614
2. Világháborús hajós MMO
  • mstummer
    Azt hiszem arra csak 3db fér. Nyugodtan vigyél 3at. Azt hogy hogyan kell felküldeni majd látni fogod. Lesz még egy panel ahol a repcsiket lehet felkészíteni és felküldeni.
  • Sippie
    Mikkel lehet depth charge-okat távolba lőni?
  • Sippie
    Oké, megoldottam :D
  • Sippie
    Röhej, de létezik olyan hogy valaki túlképzett egy ágyúhoz? Van egy 16-os neutral sailorom, és nem tudja azt az ágyút kezelni amit a 10-es szintű igen. Egyszerűen nem lő az amelyikhez berakom (előbb helyet cseréltek, akkor a másik ment) de azt meg nem írja hogy lvl too low... miarák van?
  • balika95
    sziasztok meglett a koenigsberg, és kérdésem lenne: hány darab repcsit vigyek, hogyan tudom elindítani és irányítan ia repcsit?
  • Sippie
    A projector kai-ba miért nem tudok lőszert venni? Van még bőven elég space
  • davidbog
    Nekem is tökéletesen fut XP alatt. A Win 7-el régebben gyakoribbak voltak az ilyen kidobálások, de mostnában nem panaszkodtak rá egy ismerősöm se. Néha kifagy a játék magától is. Linuxra szerintem nincs NF.

Sippie: Creditet nem tudom mi alapján ad. Gondolom ezt is sebzésre, bár néha elég kaotikus és persze győzelemre ad jóval többet. A black roomban jó sebzéssel sokat lehet keresni. A repülők AA-val való lelövéséért is ad valamennyit, sajnos közel se annyit, mint amennyit kiír. De ez is megéri és szerintem baromi jó móka lelövöldözni a lapostetejűek gépeit. A CV-k sok lelőtt repülő után ontják a creditet.
  • Sippie
    nekem XP alatt tök stabil. Nem dobál ki, EU-s verzión vagyok. Alt tabolgatok is rendszeresen, és nem volt még baja, lekopogom :D
  • balika95
    sziasztok
    mennyire fut stabilan a navy field a win Xp-n és esetleg nincs (ubuntu linuxra navyfield?)
    most win 7-em van és folyton kidobál valami megoldás?
  • Sippie
    Közbe alul ment az üzenet, az EU-s szerveren, 50k credit és 50k point kell a trédeléshez. Akkor mégiscsak megdobhattak volna az elején jófej emberek :D
    Egyébként lehet tudni hogy a pont és credit mi alapján jön össze egy csata után? Teljesen randomra dobálja néha 200 néha 900. Csapatsebzés?
  • Sippie
    elírtam. 4000 pontom volt :)
    én nekem is volt még legeljén jópár éve, hogy volt aki ingyen hozzám vágott pontokat, meg crediteket. Mostmár esélytelen hogy eljussak 150/150-ig, csak így el sem tudom adni a gunnereim, az meg már bosszantóbb.
  • davidbog
    A specializációhoz szerintem pont kell. Nekem mindig az fogyott el az usa szerveren. Meg volt beszélve, hogy ha lesz a 150000 creditem és pontom, akkor kapok jó, magas szintű matrózokat. De az előléptetések miatt nem lett meg. Azóta se jött össze, mert nem nagyon játszok ott.
  • mstummer
    7. szinten már/még lehet. Igaz ugye akkor még sima Sailor, de potenciálisan BO
  • Sippie
    akkor úgy néz ki hogy becumiztam nagyon :D
    Van kemény 4ezer kreditem, és kéne vagy 20 hogy specializálni tudjam a hajósaimat. Na ebből lehet restart lesz. Megpróbálok még 5ezret összekaparni mielőtt elérné mindegyik a 12-es szintet, aztán 3 fős személyzettel hajóztatom a DD-t és unalmasan gyűjtögetem a crediteket hogy mindent a megfelelő időben tudjak specializálni.
  • davidbog
    A kereskedelemhez 150000 credit és 150000 pont kell.
  • Sippie
    Mi kell ahhoz hogy tradelni tudjak?
  • Sippie
    na igen, csak én még az elején vagyok, és emlékszem hogy egyszer amikor újra kezdtem, akkor nem tudtam mindkét gunneremet fejleszteni egy idő után mert kevés volt a pont. Az persze régebben volt, lehet azóta balanszolt lett, vagy nem is tudom.
  • lammaer
    Lehet pontot is tradelni, az arány azon múlik amit kialkudsz. De általában a pont kevésbé értékes, mert tökig szoktak állni benne az emberek...
  • Sippie
    És a credit / pont arány hogy áll kb? Inkább pontért adnám el a matrózaimat, aztán rolloznék tovább a megfelelőért. Vagy pointot nem lehet tradelni?
  • lammaer
    Mondjuk ere a célra használtam egy második accountot :)
  • lammaer
    BO-t is lehet cserélni? Mióta?
    Amikor még én toltam, a BO az cserélhetetlen volt.
  • davidbog
    Lammaer: Igen valószínű makróznak. :) De tőlük biztonságosabb megvenni. Nem örülnék ha ilyen bannolnának, főleg nem ilyen piti dolog miatt. Túl sok az a 11000+ csata és a bele ölt idő.

Balika95: a prémium hajókra ugyanazok a matrózok kellenek, mint hasonló kategóriájú társaikra. Annyi a különbség, hogy általában több matróz fél a premium hajókra. Lehetőleg olyan szintű matrózok legyenek mint amilyen a hajó. Csak simán megveszed dollárért vagy euróért. Egyet dolog kell hozzájuk a játékon belül: akkora szintű kapitány, amekkora a premium hajó szintje. De a többi igazából mindegy, hogy hányas szintű. Rakhatsz egy Andrea Doriara 20-as szintű gunnereket is. De ekkor csak 20 lvl-es ágyúkat tudsz a hajóra is rakni és nem tudod használni a premium hajó saját ágyúit.

Sippie, Mstummer: A matrózok árai változóak. Egy 11/11-es gunner ami 12 lvl-es olyan 200-300000 creditet ér. De egy KM 80 lvl-es boostolt engineer 100+ veteránnal, olyan jó 40000000 creditet is érhet. A 12 lvl-es +12-es matrózok kb 200-300k creditet érnek. Persze erősen függ mennyit kínálnak még a piacon.
  • mstummer
    Passz...de egy 7. szintű 15ös BO-t 700ért adtam el múltkor. De az árak változnak mint egy rendes piacon...láttam 15ös BO-t 500ért is és 2 millióért is.
  • balika95
    sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy egy premium jhajóra hogy kell a legénységet számolni mien szintűek kellenek rá mondjuk egy hindenburgra hány és mien szintű ember kell, kell érte fizetni a játékon belül is vagy csak a zöldhasúak kellenek rá? kell hozzá Bo is?
    agyilag zokni vagyok ehhez a prémium hajó rendeszerhez
  • Sippie
    egy 11/11-es gunner pl mennyit ér?
  • lammaer
    "Vannak olyan játékosok akik úgy gyűjtenek pénzt, hogy jó matrózokat fejlesztenek fel 12 lvl-ig és eladják őket. "

Na ők a makrózók :)
  • davidbog
    Minden makró csalás. A matrózok rollozása csak az elején probléma. Vannak olyan játékosok akik úgy gyűjtenek pénzt, hogy jó matrózokat fejlesztenek fel 12 lvl-ig és eladják őket. Tőlük lehet venni. Ha már van CV-d könnyen összejön az áruk.

Ma az us szervereken új patch jelent meg, amely tartalmazta az orosz nemzetet. Letöltöttem és megnéztem. Tökéletesen működik mind az EU mind az US NF. Az európai szervereken valószínűleg pár hónap múlva jelennek meg az oroszok. A Nebraska szerveren Battle roomokban már láttam is pár orosz DD-t.

Sippie: Sehol nem tudod megnézni, hogy pontosan milyen matróz kell egy CV-re. A trainworld.com-on meg lehet tekinteni, hogy melyik hajóra mennyi matróz fér. Ez alapján összeállítod a legénységet. Mindig a legmagasabb szintű, tehát a 120 lvl-es CV legénységét kell megnézni, amennyi arra ráfér annyi matrózzal kell tervezni.

Biztosan kell egy BO, egy Seaman, esetleg egy Medic. Nem árt pár engineer. Valaki rak a CV-jére restorert is, hogy ne legyen kicsi a hajója Sofd Defence értéke. Gunner nem feltétlnül kell, csak akkor ha akarsz önvédelmi vagy AA ágyúkat.
    Pilótákból változó mennyi kell, attól függ milyen CV-t akarsz. Úgy tudom, hogy a matrózok száma határozza meg, hogy hány csoport repülőt tudsz egyszerre felküldeni a levegőbe. Ezért egy típúsból is több kell. De ebben nem vagyok biztos.
  • Sippie
    egyetértek. Priviben jöhet a progi linkje :D
  • lammaer
    Csalásnak amúgy szigorúan véve ez is csalás, mert makró, de nekem tele volt a tököm azzal hogy órákon át klikkelgessek matrózokért. Ha ilyen kretén módon csinálták meg...
  • lammaer
    Pontosan ilyenre utaltam... :)
  • Sippie
    Azt egyébként hol tudom megnézni hogy milyen hajóra egész pontosan mennyi, és milyen legénység kell? Ha indítanék egy CV vonalat, nem ártana már előre tudni hogy mi kell bele. Pl gunner lehet hogy nem is.
  • Sippie
    akkor én értettem félre, én csak egy olyan progira gondoltam ami helyettem klikkel és ha véletlen talál 12-eset akkor megáll, hogy eldönthessem akarom-e :D
    Ez nem is csalás :P
  • davidbog
    Létezik ilyen program, de ha megtudja a support hogy ilyet használsz akkor bannolnak. De ezt talán nehezen szúrják ki.

Van olyan program ami valahogyan creditet termel. Ezért biztosan bannoltak embereket, erről tudok. Valakinek gyanús lett, hogy pár ember néhány napon belül nagyon nagy összegért vett magas szintű matrózokat. Nem csak azokat bannolták, akik benne voltak, hanem azokat is akik matrózokat kaptak ezektől a játékosoktól. Volt olyan, aki azért kapott tőlük matrózt, mert elvállalta, hogy felhúzza őket x lvl-re.
  • mstummer
    ugyan...csak kihasználnánk a rendszer gyengeségeit :)
  • lammaer
    Szégyentelen csalók :D
  • mstummer
    Hmm... én is kérném ha megoldható :)
  • Sippie
    khm... jöhet a progi :D:D:D
    davidbog: Én is elnyomtam egy 12-es engit, sőt egy 12-es fightert is... kicsit pipa voltam, most gondolkozok hogy egy 11/10-es torpedóssal is beérem, csak japánnál az a szar, hogy kettő torpedós kell az elején, de ha akatsuki felé megyek akkor utána meg már csak 1. És most ezért kúrtam el rakás pontot hogy ha mégis CV-zek nem is kell majd :D na mind1. Majd délután rátehénkedek a gombra megint.
  • lammaer
    Ezért jó hogy az ember tanult programozást... ;)
  • davidbog
    Ja az tényleg jó. :D Utálom, az a legborzasztóbb amikor belefásulsz. Nekem sikerült elnyomnom egy +12-es rapairert, aztán utána miközben mérgelődtem még egy +12-es engineert is. Aztán jobbnak láttam, ha inkább megyek csatázni. :D
  • Sippie
    Na majd még elválik ha eljutok oda :)
    Most 3 órája a játék legjobb részével vagyok elfoglalva. Klikkelgetés a roll dice-ra. Kevesebb mint 30ezer pontom van már, de egy 11/11-es torpedóst az istenért sem akar összehozni nekem.