SG-re írt programok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eloszor is: isten kiraly vagy, remek otletnek tartom az ujSaG otletet, hasznalni is fogom! megegyszer:
kiraly az otlet, a tobbi progid is nagyon allat, csak igy tovabb!<#eljen>#eljen><#vigyor2>#vigyor2>
\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!
és nem tok belépni amit atak hozá admin jogot
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
makrók között nézzél szét
Csak olyanok vannak, amik tobb reszre osztjak az ablakot.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ami mondjuk statisztikátis csinál napra lebontva 😊
... got nothin to share with you...
https://addons.mozilla.org/extensions/moreinfo.php?id=635&application=firefox
Csak nem ezzel a megoldassal, hogy kitesz egy lenyithato, de athelyezheto keretet.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Mert ez a baloldali RSS feed sav halalra szokott idegesiteni, hogy a rendes oldalak miatta sokkal kisebbek.
Ezért készítettem egy progit, ami a beírt szövegben kicseréli a < és > jeleket <-re és >-re, és a & jelet &-ra.
A proginak nyitottam egy topicot a saját-ba, mert nem akartam a Mi kellene az SG-nek topicot teleirogatni a progimmal kapcsolatos dolgokkal.
A topic url-je: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1142623783
Letöltés: http://dodo55.uw.hu/htmlconv1.1.exe
fordítás jó dolog, vannak is oldalak amik ezzel foglalkoznak, programozáshoz sok olvasás és megszállotság kell
Contemporary Country Music
kényelmesen csak szerver oldalról oldaható meg, régebben már jelezték SG fele a hiányosságot
Lenne még egy dolog: hogyan lehet azt megcsinálni, hogy a kedvenc topicomban az oldalak számozása ne változzon, tehát az 1- es számú lap mindig egyes legyen, ne a legfrissebb kapja az 1- est. Ez pl. egy régebbi hozzászólásra való hivatkozásnál lenne fontos, mert csak addig használható a link amíg nem ugrik lapot a hivatkozott hozzászólás. Gondolom érted mire gondolok.
az RSS ugyanazzal a funkcióval bír, és megbízhatóan mûködik (nem én írtam😊
valami fórumban olvastam egy nyakatekert megoldást, de nem mûködött
ha valakinek van rá megoldása szóljon
így nagyon ritka dolgok is fellelhetõek lennének
elvileg nem is kéne frissülnie, csak akkor amikor új számra váltott a winamp
az a gond, hogy amikor kiküszöbültem egy hibát jött két másik, ezért ilyen tákolt az egész, a szerkezetet újra át kellene gondolni
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nálam kicsit bugosnak tünik.
Az "aktuális aláírásod" az frissül szépen, de az Sg-n belüli aláírás random idõközönként nem frissül mindig.
Ezt mi okozhatja?
A frissitésre nem tudnál betenni egy +menüpontot?
Legjobb lenne ha személyszerint lehetne ezt beállitani, mivel 10 másodperces gyakoriság az szerintem felesleges.Az SG-t nem terheli ez le?
Mondjuk ha mindenki 10 másodpercenként frissiti az aláirását az gáz lehet.'?
grat
http://thenamelessphoto.com/
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Majd ha kész lesz, akkor felrakom.
Még vannak benne bugok, meg tesztelgeni kell, meg lehet, hogy még teszek bele egy pár funkciót.
És azt is meg tudom oldani, hogy a teljes progi html oldalba legyen integrálva, tehát lenne egy framesetes oldal, felül a progi, alul az sg. Az egyetlen baj ezzel az lenne, hogy csak ie alatt mûködne, mert activex-es lenne.
És a smileykat a progi már nem a vágolapra, hanem az alsó nagy szövegmezõbe rakja, majd az alsó bazinagy gomb az alsó szövegmezõ tartalmát magától berakja a hsz textareaba.
Screenshot:

Sok félbehagyott projektem van, ha valaki valami hasonlót szeretne megvalósítani, talán segítségére lehet.
Logó cserélõ
megadott idõközönként autómatikusan cseréli a lógóképeket
másik funkció, beállítható lehet: online, offline, away stb külön ezekre az eseményekre készült képek, pár kattintással
Idõ kijelzése logóban
Készítettem egy képet, majd ciklusban elkészítettem 1440 db képet, amely egy nap összes óráját és percét tartalmazza
rendszeridõ változásával, mindig a pontos idõt ábrázoló kép lenne feltöltve
Panorámakép logó helyére
Sok helyen vannak webkamerák amik percenként frissitik a képeiket. Ebbõl jött az ötlet, hogy milyen poén lenne, ha a logóba bárki, kedvenc helyét jeleníthetné meg (pl. pont ahol él, vagy egy távoli város látképe, stb.)
persze nem sok dolog lenne a képen kivehetõ, néhány apróság (pl. süt a nap vagy borús az ég, vagy éppen egy templom torony)
logó cserélésénél ott akadtam el, hogy a TWebBrowser komponensnél, a feltöltési mezõ (tehát ahol a SG beállításoknál a logó képét kéri, Tallóz) read only, vagyis közvetlenül nem sikerült neki értéket adni, pár oldalon olvastam nyakatekert megoldásokat, de nem jártam nagyon utána
Egy másik téma az SG-re írt programok felhasználóbarát indítási lehetõsége
Legjobb tényleg az lenne, ha az általunk írt program beépülne a weblapba, az új hozzászólás dobozra (
Erre viszont nincs használható ötletem, de szívesen várom mások ötleteit
Ami kivitelezhetõ és elegáns, fent a böngészõ eszköztárnál (toolbar) elhelyezett ikon
Azért is nyerõ megoldás, mert a felhasználó azonnal elindíthat onnan SG-s programokat, és a programozó is könnyen elérheti az adott böngészõ TWebBrowser komponensét.
Van néhány példaprogramom, akit érdekel a téma annak szívesen átküldöm (bár nálam Delphi verzió ütközés miatt nem akartak egybõl elindulni, néhány sort át kell írni)
Smájli beszúró
Ez a progi úgy nézne ki mint a SG hozzászólás doboznál szereplõ
Megvalósításnál talán egy TWebBrowser komponensbe töltött sima html lap lenne az ideális, ami a szájlikat tartalmazná, valamelyik képre bökéskor pedig a programunk új értéket adna a SG "Hozzászólás" mezõnek
Nem tûnik nehéznek bárki belekezdhet, van 1-2 példaprogim ami segítséget adhat.
SG hozzászólás szerkesztõ
Szintén, mint az elõzõ progi, toolbar-ról indulhatna, célja az lenne, hogy a szerkesztett üzenetünket úgy lássuk szerkesztési idõben, mint ahogy elküldés után meg fog jelenni.
pl. olyan szélességben mint ahogy majd megjelenik küldés után, képek, szmájlik, makrók kijelzés látható formában
tulajdonképpen egy kis trükközés RichEdit komponenssel, a program eléri a böngészõ "Hozzászólás" beviteli mezõjét és a "Mehet!" gombot
Helyesírás és Nyelvhelyesség ellenõrzõ + Szinoníma szótár
Azt hiszem ez lenne ami legégetõbben elkéne a fórumozóknak.
Iszonyatosan rosszul írnak, és a szókincs is padlón van. Sajnos velem is ez a helyzet.
Böngészõ felsõ ikonsoráról indulhatna, eléri a böngészõ mezõit (objektumait), jelen esetben a "Hozzászólás" szövegdobozt.
A probléma ott van, hogy honnan szerzünk Helyesírás, Nyelvhelyesség ellenõrzõ, Szinoníma szótár engine-t, és hogyan csatlakoztassuk programunkhoz.
Kézenfekvõ lehet a Microsoft, Word szövegszerkesztõjének beépített komponenseit használni, persze csak ott lehetséges, ahol a Word fel van telepítve.
Vannak direkt a célra készített szoftverek is, de ezek programunkkal való összekötése nehézkes lehet
bocs a hosszú szövegért, de ezt muszáj volt kiírnom magamból <#email>#email>
ha valaki kérdéssel fordul hozzám, megpróbálok segíteni <#phone>#phone>
de full program megírására egyenlõre nincs idõm
-Az internetböngészõn belül a fókusznak azon a szövegbeviteli mezõn kell lennie, amibe be akarjuk szúrni a kódot
-A progin belül ki kell választanunk az internetböngészõnk exe-jét, ezt majd csak egyszer kell megtenni, mert megoldom, hogy megjegyezze.
Szóval a lényege megvan, mûxik, de a többi dolgot majd késõbb, mert most fontos dolgom van.
Elméletileg szombaton, vagy vasárnap kész lesz a beta 2, ami majd tartalmazza ezt a közvetlen beszúrást, és beépített adatbázis kezelést
tényleg böngészõbe kellene integrálni, de nekem most kapásból csak ágyúval verébre ötleteim vannak megvalósításra nézve