243
-
#80 mindenkinek más a véleménye,amugy nem vmi gyenge,télleg naon kemény kölök!
Én is ugy beparáztam töle! hajjaj
A cigizés,hogy a tanárok és a nagy vagányok egy klotyeszban cigiznek HÜLYESÉG
amugy a tanároknak és a diákoknak külön WC-jük van!
Ugy ahogy nálatok se egy WC-be járnak a kölkök és a tanárok!
TANÁRI MOSDÓ ö ezt nem halotta... -
Adequate #79 Ezt órán mondta mer az ofő megkérdezte szal az egész osztály hallotta, akkor már minek hazudna meg nincs is jelentősége...
amugy nem köcsög a Krisztián csak nagyra van az erejével ott a 13-14évesek közt. -
#78 az egy kö*ög!
Bágyi Sanyi vagy Krisztián?
Ha már kimondtad a vezetéknevét ugy is mind egy ;)
Mond meg neki,hogy tiszta hülye!
Az egész suliban,bevan tiltva a dohányzás!
Oda járok azért csak jobban tudom!
A nagy vagányok,is ugy bujnak el a saroknál,hogy a tanárok ne vegyék észre öket cigizés közben!
A WC-s cigizéses storyd-rol nem tudok,mert nem sürün járok Wc-ni!
De még a tanároknak se szabad cigizni,csak kijelölt helyeken! -
Adequate #77 De még mindig jobb mint a semmi mert valahol csak 20 vagy annál kevesebb hsz van szal nem vunk utolsóak meghát Albertirsa 11000es lakosságával... Kevesen vunk.
A Bágyi volt a Szterényibe nyílt napon és mondott elég fura dolgokat Ilyeneket mondott hogy órán adogatják a gyerekek egymásnak a cigi-t meg hogy a wc-ben a tanárokkal együtt cigiznek szal azért elég érdekes... Tudom hogy gyenge suli meg minden de azt is mondta hogy ott tartanak a nemtommelyik osztály amit mi 7-ben vettünk. -
#76 tehetek rola hogy nem jönnek,de mi attol írogathatunk nem? -
r3ga #75
-
#74 amugy mond meg annnak aki a Szterényibe akar tovább tanulnim,
hogy jo suli!
A Tanárokkal nincs baj!
Van egy olyan idös tanár,aki testedzéssel csillapitja a azt a kölköt aki nem bir magával!(100 gugolás stb)Ez tök jo mert az osztály rögög rajta és ö is nevet,ja és be lehet váltani fekvötámaszra is!
Ott a teremben lenyomja!Vki azt mondja,jobb a tesitanárnál!
Szerintem csak a választható szakmák szabnak határt!
Lehet hogy van mégjobb suli is a Szterényinél,de ez csak a véleményem rola! -
Adequate #73 Én sértődős... lol. Nem szoktam megsértődni inkább csak ideges vok a béna lúzer lámákra és úgy fejezem ki h letörlöm őket a listámról mer csak szennyezik a gépem a béna szövegeikkel... Amugy csak te nemtudsz róla de télleg nincsenek neked otthon. 3x megkértelek vmire és még mindig csinálod!!! Szarláma vagy! És nem sértődtem meg csak elegem volt a béna ,,vicceidből,, ami csak szerinted vicces... Meg nem azért de ki az a hülye aki mindig fehéret küldd msnbe??? pl. TE, mer csicska vagy...
Legalább ha írsz vmit, akkor érthető legyen...
-
r3ga #72 anjad Ade te meg 1 sért fax vagy ahogy Darfe mondta... -
#71 Amikor nagyon kerek számú a hsz-ed pl: 100 de a 4444 is TÉK meg az ilyenek -
Adequate #70 Ném báj fálusi barátom de a Rega egy láma szal nem kell vele foglalkozni...
Ha személyesen ismernéd...
Jó különben télleg nincs értelme. amúgy nemtom mer csak nemrég regeltem de mijaz a TÉK??? -
#69 Amugy baj hogy megnyitottam?
-
#68 Én nyitottam meg!(tudom nem kérdezted,csak ugy mondtam)
Amugy meg azért nyitottam meg,hogy az Abertirsaiak itt dumcsizzanak,meg itt legyen az Albertirsaiak helye!
Meg még aki be akar nézni ebbe a topicba! -
r3ga #67 1épként énse értem miért lett megnyitva ez a topic..
Az indexen 3éve van Irsás topic.. -
#66 Melyik utcában?
Én a Béke utcában! -
r3ga #65 aha -
#64 Csá
Irsai vagy Te is? -
r3ga #63 Hi all -
#62 ja azt tudom régebben mutatták a plakátjaikon,hogy egy cserepes meredek tetöszerkezetet kap!
Mert most ennek a sulinak sima teteje van!
Bizti ismered a J.Jánost a sulidban!
Há hallod de paraszt!
jövök hazafelé az állomásrol,jön velem szembe,(mert pesten lakik)mondom neki hogy jonapot és szarik a fejemre rá!
Pedig ismer mer 8-ba engem tanitott! -
Adequate #61 Tanárok azok oanok mint a zombik... 50éves öreglányok
Új dolog meg nem nagyon lett csak inkább lesz!!! Lesz egy 3. emelet!!! -
#60 Amugy milyen uj dolgok lettek a suliban?
Vannak jó csaj tanárok?
Amugy az Én osztályfönököm S.P.Erzsébet volt! -
#59 Én nyitottam meg!(tudom nem kérdezted,csak ugy mondtam)
Amugy meg azért nyitottam meg,hogy az Abertirsaiak itt dumcsizzanak,meg itt legyen az Albertirsaiak helye!
Meg még aki be akar nézni ebbe a topicba!
-
Adequate #58 Télleg mért is lett megnyitva ez a topic?? -
#57 Én nem voltam kint!
Bár törökmézért kimehettem volna ,mert azt szeretem,de lusta voltam! -
Adequate #56 Ja haláli elkezdett esni az eső meg semmi különös nincs ott...
és 500Ft a dodzsem... rablók...
Talán a tüzijátékot megnézem.... -
#55 Ma este városavató évfordulós buli Irsán, ha valakit érdekel..... -
#54 Ja P.JÁnos mutatta a 8 teremben a falra szerelt nagy dobozt,aminek az eleje átlátszó!
Amugy nem tom mit mondjak magamrol?
A Szterényibe én ugy tudom hogy 2, valahányas átlaggal felvesznek villanyszerelönek!
Amugy majd az oszt.fönököddel elfogtok menni a Ceglédi csarnokba félév felé és a sulikrol gyüjthetsz magadnak papirokat(szakmák stb)
Legalábbis 8 féléve felé mi voltunk! -
Adequate #53 A Tessedik suliban örülhetsz ha bejön az SG 2hét alatt... Ja amugy fellett újítva a 8as terem és mindenkinek saját loginja lesz és lecserélték a KOAX kábeleket!!!
Na meg lesznek új monitorok a 2szélső sorban atomszuper 17colos monitorok leszenk szal sajt...
K.Tomi... Nem ismerős, sztem nem ismerlek... De ha megmondod honnan ismerlek akkor lehet hogy emlékezni fogok.
A Szterényibe mindenkit felvesznek??? -
#52 Mivan moderátor vagy?
Hogy hogy,hogy buktam meg?
Nem volt 2 a bizi!
Amugy ismerem a B.Krisztiánt!
Yo a Szterényi!Kibasz*tt nagy torna terme van!
Van neki 33 darab terem!Vagy 3 olyan terem,amiben gépek vannak!
És nem olyan mint a 8 teremben,hogy csak a hátso sorban lehet netezni!
Mert ugye mindenki oda akar ülni!
(Tessedik suliban)
Amugy lehet hogy ismersz engem!
K.Tomi a nevem
Az unokatesomé meg K.Pisti!
Ö asszem most 6-os vagy 7-es! -
Adequate #51 Én meg megütlek mer egy faszfejcigó vagy! amugymeg mit keresel itt? És az h ki a sértődős azt inkább ne ragozzuk túl -
#50 Temeg egy sértődős fasz vagy,ha mégeccer letiltasz msnen átmegyek és letépem a hátad:D -
Adequate #49 És hogyan csináltad azt a 2bukást mert azért általánosban... elolvasol 2sort és már 2est kapsz... -
Adequate #48 Ja a Győzelmiben szenvedem de ez az uccsó évem szal sajt...
Mien az a Szterényi? Mer nem nagyon ismerem de van egy-két osztálytársam aki odaakar menni...
És van 2 olyan osztálytársam a B. Krisztián meg a Sz. Roland aki úgyszint 2x bukott és elvileg most is buktak csak átengették őket a lehetetlennnel határos módon... -
#47 Az tök yo
Amugy mien suliba jársz?
Én a gyözelmi utiba jártam,de most már a monori Szterényibe járok! -
#46 nevezzük át FC topikká, akkor ide jöhetnének a hülyeségek:D -
#45 hát jah :D
-
Adequate #44 Hello all
loool... Albertirsa topic. Meddig fajul még ez a világ?
Énis Irsai vok de még csak 1éve lakom itt...
-
end #43 yes
-
#42 ja boca End!
El is felejtettem,hogy te vagy a harmadik regisztrált Albertirsai felhasználo! -
end #41 regis?nem az a fura füves niger zene?:-))volt olyan a szigeten!jó az!
a tüccnél biztosan:-)