697
Fórumozást segítő progik forumozóktól forumozóknak. Avagy a \"Mi kellene az SG-nek?\" kérdésre kliens oldali megoldások.
  • bracsek #337
    nm.

Szerintem az opera 1 picivel jobb mint ez a firefox, de most mintha a firefox is kezdi utolérni, egész jól működik a nagyítás képekkel meg minden egy oldurlbarral már úgy néz ki mint a régi, a zavaró url menű eltűnt, a kiegészítők is működnek, csak az erőltetve feltett gmail manager felejti el a jelszavakat de megoldják, ahogy a gmail manager csapatának munkáit ismerem. és 20 oldallal 200 MB az eddigi 500 helyett,
    1 dolog szól már csak az opera mellett ez az, hogy bármikor leállítható egy java szkript futása, de majd a 4 es firefoxba ezt is beleírják, mert abba már nem lesz mit fejleszteni, de nekem mostmár tetszeni kezdett, miután beállítgattam olyanná mint volt, és elértem azt a szintet, hogy lássam is hogy jobb, gyorsabb mint a régi kettes.
  • bracsek #336
    Másoknak működik, legyen.
    az 1 etlen értelmes kiegészítő amit használok a gmail manager, az se működik, pedig fejlesztőcsapat csinálja, nem egy ember és szerintem meg is csinálták, hogy menjen, de amig a fejesek nem hagyják jóvá, addig esélye sincs, és ha egy ilyen szintű kiegészítő nincs jóváhagyva, akkor az enyém mikor lesz? Nem vagyok hajlandó ezt a procedúrát végigjárni, nem is beszélve, hogy írjak egy normális dokumentációt angolul, egy magyar kiegészítőnek, és annak függvényében kerül át a sandboxból, hogy hányan hagyták jóvá a kipróbálók közül, magyar fejlesztő nagyon kevés van fent, nem is lehet magyar nyelvet beállítani a kiegészítőnek, és az angol nyelvet ismerő fejlesztők egy magyar oldallal foglalkozó kiegészítőt nem is fognak átnézni, mert azt se tudnák ki kivel van :)

Tehát a több ezerből több száz is lehet akinek naprakész a kiegészítője.
    Tehát nem szar, és értem is hogy miért ilyen, csak egy magyar nyelvű 3 useres szkriptnek használhatatlan, de ha te tudod használni, nyílt forráskód nyugodtan, ezt változtatások nélkül is felteheted, én nem haragszom meg.

Jah és menj vissza a szmájlis topikodba légy vele boldog, és ne adj nekem tanácsokat. Ha nem is mész vissza, de az én írásaimra ne válaszolj, mert nem vagyok kíváncsi a véleményedre, dj faustuséval egyetemben, ha látom ezt a pingvines logót már felmegy bennem a pumpa.
  • ivjoe
    Nincs harc, megint ugyan az, bracsek nem bír magával. :C
  • gyonax
    Mi ez a nagy harc itt errefelé? :D
  • ivjoe
    :DDDDD
    Dráma jajj, mi lesz most!
    Pedig több ezer másik fejlesztőnek valahogy működik a dolog, rejtély. :C

Csak ajánlottam, hogy talán, esetleg... Sosem használtam, nem is ismerem, csak azt látom, hogy másoknak megy, ötlet volt, ha tényleg úgy van, mint ahogy azt írtad, úgy értem, hogy szar, de tudod ez normális ember módjára is meg lehet fogalmazni, majd gyakorold néha.

Néha észrevehetnéd a segítő szándékot bracsikám, és nem paraszt módjára kellene válaszolnod, mondjuk már én sem tudom, hogy miért lepődök meg rajtad. :C
  • gyonax
    Köszi a kiterjesztéseket és a választ:) Szerinted akkor melyik böngésző a jó? Én töbet is használok perpill.(Opera, FF, Safari, IE-t nem)
  • bracsek #331
    1x keresztbe tettél, továbbiakban az ig nóbeldíjas ötleteiddel te is kimélhetsz, htnx.
  • ivjoe
    Engem nem kell folyton megerősítened arról, hogy primitívséged határtalan, azt tudom anélkül is, ettől megkímélhetsz, htx.
  • bracsek #329
    Amúgy kérdeztelek kcsg?
  • bracsek #328
    Meg is tettem (sgchat néven egy ott van tesztképpen de) berakja a sandboxba oszt több mint 2 hónapja ott van nekem ehhez nincs türelmem, hogy módosítok valamit, és hónapokig várok míg befrissíti, rosszabb mint a google, annak is ilyen katasztrofális frissítési ideje van, 1 fél évig a szkriptem technikai okok miatt nem volt elérhető és március 5 óta napi 3000 egyedi látogatója van, de a chacheben még nem tudta befrissíteni.

Nameg oda, hogy tényleg el is fogadják dokumentációt is kell-ene írni, annyit meg nem ér.
  • ivjoe
    https://addons.mozilla.org/
    Regisztrálsz, tölthetsz fel kiterjesztést? Vagynem? :(
  • bracsek #326
    install.rdf et átírhatom, de mire? mert nincs tárhelyem, amit elismer getie :)
  • bracsek #325
    3.0b5 tehát az 5 ös betával kompatibilis kiterjesztések elérhetőek a
    Szmájlibővítő
    Chat hacker címeken, a frissítés ezentúl manuálisan fog történni, mert ssl-es tárhelyet nem tudok biztosítani így a firefox nem engedi az automatikus frissítéseket.
    De legalább már itt nincsenek akkora kompatibilitási gondok mint a 3 as betánál voltak még a végén megbocsájtok neki, de ez az ssl még mindig szopás.
  • bracsek #324
    simmán át tudnám rakni extensionné, de egyre jobban szopatnak, és a jövőmre gondolván (komolyan fontolgatom alternatívák megkeresése opera ne adj Isten explorerre való áttérést) és úgy döntöttem operában ott az userscript alapból explorerbe is van greasemonkey4ie és akkor mégis könnyebb lesz váltani, a kiegészítők is valószínűleg visszafejlesztésen fognak átesni, és Arrivederchi Amore.
  • bracsek #323
    A frissítés el fog tűnni, csak jőjjön ki a hármas és rá fogom optimalizálni, mert a frissítést egyszerűen ellehetetlenítették https alias ssl es kapcsolat kell hozzá, ami free helyen nincs és évi 50K-t nem fizetek 2 kiegészítőért, magyarán fosh a firefox, és csak romlik.
  • akyyy
    Nem tudnád esetleg átteni sima kiterjesztéssé firefox alá?

vagy mindenképpen kell a greasemonkey? :(
  • N o N a m e
    Köszi szépen! Ez nagyon király!
  • gyonax
    Ejnye Br4cs3k, nem biztosítasz biztonságos frissítéseket;)

Ezt amúgy meg lehet oldani az install.rdf átírásával?

Szerk.: nagyon jó ez az új script:D
  • bracsek #319
    nm.
    Azt figyeltem meg, sokszor formáztam volna így meg úgy a hszem, de szó szerint dög voltam kikeresni a makrók közül, és utána copy pastevel igazgatni hogy úgy legyen ahogy akarom, ennél csak kijelölöm mit akarok formázni, és csak azt formázza, és akár több formázást is rá lehet rakni egy kijelölt részre :)
  • gyonax
    Nagyon kösz! Ez nagyon jó:)
  • bracsek #317
    Aki FIREFOXOT használ, letöltheti a greasemonkey kiegészítot a firefoxba Innen!
    Ha nincs még fen.

Telepítése után felteheti az általam készített szkriptet Innen!

Használata jelöld ki a formázni való részt, és kattints a megfelelő ubb kódtagra, link szín=#kód marquee tagoknál rákérdez a link szövegére, a kódra, és a marquee attribútumaira, a többinél automatikusan elvégzi az kijelölt rész formázását, és a kijelölést kiterjeszti a beillesztett tagokra, Figyelni kell, hogy a tagok között ne legyen átfedés, tehát ha egy tag el van kezdve, akkor egy másik pár vagy benne van a lezárótaggal együtt az első lezáró tagja előtt, vagy az eredményt a fentvaló tudja megsaccolni, de ezt szerintem eddig is tudtátok, a linknél és a flashnál természetszerűen a linket kell kijelölni és a szöveget megadni, a videónál a youtubes videók linkjét egyszerűen a címsorból is másolhatod, autómatikusan átírja a megfelelő linkre, de a youtube oldalát is megtekintve fura dolgot fogsz tapasztalni, mert a youtuben elhelyeztek egy direkt linket a videóhoz, flv fórmátumban a getvideo névvel tölti le, kiterjesztést te kell írj, meg nevet is, és egy ubb kódot is elhelyeztek, de ezek csak a szkript telepítése után láthatóak, a szkript minden nap 1x leellenőrzi, hogy van-e frissítés, (a youtube oldalán végzi) és ha van akkor fenn az oldal tetején egy zöld sávban megjelenik a figyelmeztető szöveg :) jó szórakozást hozzá.[befosh ez a firefox, mindjárt átírom explorerre]
  • akyyy
    nah ez nagyon nem rosz!!!
  • N o N a m e
    mikor lesz ez elérhető a nagyközönség számára?
  • blackgamer
  • bracsek #313
    Mim van nekem :)

• bracsek #312
    2 okból készült az egyik, hogy Kata kapott 620 egyforma levelet, hát az azért elég nagy gond, és megvolt 5 perc alatt, a másik meg, hogy Shadoweyes7 is kérte. Nekem 500 bejövő és ugyanennyi kimenő üzenetem van(csak a rendszerüzeneteket töröltem, és a személyes leveleket) akkor el tudom képzelni egyesek mennyit kapnak.
  • blackgamer
    :) ekkora probléma az üzenetek törlése? én kapok egy hónapban 3-4 levelet akkor sokat mondok
  • bracsek #310
    nm.
  • Fabio Capello
    Kipróbáltam, nagyon jól működik, köszi szépen mégegyszer :)
  • Fabio Capello
    zsír, köszönjük :)
  • bracsek #307
    Megírtam az összes pm üzenet kijelölését Greasemonkey user scriptben.(Only FIREFOX)
    Részletesebben ITT olvashattok róla.
  • bracsek #306
    erre mondják így jártál :)
  • Dodo55
    Azért tűnt el, mert a CWI összekúrt egy csomó dolgot, módosítanom kellett volna az index.php-n, feltöltöttem, felülírás miatt törölte a régi példányt, de az újat meg nem volt hajlandó feltölteni.
    És csak akkor lesz hajlandó, ha törlöm a képek kb 65%-át, azt meg nem akarom.
  • bracsek #304
    Eltűnt az index.php :P benéztem az asztal alá is, de nincs ott.
  • blackgamer
    több kép egyszerű feltöltésére keresek megoldást, ezt a java-s dolgot próbálom de eddig nem jött vele össze
    működik nálatok? vagy van ennél egyszerűbb út?
  • bracsek #302
    Fileba írás meg minden? jól hangzik. Valaki nem írja meg? Qvára jó ötlet csak 1 gond van vele, nincs benne erotika, annélkül meg nem használja senki. :)
  • akyyy
    jah tényleg nem rég jutott eszembe, de elfelejtettem, de most ujra

Nem lenne rossz egy olyan dolog, igaz, csak VIP-knak, mi megjegyzi a szerkesztésre vagy visszavonásra mutató hivatkozások linkjét.

Mert, bár itt a vip-nak asszem csak 5 percig mutatja, viszont ha elmented a hivatkozást, bármikor, akár napokkal később és előhivhatod és átirhatod a hozzászólást.

és egy szkript, vagy firefox plugin állandóan eltárolná az összes linkjét.
  • akyyy
    ez jó nagyon thx
  • blackgamer
    hú, thx épp akartam én is kérni
  • cSuwwi
    Akiket érdekelt a ki van fent legtovább topik egyéni kitüntetéseink hogyléte (persze aki skilled, tudta decryptelni), annak itt a retail változat.

http://code.drom.hu/topicawards.js

ha házigazda vagy, vagy van saját topikod a saját fórumokban, ezzel lehet "tuningolni".

(sokan kérték priviben, hát íme)