SG-re írt programok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Szerk.: Jó az új logód

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A javascriptesrõl meg annyit, hogy nekem olyan kellene, amivel az alert ablakban tudok olyat választani, hogy stop szkript 😊, hogyha valaemlyik hülye belinkeli azt a buzi oldalt, amelyikbõl nem lehet kilépni, mert alertal bombáz le tudjam állítani menet közben, de nem akarom az öszes oldalnak letiltani a javascriptet, mert nem szeretem ha megváltozik az oldalon valami az én szkriptjeimtõl, kivétel, ha azért raktam fel egy szkriptet, hogy valami megváltozzon. Ezért nem használok tûzfalat, és adbolck ot sem.
Szerk.: leírnád milyen kiegészítõket használsz?
Szerk2.: 😄 lehet hogy a FF topikba kéne folytatni
Szerintem az opera 1 picivel jobb mint ez a firefox, de most mintha a firefox is kezdi utolérni, egész jól mûködik a nagyítás képekkel meg minden egy oldurlbarral már úgy néz ki mint a régi, a zavaró url menû eltûnt, a kiegészítõk is mûködnek, csak az erõltetve feltett gmail manager felejti el a jelszavakat de megoldják, ahogy a gmail manager csapatának munkáit ismerem. és 20 oldallal 200 MB az eddigi 500 helyett,
1 dolog szól már csak az opera mellett ez az, hogy bármikor leállítható egy java szkript futása, de majd a 4 es firefoxba ezt is beleírják, mert abba már nem lesz mit fejleszteni, de nekem mostmár tetszeni kezdett, miután beállítgattam olyanná mint volt, és elértem azt a szintet, hogy lássam is hogy jobb, gyorsabb mint a régi kettes.
az 1 etlen értelmes kiegészítõ amit használok a gmail manager, az se mûködik, pedig fejlesztõcsapat csinálja, nem egy ember és szerintem meg is csinálták, hogy menjen, de amig a fejesek nem hagyják jóvá, addig esélye sincs, és ha egy ilyen szintû kiegészítõ nincs jóváhagyva, akkor az enyém mikor lesz? Nem vagyok hajlandó ezt a procedúrát végigjárni, nem is beszélve, hogy írjak egy normális dokumentációt angolul, egy magyar kiegészítõnek, és annak függvényében kerül át a sandboxból, hogy hányan hagyták jóvá a kipróbálók közül, magyar fejlesztõ nagyon kevés van fent, nem is lehet magyar nyelvet beállítani a kiegészítõnek, és az angol nyelvet ismerõ fejlesztõk egy magyar oldallal foglalkozó kiegészítõt nem is fognak átnézni, mert azt se tudnák ki kivel van 😊
Tehát a több ezerbõl több száz is lehet akinek naprakész a kiegészítõje.
Tehát nem szar, és értem is hogy miért ilyen, csak egy magyar nyelvû 3 useres szkriptnek használhatatlan, de ha te tudod használni, nyílt forráskód nyugodtan, ezt változtatások nélkül is felteheted, én nem haragszom meg.
Jah és menj vissza a szmájlis topikodba légy vele boldog, és ne adj nekem tanácsokat. Ha nem is mész vissza, de az én írásaimra ne válaszolj, mert nem vagyok kíváncsi a véleményedre, dj faustuséval egyetemben, ha látom ezt a pingvines logót már felmegy bennem a pumpa.
Dráma jajj, mi lesz most!
Pedig több ezer másik fejlesztõnek valahogy mûködik a dolog, rejtély. :C
Csak ajánlottam, hogy talán, esetleg... Sosem használtam, nem is ismerem, csak azt látom, hogy másoknak megy, ötlet volt, ha tényleg úgy van, mint ahogy azt írtad, úgy értem, hogy szar, de tudod ez normális ember módjára is meg lehet fogalmazni, majd gyakorold néha.
Néha észrevehetnéd a segítõ szándékot bracsikám, és nem paraszt módjára kellene válaszolnod, mondjuk már én sem tudom, hogy miért lepõdök meg rajtad. :C
Nameg oda, hogy tényleg el is fogadják dokumentációt is kell-ene írni, annyit meg nem ér.
Regisztrálsz, tölthetsz fel kiterjesztést? Vagynem? 😞
Szmájlibõvítõ
Chat hacker címeken, a frissítés ezentúl manuálisan fog történni, mert ssl-es tárhelyet nem tudok biztosítani így a firefox nem engedi az automatikus frissítéseket.
De legalább már itt nincsenek akkora kompatibilitási gondok mint a 3 as betánál voltak még a végén megbocsájtok neki, de ez az ssl még mindig szopás.
vagy mindenképpen kell a greasemonkey? 😞
Ezt amúgy meg lehet oldani az install.rdf átírásával?
Szerk.: nagyon jó ez az új script😄
Ha nincs még fen.
Telepítése után felteheti az általam készített szkriptet Innen!
Használata jelöld ki a formázni való részt, és kattints a megfelelõ ubb kódtagra, link szín=#kód marquee tagoknál rákérdez a link szövegére, a kódra, és a marquee attribútumaira, a többinél automatikusan elvégzi az kijelölt rész formázását, és a kijelölést kiterjeszti a beillesztett tagokra, Figyelni kell, hogy a tagok között ne legyen átfedés, tehát ha egy tag el van kezdve, akkor egy másik pár vagy benne van a lezárótaggal együtt az elsõ lezáró tagja elõtt, vagy az eredményt a fentvaló tudja megsaccolni, de ezt szerintem eddig is tudtátok, a linknél és a flashnál természetszerûen a linket kell kijelölni és a szöveget megadni, a videónál a youtubes videók linkjét egyszerûen a címsorból is másolhatod, autómatikusan átírja a megfelelõ linkre, de a youtube oldalát is megtekintve fura dolgot fogsz tapasztalni, mert a youtuben elhelyeztek egy direkt linket a videóhoz, flv fórmátumban a getvideo névvel tölti le, kiterjesztést te kell írj, meg nevet is, és egy ubb kódot is elhelyeztek, de ezek csak a szkript telepítése után láthatóak, a szkript minden nap 1x leellenõrzi, hogy van-e frissítés, (a youtube oldalán végzi) és ha van akkor fenn az oldal tetején egy zöld sávban megjelenik a figyelmeztetõ szöveg 😊 jó szórakozást hozzá.
Részletesebben ITT olvashattok róla.
És csak akkor lesz hajlandó, ha törlöm a képek kb 65%-át, azt meg nem akarom.
mûködik nálatok? vagy van ennél egyszerûbb út?
Nem lenne rossz egy olyan dolog, igaz, csak VIP-knak, mi megjegyzi a szerkesztésre vagy visszavonásra mutató hivatkozások linkjét.
Mert, bár itt a vip-nak asszem csak 5 percig mutatja, viszont ha elmented a hivatkozást, bármikor, akár napokkal késõbb és elõhivhatod és átirhatod a hozzászólást.
és egy szkript, vagy firefox plugin állandóan eltárolná az összes linkjét.
http://code.drom.hu/topicawards.js
ha házigazda vagy, vagy van saját topikod a saját fórumokban, ezzel lehet "tuningolni".
(sokan kérték priviben, hát íme)
shit happens