105
-
#25 Nekem se volt még gondom IE-vel. Csak a sok láma mindig beszopja a spyware-t:) Aztán ettől kiakadnak. De majd mi lesz, ha FF-ra is már annyi spyware lesz , mint IE-re?:) hehe , akkor biztos nem fognak netezni, mert minden szar, és mindenben hiba van, csak a felhazsnálóban nem...
Meg a spyware-es oldalak biztos már nézik milyen böngészővel vannak rajtuk, és ennek megfellően "intézkednek" spyware ügyben:) Én ezt tenném:) IE és FF kompatibilis spyware oldalak:) -
#24 /off/ Francokat kell szórakozni itt a dolgokkal, használjunk inkább lynx -et
/on/
Windózék csak veszítenek azzal ha nem támogatják a sztandard-okat, mert csak elriasztják maguktól a népet. "Fujj ez nem tudja megjeleníteni, mit is mondott a szomszéd, 'Flájerbox' meg valami 'Nopara'?"
Először az idegesítő hibák, aztán a fejlesztések.
De a többiek még akkor is fel tudják venni a versenyt vele, nem lassúak, ráadásul azonnal jelenítenek meg még nem letöltődött kódokat is.
Szal jobb nem lesz, max ugyanolyan... -
Fenjoy #23 nekem eddig IE-vel nem volt gondom, és nem tudom kinek mi a tapasztalata de FF, meg Opera nekem lassab mint az IE...
Elnézést a Sorokért:) -
tehen_m #22 opera -
Troppauer #21 Nekem linux + mozilla 1.7.8 alatt is joe az SG -
Troppauer #20 Igazad van! -
#19 >"Meg szerencse, hogy te ilyen pengen atlatsz es ertesz mindent"
Az ;)
Nem tudom, hogy ki az aki számára ez nem teljesen nyilván való?
-
#18 Az sg.hu spec nekem teljesen jól jelenik meg firefox-ban. ie-t meg kb 2 éve nem használok. -
#17 Meg szerencse, hogy te ilyen pengen atlatsz es ertesz mindent. Kosz az infot, egy vilag borult le elotted 15:36kor... -
tehen_m #16 "Így a lusta és ig..."
Ezzel egy csapásra leírtad az sg.hu-t. -
#15 Tanulmányozom az Internet Explorer 7-et. Szerintem az első szempont a CSS továbbfejlesztése, aztán jöhet a biztonság. Megpróbálok kapcsolatot teremteni a szerkesztőivel, mert van pár-pár ötletem, ami jó lenne, ha belekerülne. -
#14 >" a biztonság a fő szempont, amely az egyéb funkciók, többek között a CSS támogatás rovására megy"
Azért ez igazán szép :)
Miért kell enyit hazudni, és ilyen nyilvánvalóan?
Teljesen triviális, hogy azért szarnak a szabványokra, hogy nehogy véletlenül vki olyan oldalt tudjon készíteni ami megjelenik mindegyik böngészőben rendesen.
Így a lusta és igénytelen designer-ek csak olyan lapokat fognak csinálni (ahogy idáig is...) amik csak ie-n nézhetőek... Igen ez is egy teljesen korrekt piaci térnyerési kísérlet, bravo!
ui.: A nem fizetett picipuha fan önmaga ellensége...
-
Whir #13 Firefoxhoz már van ilyen:
http://www.lifehacker.com/software/firefox/download-of-the-day-super-dragandgo-with-screencast-112809.php -
Smitiz #12 Vajon ebben az explorerben lesz már ööö.... nem tudom mi a neve, a Black and White játékban a varázsláshoz hasonló rendszer? Mert régebben volt már olyan hír hogy valamelyikben lesz ilyen, nekem szimpatikus újítás... :) -
#11 Ezzel a megjegyzessel nem epited a Ms image-t.....(lefele esetleg) -
#9 "Én lassan 2 éve használok operát " lol, na látod, te is lassan használod:DDDD LOL -
Máté008 #8 "de mégis letöröltem, mert nem is használom ki teljesen és ráadásul lassú is...." Te miről beszélsz?! LASSÚ??!! Akkor sztem te nem az operat próbáltad ki, hanem valami teljesen más böngészőt. Én lassan 2 éve használok operát és ezzel a böngészővel vagyok legjobban megelégedve. Az opera az egyik leggyorsabb böngésző a firefox mellett! -
pemga #6 Tökjó ez a teszt, nagyon elvetemült :).
IE6-al csak valami pár csík jelenik meg alul esetleg egy ERROR felirat (ráadásul futtatásonként más-más random dolog jelenik meg). FF-el fejformája van, de nagyon amorf szegényke. Operával is ott az ERROR felirat, de még ez hasonlít hozzá a legjobban :). A kód elég szemét, érdemes olvagatni. ^_^ -
KillerBoy #5 Az Opera tényleg jó program (egy ideig)
de mégis letöröltem, mert nem is használom ki teljesen és ráadásul lassú is.... ezzel párhuzamban sok böngésző van és még lesz is 1-2 de a Microsoft-al nem fogják felvenni a versenyt -
#4 Opera forever.
Mellesleg mostmár minden nap lesznek ilyen cikkek, hogy IE7 így meg úgy? :\ -
Cat 02 #3 firefox forever -
Cicero #2 Hmmm... -
Hamlet #1 állást váltok...