697
Fórumozást segítő progik forumozóktól forumozóknak. Avagy a \"Mi kellene az SG-nek?\" kérdésre kliens oldali megoldások.
-
#537 degeci :C -
#536 "használat feltételei: egyedül annyit kérek, hogy ez a rövid leírás maradjon benne a scriptben, hogy más is megtalálja a forrását"
ezt nem viccből írtam bele, aki használja bármelyik scriptemet, legalább legyen benne annyi "gerinc" hogy be is tartja. használni nem kötelező, mindenki írhat magának is, a lehetőség adott. az a kb. 1000 byte-nyi szöveg amit beleírtam, nem fog lassítani a betöltődésen. akinek nem inge, ne vegye magára... de akinek igen, az igen: pl. top1-es topik :| -
#535 egészségedre -
#534 fincsi! -
#533 hmhm -
#532 Konkrétan róla van szó -
#531 egybkt a sráccal úgy különösöbben nincs bajom, szóval úgy lenne jó, hogy csak abban a topikban ne látszódjanak. (bár gondolom ez nem változtat túl sokat a scripten, de ha mégis, azért leírtam :P) -
#530 persze, hogy így gondoltam :D
mondom is, hogy miért, hogy jobban megértsetek: a humoros & aranyos topikban van egy srác, aki naponta felrak vagy 30 megányi képet, nagyon sok videót, stb. Sztem ez a minőség rovására megy, már az átgörgetés is lehangol, mert minden 10. hsz az övé, és mindig elfoglal nagyon sok helyet...
Erre keresnék megoldást :D
remélem érthető volt :P -
#529 Oké, de azt sem szabad ész nélkül. Egy adott felhasználó összes hozzászólását elrejteni meg pofátlanság. Erre valók a moderátorok és a kitiltás. -
#528 általános megoldás nincs, csak egyénileg tudsz szűrni. te nem látod, más igen, bár ez sztem nem gond, ha téged irritál vki.
greasemonkey vagy ff extension lehet a megoldás
ez utóbbin is gondolkodtam már, lehet hogy ebből is lesz valami, ahogy az időm engedi: írtam már ff extensiont többet is, igazából arra kéne nekem, hogy ne kelljen állandóan logolni. ha érzékeli hogy ki van jelentkezve, újralogolna. a többi már csak fícsőr lenne (pl. üzenet eltüntetés)
ha valaki nem csap le rá, egyszer majd csinálok egy ilyet, ha nagyon sok időm lesz, de az sajna nem mostanában van :| -
#527 ha be tudja tenni a topikbannerbe, akkor már házigazda, ergo törölni is tud -
#526 Ha készít is valaki ilyet azt maximum böngésző pluginnal (pl greasemonkey) használhatod saját magad, nem teheted be topikbanner-be, hogy senki se lássa az adott hsz-t, hiszen az sértené az emberi jogokat. -
#525 Hello!
Tudnátok segíteni, olyasmi script kéne nekem, amivel meg tudom azt csinálni, hogy valakinek a postjait nem látom SG-n. :P -
karajjj #524 én így használom, böngészésre tényleg a chrome a legjobb -
#523 well, Chrome2-vel észre se venni annyi idő alatt berántja :o)
nincs semmi várakozás, vagy max. 1 mp
Safarival szintén, bár mindkettő webkites. Konklúzió: használjatok Chrome-ot böngészésre (komoly dolgokra, pl. fejlesztés ott a firefox) -
#522 Én is próbáltam hajtani rajta, eddig nem sok sikerrel.
Mondjuk még nem panaszkodtak a topiklakóim, valamit valamiért:) -
#521 Az oldalak lassú megjelenítése a script miatt van, eleve várni kell a DOM ready-re (miután az oldal váza teljesen betöltődött, csak utána kezdi el átépíteni a kommentek táblázatát). Nekem 3-as Firefoxal a saját topikom ~2 mp a script nélkül, és ~8 mp a betöltődése ha be van téve a script. Kevesebb üzenettel egy oldalon gyorsabb lehet (nekem 120 van egy oldalon).
Ezen sajna nem nagyon tudok gyorsítani, aki ilyen custom design-ra adja a fejét annak számolnia kell ezzel a negatív tényezővel. A 3.5-ös Firefox tuningolt js motorjával talán gyorsabb lesz. -
#520 -
#519 pazar )) -
#518 hú ezt nagyon összeraktad -
#517 köszönjük! -
#516 Köszi a munkát:) -
#515 wow, ezt megnézem ma, köszi -
#514 Szerintem jó lenne, ha kis ikonokban bekerülne a gyakran használt makrók beillesztése is, gondolok itt youtube, meg igazítások, félkövér, és szín, spoiler... -
#513 azt nem írtam, de aki feltette bármelyiket, vagy a régi 1.0-s verziót tolja (vmelyik topikban láttam pár napja) az frissítse le, megéri.
minden normális böngészővel működnek (ie7/8, ff2/3, opera 9.6x, chrome 1/2)
a topicdesignből lesz majd "egyszer" fejlesztés: a dromos beírómezőt is megcsinálom (szebb és használhatóbb is) -
#512 tudtam hogy elbaszom :D: -
#511 Nyugodtan.
Az "érdeklődésre" való tekintettel összerittyentettem az üzenetmoddoló scriptről is egy publik verziót. (Leírás benne)
http://code.drom.hu/topicredesign.js
http://code.drom.hu/projects/sgdrom.css (a hozzá tartozó css file)
Majd később én (vagy vki más akinek van rá ideje) továbbfejlesztheti, pl: kitüntetések a logó alatt legyenek, vagy egyéni kitünetések, meg ami jön. A designadó oldal fórumán ilyen megoldás van: drom - zenetopik
-----
Az eddigi moddolások:
~ Topicawards v2.0 (a csillagozó script) Példatopik: SG: Ki van fent legtovább? topik (Itt a napi első 3 nyertes kap egy színes csillagot 1 napra. Ide készült eredetileg az első script, kb. 2 éve)
~ Topicawards v2.0 mod[B] (profilkép->sig(nature) cserescript a csillagozó script alapján) Példatopik: SG: Point of Existence 2 topik (Az sg-s logót, vagy ha nincs a nicket cseréli le a megadott júzereknél egy sig-re, ami sokkal nagyobb mint az eredeti sg logó)
~ [B]Topicdesign v2.0 (üzenetek megjelenítését módosító script. a css hackelésen túl akár teljesen átépíthető a fórum) Példatopik: SG: cSuwwi teszt topikja -
#510 szíves engedelmeddel én is alkalmazom a témát :) -
#509 IE bugfixes:
A var username sor legvégén a textContents szót cseréld le innerHTML-re, akkor le fog futni a script.
IE8 (és sztem IE7 is, bár már nincs a gépemen) nem fogja a scriptben megadott css-t behúzni, gondolom az XSS támadásokat kivédendő, nem enged scriptből a DOM-ba szúrni semmit (textnode-ot lehet, de html elemeket nem). Szóval a megoldás röviden annyi, hogy a style-t tartalmazó sort meg kell adni a téma beállításoknál. Előnye hogy gyorsabban megjelenik, hátránya hogy amíg nem fut le a script, picit kusza, de kibírható.
Így megy IE, FFx és Opera alatt is. -
#508 hú ezek nagyon jók:) -
#507 Hasonló Ubuntu sztájlban:) -
#506 -
polarka #505 -
#504 cSuwwi után szabadon:) (FFox only)
IE alatt nem megy cSuwwi kódja, majd javítom valamikor. -
#503 Nincs, tudtommal nem dolgozik rajta senki, meg kell írnod. -
polarka #502 Tehát nem tudtok ilyet vagy csak nem akarja senki sem megosztani velem?
Ha nem tudtok ilyet, akkor esetleg van, aki épp ilyenen dolgozik? -
#501 Használjuk ám, köszi a frissítést:)
(Radeon HD Series, Ubuntu, The Longest Jouney topikokban pl.) -
polarka #500 Természetesen sg.hu-ra -
polarka #499 Csácsá!
Néhány oldalt visszanéztem, de beleuntam.
Tud vki linket adni olyan scriptre, ami ehhez hasonló funkciókat ad? -
#498 áááá szavakat se találok )))