SG:Albertirsa Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én kaptam elektromos gityót apámtól meg (apai) mamámtól... Anya,(anyai) mama,keresztanyámtól így együttesen vettek egy TFT monitort 17" 8ms tiszta jó de ebben nemcsak a karácsony van hanem a szülinap is mert közel van egymáshoz a kettõ aztán egybe szoktam kérni egy nagyobbat de nem tudtam hogy ezt fogok kapni...(amikor megláttam aztem álmodok) Meg dédimama küldött money-t és még kaptam pár apróságot közelebbi rokonoktól. a szaloncukor meg
Egy szó többet mond minden mozdulatnál... mert a mozdulat nemtud beszélni. XDD SAJT powa!!4
2 mamámtol:pénzt,eggyiktöl 1 rugó,másik holnap kiderül
Muter,Fater:egy nagyon szép gyertyát,1 Canyon 128MB Mp3,VMA lejátszó+ egy rahedli szaloncukor :)
Keresztmuter,fater:pénzt,holnap ugyanugy kiderül mennyit
Nekem ma(szombaton)16-kor jött a jézuska :D
És Te mit kaptál?
Egy szó többet mond minden mozdulatnál... mert a mozdulat nemtud beszélni. XDD SAJT powa!!4
Azt is halottam,hogy a 3-as teremben ugy tanulnak a beázás miatt,hogy folia van a fejük felett!
Nem bizti!
Már csak azért is ez a nagy sajnálat,mert elvileg 3. emelet épült volna,ehelyett meg kezdhetik rendberakni a másodikat! :((((((((
A fenti termek beáztak és ott nem tanulunk kivéve a 7es meg a 8as.. a 8as teremben levannak takarva a gépek fóliával!!<#buck>#buck> A kicsik meg átkerültek asszem a kissuliba és a felsõsök vannak az õ termeikben...
A legrosszabb az hogy ez az uccsó évem és pont most kopácsolnak meg zörögnek szal élvezet tanulni fõleg amikor a tanár órdít és az elsõ sorban nem értem mit mondd...
Most nézem csak...
Voltam diákazonósitoért,és láttam,ahogy az iagzgatohelyettes irodája is szét van pakolva!Amugy hol lesz a 3 szintre a feljáró?
Mert azt láttam,hogy a 8-as sz.tech. teremnél a lépcsö el van barikádozva!
Na mind 1 ebben az évben már ugyse lessz kész!
Élvezet volt szagolni<#buck>#buck><#vigyor3>#vigyor3>
Én nem,csak elmentem elötte mocival,a tevék tök arik voltak
Én is ugy beparáztam töle! hajjaj
A cigizés,hogy a tanárok és a nagy vagányok egy klotyeszban cigiznek HÜLYESÉG
amugy a tanároknak és a diákoknak külön WC-jük van!
Ugy ahogy nálatok se egy WC-be járnak a kölkök és a tanárok!
TANÁRI MOSDÓ ö ezt nem halotta...
amugy nem köcsög a Krisztián csak nagyra van az erejével ott a 13-14évesek közt.
Bágyi Sanyi vagy Krisztián?
Ha már kimondtad a vezetéknevét ugy is mind egy ;)
Mond meg neki,hogy tiszta hülye!
Az egész suliban,bevan tiltva a dohányzás!
Oda járok azért csak jobban tudom!
A nagy vagányok,is ugy bujnak el a saroknál,hogy a tanárok ne vegyék észre öket cigizés közben!
A WC-s cigizéses storyd-rol nem tudok,mert nem sürün járok Wc-ni!
De még a tanároknak se szabad cigizni,csak kijelölt helyeken!
A Bágyi volt a Szterényibe nyílt napon és mondott elég fura dolgokat<#vigyor2>#vigyor2> Ilyeneket mondott hogy órán adogatják a gyerekek egymásnak a cigi-t meg hogy a wc-ben a tanárokkal együtt cigiznek szal azért elég érdekes... Tudom hogy gyenge suli meg minden de azt is mondta hogy ott tartanak a nemtommelyik osztály amit mi 7-ben vettünk.
hogy jo suli!
A Tanárokkal nincs baj!
Van egy olyan idös tanár,aki testedzéssel csillapitja a azt a kölköt aki nem bir magával!(100 gugolás stb)Ez tök jo mert az osztály rögög rajta és ö is nevet,ja és be lehet váltani fekvötámaszra is!
Ott a teremben lenyomja!Vki azt mondja,jobb a tesitanárnál!
Szerintem csak a választható szakmák szabnak határt!
Lehet hogy van mégjobb suli is a Szterényinél,de ez csak a véleményem rola!
Legalább ha írsz vmit, akkor érthetõ legyen...
Ha személyesen ismernéd...<#levele>#levele><#csodalk>#csodalk><#duhos2>#duhos2>
Jó különben télleg nincs értelme. amúgy nemtom mer csak nemrég regeltem de mijaz a TÉK???<#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
Amugy meg azért nyitottam meg,hogy az Abertirsaiak itt dumcsizzanak,meg itt legyen az Albertirsaiak helye!
Meg még aki be akar nézni ebbe a topicba!
Az indexen 3éve van Irsás topic..
Mert most ennek a sulinak sima teteje van!
Bizti ismered a J.Jánost a sulidban!
Há hallod de paraszt!
jövök hazafelé az állomásrol,jön velem szembe,(mert pesten lakik)mondom neki hogy jonapot és szarik a fejemre rá!
Pedig ismer mer 8-ba engem tanitott!
Új dolog meg nem nagyon lett csak inkább lesz!!! Lesz egy 3. emelet!!!
Vannak jó csaj tanárok?
Amugy az Én osztályfönököm S.P.Erzsébet volt!
Amugy meg azért nyitottam meg,hogy az Abertirsaiak itt dumcsizzanak,meg itt legyen az Albertirsaiak helye!
Meg még aki be akar nézni ebbe a topicba!
Bár törökmézért kimehettem volna ,mert azt szeretem,de lusta voltam!
és 500Ft a dodzsem... rablók...
Talán a tüzijátékot megnézem....
Amugy nem tom mit mondjak magamrol?
A Szterényibe én ugy tudom hogy 2, valahányas átlaggal felvesznek villanyszerelönek!
Amugy majd az oszt.fönököddel elfogtok menni a Ceglédi csarnokba félév felé és a sulikrol gyüjthetsz magadnak papirokat(szakmák stb)
Legalábbis 8 féléve felé mi voltunk!
Na meg lesznek új monitorok a 2szélsõ sorban atomszuper 17colos monitorok leszenk szal sajt...
K.Tomi... Nem ismerõs, sztem nem ismerlek... De ha megmondod honnan ismerlek akkor lehet hogy emlékezni fogok.
A Szterényibe mindenkit felvesznek???<#nezze>#nezze>
Hogy hogy,hogy buktam meg?
Nem volt 2 a bizi!
Amugy ismerem a B.Krisztiánt!
Yo a Szterényi!Kibasz*tt nagy torna terme van!
Van neki 33 darab terem!Vagy 3 olyan terem,amiben gépek vannak!
És nem olyan mint a 8 teremben,hogy csak a hátso sorban lehet netezni!
Mert ugye mindenki oda akar ülni!
(Tessedik suliban)
Amugy lehet hogy ismersz engem!
K.Tomi a nevem
Az unokatesomé meg K.Pisti!
Ö asszem most 6-os vagy 7-es!
Mien az a Szterényi? Mer nem nagyon ismerem de van egy-két osztálytársam aki odaakar menni...
És van 2 olyan osztálytársam a B. Krisztián meg a Sz. Roland aki úgyszint 2x bukott és elvileg most is buktak csak átengették õket a lehetetlennnel határos módon...
Amugy mien suliba jársz?
Én a gyözelmi utiba jártam,de most már a monori Szterényibe járok!
loool... Albertirsa topic. Meddig fajul még ez a világ?<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor>#vigyor>
Énis Irsai vok de még csak 1éve lakom itt...
El is felejtettem,hogy te vagy a harmadik regisztrált Albertirsai felhasználo!
a tüccnél biztosan:-)