373
Kedvenc mesefilmek a múltból...
  • tutituti
    Ja és magyar volt?
    Esetleg emlékszel az állatokra?medve,nyúl stb,vagy mi lehetett a "főhős".
    (bár ha ezt tudod akkor valszeg megtaláltad volna :) )
  • tutituti
    azért nézegetek,hátha!
  • Bandoolero
    Tvben volt, olyan 1996-2000 között valamikor. Áh, inkább feladom, lehetetlen megtalálni xD Főleg mert nem is sorozat, hanem csak egy mesefilm.
  • aMGEE
    Tudna valaki segíteni? Két régi rajzfilmet keresek, amit legutoljára gyerekkoromban láttam. Szinte alig emlékszem rájuk, csupán néhány halovány kép maradt meg róluk az emlékezetemben.
    Az egyik rajzfilm azt hiszem a középkorban játszódik. Csupán egy jelenetre emlékszem belőle. Egy hercegnő az erdőben virágot szed, jön valami haramia, aki zsákot húz rá és elrabolja. Egy hordóba rejti és a saját lánya veszi át a hercegnő helyét. Valahogy így volt, bár ebben nem vagyok egészen biztos.
    A másik rajzfilmből már egy kicsit több maradt meg bennem. A főszereplő egy kislány és egy egér. Úgy emlékszem, a kislány neve Alice. Az egér magyarhangja meg Balázs Péter volt. Erre viszont tisztán emlékszem. A történet pedig Franciaországban játszódik. Nagyjából arról szól, hogy az egér mindenféle történetet mesél a kislánynak. Csupán ennyire emlékszem.
    Ha bárki tudna segíteni, annak nagyon hálás lennék.
  • tutituti
    Két óra keresés után én nem találtam semmit sajna.
    Nincs még valami infó róla?
    Régi mese vagy új?hol láttad?Tv,mozi,kazetta stb.
  • Bandoolero
    Sziasztok mesezsenik, na ez egy nehéz dió lesz:
    adva van egy mese, aminek álltakák a szereplői akik egy erdőben élnek, de egyszer csak az erdőben leszáll egy idegen űrhajó, amin nem igazán jószándékú idegen lények utaznak. A mesefilmben megszemlélhetjük az idegenek bolygóját is egy olyan jelenetben, ahol az ufók fölfedezik a radaron a földet és eldöntik hogy lecsekkolják. Az erdő állatkáinak a feladata hogy megvédjék az erdőt az idegen fenyegetéstől.

Ez valószínűleg egy egyedi mesefilm és nem sorozat. A végén happy end, az ufók visszakotródnak a bolygójukra az űrhajóval.

Na, ha ezt megtaláljátok, akkor le a kalappal xD
  • wsazigazi
    Sziasztok! Régóta keresek egy mesét, nem tudom a címét, 90-92 között ment a TV-ben, egyedül annyit tudok, hogy talán Topi volt az egyik szereplő neve, és talán űrben játszódik...Tettem képet, egy ovis rajzom alapján készült. Kérem, aki megismeri, segítsen!!!
  • Muki200
    Sziasztok!
    Nagyon régóta keresek egy olyan mesét amelyet semmi kereső szó alatt nem találok :S.Gyerekrajzfilm volt, nagyon színes össze nem passzoló színek jellemezték pl ( rózsaszín-zöld ). Volt 2 lény ( szörny ) akik vezettek egy űrhajót amelynek volt 2 lába, szája. A hajó lábain még cipő is volt. Ennek a 2 szörnynek mindig adtak valamilyen küldetést és ezzel a hajóval keltek útra általában úgy, hogy belerúgott egy óriási bakancs a járművükbe.
    Rengeteg embernek mutattam rajzot az emlékekben fennmaradt űrhajóról, mindenkinek dereng valami de a címét senki nem tudja :(
  • cbyerdragon
    Sziasztok!

Eszembe jutott egy rajzfilm, amit nagyon szerettem régen. Azt hiszem eredetileg BBC gyártású volt, ahol Spider! néven futott. Nálunk ez nem tudom milyen címen volt, de Vhs-en lehetett kikölcsönözni.

http://www.youtube.com/watch?v=ye1rIdVDkqA

Itt egy videó róla, és igazából a szinkronos verzióját keresem. Már vagy 1 éve mindig kutatok utána, de nem találom sehol. Remélem valaki tud segíteni, akár megvenném eredeti Vhs-en is, ha nincs más megoldás

Előre is Köszi
  • lordbalu
    A jövőből jött lány
  • vigyori14
    Üdv,
    Én keresek egy film sorozatot, de úgy emlékszek hogy gyerekeknek készült.
    Annyira emlékszek belőle hogy egy fiatal lány visszajött a jövőből a 90-es évekbe talán, Alanah nak hívták, és a jövőben a föld teljesen szennyezett volt, azért jött vissza hogy pár fiatallal segítse a környezet védelmét.
    És volt valami kristály a homlokán amivel tudta manipulálni az embereket talán.
    Rémlik valakinek ilyesmi film sorozat? Valamikor akkor mehetett mikor még m1-m2 volt csak.
  • Cirpi
    Melyik mesében volt az h a főszereplő imádta a cipzáros gyümi-t (banán)
  • szabeszgd
    Áhhh köszönöm! Ezaz! :D
  • tutituti
  • szabeszgd
    Sziasztok! Én egy olyan rajzfilmet keresek amiben 2 macska játszott főszerepet. Vadászpilóták voltak és egy F-14 Tomcat-el röpködtek minden felé. Az egyik egy kövér, a másik egy magas, de soványabb macsek volt! Úgy rémlik mintha Tomcat's címen futott volna, de sehol sem találom...
    Előre is köszi az esetleges segítséget!
  • tutituti
  • Ry0K3N

Ez melyik lehetett?
  • tutituti
    első blikkre Herkulest mondanék,de gondolom nem ilyen egyszerű a helyzet!
  • moncsy90
    Sziasztok!
    Már nagyon régóta keresek egy Pegazusos mesét de sehol nem találom. :( Ez nagyjából 1990 körüli mese lehet kicsinek néztem mindig. Arra emlékszem hogy úgy kezdődik mikor a kígyófejű csajszit megölik és az ő véréből születik meg a Pegazus... Volt benne egy csávóka is akivel föl akarnak jutni az Olümposzra de végülis nem sikerül és a végén pedig Zeusz emeli föl az égre. és a leg végén meg a csillagképet mutatják... Ha valaki tudna nekem segíteni azt nagyon-nagyon megköszönném!!!
  • aMGEE
    Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Két régi rajzfilmet keresek, amit legutoljára gyerekkoromban láttam. Szinte alig emlékszem rájuk, csupán néhány halovány kép maradt meg róluk az emlékezetemben.
    Az egyik rajzfilm azt hiszem a középkorban játszódik. Csupán egy jelenetre emlékszem belőle. Egy hercegnő az erdőben virágot szed, jön valami haramia, aki zsákot húz rá és elrabolja. Egy hordóba rejti és a saját lánya veszi át a hercegnő helyét. Valahogy így volt, bár ebben nem vagyok egészen biztos.
    A másik rajzfilmből már egy kicsit több maradt meg bennem. A főszereplő egy kislány és egy egér. Úgy emlékszem, a kislány neve Alice. Az egér magyarhangja meg Balázs Péter volt. Erre viszont tisztán emlékszem. A történet pedig Franciaországban játszódik. Nagyjából arról szól, hogy az egér mindenféle történetet mesél a kislánynak. Csupán ennyire emlékszem.
    Ha bárki tudna segíteni, annak nagyon hálás lennék.
  • foby29
    Sziasztok!Engem is érdekelne Muki Doki.mien magyar cimen futott a tv-ben?Meg hol lehet szinkronosan leszedni?Még 2 régi japán rajzfilmet keresek.Az eggyik egy völgyben játszódik,valami kis lila lényekröl szol akik tudnak repülni.Ugy néznek ki mint a vizilovak.A másik Az Óz A Csodák csodája japán verzió,a föld alatt menetel egy sereg Smaragd város felé,ennyire emlékszem belőle.
  • gneoka
    lol meg is találtam :)
    Dino Raiders

http://www.youtube.com/watch?v=PnHuNUNV0BE&feature=related
  • gneoka
    Gondoltam én is teszek egy próbát :)
    én régóta keresek egy rajzfilmet sajna nem sokra emlékszek ezen kívül de biztos beugrik valakinek:
    dinoszauruszuk voltak benne és a hátukra erősítve fegyverek (nem beszéltek a dínók , emberek is ültek a hátukon és ők irányították őket),t-rex volt a gonosz csapat fő dínója
    kb gijoe és transformers korabeli dologról van szó

végig néztem amiket itt már mondtak (dinocausers,extrem dinosaurs) de egyik sem az

valakinek esetleg beugrik? :) vagy ötlet hol kereshetek rá ? :)
  • adrics
    #205, #106 Putiferio háborúba megy :)
  • vigyori14
    Hi. Én a rémségek kicsiny voltját keresem. Valahonnan nemlehet letölteni szinkronnal? Vagy ha más nincs felirattal?
  • tutituti
    Szippancsok?
  • huder10
    csáó! volt régen egy mese de már nem emlékszem melyik csatornán ment és hogy melyik éveben, csak annyira emlékszem, hogy vízben éltek, nagy fejük volt és kicsi testük, és különböző színük volt! légyszi segítsetek
    köszi.
  • Guf
    Sziasztok! Volt egy mese vagy az m1-m2-ön vagy a dunatv-n nem tudom, de még 10 (vagy több) évvel ezelőtt, és annyit tudok, hogy vagy tündérek vagy manók voltak benne és a krokodilok voltak a rosszfiúk. Az utolsó kép ami rémlik belőle az utolsó rész amit láttam (azóta nemis hallottam erről a meséről) és abban a krokodilok elkaptak egy kis tündérmanót és rángatták magukkal. Többre nem emlékszem! Valaki tudja a címét??
  • Ry0K3N
    http://www.youtube.com/watch?v=ZJ0E3dEoP9E vagy youtube
  • Ry0K3N
    ha esteleg angolul kellene http://isohunt.com/torrent_details/53022676/gargoyles?tab=summary
  • lordbalu
    Sejtetem :( Azért thx.
  • Ry0K3N
    magyar szinkron ha jól tudom sosem készült belőle, felirat sem hiszem hogy nagyon van, max angolul torrentoldalakon hozzájuthatsz
  • lordbalu
    Szasztok
    Nem tudjátok véletlenül hol lehet beszerezni magyarul vagy esetleg magyar felirattal? gargoyles Még németül láttam kis koromban s nosztalgiáznék.
  • Dudííí
    Sajnos nem a rémségek kicsiny boltjára gondoltam, de azt is nagyon szerettem. Köszönöm szépen!
    Amire én gondolok abban tutira ufók voltak... meg állatok meg farm.
    Sajnos tényleg nem jut több eszembe, de ha valaki tud segíteni írjon.
    Köszönöm!
    Dudi
  • a.carkey
  • pomogacs2
    Sziasztok!

Ezt a két sorozatot keresem magyarul:
    Látogatók
    Időlabirintus
  • tutituti
    hát nem éppen farm de talán a "rémségek kicsiny boltja" lehetett az.

Ha nem az,akkor keresem tovább.
  • Dudííí
    Sziasztok!
    Én is egy rajzfilm megtalálásában szeretném a segítségeteket kérni.
    Sajnos nagyon kevésre emlékszem belőle. Olyan 13-4-5 éve mehetett vagy a Tv2n vagy az RTlen. Valami farmszerűség volt benne különféle állatokkal és ufók is voltak benne, talán még el is rabolták őket. Nagyon szép színes mese volt.
    Ennyi mindössze amire emlékszem, kérdeztem tesómat, neki is rémlik valami, de sem ő, sem én nem találtunk semmit.
    Nagyon örülnék ha valaki tudna segíteni.
    Dóri
  • Terus
    Sziasztok!Segítségeteket kérném!Meg tudná nekem írni valaki,hogy honnan tudom letölteni a Csigabiga és Batka manó című mesét,vagy ha valakinek meg van akkor át küldené nekem?Fontos lenne,szülinapra szánnám!!!!Előre is köszönöm a segítséget!
  • Aspyrin
    köszönöm :)