SG-re írt programok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Persze akinél a javascript le van tiltva ott nem, de mivel az üzenetküldésen is js van, e nélkül használhatatlan a fórum.
Majd összerittyentek egy ilyen demo oldalt valamikor :)
shit happens
Mindegy.
Volt anno ez a csillagos scriptem (erre válaszoltam), mivel az sgn alapból van jquery és volt rá idõm is, átírtam jquery alapúra, ami gyorsabb, szebb, testreszabhatóbb, stb.
A leírás a file elejében van.
http://code.drom.hu/topicawards.js
A jquery nem egy bonyolult dolog, van hozzá remek leírás, akinek egy kis érzéke van hozzá boldogul vele. Egyéni elképzelés esetén (ha látok benne kihívást) segítek belõni. Íme egy demo a POE2 topikban lesz ilyen sig a logók helyén:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1078965071 (ez egy saját fórumos, ha nem vagy belépve nem jelenik meg semmi)
Akit érdekel használja/frissítse. Ámen.
shit happens
mert van hogy kiváncsi vagyok mit irtak monjduk x orával ezelõtt és sokat kéne visszalapozni
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
shit happens
ilyesmi lehetne többi láncos játékok esetébe is
mennyire használná a népség szerintetek?
A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor
csak most énvagyokazapád meg a többiek kipróbálták hogyan is lehet maguknak csinositgatni az sg-t, és az elsõ lecke a css, késõbb meg kitudja még mimindent találnak ki.
de lehet mos tmondtma egy nagy hülyeséget, akkor sory-.-
De ez csak ötlet volt, kérdeztem, h miért bonyolítjátok túl grease-zel, mikor az userContent.css-t erre találták ki, egy szóval nem mondtam, h ezt használd, mert aki nem ezt használja az buzi. :D Csak ötlet, alternatíva, hogy így is lehet. Egyszerûbben, gyorsabban, szebben, persze a felhasználónak megterhelõbb felülírni egy filet, mint böngészõben 3-at kattintani, hogy telepítse a grease scriptet, de valamit valamiért. A #410 utalás volt bracsinak, h vegye észre, h nem js-rõl van szó, hanem css-rõl. :)
A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor
(ne számold meg)
Ok, h grease telepíti, de felülírni az userContent.css-t se nagy kunszt.
Amúgy gyorsabb is. :)
@-moz-document url-prefix('http://www.sg.hu/'){
#head{
background: url(http://lorem.hu/tmp/head_bg2.png) no-repeat bottom left !important;
}
}
Minek ehhez greasemonkey?
2 oké, lementettem õket, mostantól akkor dataponthu
más motorral most nem volt kedvem szórakozni, ha ez kell valakinek akkor: tess