SG-re írt programok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha valakinek esetleg még szüksége lenne rá, keressen privátban
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
gondolom megoldható az alsó smájli sor
bracsek esetleg meg tudja csinálni, én próbálgattam Greasemonkey-t de nem áll rá az agyam...
:DD
csak kicsit nagyobban, hogy a többi is ráférjen persze:)
az összes online felhasználót jelezze ki alul?
+ aztán awz egyéni szmájlikat is beletenni és olé:D
ahogy láttam flashel van megcsinálva.
játékosok rész mondjuk pörög rendesen, de abból kinõ az ember
csak annyit mondok hogy jobban is ki lehetne használni az oldal múltját, jelenét, adottságait
legtöbb ember max odáig jut el hogy regisztrál, de arról már fogalma sincs hogy pl. kedvencekhez adhatja azokat a témákat amik érdeklik
vagy hogy Fórumozók fényképeihez feltöltheti magát
nincs egy olyan pakk ami új és leendõ usereknek infót szolgáltatna
ezt az online-e kijelzést esetleg az Utolsó látogatás idõpontja dologhoz lehetne kötni, mondjuk ha 10 perce nem változott akkor átmegy offline-ba, de végülis ott az Utolsó látogatás idõpontja abból pedig lehet következtetni
szerintem az lenne most a legégetõbb, hogy készüljön egy "mit nyújt neked az SG" demóanyag ami több usert csalogatna a fórumra
manapság annyi az új fórumozási lehetõség és az SG lassan kihal
valami guszta prezentáció kéne újregeknek és potenciális újregeknek hogy inkább ide jöjjenek fórumozni
pl. index fóruma 780 000 fõvel büszkélkedhet, SG meg kevesebb mint 200 000-rel, mondjuk belejátszik hogy ott van politika de nem hiszem hogy az okozza a négyszeres fórumozót most pedig IndaPass-al tovább nõ az elõnye miközben SG nem mutat fel semmi újat és lassan elnéptelenedik <#rinya>#rinya>
tudom kicsit gyerekes, csak már ha eddig lkátogattam és "neveltem" nem akarom már abbahagyni igaz már egyre ritkán látogatom.
és monjduk 1 nap végtelen tanítás stb, oszt el is felejthetném a pí...be:D

jeee:D̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

De az nem jelenti azt, hogy saját munkádként állíthatod be.
A plágium nem szép dolog (felsõoktatási intézményekben ennek házidolgozat/szakdolgozat készítésekor láthatod majd a folyományát. Lásd például itt.)
"már harmadszor kötsz belém"
Amikor is felhívtam a figyelmedet, arra a szimpla tényre, hogy a trágár hangnem, a keresõ nem használata és a moderátorok piszkálása ezen a fórumon ellenjavallt?
Bármennyire hasznos is a kiegészítõd, azért tessék már észrevenni magadat! Nem kocsmában vagyunk!
felhasználtam,visszaírom és megírom a saját szövegem örömödre de már harmadszor kötsz belém állj le.http://www.robertnyman.com/2006/01/23/monday-code-giveaway-getelementsbyattribute/
<#ejnye1>#ejnye1>
tökjó, majd átrágom magam a kódon is
Greasemonkey user scriptFirefoxra egy picit villog mivel nem ajax frissit de egész jó (U.I. az ingyen tárhelyszolgáltató mig engedi :P)
#158 - erre én is kíváncsi lennék :)
meg ha nracsek lesz idõd megcsinálni akkor megcsinálod hogycsak amelyiket én akarom az legyen bent? :S
sajnos az ilyen sok nagyon leterheli a gépet :(

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
pontosabban: file:///C:/WINDOWS/system32/config/SYSTEM~1/LOCALS~1/Temp/sgforumnovelo.user.js ez...
// @name SG + szmajli script
// @namespace http://bracsek.kilu.de/userscripts/SG
// @description Plusz szmajlik beszurasa az sg -re
// @include http://sg.hu/*
// @include http://www.sg.hu/*
// ==/UserScript==
// Notes:
// *** You must define the URL of the custom logo below, or the script will display the default logo! ***
/*
getElementsByAttribute function is:
Copyright Br4cs3k Csaba, http://bracsek.kilu.de
Free to use if this text is included
Slightly modified to work in this user script
*/
window.getElementsByAttribute = function(oElm, strTagName, strAttributeName, strAttributeValue){
var arrElements = (strTagName == "*" && oElm.all)? oElm.all : oElm.getElementsByTagName(strTagName);
var arrReturnElements = new Array();
var oAttributeValue = (typeof strAttributeValue != "undefined")? new RegExp("(^|\\s)" + strAttributeValue + "(\\s|$)") : null;
var oCurrent;
var oAttribute;
for(var i=0; i<arrElements.length; i++){
oCurrent = arrElements;
oAttribute = oCurrent.getAttribute && oCurrent.getAttribute(strAttributeName);
if(typeof oAttribute == "string" && oAttribute.length > 0){
if(typeof strAttributeValue == "undefined" || (oAttributeValue && oAttributeValue.test(oAttribute))){
arrReturnElements.push(oCurrent);
}
}
}
return arrReturnElements;
}
var logo = document.createElement("div");
logo.innerHTML ='<HEAD>'+
'<TITLE>Beszýrhatý szmýjlik listýja</TITLE>'+
'<script type=text/javascript>'+'self.moveTo(100,100);'+'self.resizeTo(900,700);'+'window.scroolbars="1";'+'self.menubar.visible="true";'+
' function put(mit) '+
'{'+
' emoticon(mit);'+
' }'+
'function emoticon(text)'+
' {'+
' text = \'<#\' + text + \'>#\' + text + \'>\';'+
'PostWrite(text);'+
' }'+
'function emoticon1(text) '+
'{'+
'text = \'
'PostWrite(text);'+
'}'+
'function PostWrite(text)'+
'{'+
' if (opener.document.newmessage.message.createTextRange && opener.document.newmessage.message.caretPos) '+
'{'+
'var caretPos = opener.document.newmessage.message.caretPos;'+
'caretPos.text = caretPos.text.charAt(caretPos.text.length - 1) == \' \' ? text + \' \' : text;'+
'}'+
'else opener.document.newmessage.message.value += text;'+
'}'+
'</SCRIPT>'+
'<BODY marginwidth=0 marginheight=0 leftmargin=0 scrolling="yes" topmargin=0>'+
'<CENTER>'+
'<INPUT TYPE=IMAGE SRC="IDE JÖN A LINK!!!" >'+
if (window.location=="http://www.sg.hu/forumfaces.php"){
document.body.insertBefore(logo, document.body.firstChild);}
else {
var logos = getElementsByAttribute(document.body, "A", "HREF", "*");
var x=20;
while (x in logos&& x<= 50){ x++;
if(logos
logos
}
} ;
};
Ez ugy hogy nem csoportokban... de csoportosan leírnál egy pl. -val majd és kihúznád vastagon amit ismételni kell... és így: "javasrcipt img" asse toom mit írok de hogy ennél kell beírni a kép url -jét...
hú, nagyon jók a szmájlik!
igen, mindig csak 8-9-10 sor jelenik meg chat-en, attól is függ hogy milyen hosszú a sor (asszem)
bizonyos idõközönként le kell kérdezni a chat-et és csak az új sorokat kell kiírni
foglalkoztam a témával de aztán leálltam, meg én ronda delphi programot írtam rá, nem ilyen szép browser scriptet
keveset foglalkoztam GreaseMonkey-val, gondolod kivitelezhetõ lenne a fullscreen chat?

de ha tudnánk hól van az elõzõ 9 vagy kitudjahány rögtön lenne esélyünk "heggeszteni"szerk.: jh már látom, az sglogó mellet:D:D:D
'{'+
'text = \'[ IMG ](persze az [] tagok közé nem kell space) szmájliklinkjehttpvelavegenelkul\' + text + \'[/img]\';'+
'PostWrite(text);'+
'}'+
'<INPUT TYPE=IMAGE SRC="szmajli linkje egeszben " >'+
és ezt ismételgeted az õsszesnél az eszközök(tools)Greasemonkey Manage Sser Script Sg +szmajli script lent edit-ben emoticon3 mat a függvényekhez az inputokat meg a más imputok elé teszed és az inputok közül törölgetsz de a mostani konfig betölti az eredeti szmájlikat a többi alá :((