, ennyit mérek most a 10MB/2MB -os netemmel:

Holnap bemegyek és kivégom a balhét, persze visszaadom a francba. Velem nem fognak szarakodni, én hülye átjöttem azért a 200Ft különbségért, pedi a pr telecomnál fixen megvolt a 10MB/1MB -os kapcsolatom, de hát válság van azért váltottam szolgáltatot.

Nem tudjátok, hogy a T-Onlie -os 25MB65MB -os kapcsolat 9890Ft -ért milyen azzal a kártyával

• Zozo76
    en is mertem most egyet:

• Zozo76
    Hat nem semmi. Azert en sem orulhetek mert a feltoltesem atlagban nekem is csak olyan 700 korul mozog. :(
  • Angyisz
    Na tehát fibernetről. Fizetek havi 15.000,-Ft-ot a Digi-Profi csomagért ami tartalmaz egy kábeltévé egy telefon és egy internet elérhetőséget.
    A tv-ről dióhéjban néhány csatorna sz*rrá tömörített mosott pixeles kép egyszerűen élvezhetetlen. A telefon, hetente 1 nap átlagban tök süket. A net na az a horror elvileg a KIT csomagomhoz jár 10/1 Mb sebesség jár ennek a sávszélességnek el tudom érni a 20-40%-át attól föggően, hogy a napnak mely szakában próbálok netezni. Ha szeretném a maxot használni akkor célszerű hétköznap hajnal 3 körül a gép elé ülni. Egyéb esetben a sávszélesség töredékét kapom, a leg kritikusabb időpont a hétvége természetesen. A mellékelt ábra szombaton 21 órakor készült.

• Zozo76
    Nekem 2.5/1 van es azt leszamitva hogy lassu, stabil, nincs gond vele. En 10-et fizetek amibe benne van a net/tv/telefon. Nekem is jobb lenne a LAN, de hogy ez evben lesz-e valami belole... Haat, nemtom.
  • Amigoss
    MINÉL ELŐBB VÁLTSATOK,VAN MÉG EGY ÉVEM DE KIBÍRHATATLAN,8000-et fizetek 4mbit/512mb ért ÉS NAPOTNA TÖBBSZÖR IS SZÉTKAPCSOL,LASSÚ,NAGYON RITKÁN VISZI MAXOn,PINGEM 999-sokszor.MOCSKOS FIBERNET UTÁLOOOOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • desigo
    bementem ügy.szolgálatra lemondani a netet.
    Kérdezik,hogy miért?
    Mondom mert a feltöltési sebesség lassú

válasz:hát igen még nem ért ide a LAN,majd jövőre valamikor

szal kitartás :)
  • Zozo76
  • desigo
    nekem egy hónap múlva jár le az éves hűség
    jó lenne ha lehetne növelni a feltöltést mert ez egy hulladék..