SG-re írt programok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
és tényleg megfenyegetett fél nap után egy moderátor hogy megszór pontokkal ha nem iktatom ki azonnal
ez van, két ünnep között majd beújítok adatlap terén asszem, csak designra nincs ötletem
kicsit off, de hogy tudom azt megcsinálni, hogy ha rákattintanak a nicklogomra, az adatlap helyett egy linkelt lap jöjjön be?
elõre is köszi
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Nézet->Karakterkódolás->Autómatikus felismerés->Univerzális
View -> Character Encoding -> Auto-Detect -> Universal
mivel a chatnak utf-8 mig az üzenetküldésnek akármit adok nem fogja hanem elhinni és ráerõlteti az utf-8-at.
Az órás szkript fenn van az új oldalamon.
A szmájlissal nem tudom mi lesz mert mindenestõl törölték és valószínûleg újból törölnének, ha feltenném valahova, tehát majd itt az sg-n egy galériába fel fogom pakolni, vagy nem tudom, hogy volna a legjobb mert ideje volna, úgy megoldani, hogy lehessen hozzáadni egyéni szmájlikat, de az hol legyen tárólva arra még lila sejtelmem sincs, ezért hanyagolom annak a fejlesztését mig ki nem találok valami okosat.
Pedig már a privát üzenetek figyelésére is képes 😊
telepítés
Ez egy különnálló kiegészítõ a firefoxhoz, csak a firefox megléte szükséges, és telepíthetõ 😊
Elõzõ verziók kézi eltávolítása szükséges.
Am sikerült már rést találni a hotdog rádióban?
(vagy ez sem ebben a topikban volt? 😊

http://bracsek.extra.hu/?m=103
Ez egy különnálló kiegészítõ a firefoxhoz, csak a firefox megléte szükséges, és telepíthetõ 😊
"// @namespace http://bracsek.kilu.de/userscripts/SGforum"
máshelyen nem szerepel, ezt a megjegyzést értelmezi a script "származási" helyének, és valóságban a script lefutására vár, ha nem tetszik át lehet írni, én tudásom szerint ez a script nem komunikál a weblapommal,nem küld, nem cserél adatot vele.
Hátha (mondom "hátha") St felfigyel rá
elõtted a feladat <#idiota>#idiota>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
mert nem ebbõl jön a pénz és csak energiát köt le (emberit és gépit)
de egy kicsit olyan mint amikor van egy kutyád, nem mondhatod hogy bocs meguntalak holnaptól nem kapsz enni
moderátoroknál pedig sorozatos a hibás döntés, semmiért kapsz bant, ha meg láma topicot nyitsz akkor csak zárják és annyi (nincs retorzió)
de miért is lenne amikor duplikált topicot enged nyitni a fórum és más hasonló apró hibák sora van
ha körbenézel a magyar piacon, sajnos SG-nél jobbat nem találsz
még így is itt a legjobbak a funkciók és a morál is elviselhetõbb mint pl. index.hu vagy más fórumokon
viszont érdemes megjegyezni hogy a fõoldalon olvasható friss üzenetek száma hónapról-hónapra csökken
egyre több portál van fórummal ellátva (pl. közösségi oldalak), szinvonaluk gyenge, de széthúzzák a mezõnyt
igazából ezt a témát azért nyitottam annó, hogy kicsit élhetõbb fórumot kapjunk, ha már itt töltjük idõnk nagy részét
és persze egy két fórumozó, amelyik röhögi, hogy mennyire fel tud húzni egyeseket a tetetett bunkósággal
véleményed lehet, ugyis leszarják
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
az is zavar hogy a fórum vezetése nem támogatja annyival se az SG-re írt programokat hogy legalább kirakná letöltések közé vagy valami feltûnõ helyre
a Mi kellene az SG-nek topicban se kapunk semmire választ, annyira se méltatnak minket "átlag felhasználókat" hogy a levelünkre válaszoljanak
szóval én már nem csodálkozok semmin... csak kicsit bunkóságnak tartom
akkor térjünk a lényegre: meg van írva a chat növelõ kliens oldali megoldás a Firefox Greasemonkey userscriptel így néz ki(csak kár, hogy tomsolo letiltott errõl is pedig oda végképp nem írtam):
Link a telepítéshezmivel direkt a chatot olvason nem várható probléma a szolgáltatással, ha ST nem szól bele, terhelésre hivatkozva, de reméljük,hogy nem.(az elõzõ változat végett repültem az egyik ingyenes tárhelyszolgáltatótol akkor még nem ment az ajax, ez már teljesen ajax)
Kényelmes használatot.
U.I.:szevasz brrrbrr
Kellemes napot mindenkinek.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem