243
-
#120 mit szolnátok,ha albertirsa érdekességeiről fényképet készitenék azt bannerba foglalnám,és vmelyik moderátor betenné fejlécnek? -
#119 nemtom
és azt se hogy miért csinálják!
lehet,hogy azért mert egy jó darabig a szerelem első látásra?! n. topikba irogattam,olyan egyértelmű dolgokrol,amiket illene tudnom!
És amit nemtudtam pl,hogy-hogy kell megszolitani egy csajt,azt megkérdeztem ott,és az ottlevők hülyének néztek!
valszeg ott kaptam a magamnak a hírnevem! :(((
de azóta változtak a dolgok -
Adequate #118 Ki az a sok genyér aki nem akar rólad leszállni a forumodban Sül? -
#117 én csak juni 16-án fogom megkapni a bizit!
de sztem nem fogok megbukni,és nem is akarok!
Kémia:Pálinkás Erzsébet eggyúttal az oföm is :)
Fizika:Vrabeczné
...jut eszembe tök jo lessz a Profi is!
tudod a zsír új élelmiszeráruház
ha még nem láttad menj el és nézd meg tök sirály!
Ha ceglédbercel felöl mész a halastó felé akkor ott lessz majd!
(arra van az Aréna pizzéria is,és az aranypatkó vendéglő,meg a toth tüzép bla bla bla :)))) -
Adequate #116 Kellett az az út... tök jó :DD Én még akkor végigmehettem rajta amikor még friss volt XD
De az is igaz, hogy inkább a földutat kéne aszfaltozni... mostanában néha már jó idő van azt megyek biciklivel és látok egy csomó földutat, amin eég tré menni :S...
Télleg neked milyen lett a bizonyítványod?
Téged 8.-ban ki tanított Kémiából és Fizikából?
Te, PUYLKA!!!44 :DDDD -
#115 Nem mostanában láttam,csak eddig mindig elfelejtettem mondani,hogy a sulidnak az utcáját tök jol megcsinálták!
Nekem tetszik!
Csak azt nem értem,minek kellet teljesen leaszfaltozni(bitumenezni),mikor csak kátyuk voltak!
Sztem csak akkor kellet volna teljesen,ha földút lett volna!
/másra is költhetné a Fazekas úr :) a pénzét,elég lett volna a kátyúkat kijavitani!/
Holnap megyek Bercelre,majd kiprobálom! :)
-
#114 a temetőben ébrendi???? :))))))))
elég hülye volt az a tag
akkor már inkább azt,hogy a gilisztáknak izleni fogsz -
Adequate #113 Ismerős... De ez Írsán spk hellyen előfordul.
Nekem tavaly 2ottársam ugy veszekedett hogy: -Hívom az embereimet és holnap a temetőben fogsz ébredni!
-Hát szerintem meg a te embereid fognak a temetőben ébredni...
Szal az értelmes szint az megvan -.- -
#112 én is csak látásbol ismerem
Meg ez a mester gyerek azzal menőskődik,hogy szol a terjéknek,és ö hivja a spanjait!
Golovics norbi,jazo,birinszki csaba stb -
Adequate #111 Ja a Terjéket ismerem... De a többit nem:) -
#110 Most őszintén?
1 rohadt ....
A Terjéknek,a Haterjer Rolinak,és a Jazo-nak a a nagy haverja!
Az első kettő a Te sulidba jár!8-adikosok! -
Adequate #109 Nem... nem is hallottam róla... Kicsoda ő? -
#108 én kb 8 rúgót kaptam,persze a szebpénzzel eggyüt 11 ezer volt az őssz pénzem!
ezért jo hogy srác vagyok! :))))
És amugy Te ismered a Mester Péter Pál-t? -
Adequate #107 Na csá all látom nem nagyon van ide írva de mind1. Ki mennyit kapott locsolkodáskor? Vagy éppen fizetett?:D -
#106 Irsai vagy?
Ki ismeri a mester petit,irsaiak közül?
-
gerik #105 nkhn -
#104 Vki megmondaná nekem mivan a Grizli Testépítő klubbal?
Becsödölt,és elfognak költözni,vagy csak este nyitnak ki? -
#103 tudtam én!
Most nemrég nyilt,mert ottvan a sárga csillag uj felirattal! -
Adequate #102 Mivan. mindenki pang?
Csakhogy legyen valami írva..: Amikor ismerősöm itt volt nálam elfoglalta a gépet és leült chat-elni:D!!!! Nézem miket írkál és a szobák között megláttam egy Albertirsa szobát!!!
Na csak ennyi. Ja a szoba a chat.hu-n van! -
#101 nem azt se tudom pontosan hol van a szellő utca,de térképen meg tudom nézni,amire most lusta vagyok... :) -
Slan #100 úgy hallotam h az irsai polgármester is abban az utcában épitett nyaralót
tudsz rola vmit ??? -
Slan #99 persze
csak a házszámot nemtom -
#98 értem!
megnézhetjük neked hogy mivan vele?
:)))) -
Slan #97 nem nem vok Airsai, de van ott egy nyaralóm.
A strand mögött. szellő utca ha jól emlékszem.
Már 1 éve nem voltam kint. sajna -
#96 Igen
Én mindig megkérdezem ezt mindenkitöl aki idejön!:
Te Airsai vagy?Ha igen milyen utcában laksz?
Én a Béke utcában/a tóth tűzép mellet levő utca,nem a rét felé :DDD/ -
Slan #95 sziasztok
jéé van ijen topic is? -
#94 De az a jo hogy kedden esett,és igy elmaradt a fehér kari,amugy meg tényleg jo csajok vannak!
Egész jó a fönökük!
Majd oda fogok járni telokártyát venni,nem ugy hogy elmegyek egy boltba és ott veszek,hanem csak ezért is elmegyek majd!
Az eggyik csaj 20 évnél fiatalabb,a másik idösebb nála! -
Adequate #93 Rohadt hó, dögöljön meg .
Még nem volt időm elmenni de nem kell verda mer itt van a bolt tőlem 100méterre. Majd ha elmegyek melletük megnézem a mobiltelefonokat az egyik szememmel a másikkal pedig...
Csinájj róluk képet azt linkeld be ide ien néven hogy : ,,ALbertirsa angyalai akik a Vodafone-t támogatják" -
#92 Ja és még annyi,ha elolvasod ezt az üzit,sürgösen pattanj vmilyen verdára,és menj el ide az Albertirsai Vodafone boltba!
Huuuuu anyám 2 olyan jo csaj van,sztem a fönökük pont azért vette fel az a 2 jo bigét,hogy odacsalogassanak!
Ja és az is marhajo,hogy ma(kedden)esik a hó,és nem hétfön,meg vasárnap,hogy még véletlenül se lehessen fehér karácsony! -
#91 Ehezz nem kell regelni héló!
Semmi pénzkidobás!
A kari alkalmábol ingyenes!
Ajándék az sg jovoltából!
Nekem mondod,hogy kihagyhatatlan a szcukor??????
Én tavaly 50 dkg zabáltam fel!
Elvolt dugva,én felfedeztem a rejtekhelyét,és mindig egy kicsit,nem ugy hogy egyszerre 5 db,hanem mindig amikor hiányzott az édesség mindig 5 db!
És tudod a kicsi sokra megy!
Anyámtol kérdezem honnan lehet még venni?Utána persze elmondtam,és majdnem olyan fajtát hoztam helyette,persze az én pénzemböl!
Amugy vadász izü volt,/rumos/
Azért jol lebaszta a fejem!
Régebben CD-ket kaptam,karira! -
Adequate #90 Lusta vok regelni... Nem írok oan sokat ide és csak egy hónapra szól ez a izé szal fölösleges...
Én kaptam elektromos gityót apámtól meg (apai) mamámtól... Anya,(anyai) mama,keresztanyámtól így együttesen vettek egy TFT monitort 17" 8ms tiszta jó de ebben nemcsak a karácsony van hanem a szülinap is mert közel van egymáshoz a kettő aztán egybe szoktam kérni egy nagyobbat de nem tudtam hogy ezt fogok kapni...(amikor megláttam aztem álmodok) Meg dédimama küldött money-t és még kaptam pár apróságot közelebbi rokonoktól. a szaloncukor meg KIHAGYHATATLAN. Meghaltam volna ha nincsen. :DD -
#89 mivan?Te neked mért nincs VIP-ed? -
#88 :)
2 mamámtol:pénzt,eggyiktöl 1 rugó,másik holnap kiderül
Muter,Fater:egy nagyon szép gyertyát,1 Canyon 128MB Mp3,VMA lejátszó+ egy rahedli szaloncukor :)
Keresztmuter,fater:pénzt,holnap ugyanugy kiderül mennyit
Nekem ma(szombaton)16-kor jött a jézuska :D
És Te mit kaptál? -
Adequate #87 Mit kaptál karácsonyra süni? -
#86 hát igen részvétem!
Azt is halottam,hogy a 3-as teremben ugy tanulnak a beázás miatt,hogy folia van a fejük felett!
Nem bizti!
Már csak azért is ez a nagy sajnálat,mert elvileg 3. emelet épült volna,ehelyett meg kezdhetik rendberakni a másodikat! :(((((((( -
Adequate #85 Nemtom hol lesz a 3. szintre a feljáró de ott a lépcsőnél lesz tolókocsi feljáró vagy mi a szösz mer hát az UNIO!!!
A fenti termek beáztak és ott nem tanulunk kivéve a 7es meg a 8as.. a 8as teremben levannak takarva a gépek fóliával!! A kicsik meg átkerültek asszem a kissuliba és a felsősök vannak az ő termeikben...
A legrosszabb az hogy ez az uccsó évem és pont most kopácsolnak meg zörögnek szal élvezet tanulni főleg amikor a tanár órdít és az első sorban nem értem mit mondd...
Most nézem csak... -
#84 Nagyon király lesz a sulid!
Voltam diákazonósitoért,és láttam,ahogy az iagzgatohelyettes irodája is szét van pakolva!Amugy hol lesz a 3 szintre a feljáró?
Mert azt láttam,hogy a 8-as sz.tech. teremnél a lépcsö el van barikádozva!
Na mind 1 ebben az évben már ugyse lessz kész! -
#83 sztem nem volt olyan nagyon büdi! -
Adequate #82 Énsem voltam de énis elmentem mellettük de ott oan büdi volt...
Élvezet volt szagolni -
#81 Ti voltatok a Németh Cirkuszban a sportpályánál?
Én nem,csak elmentem elötte mocival,a tevék tök arik voltak