Százezer példány kelt el a butított Windows-ból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -
És akkor ti ezt éljenzitek? B@lf@sz M$ pártiak... Gondolkozzatok mielõtt belepofáztok.
Starcraft + Diablo III - esemve
Valszeg többek között azért nem érdekel, mert anyagilag nem vagy érintve.
Te azt természetesnek tartod, hogy egy elvileg szabad platformon, amilyen a PC ugye, gyakorlatilag lehetetlen egy új, jobb OS-t elterjeszteni, bármilyen jó is legyen?
Vagy te komolyan gondolod, hogy mivel a M$ gyûjti a legnagyobb profitot ezért evidens hogy az õ termékei a legjobbak (és nem a legnagyobb IT cég, és nem az aki a legkreatívabb, és nem az aki a felhasználó számára a legmegfelelõbbet gyártja stb stb)?
A konzolos példánál írtam, hogy talán nem a legmegfelelõbb, sajnálom hogy ráharaptál, mint egy gumicsontra.
"Másrészt meg hogy függ össze kifizetett bírság az aids megillátással..teljesen mindegy"
Sehogy, ezért volt ott a szmájli a sorvégén😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Cseppet sem érdkel különösebben, hogy mit kinek fizetett ezen csak te lovagolsz. Bár ebben te nagyon is toppon vagy, hogy fizetett és miért stb... (én meg mint microsofoftos fan, akinek te állítottál be, ilyeneket nem tudok, nem szép dolog tõlem mi, hát ez van 😞 )
"Pár nap alatt 3 milkó PS2-õs SanAndreas nem is olyan rossz😉)"
Pár nap alatt kétlem...(bárhonnan copyztad is a szöveget)
De ha már a számokkal dobálózunk tessék halo 2 TAVALY DECEMBERIG adtak el 2 millió darabot
...és meg sem kötelíti a te hozzászólásodat miszerint ha 5 miliiót nem adnak el akkor bukta? Akkor nem sokat játék lenne mostanság...
Másrészt meg hogy függ össze kifizetett bírság az aids megillátással..teljesen mindegy. Menj fel akkor mondjuk a hup.hu és ott mehet a mehet a moderálás nélküli fikázás...Abszolúlt nem érdekel
És megegyszer bocsánat hogy nem vagyok ilyen jól felkészülve microsoft-ból mint te 😞
Microsoft <#eljen>#eljen>
XP (nem a butított <#vigyor2>#vigyor2>)<#eljen>#eljen>
Vista <#eljen>#eljen>
Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -
Te nem azt írtad, hogy: Nexus nincs igazad, ezért meg ezért, hanem elkezdtél személyeskedni.
Egy hozzászólás erejéig én is megengedtem magamnak, hogy hasonló stílusban válaszoljak neked.
Jelzem, én a részemrõl befejeztem, és igazából az sem zavarna ha az utóbbi hozzászólásaimat törölnék.
A #14-eshez viszont ragaszkodom, abba nem volt semmi sértõ!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Te csak a fikázás szót ismered... meg idióta összehasonlításokat ömlesztesz...
Nem lenne jobb ha a fikázás helyett inkább a konzolos és Linux-os topicokba mennél okoskodni? <#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#nyes>#nyes>
Viszont tartok tõle, számitástechnikai ismereteid ezzel ki is merültek😉
Azt írtam: "már vagy 10 milliárdot kiperkált ha nem többet". A "már vagy" és a "ha nem többet" jelentése: KÖRÜL BELÜL, tehát valószínüleg nem kerek összegrõl van szó!
Érted?
Amúgy nézz utána, a cégrõl aminek láthatólag "cseppetsemvagyrajongója"😉 pont mostanában írtak egy összesítést, hogy dicsõ fennállása során hány milkót fizetett bírságra, meg peren kívül. Nem pont 10 milliárdot, de nagyságrendileg kb ekkorát!!!!
"Újabb találgatás...
Másrészt tavaly Xbox-ra eladtak a Halo 2-bõl 2 millió a darabot és evvel a számmal egyik legtöbbet eladott játék lett. Látszik nagyon ott vagy a konzol játékok eladási statisztikájánál.."
Ébresztõõõ!!!!:
"In European terms, this figure is likely to be nudging 1.5 million, while US figures could well be in the same ball-park. To sell over three million copies across the world in its first few days on sale would be a truly unprecedented feat for Rockstar, and probably sets a new benchmark for consumer entertainment launches, never mind videogames, with each copy costing consumers an average of £35.45 (according to ChartTrack data)."
Pár nap alatt 3 milkó PS2-õs SanAndreas nem is olyan rossz😉), nem mintha most az X-et akarnám fikázni, de most hogy belegondolok az is M$ termék ugye😉
"(Nem mintha a Microsoft fan lennék, de azért 1 cég nem a világ "rossza", minden baj okozója. Evvel szemben 1-2 emberke avval tölti az idejét hogy valotlanul lehord, bárkit/bármit)"
Láthatólag nem vagy M$-fan😉 Bár errõl asszem tudományos mélységû vitát nyithatnánk.
Szal nem vagy M$-fan, csak éppen sajnos nálad az IT az M$-el kezdõdik és végzõdik.
normális hozzászólást se láttam még tõled...
Írj inkább a linux-os topic-ba bár mostanában nem sok ilyen van... a Vista meg még jobban beüti majd
a szöget a Linux koporsójába!! <#eplus2>#eplus2><#vigyor1>#vigyor1>
MS4eva!!
"Ez meg azért majdnem felháborító: vannak országok, ahol éheznek, ezek meg hiper olcsó szar gépekkel, meg butított oprendszerekkel akarják traktálni õket..."
Lol - remélem azért még bírsz aludni... Ha ekkora próféta vagy, álj be valamelyik segélyszervezethezz, utazz ki, és oszd az élelmet leprás, kolerás, környezetben...
"z M$ által tisztességtelenül tönkretett cégeknek is lépten nyomon csak fizet, már vagy 10 milliárdot kiperkált ha nem többet -azzal talán már az AIDS problémát is meg lehetett volna oldani"
Igen? Akkor mutass bizonyítékot vagy bármi, mást, vagy csak azt az elmléletet írd le, hogy sikerült ez a kerek összeget megsaccolnod.
"100 ezer példány höhöhö!
Mekkora piacon?
Már a fél világon lehet valamilyen "létminimum edísõnt" kapni, szerintem ez piac olyan 50 milkó számítógépet jelent."
Újabb találgatás...
Másrészt tavaly Xbox-ra eladtak a Halo 2-bõl 2 millió a darabot és evvel a számmal egyik legtöbbet eladott játék lett. Látszik nagyon ott vagy a konzol játékok eladási statisztikájánál..
(Nem mintha a Microsoft fan lennék, de azért 1 cég nem a világ "rossza", minden baj okozója. Evvel szemben 1-2 emberke avval tölti az idejét hogy valotlanul lehord, bárkit/bármit)
Mekkora piacon?
Már a fél világon lehet valamilyen "létminimum edísõnt" kapni, szerintem ez piac olyan 50 milkó számítógépet jelent.
Erre eladtak 100 ezer példányt!
Tyûûû!😉)
Nem biztos, hogy teljesen fekszik a példa, de ha egy több tízmilliós piacon megjelenõ konzol játékból, nem adnak el 5 milkót az bukta!
Attól pont nagyon fejlõdni fognak, ha rájuk sóznak már most elavult dolgokat...
Vagy csak nem tûnt fel?
Minnyá elsírom magam azon amit Bilirõl írtál!
😉
Milyen rendes amúgy amibilink nem igaz? Az M$ által tisztességtelenül tönkretett cégeknek is lépten nyomon csak fizet, már vagy 10 milliárdot kiperkált ha nem többet -azzal talán már az AIDS problémát is meg lehetett volna oldani, de ez ugye merõ demagógia😉!
Kár hogy a tönkrement cégek volt alkalmazottai ebbõl nem sokat látnak (mert a kényszer leépítések miatt már azelött kirúgták õket, hogy a cég csõdbement) jobbára csak a fõnökök, de hát ez már csak egy ilyen világ!!!!
Nem igaz?😉
Ezt 1 szépségkirálynõ sem mondhatta volna szebben.
Azzal nem lehet rajtuk segíteni, h zsemlét osztogatnak. A talpra állásban kell segíteni.
btw, az említett szegény országokba billi alapítványán keresztûl mennek olyan gyógyszerek, amik életmentõk lehetnek, de a gyógyszergyáraknak egyébként nem kifizetõdõ gyártani és forgalmazni.
Ha jól emlékszem max 800x600-ban fut, csökkentett hálózati képességei vannak (ez gõzöm sincs mit jelent...), egyszerre 3 task-ot bír futtatni...
Még szerencse, hogy átlépték a 100.000 -es határt.
Nem értem egyáltalán minek próbálkoznak a fejlesztéssel, hiszen a sales és marketing részlegeik messze a legjobbak, persze gondolom ezt õk is tudják nem véletlen, hogy ez a "fajsúlyosabb" náluk 😉
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Pl. internetnél mehet még az OE-is
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Ez meg azért majdnem felháborító: vannak országok, ahol éheznek, ezek meg hiper olcsó szar gépekkel, meg butított oprendszerekkel akarják traktálni õket...
Nem hinném, hogy olyan hûdenagy pénz lenne a szegmensben, fõleg, hogy ha hulladékot vesz, abból nem tud fejlõdni...