SG-re írt programok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ColdFire
köszönöm a válaszokat

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Elkészûlt : Firefox Kiegészítõ szmájlik számának növelése, saját szmájli hozzáadási lehetõséggel Firefox-ra Remélem ezt többen fogják használni mint a chatest 😊
akyyy
ez vicces de milyne igaz😄😄😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

igen, SG adatlap mûhely topikba írtam annó
és tényleg megfenyegetett fél nap után egy moderátor hogy megszór pontokkal ha nem iktatom ki azonnal
ez van, két ünnep között majd beújítok adatlap terén asszem, csak designra nincs ötletem

A neved helyére írsz egy ilyent <script type="text/javascript">document.location="http//weblapcíme.hudejól leírtam";</script> és utánna várod az elsõ embert aki ennek észrevételénél hisztirohamba tör ki és rohan a moderátorok figyelmébe topikba, hogy ez mi a szösz. És a többit kitalálod, de csináld...
ColdFire
blackgamer!
kicsit off, de hogy tudom azt megcsinálni, hogy ha rákattintanak a nicklogomra, az adatlap helyett egy linkelt lap jöjjön be?
elõre is köszi

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Ok, kösz
csak ezeknél mind úgyvan ha kicsitt erõssebben kezded igénybe venni akkor repülsz és nekem már semmi kedvem költözködni, majd ha lesz fejlemény az ûgyben szólok.
Eseteleg tárhelynek uw, atw?
És az órás script?
nem upc-m van annak meg itt nincs 😊, de nem az a nagyobbik gond mert azzal terhelnénk az sg-t pár kisméretû kép még belefér így is van egy kettõ akinek a galériájába több száz szmájli van, csak hogy mindenki tudjon sajátot hozzáadni, azoknak címe nála legyen letárólva, a mindennapokra, de ha módósít azt a neten egy adatbázisba kellene tárólni, hogy több helyrõl is tudja használni újratelepítés után is ez egy csomo meló lenne, meg átgondolni való, mert ilyennek nem lehet csak úgy nekiszökni.
Nem t-online-os neted van? T-online-nak van ftp-je
A problémáról tudok, tudtam 1xû megoldása van:
Nézet->Karakterkódolás->Autómatikus felismerés->Univerzális
View -> Character Encoding -> Auto-Detect -> Universal
mivel a chatnak utf-8 mig az üzenetküldésnek akármit adok nem fogja hanem elhinni és ráerõlteti az utf-8-at.
Az órás szkript fenn van az új oldalamon.
A szmájlissal nem tudom mi lesz mert mindenestõl törölték és valószínûleg újból törölnének, ha feltenném valahova, tehát majd itt az sg-n egy galériába fel fogom pakolni, vagy nem tudom, hogy volna a legjobb mert ideje volna, úgy megoldani, hogy lehessen hozzáadni egyéni szmájlikat, de az hol legyen tárólva arra még lila sejtelmem sincs, ezért hanyagolom annak a fejlesztését mig ki nem találok valami okosat.
Viszont lenne még egy kérésem, az eddigi greasemonkey scriptjeidet nem tudnád visszatölteni, mert a mostani oldalon 404 van. A 2 smileysra és az órásra gondolok.
Én hassználom köszi😄 Valahogy elkerülte eddig a figyelmemet 1 gond lenne vele nekem kis ?-eket ír ki a betûk helyére amikor a chatbõl akarok privátot küldeni Screenshot
akyyy
nekem az elõzõ van fent

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Senki nem használja? 😞
Pedig már a privát üzenetek figyelésére is képes 😊
Tovább fejlesztett változat direkt privátüzenet küldési lehetõséggel 😊

telepítés

Ez egy különnálló kiegészítõ a firefoxhoz, csak a firefox megléte szükséges, és telepíthetõ 😊

Elõzõ verziók kézi eltávolítása szükséges.
hát ha eligazodsz rajta 😊
Link 😉 csupán 450 sor dzsuva, de ha kérted.
ColdFire
forráskódod van-e?

Kösz 😊 , már ideje volt befejezni, ha valaki csinál designt azt is be lehet mûteni, ha lesz idõ rá.
grat! szép munka!

ColdFire
nemtom, megteccett 😄
Am sikerült már rést találni a hotdog rádióban?
(vagy ez sem ebben a topikban volt? 😊

ja és ennek mi köze a topikhoz?
ColdFire
jaés:

ColdFire
mámegy, htx

ColdFire
és akkor ez nekem ménemmegy :c

Tovább nem írok ebbe egy sort se 😊

http://bracsek.extra.hu/?m=103

Ez egy különnálló kiegészítõ a firefoxhoz, csak a firefox megléte szükséges, és telepíthetõ 😊
akyyy
Valamelyik zseni tudna segíteni, hogy változtassam meg Végtelenen a emailcímemet? fontos lenne. biztos van rá valami hack<#zavart1>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Mivel nyilt forráskód, meg lehet nézni, fenn a névtérként megadtam a weboldalam cimét:
"// @namespace http://bracsek.kilu.de/userscripts/SGforum"
máshelyen nem szerepel, ezt a megjegyzést értelmezi a script "származási" helyének, és valóságban a script lefutására vár, ha nem tetszik át lehet írni, én tudásom szerint ez a script nem komunikál a weblapommal,nem küld, nem cserél adatot vele.
ColdFire
az azért elég nagy gond, hogy amikor frissitem az sg-t, alul a firefoxban a Várakozás a következõre: -nél a bracsek.kilu.de is ki van irva 😄DD

Hát az ötlet nem rossz önmagában, de Nasatól kell szervert kérjenek az sg üzemeltetõi, ha ezt kintrõl progiból szeretnénk megvalósitani ezt inkább a Mi kellene az Sg-nek fórumon kéne felvetni de szerintem ott se lesz nagy hatással.
Hátha (mondom "hátha") St felfigyel rá , pedig nagyon jó volna, ha nem a kedvenc topikokban válaszolnának nekünk, külön fülön vagy a kedvencek között megjelenne, hogy válaszoltak, más színnel mint ahogy írtad pl zöldel, hogy kitünjön a piros közül.
bertino
kitûnõ ötlet
elõtted a feladat <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

akyyy
egy olyan "progi" kéne sg-re, ami figyelné, ha valaki válaszol nekünk egy topikba, és ha a kedvencekbe van akkor kiirná a szélére monjduk zöldel hogy új válasz érkezett.

Sadist
Plusz a megjelenõ cikkeknek a színvonala is jó ideje zuhan lefele, tele elírásokkal, nyelvtani hibákkal, hatalmas szakmai tévedésekkel, meg bûzlõ bulvárszaggal.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

igen, ezt már fejünkhöz vágták hogy a fórum csak púp a hátukon
mert nem ebbõl jön a pénz és csak energiát köt le (emberit és gépit)
de egy kicsit olyan mint amikor van egy kutyád, nem mondhatod hogy bocs meguntalak holnaptól nem kapsz enni

moderátoroknál pedig sorozatos a hibás döntés, semmiért kapsz bant, ha meg láma topicot nyitsz akkor csak zárják és annyi (nincs retorzió)
de miért is lenne amikor duplikált topicot enged nyitni a fórum és más hasonló apró hibák sora van

ha körbenézel a magyar piacon, sajnos SG-nél jobbat nem találsz
még így is itt a legjobbak a funkciók és a morál is elviselhetõbb mint pl. index.hu vagy más fórumokon
viszont érdemes megjegyezni hogy a fõoldalon olvasható friss üzenetek száma hónapról-hónapra csökken
egyre több portál van fórummal ellátva (pl. közösségi oldalak), szinvonaluk gyenge, de széthúzzák a mezõnyt

igazából ezt a témát azért nyitottam annó, hogy kicsit élhetõbb fórumot kapjunk, ha már itt töltjük idõnk nagy részét

Csak kár, hogy nagyon késõn vettem észre, hogy ez a fórum úgy kerek egészében csak a terhükre van a fentartóknak, és a legszívesebben nem is tartanák fenn, már rég csak a pénzrõl szól, nem a fórumról-fórumozókrol, már csak a moderátorok élik ki rajta a szadista hajlamaikat és ennyi...
és persze egy két fórumozó, amelyik röhögi, hogy mennyire fel tud húzni egyeseket a tetetett bunkósággal
bertino
szó szerint így is van
véleményed lehet, ugyis leszarják

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

sajnos elõfordul, modikkal kerülöm én is a balhét

az is zavar hogy a fórum vezetése nem támogatja annyival se az SG-re írt programokat hogy legalább kirakná letöltések közé vagy valami feltûnõ helyre

a Mi kellene az SG-nek topicban se kapunk semmire választ, annyira se méltatnak minket "átlag felhasználókat" hogy a levelünkre válaszoljanak

szóval én már nem csodálkozok semmin... csak kicsit bunkóságnak tartom

modik mindenesetre vízbeölnének pedig én nem akartam rosszat s még most sem akarok de ez van
ellened? <#wow2> mibõl gondolod?

kösz, már kesztem elkeseredni, hogy itt mindenki ellenem van 😊
<#eljen> király lett, szuper vagy Br4cs3k!

szevasz brrrbrr(hamár skrizofrén vagyok(egyesek szerint))😛
akkor térjünk a lényegre: meg van írva a chat növelõ kliens oldali megoldás a Firefox Greasemonkey userscriptel így néz ki(csak kár, hogy tomsolo letiltott errõl is pedig oda végképp nem írtam):

Link a telepítéshezmivel direkt a chatot olvason nem várható probléma a szolgáltatással, ha ST nem szól bele, terhelésre hivatkozva, de reméljük,hogy nem.(az elõzõ változat végett repültem az egyik ingyenes tárhelyszolgáltatótol akkor még nem ment az ajax, ez már teljesen ajax)
Kényelmes használatot.
U.I.:szevasz brrrbrr
Kellemes napot mindenkinek.
brrrbrr
nana !!! senkit nem balfaszolunk le

Sadist
Nem progit használ, ahhoz túl balfasz szegénykém, mindig kézzel beírogatja a nyitó/záró tageket, jópárszor el is cseszi.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

õ már régen használ ilyet, de nincs közöm a progijához

Sadist
Max7 az, mindenki ismeri azt a faszari kurirozását.

akyyy
<#idiota>én tudom