28
  • zsolti001
  • ender0311 #27
    de SAJNÁLOM őket
    bárcsak a tizedét is megkaphatnám annak a "nyereségnek" forintban
  • worldwideweb
    Nem értem miért veszteségesek, szerintem tök jó játékokat gyártanak
  • pemga
    Nem, ez tényleges pénzügyi veszteség. Amire te gondolsz az szerintem már régebbóta negatív lehet :). Nem véletlenül mennek a pénzügyi befektetők a konzolok felé. Ld. pár napja a legtöbb árbevételt hozó játékok listája...
  • pemga
    Egy ideig, aztán rá kell verni egy könyvvizsgálóra és lelépni valami távoli országba. De utána aztán tényleg semmi játékkiadás nem lesz :). Eidos már csődbement. Egy ideig megy, hogy az emberek nem veszik meg a gamekat, de ha ez bizonyos százalék fölé megy, már nem éri meg elkészíteni őket.
  • Mipi
    Pedig a Forma 1 2002 -játékok nagyon jó és kár hogy nincs fojtatás!
  • Inquisitor
    "Nem ök adták ki az Armies Of Exigot?"
    De igen, csak a szintén "zenész" Gyűrűk Ura stratégiai játékuk miatt gyakorlatilag zéró reklámot kapott a játék, és gí szépen ment is a süllyesztőbe! :(
  • rosemberg
    az a helyzet ,hogy az ilyen nagy cégeknél a be nem folyt nyereséget is veszteségnek könyvelik el és majd megint a kalózokra fogják sztem. De lehet hogy tévedek
  • ati88
    CS 4ever
  • Dzson
    F1 és WRC liszensz a SONY-nál. Lásd még F1-05 és WRC4 PlayStation2-re.
  • smv
    Az M$. :D
  • Picador
    Azért nem kell őket félteni, eddig volt elég nyereségük az elmúlt években, amiből tudják finanszírozni a veszteségeket. A pénzügy a világ legérdekesebb témája, csodákat lehet művelni... :)
  • janyikzs
    A pénzügyeikkel én sem tudok mit kezdeni, viszont a játékaikkal annél inkább.
    Csak azt nem értem, hogy az F1 játékuk a 2002-es évadnál (99-02) miért ért véget, lesz-e újabb?

Vagy sok a licenc-díj az igazi F1-es nevekért, és a pénzügyi mutatójuk lenne az oka?
  • Hedgehunter #15
    Ha ok vesztesegesek akkor ki nyereseges.........
  • bigapó
    Hi!

Most akkor mi van? Veszteséges az első negyedévben az EA? Akkor miből csinálják a játékokat? kölcsönt kölcsön után vesznek fel? hogy fizetik a dolgozóikat? vagy én értettem félre valamit?
  • TommyGun
    Nem oan rossz ez az EA szvsz....lényeg hogy az NBA-t ne hagyják abba :D

2,5 éve játszok egy On Line NBA Live ligában....olyan mitn a rendes NBA minden csapatnak van egy tulaja és ahogy amcsiban szépen toljuk egymás ellen a meccseket és a mentett statzokat felrakjuk egy weblapra ahol rendesen meglehet nézni ki hogy játszott a meccsen, lehet írni a meccsről összefoglalót meg minden :) 4 liga van és mivel 30 csapat van ezért 120-an vagyunk :)
    Marha jó kis közösség és ezt a játékélményt mégiscsak az EA-nek köszönhetjöük :)

Amúgy a 2003-hoz képest rengeteget változott az NBA sorozat...a 2003 igazi árkád volt...Carterral átzsákoltad Shaq-et meg ilyenek...Viszont a 2004 az már inkább szimuláció...végre raktak bele fizikát is tehát ha valaki elötted van az télleg ottvan. Ésha az egy 130 kilós 220 centis center akkor az egy betontömb :D
    A 2005-ös változat meg mégjobb lett szerintem. Nagyon valódiak a mozgások és télleg a palánk alatt megy a bírkózás ahogy a való ligában....

Eztcsak azért íróm mert kétnaponta 1 meccset minimum lenyomok és tulképp szemléltetésnek szántam most ennek a gémnek az evolúcióját ami nemcsak grafikailag lett jobb hanem télleg valósághűbb lett....

PL mikor megjelent a 2005 akkor nem lehetett statisztikát menteni. Mikor vége egy meccsnek el lehet menteni a részletes statiszkikákat egy TXT-be....és ezt töltjük fel a weblapra....ez az alapja aligázásunknak. Namost ez kihagyták a 2005-ből....KB 2 hónap alatt gyüjtöttünk rengeteg aláírást hogy adjanak ki egy peccset erre....és EA kiadta :)

Akit érdekel nézzen körül bátran :)
    http://fbl.jatekok.hu
  • Zedas
    Sajnos.
  • NEOreg3
    de
  • Redpaladin
    Nem ök adták ki az Armies Of Exigot?
  • KOKIKO
    ?
    ??
    ???
    ????
    ?????
    ??????
  • acdc
    Ha nyereséget akarnak akkor medal,call-t kell csinálni ilyen egyszerű a batt2 meg nem sok ember engedtheti meg magának ahogy halllom milyen gép kell hozzá (nem tudom mennyire igaz)
  • Inquisitor
    Nem kéne eröltetni a zéró fantáziás x+1-ik részes sportjátékaikat szerintem. Vagy tegyenek beléjük valami újításokat végre ...
    Meg nem a tehetségesebb fejlesztőcsapatokat kellett volna leépíteniük szvsz.
    Gyakorlatilag a Sims tartja el őket jó ideje, meg még talán a Battlefield széria, de ha továbbra is ilyen bugos lesz a BF2, akkor nem sokan veszik meg az esetleges folytatásait ...
  • rolika
    "Munkatársaink a minőségi fejlesztés és a marketingmunka területén továbbra is az iparág legjobbjai közé tartoznak"

utóbbival egyet is értek :)
  • mrzed001
    Ja, teljesen kihaltak az új ötletek.
    Nem bánnám, ha az RTS-eket egy kicsit jobban nyomatnák, mert ezek a gyenge FPS-ek már a könyökömön jönnek ki (Battlefield 2 helyett inkább Battlefront-ozni szoktunk, annak van hangulata is)
  • Picador
    Meg is érdemlik egyébként, mert a játékai minősége egyszerűen csapnivaló.

PL.
    Battlefield 2 -vel el lehet hülyéskedni, de annyira bosszantó hibák vannak benne (pl. a sebzés) - nem is beszélve a sok bugról)- , hogy az néha már fáj.

Az persze nem az EA hibája, hogy tartalmas gondolkodást igénylő játékokat (pl. Civ sorozat) képtelenek fejleszteni manapság.

Szomorú, de igaz.
  • NEOreg3
    Nem kell nekem játébejentés, új screenshotok információk, szinte minden nap vannak az internet világában, amiről normális véleményt nyílváníthat az ember, de most mit kezdjen az user az EA költségvetésével meg eladási statisztikáival:P
    Utóbbi hírek: Sims 2 perben, GTA perben, Játékipar nyereséges, EA meg a LOTR tuljadonjog, szegény EA veszteséges...

A normális játékhíreket meg benyomják oda alulra, ahol a nem rutinos sg-s meg sem találja. Nem értem ezt a weblapszerkesztést...
  • Cat #2
    35 fokos hőségben nincsenek játékbejelentések :)
  • NEOreg3
    ez mind szép és jó de játékhíreknek jobban örülnék:P