SG-re írt programok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
feljönne egy kis ablak, mintképeknék vagy url cimeknél, ahova beirnánk az eredetou youtube linket. majd ebbõl beszúrja tagokkal, megvágva, és normálisan betenné a videókat.
bár én nem garantálnám hogy használnám, mert én betudom normálisan is szúrni a videókat, de elég sokan nem. igy meg tán egy kis reklám lenne a topiknak😄
bár a legjobb megoldás, ha rendes gomb lenne rá, de nem hiszem hogy St csinálna, pláne azért is mrt nem cask youtub, hanem más flasheket is belehet igy szúrni:S
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
OFF OFF 😊
köszii̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
elég sokakat idegeít, most tették be nmagra. sztem ha itt sg-n páran használnánk, meg azoldalon egykét jóakarónak, akkor lehet "sikeres" lenne.
már ha fent vagyn ezeket, mert azt nemtudom😊 mindenesetre van ott egy bracsek nevû felhasználó katás avatarral

bocs<#idiota>#idiota>̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Ui.: ha számít valamit kiterjesztés telepítése után a privát elsõ megnyitásakor kidobott egy java errort...
Ui2.: A szmájlis dolog nagyon jó😊
ra kattintva is bejön, de a Ctrl+Shift+V Billentyûkombináció lenyomására is elõjön, de a Böngészõ eszköztáron elhelyezett ikon is megnyitja, és az eszközök (tools) menüpont alatt is van egy szmájli menüpont. A böngészõ eszköztáron ha nem szeretnéd látni, mert megjegyezted a billentyûkombinációt vagy elég neked az eszközök/szmájli menüpont akkor a szmájli ikonra jobb egérgombbal kattintva a testreszabást választva egyszerûen húzd át a megjelenõ ablakba az ikont, innen vissza is teheted, vagy át is helyezheted más eszköztárra vagy más pozícióba.
Ez egy kiegészítõ (extension), telepítéséhez Firefox 2 vagy újabb szükséges, támogatja a 3.beta5 öt és ha megjelenik a 3 final akkor azon is kellene menjen, de ha mégsem, akkor megbütykölöm 😊
Innen telepíthetõ.
És, hogy a tévedéseket elkerüljük a keylog.user.js nem azért kapta a nevét, mert keylogert tartalmazna, hanem valamilyen szinten a szerepköre az, de a letárolt szöveget nem küldi el, és nem használja fel semmiféle képpen, a forráskódja :
// ==UserScript==
// @name keylog
// @namespace http://bracsek.extra.hu
// @description keresre 😊
// @include http://www.sg.hu/forummsg.php*
// ==/UserScript==
var textareaa=document.getElementsByTagName("textarea")<0>0>;
var vissz = document.getElementsByTagName('input')
var aa = document.createElement('a');
aa.href="#blocked::void(0);"; aa.innerHTML="Visszatölt"; aa.style.textDecoration="none";
vissz.parentNode.insertBefore(aa, vissz);
textareaa.addEventListener('change', function(event) {
if (textareaa.value.length>50)
GM_setValue("irastarolo",textareaa.value );
}, true);
aa.addEventListener('click', function(event) {
textareaa.value = GM_getValue("irastarolo",""+textareaa.value);
}, true);
Csak itt az sg-n nagyon magas színvonalú a szolgáltatásfejlesztés ugye. :C
hát az biza nincs bezárva, de megy, semmi gond 😊