697
Fórumozást segítő progik forumozóktól forumozóknak. Avagy a \"Mi kellene az SG-nek?\" kérdésre kliens oldali megoldások.
-
blackgamer #257 lehetne kereső kiegészítést írni
az összes topik címét kigyűjteni és letárolni és abból keresne
mit gondoltok? -
bracsek #256
nem az a kód, mással próbálkozz... -
#255 Hát az a baj, hogy ha megnyitom a nagyobb ablakba a bracsek félét, és beirom a chatbe hogy '/me adjon ki pénz', nem ad ki semmit :( -
bracsek #254 mi a probléma?, nekem jól megy.
Egy hibát ismerek, ha @ van a névben kicsitt kicsitt összevissza lesz az ő neve. -
#253 nem jó a chates progi :( -
#252 firefox topic, keress rá:
userContent.css
userChrome.css -
#251 olyat nem tucc csinálni amivel karácsonyi desinges lesz az sg? (sg desigbe nemrég be is volt linkelve egy fasza, kérd elő tőle a képeket vagy miket és hátha -
gyonax #250 Kösz, ez nagyon jó -
bracsek #249 -
bracsek #248 Megoldottam, hogy a képek legyenek letárólva a felhasználó gépén, benne vannak a kiterjesztésbe ezért lett 700Kb-os , így villámgyorsan betöltődik az összes kép, de a fórumba a fórumra feltöltött képet szúrja be.
Akik már telepítették az eszközök menű alatt a kiegészítők menűpont alatt a Frissítés keresése gombra kattintva frissíthetik a legújabb verzióra,(tools/Extensions), vagy egyszerűen rátelepíthetik az alábbi linkről a legújabbat.
Direkt link a bővítményre -
#247 köszönöm a válaszokat -
bracsek #246 Elkészűlt : Firefox Kiegészítő szmájlik számának növelése, saját szmájli hozzáadási lehetőséggel Firefox-ra Remélem ezt többen fogják használni mint a chatest :) -
#245 ez vicces de milyne igaz:D:D:D -
blackgamer #244 igen, SG adatlap műhely topikba írtam annó
és tényleg megfenyegetett fél nap után egy moderátor hogy megszór pontokkal ha nem iktatom ki azonnal
ez van, két ünnep között majd beújítok adatlap terén asszem, csak designra nincs ötletem -
bracsek #243 A neved helyére írsz egy ilyent <script type="text/javascript">document.location="http//weblapcíme.hudejól leírtam";</script> és utánna várod az első embert aki ennek észrevételénél hisztirohamba tör ki és rohan a moderátorok figyelmébe topikba, hogy ez mi a szösz. És a többit kitalálod, de csináld... -
#242 blackgamer!
kicsit off, de hogy tudom azt megcsinálni, hogy ha rákattintanak a nicklogomra, az adatlap helyett egy linkelt lap jöjjön be?
előre is köszi -
gyonax #241 Ok, kösz -
bracsek #240 csak ezeknél mind úgyvan ha kicsitt erőssebben kezded igénybe venni akkor repülsz és nekem már semmi kedvem költözködni, majd ha lesz fejlemény az űgyben szólok. -
bracsek #239 http://bracsek.extra.hu/myfirefoxextensions/sgora.user.js -
gyonax #238 Eseteleg tárhelynek uw, atw? -
gyonax #237 És az órás script?
-
bracsek #236 nem upc-m van annak meg itt nincs :), de nem az a nagyobbik gond mert azzal terhelnénk az sg-t pár kisméretű kép még belefér így is van egy kettő akinek a galériájába több száz szmájli van, csak hogy mindenki tudjon sajátot hozzáadni, azoknak címe nála legyen letárólva, a mindennapokra, de ha módósít azt a neten egy adatbázisba kellene tárólni, hogy több helyről is tudja használni újratelepítés után is ez egy csomo meló lenne, meg átgondolni való, mert ilyennek nem lehet csak úgy nekiszökni. -
gyonax #235 Nem t-online-os neted van? T-online-nak van ftp-je -
bracsek #234 A problémáról tudok, tudtam 1xű megoldása van:
Nézet->Karakterkódolás->Autómatikus felismerés->Univerzális
View -> Character Encoding -> Auto-Detect -> Universal
mivel a chatnak utf-8 mig az üzenetküldésnek akármit adok nem fogja hanem elhinni és ráerőlteti az utf-8-at.
Az órás szkript fenn van az új oldalamon.
A szmájlissal nem tudom mi lesz mert mindenestől törölték és valószínűleg újból törölnének, ha feltenném valahova, tehát majd itt az sg-n egy galériába fel fogom pakolni, vagy nem tudom, hogy volna a legjobb mert ideje volna, úgy megoldani, hogy lehessen hozzáadni egyéni szmájlikat, de az hol legyen tárólva arra még lila sejtelmem sincs, ezért hanyagolom annak a fejlesztését mig ki nem találok valami okosat. -
gyonax #233 Viszont lenne még egy kérésem, az eddigi greasemonkey scriptjeidet nem tudnád visszatölteni, mert a mostani oldalon 404 van. A 2 smileysra és az órásra gondolok. -
gyonax #232 Én hassználom köszi:D Valahogy elkerülte eddig a figyelmemet 1 gond lenne vele nekem kis ?-eket ír ki a betűk helyére amikor a chatből akarok privátot küldeni Screenshot -
#231 nekem az előző van fent -
bracsek #230 Senki nem használja? :(
Pedig már a privát üzenetek figyelésére is képes :) -
bracsek #229 Tovább fejlesztett változat direkt privátüzenet küldési lehetőséggel :)
telepítés
Ez egy különnálló kiegészítő a firefoxhoz, csak a firefox megléte szükséges, és telepíthető :)
Előző verziók kézi eltávolítása szükséges. -
bracsek #228 hát ha eligazodsz rajta :)
Link ;) csupán 450 sor dzsuva, de ha kérted. -
#227 forráskódod van-e? -
bracsek #226 Kösz :) , már ideje volt befejezni, ha valaki csinál designt azt is be lehet műteni, ha lesz idő rá. -
blackgamer #225 grat! szép munka! -
#224 nemtom, megteccett :D
Am sikerült már rést találni a hotdog rádióban?
(vagy ez sem ebben a topikban volt? :) -
bracsek #223 ja és ennek mi köze a topikhoz? -
#222 jaés:
-
#221 mámegy, htx -
#220 és akkor ez nekem ménemmegy :c -
bracsek #219 Tovább nem írok ebbe egy sort se :)
http://bracsek.extra.hu/?m=103
Ez egy különnálló kiegészítő a firefoxhoz, csak a firefox megléte szükséges, és telepíthető :) -
#218 Valamelyik zseni tudna segíteni, hogy változtassam meg Végtelenen a emailcímemet? fontos lenne. biztos van rá valami hack