697
Fórumozást segítő progik forumozóktól forumozóknak. Avagy a \"Mi kellene az SG-nek?\" kérdésre kliens oldali megoldások.
-
bracsek #417 Én is válaszólhatnék, de olyan dög vagyok, de a greasemonkey-t feltetted-e legalább, vagy potyába mondtam? -
#416 csak úgy özönlenek a válaszok... -
#415 köszi -
bracsek #414 pl http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1100255345 -
#413 akkor melyikben? :) -
bracsek #412 Mégse, javítottam : link < a szmájlis rc1 el kompatibilis változata. -
bracsek #411 Meg, de nem ebben a topicban. (És nem a developer toolbarral, hanem pl greasemonkey-el) -
#410 Web Developer-t próbálgatok használni, de ha vmit változtatok a CSS-ben, és frissítem a honlapot, egyből eltűnik....
meg lehet oldani hogy ne tűnjön el, hanem ahogy a honlapra lépek, a szerkeztett CSS lépjen életbe? -
bracsek #409 Lehet, csak azt föltétlen postal kell küldeni, mert get ben nem fér el, és az ajax a fájlküldést boundary stringekkel oldja meg, és nekem még nem esett le az pontosan hogy megy, de bíztosan megoldható. -
blackgamer #408 és nicklogót is lehetne így cserélgetni? -
bracsek #407 jó, képek azonosítóját küldi el, és ha nincs fekete kép akkor nincs...
És azért nincs, mert St-nek a laptopján rosszul nézne ki :) Írta pár évvel ezelőtt. -
bracsek #406 Nem az ajaxnak adja át, ami még hozzáteszi a fejlécszínváltást és az el a háttérben időközönként, lekér egy aláírást és elküldi a forumbeallitasok .php- nak. -
blackgamer #405 fekete fejlécet nem tudsz esetleg elővarázsolni? nem kliens oldalon
az a gond hogy a színválasztónál nem színkódot küld át -
blackgamer #404 és a gépedről a php script átadja az értékeket a sg.hu/forum_beallitasok.php-nak? -
bracsek #403 Akkor elmondom mi megy... :)
a beállítások lapon ajaxal lekérve, tehát nem is érződik hogy fut, fut egy apache szerverem, így is úgy is, (nem volt kedvem javascriptben fájlolvasást írni (és nem akartam 600 sort berakni javascript változóba, mert belassítja.), ezért php szkriptem adja a random aláírást, a winampos dologra meg ott van a pluginja, ami fájlba írja a változásokat, onnan a php szkriptemmel bármikor kivehetem az aktuális adatot és az ajaxal elküldöm :) ez így nekem megy, mert van egy apache alapból... ) -
blackgamer #402 azt nem is vettem észre :) gondolom firefox dübörög
winampból átvehető az éppen játszott szám címe? -
bracsek #401 hát nem is ülök mellette :)(az aláírás is változik...) -
blackgamer #400 magától változik a fejléc színed? -
bracsek #399 Azt húzta át a firefox 1 tollvonással tyuamindenit. hát ez így szombat reggelre meredek, amit a rc1 be beleírtak, jógos amit csináltak, de én olyan szépen ki tudtam használni... Hát ez se fog egy darabig a 3 al kompatibilis lenni, mert az alapoktól eggyel fentebbi szintre kell vinni, kilőtték a greasemonkey részt egészen :) -
blackgamer #398 nem tudom, próbáld ki! :) -
#397 A régi zenekiíró progi aláírásba, az jelenleg működik? -
bracsek #396 A most fent lévő makróknál, nézd meg, írj be egy linket, jelöld ki, youtube-s linket az url barból, és nyomj egy [flash]-t és nézd meg, hogy átalakítja, csak a nemlétező faqban szerepel ez a megjegyzés. -
#395 lehetne olyan valami, a lent lévő gombok mellé hogy [youtube]
feljönne egy kis ablak, mintképeknék vagy url cimeknél, ahova beirnánk az eredetou youtube linket. majd ebből beszúrja tagokkal, megvágva, és normálisan betenné a videókat.
bár én nem garantálnám hogy használnám, mert én betudom normálisan is szúrni a videókat, de elég sokan nem. igy meg tán egy kis reklám lenne a topiknak:D
bár a legjobb megoldás, ha rendes gomb lenne rá, de nem hiszem hogy St csinálna, pláne azért is mrt nem cask youtub, hanem más flasheket is belehet igy szúrni:S -
bracsek #394 nm -
#393 Köszi szépen! -
bracsek #392 válogass telepítés után a tools(eszközök)/greasemonkey/manage scripts alatt hozzáadhatsz kivételeket, hogy mely oldalakon akarod, hogy lefusson, melyeken nem :)
[nem találunk fel spanyol viaszt ha már valaki megcsinálta, főleg ha már több mint 10 en és egyik se gazdagodott meg belőle :)] -
#391 Olyan scriptet tudnál írni ami nem jeleníti meg a google reklámait egy bizonyos oldalon? Tudom, erre van alternatív megoldás, de nem akarom mindenhol letíltani... -
bracsek #390 nem feledem, köcc -
#389 ne feledd hogy kitől kaptad a múpsz meghivót :) -
#388 hát igen, kicsit (nagyon!) lassú :D
jólvan, mostmár elég volt az offból :) -
bracsek #387 nekem az a kedvencem, mondják, hogy lassú maga az oldal de nekem jó :)
OFF OFF :) -
#386 én se adnék érte...
elég nekem a múpsz ;] -
bracsek #385 Most 1.6K+Áfá ért a hülye is bejut :) de én azért pénzt nem adnék érte :) -
#384 de kár, én nem vagyok fent ezen a nemlétező oldalon :C -
#383 köszi, működik :) -
bracsek #382 Ezt feltelepíteni, és utána lehet a másikat is, mert ez az elsőnek egy szkriptje :) -
#381 mit kell ezzel csinálni? -
#380 Köszi! Működik! -
#379 köszii -