1398
Szakadozott net, netes játékoknál packetloss stb...
  • Ch1llDr3n

8M/384k, Kecskemét
  • HoReSz1975
    Hát én rám is szartak, amikor írtam nekik a 3. email, de a 4. -nél már reggel 8h -kor fel is hívtak és egy droidot is kiküldtek délelött megnézni a dobozkájukat, mivelhogy már a fogyasztóvédelmet is beleírtam a levelembe

attól függetlenül tényleg egy rakat , az egész banda

megvárom mi lesz augusztusig, aztán leadom és kész...
  • gabi89
    Pontosan
  • Zozo76
    Az a lenyeg hogy minnel jobban igenytelen az ember, annal jobban meg van elegedve ezzel a kivalo szolgaltatoval...

• piamania
    Köszi szépen.

Az hagyján,hogy az ügyfélszolgálat szar,de január óta várom a válaszukat egy ímélemre.
  • gabi89
    Hát szerintem se max a nyugdíjas akit nem zavar,hogy nincs pár csatorna meg a minősége se érdekli és persze net sem kell neki.
    Eleve a fiber ügyfélszolgálata borzalmas szarnak az előfizetőre fizessél azt csá.
  • pointer4

• piamania
    Amúgy szerintem nincs az az épeszű ember,aki megvan ezzel a rohadék társasággal elégedve...
  • piamania
    erre vki?
  • HoReSz1975
    a digi (tv és lan internet) ügynökei járják kecskeméten a széchenyi várost. a haveroméknál ma volt a hölgyemény, 2400ft az 50 csatornás kábel tv és 20MB/20MB net 2500ft pénz lesz, a 30MB/30MB -os net 3500ft, azt mondta nekik, hogy augusztus folyamán már a lakásokba bekötés elkezdődik
  • Dj Faustus #788
    "Jönnek a németek,ők is jobban orülnének egy olcsó,de nagyon gyors netnek(DIGINet),hát még én."
    1. Egy FTTH/ETTH rendszer kiépítése drága. Csak társasházi övezetben gazdaságos.
    2. Egy településen újonnan megjelenő szolgáltatónak ki kell építenie (vagy bérelnie) a BIX és a város közötti gerincvonalat, ami ugyancsak sok pénzbe kerül.
    3. Kecskeméten - mint azt már említettem - nem csak a Fibernet van. Nem csak rajta múlik, hogy jön még egy szolgáltató.
    4. És mi van azon előfizetőkkel, akik alapjában meg vannak elégedve a szolgáltatással? Szívjanak azért mert páran úri jókedvükből "ki akarják paterolni piciny városukból" (szimplán csak azért mert nem megy teljes adatátviteli sebességgel a torrent).
    5. Nem kell túlmisztifikálni a digit se. Minél nagyobb lesz az előfizető-számuk, minél jobban fogy a kockázati tőke, meg fognak jelenni a problémák is.
  • piamania
    nagy hirtelenjében nem látom,hogy hol is tudom átírni smtp-re.vki?
  • piamania
    már megint megváltoztatták?úgy két éve hasonló gondom volt,akkor mail.fibermail.hu-ra kellett átírni.
    köszi szépen.
  • pointer4
    smtp.fibermail.hu a küldéshez, ha így is visszadob a szerver, akkor lehet letiltottak spamelésért.
  • piamania
    Ti se tudtok a fibermail-os címetekkel e-mailt küldeni?Outlookot használok.
  • Zozo76
  • Solt
    De gagyi... nekem örök hűség kell a fibernethez... úgy a szívemhez nőttek...
  • Solt
    Kábelszakadás volt... :S
  • HoReSz1975
    egy kis érdekesség:

HWSW: Sávszélességet dupláz a UPC

Holnaptól jelentősen megemeli Chello márkanevű kábelnetes díjcsomagjainak letöltési sebességét a UPC Magyarország - számolt be róla a HWSW.

A sávszélesség-emelésnek köszönhetően holnaptól a UPC kínálatában szereplő, kisebb csomagok (start és bronze) által biztosított sávszélesség a duplájára emelkedik, így előbbi maximum 1, utóbbi 4 megabites sávszélességet biztosít letöltési irányban. Az eddig 10 megabit/másodperces letöltési sávszélességet nyújtó chello silver csomag esetében a letöltési sebesség a másfélszeresére nő, míg a chello gold szolgáltatásnál 25 megabit/másodpercre emel a UPC. A szolgáltató holnaptól az új előfizetők számára automatikusan a megnövelt sávszélességet nyújtja, a cég korábbi ügyfeleinél május végéig, fokozatosan állítják át a sebességhatárokat, év végén pedig jöhet a 120 megabites kábelnet bevezetése.

Érdekel mit újít még a UPC?
    Irány a HWSW!
  • Zozo76
    Ma jövök haza melóból, se tv, se internet, se semmi. Estére azért minden visszaállt... :)
  • piamania
    Valaki,akinek van valami köze a drágalátos kecskeméti önkormányzathoz,az légyszíves tegyen már valamit annak az érdekében,hogy ezt a szemétláda céget kipaterolhassuk piciny városunkból.Jönnek a németek,ők is jobban orülnének egy olcsó,de nagyon gyors netnek(DIGINet),hát még én.
  • gabi89
    Nem jön a Digi Kecskemétre (ne legyen igazam) egyenlőre.

[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1122986283&no=756]#756[/URL]
  • piamania
    menj oda és kérdezd meg.
    Amúgy ez úton is szeretném megköszönni ennek a rohadt cégnek,hogy láthattam a válogatott meccseket.NAgyon élvezetesek voltak.
  • HoReSz1975
    nem tudjátok kecskeméten milyen kábeleket fektetnek le a március 15. -e utcán remélem a digi kábelezik
  • pointer4
    10/0.5 mbit 11.500,- vagy 12.000,- a net része.
    Igazábol az a bajom hogy iszonyat laggol az elmúlt 2-3 hétben. Ha jön valami 300k/seccel, akkor már egy honlapot sem lehet megnyitni. Külföldre nincs 100as ping alatti cs szerver..
    Itt volt a megállóban a poszter, most 10.500,-ér már 20/2 lenne, persze nekem nem :D
    Tavaly augusztustól október végéig 10mbit helyett 3 mbit volt, néha annyi se. 3 hónapba tellt, hogy kijöjjön egy manusz, és felmásszon a póznára, hogy jajj, itt valami régi erősítő van. És egy kosárból - ami tele volt hulladékkal - előkapott egy másikat. Azóta jó volt, csodálkoztam is.
  • HoReSz1975
    amúgy milyen az eredeti csomagod és mennyiért adja a fibernőt
  • Solt
    Köszönjük!
  • piamania
    Ez jó ötlet.Már alá is írtam.Szégyen,hogy nem tudom követni a válogatott meccseket.Sőt semmilyen magyar vonatkozású sportműsort nem látok,max csak ismétlést.Adják vissza a SPORT1-et!!!!!!
  • Solt
    Üdvözlet Mindenkinek!

Tisztelettel megkérek mindenkit aki a fibernet előfizetője, hogy segítsen a sport szerető, fibernetre kényszerült sorstársainak, hogy visszakaphassuk a Sport1 csatornát!

TILTAKOZÁS A FIBERNET ELLEN!

A fenti linken lévő petícióra kérnénk szépen egy aláírást, valamint ide a fórumba is egy pár rövid sort aki aláírja, hogy a topik felpörögjön, és minél többen láthassák...

KÖSZÖNJÜK!

Ui.: Próbáltam külön topikot nyitni erre, de nem engedték! :(
  • pointer4
    Kicsit egyoldalú a netem :S

Havi 12 rongyért.
    Aszongya a pipijány a telefonba, hogy kiszállnak házhoz megnézni hogy mi a hiba, de lehet hogy kiszámlázzák a kiszállási díjat. LOL, arra kíváncsi leszek mikor fizetem ki :D
    Várom már hogy lejárjon a szerződés.
  • Zozo76
    Emlekszem, mikor meg modemenztem, es peregtek a percdijjak, akkor meg az is BOVEN eleg lett volna ha allandoan mehetett volna havi fix osszegert. Akkor meg leszartam a nagy sebesseget, eleg volt az 56kb/s is. :)
  • HoReSz1975
    sajnos nem 18h - 22h -ig brutál lassú minden nap
  • gabi89
    Nekem az első gondolotom az volt,hogy jó segberúgnám a dízájnert mert borzalmas :S
    Felkelti az ember figyelmét az tuti ,de attól még
  • Zozo76
    Mi tortent HORESZ? Meglodult a neted? :)
  • HoReSz1975

jó ez az új design
  • gabi89
    Igaz néha eltér de legtöbbször pontosa azért.
    Főleg mikor a érzem is ,hogy szar a net és a speedtest szerint is :D :(
    Egyedül a pingek amik szinte soha nem valósak :D
  • Wacak
    Köszi szépen a segítséget, az tippeket.

Nekem nem nagyon szokott gondom lenni a sebességgel, a speedtest.net nem éppen megbízható adatokat ad. Néha én is mérem s az ott megjelent mérési eredmények eltérnek a valós-tól, hiszen le- és feltöltésnél látom, hogy nem ugyanaz az érték. Természetesen elhiszem, hogy nem mindenütt ok. a sebesség.
    Én már 4 éve vagyok Fiberes, előtte externet adsl-em volt, azzal nem volt semmi gond, de megszüntettük a vonalas telefon, ezért váltani kellett. Sajnos itt más kábeles társaság nincs, adsl szóba sem jöhet, az UPC itt nem elérhető, csak parabolán keresztül.
  • Dj Faustus #761
    "most is 1MB/300Kb -os a kapcsolatom csúcsidőben, a 10MB/2MB helyett"
    A 10 Mbit/sec és a 2 Mbit/sec a MAXIMÁLIS ELÉRHETŐ átviteli sebesség.
    A Te esetedben a garantált az 1 Mbit/sec letöltési és 500 kbit/sec feltöltési sebesség. Ez külső oldalról mérve (ami nem teljesen releváns, hisz a szolgáltató hálózata és a mérőoldal között még van egy, a szolgáltatótól független hálózat) a letöltést tekintve megvan, a feltöltést tekintve 32 kbit/sec-nyit hiányzik.

" Még ilyet, mi a franctól függők én a többitől, nem értem, hogy van ez kiépitve"
    Ez egy lakossági Internet-szolgáltatás kábeltelevíziós hálózaton (ÁSZF 3.2.1-es pontja, 16. oldal). Mivel nem dedikált bérelt vonalról van szó (annak az ára sokkal több lenne), több felhasználóval kell közösködnöd. A szolgáltató - gazdaságossági okokból kifolyólag (a teljes sávszélességet a felhasználók körülbelül 10-20 %-a használja ki) - átlagfelhasználásra méretezi a hálózatát.
  • gabi89
    Nekem is ilyesmi volt tegnap

• HoReSz1975
    Sprint csomag: 7 990 Ft /hó >>> 10/2 Mbit/s Kábel TV szolgáltatás mellé.

Havidíj kábel TV nélkül: 8 990 Ft

Letöltési sebesség 10 Mbit/s, garantált 1 Mbit/s

Feltöltési sebesség 2 Mbit/s, garantált 0,5 Mbit/s

Áraink 2010. 05. 31-ig tartó hűségvállalással értendőek.

Kábel TV mellé annyi, én most jöttem át a PR Telecomtól, de már megbántam, egy rakat fos a Fibernet, most is 1MB/300Kb -os a kapcsolatom csúcsidőben, a 10MB/2MB helyett, mert mindenki netezik. Még ilyet, mi a franctól függők én a többitől, nem értem, hogy van ez kiépitve, én azon gondolkodok, hogy rendkivülivel felmondok nekik, mert a PR Telecomos is jobb volt ennél, csak ott 9800Ft ez a csomag, de legalább ott stabil volt a netem.

Javaslom a kilépést én is

Parancsolj egy friss mérés 10MB/2MB 8000Ft -ért:

A rohadt szemét banda