Veszteséges az Electronic Arts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bárcsak a tizedét is megkaphatnám annak a "nyereségnek" forintban<#finom>#finom>
Hogy miért írok ehhez a témához,azt nemtudom.
De igen, csak a szintén "zenész" Gyûrûk Ura stratégiai játékuk miatt gyakorlatilag zéró reklámot kapott a játék, és gí szépen ment is a süllyesztõbe! 😞
Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a nõk mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Csak azt nem értem, hogy az F1 játékuk a 2002-es évadnál (99-02) miért ért véget, lesz-e újabb?
Vagy sok a licenc-díj az igazi F1-es nevekért, és a pénzügyi mutatójuk lenne az oka?
Most akkor mi van? Veszteséges az elsõ negyedévben az EA? Akkor mibõl csinálják a játékokat? kölcsönt kölcsön után vesznek fel? hogy fizetik a dolgozóikat? vagy én értettem félre valamit?
The Matrix has you...
2,5 éve játszok egy On Line NBA Live ligában....olyan mitn a rendes NBA minden csapatnak van egy tulaja és ahogy amcsiban szépen toljuk egymás ellen a meccseket és a mentett statzokat felrakjuk egy weblapra ahol rendesen meglehet nézni ki hogy játszott a meccsen, lehet írni a meccsrõl összefoglalót meg minden 😊 4 liga van és mivel 30 csapat van ezért 120-an vagyunk 😊
Marha jó kis közösség és ezt a játékélményt mégiscsak az EA-nek köszönhetjöük 😊
Amúgy a 2003-hoz képest rengeteget változott az NBA sorozat...a 2003 igazi árkád volt...Carterral átzsákoltad Shaq-et meg ilyenek...Viszont a 2004 az már inkább szimuláció...végre raktak bele fizikát is tehát ha valaki elötted van az télleg ottvan. Ésha az egy 130 kilós 220 centis center akkor az egy betontömb 😄
A 2005-ös változat meg mégjobb lett szerintem. Nagyon valódiak a mozgások és télleg a palánk alatt megy a bírkózás ahogy a való ligában....
Eztcsak azért íróm mert kétnaponta 1 meccset minimum lenyomok és tulképp szemléltetésnek szántam most ennek a gémnek az evolúcióját ami nemcsak grafikailag lett jobb hanem télleg valósághûbb lett....
PL mikor megjelent a 2005 akkor nem lehetett statisztikát menteni. Mikor vége egy meccsnek el lehet menteni a részletes statiszkikákat egy TXT-be....és ezt töltjük fel a weblapra....ez az alapja aligázásunknak. Namost ez kihagyták a 2005-bõl....KB 2 hónap alatt gyüjtöttünk rengeteg aláírást hogy adjanak ki egy peccset erre....és EA kiadta 😊
Akit érdekel nézzen körül bátran 😊
http://fbl.jatekok.hu
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
www.designgyar.hu - honlapkészítés, logótervezés, arculattervezés
??
???
????
?????
??????
Meg nem a tehetségesebb fejlesztõcsapatokat kellett volna leépíteniük szvsz.
Gyakorlatilag a Sims tartja el õket jó ideje, meg még talán a Battlefield széria, de ha továbbra is ilyen bugos lesz a BF2, akkor nem sokan veszik meg az esetleges folytatásait ...
utóbbival egyet is értek 😊
Nem bánnám, ha az RTS-eket egy kicsit jobban nyomatnák, mert ezek a gyenge FPS-ek már a könyökömön jönnek ki (Battlefield 2 helyett inkább Battlefront-ozni szoktunk, annak van hangulata is)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
PL.
Battlefield 2 -vel el lehet hülyéskedni, de annyira bosszantó hibák vannak benne (pl. a sebzés) - nem is beszélve a sok bugról)- , hogy az néha már fáj.
Az persze nem az EA hibája, hogy tartalmas gondolkodást igénylõ játékokat (pl. Civ sorozat) képtelenek fejleszteni manapság.
Szomorú, de igaz.
Utóbbi hírek: Sims 2 perben, GTA perben, Játékipar nyereséges, EA meg a LOTR tuljadonjog, szegény EA veszteséges...
A normális játékhíreket meg benyomják oda alulra, ahol a nem rutinos sg-s meg sem találja. Nem értem ezt a weblapszerkesztést...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(