Navy Field

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rtfmZoli
Jövõbeni fizetési mód lehetõségek:
Vagy hajók tipusa alapján fizetsz
dd ingyenes,cl 2-4 $/hó , cv 4-6 $/hó ,BB 8-10$/hó
vagy havidíj mindenkinek 5-10 $/hó
erre elég nagy felzúduláas lett a hivatalos fórumon, mivel 10 $-ba határozták meg, WoW hoz összehasonlítva ez drága... stb
bugos, elõször kemény bugirtás,és support fejlesztés kellene... stb

javaslatok voltak:
-retail(dobozos verzió) ne legyen havidíj a' la Guild Wars
-maradjon beta, ingyenes :))))
-havidíj 3 $ max/hó

rtfmZoli
csproba a user nevem, és Atlanta-val vagyok(U.S. CL)

rtfmZoli
Ha felinstalláltad, akkor készülj föl rá hogy hajnali 3-ig játszol vele általában, vagy pirkadatig :)

rtfmZoli
Tobábbi gond hogy vannak a japán hajók,amelyeknél több mint 2 torpedo slot van,ezekkel csak az a gond hogy kezdésnél torpedó falat lõnek ki vagtába, és többet kapnak xpt, mintha én ágyúval lõnék 9000 damaget,ami több ügyességet igényel mint a TW(torp whore)-zés(1 torpedó 2-4000 et sebez a páncéltól függõen,és a torpedonak van hatósugara ,amiben sebez,tehát nem csak a közvetlen találat sebez,hanem a hatósugarára érve is felrobban)

rtfmZoli
gépigény: Riva TNT 16 mb ossal is megy 128 mb ram 1ghz
Egyébként ennek a legnagyobb baja az nálam hogy instabil:
-3,4* szerre indul el rendesen,hogy be is tudok lépni(10 szer is próbálkoztam ,ez azt jelenti hogy jó a game?)
-néha van olyan hogy nem tölti be a hajó képét a battle roomban(legtöbbször nálam a acsatahajókat nem tölti be)
, ilyenkor ha nincs data file damage, akkor egyszerûen ki kell lépni a shipyardba, és vissza.
Ha van ,akkor csak a kilépés segít.

éjjen éjjen pedig már énis felkeltem :P

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Zsolo007
Szóval pihi :) estére marad a dolog hátha addigra menni fog...

Zsolo007
LOL:

Hello.

Server back up time is delayed one hour due to unexpected probelm. Server will be back up before 5 A.M PST. We are really sorry about this.

Really sorry guys, need one more hour. hmm..maybe two...

Egy csávó reagál:
Like I said guys, last time this happened it took 10 days. Let us hope this is not the case, and they are taking item 9 out due to all the posts about it on these forums.

Zsolo007
Van egy snada gyanúm, a fórumon panaszkodnak sokan a gameguardra hogy az nem enged beloginolni... körülnézek, szerintem azzal lesz a mi bajunk....

Hmuda
Nézegetem, nem nagyon reménykednék. Valamit nagyon mellékötöttek a srácok.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Zsolo007
itt vagyok, lépek be és kreálom, remélem a szerver megy...

Zsolo007
1 mórával elhalasztották, valami váratlan hiba lépett fel, valamikor ebben az órában mûködni fognak, szal halasszuk a dolgot 13 órára :)

Zsolo007
Én is nézem mostmár..

Kiderítettem: Október közepén kerül boltba a gém, tehát addig ingyenes....

Hmuda
Nekem már el van indítva és ötpercenként próbálom a logint.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Zsolo007
MIndjárt dél, várlak a kezdõ területen Dumcsi nevû szobába...

Hmuda
Ha fellövik addigra akkor nekem elvileg megfelel.

Zsolo007
Tehát PSt szerint éjféltõl hajnali 3-ig áll a szerver (gondolom frissítés miatt)

Az CET szerint 9-tõl 12-ig ha jól számoltam...

Szal délben találkozunk ha neked jó

Zsolo007
Nem a netemmel van gond....

Server will be down from 12 A.M to 3 A.M PST on August 1 for the maintenance. We greatly appreciate your patience. Thank you for bearing with us!

Csak ki kéne számolni, kérdés a PSt mennyivel van eltolódva a GMT-hez képest...

Zsolo007
Szarozik a netem és nem tok belépni, 10:30-ra halasztom így a gém kreálást, remélem addigra jó lesz (szar chello most vált sebeséget...)

Hmuda
Kk, csak még akkor le kell szednem a patch-et.

Zsolo007
Viszotn ez azt is jelenti hogy eltüntették a chat csatornákat szal változik a terv

a Kezdõterületen létrehozok majd egy játékot DUMCSI néven, gyere oda Hmuda!

Zsolo007
Éljen!!! Kijött az új patch:
1. Easy Start Up System.
-FCS, Engine, Guns will be set automatically for new players.
2. Scouter Spec Changes.
-Sea plane gets faster speed but gets less sight range than Recon.
3. Torpedo Bomber Spec Changes.
-2nd Torp. Bombers get more power and defense, but get less flying time and sight range than 1st Torp. Bombers.
-Strongest Torp. Bomber order: United Kingdom, U.S.A, Japan, German
4. Dive Bomber Spec Changes.
- 2nd Dive Bombers get more power and defense, but get less flying time and sight range than 1st Dive Bombers.
- Strongest Dive Bomber order: German, Japan, U.S.A, United Kingdom
5. Fighter Spec Change.
-All fighters¡¯ specs are slightly decreased.
6. Torpedo Bombers and Dive Bombers fire power have been decreased.
7. Game resolution has been fixed to 1024*768 (yay~!)
8. Chatting Channel has been removed and players are directly guided to Shipyard.
9. Items (Ship, FCS, Engine) resale prices are decreased.
-Neutral Ships: Returning 98% of credit.
-National DD class: Returning 90% of credit.
-CL class: Returning 70% of credit.
-CA/PS class: Returning 50% of credit.
-BC/BB/CV class: Returning 25% of credit.
10. Auto FCS gets better aiming ability.
11. Trading rooms allowed in area 13 only. (Players are not allowed to make Trade Room in any other areas)
12. Players gain EXP and credit only on Area 7, 12, 17 and Beginner¡¯s areas.
13. New Training Mission for new players.
14. New aircrafts added.

És mint láthatjátok végre 1024x768!!!! Éljen!!!

Zsolo007
:((( kár, biztos nem tûzfalal van gond? vagy esetleg routered van??? Ne add fel!

Hmuda
Okés, megpróbálok majd idõben fellépni.

ChevyG
engem nem enged kapcsolódni<#boxer>
shift-del
Zsolo007
Kb. 10 órától leszek fent.

Olyan 10:15-kor találkozhatnánk a semleges kikotõ (amiben vagy alapból) 5-ös chat csatornáján (mikor belépsz akkor rögtön lehet választani :) )

és onnan már meg tudjuk beszélni a továbbiakat

Bárki más is jöhet, mondjuk te is Thantos...

Hmuda
Mostmár csak reggel leszek legközelebb, de MSN-em nincs. Majd írd meg privátban, hogy mikor leszel fent és melyik chaten és megpróbálok majd felmenni rá. Sajna a chat rendszer nem a legjobb amit eddig láttam (pedig volt már szerencsém párhoz).

hát az nemjó nem rossz game de azért fizetést mmo-kért nem itt kezdeném el :P

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Zsolo007
Látni a torpedót hidd el...

#34 a te neteddel vagy tûzfaladdal lehet a gond, nekem simán megy Zomealarmmal és Xp Sp1-el, valamint a mostanában elég szar chelloval

Stotoo
vhogy kilovi a torpedot, de nem latni, csak azon veszem eszre hogy a harc vegen kevesebb torpedom van

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

ChevyG
találkozott már valaki a #30 as hozzászólásban leirtakkal?
Zsolo007
Az az igazság, hogy vannak akik 2004-óta játsszák :D

Szal nemtudom hogy ez a béta meddig tart

Mindensetere a hivatalos fórumon láttam szavazást arról, hogy milyen módon legyen fizetéses.....

szal ugy értem hogy ingyenes is fog maradni vagy csak bétateszt alatt lesz az? 8márha msot az van :P)

ez ingyenes vagy még csak betateszt van?

ChevyG
feltelepitettem (kitömöritettem), átmásoltam a patchet, upgradelt (autotmata gondolom), és csináltam accountot. de amikor joinolok, akkor kiirja, hogy a kapcsolat elvesztette a szervert<#falbav>
ilyenkor mivan?!
Zsolo007
MIkor leszel fent megint? VCan valami MSN címed? Megbeszélhetnénk pár dolgot. Másrészt játékban könnyebben tudunk segíteni egymásnak, ott helyben..

Hmuda
Újabban már nekem se áll rá az F7-el a célpontra. Úgylátszik ezt csak a fregattok tudják megcsinálni.

Zsolo007
R betû az is :)

F7-el rááll a célpontra??? vazz, ezt nem is tudtam :D

Melelsleg ha unjátok a zenét akkor F9-el ki lehet kapcsolni...és mehet alá winamp...

Stotoo
torpedot hogy lehet kiloni? felszereltem, raktam bele tolenyt, az emberem egy ido utan szol hogy torpedo betoltve, de hogy lehet kiloni illetve celozni vele?

Hmuda
Nekem nem függ az FCS tipusától hogy van-e auto vagy manual aim. Nekem alapból rááll a célpontra ha megnyomom az F7-et és nekem csak a magasságot kell beállítanom. Vagy az auto már azt is elintézi?

Ja és kösz a csoport-tippet, ez sose jutott volna eszembe (kellene normális tutorial >.<). :-)

Zsolo007
Szerintem bug.

Az aiming már manuális :) mondom hogy az auto az automata...

az autonál nem vezérled külön az ágyúkat.....

A másik kettõt azért nem süti el mert másik csoportba tartoznak (most esett le)

Nézd meg azt az ablakot amikor lõszerrel tölötd fel, ott a legelsõ sorban látsz T-t és R-t :). Namost ha a T csoporttal akarsz lõni (alapbeállítás) akkor a T-t nyomod meg, ha az R-rel akkor az R-t. Az Rnek késõbb az lesz a jelentõsége (és azért nem si forgatható), hogy oda lehet rakni torpedókat....

UI.: Milyen néven vagy bent?

Hmuda
Még egy apróság. A bal alsó sarokban állandóan ott van egy piros kör (olyan mint a hajófelszerelésnél, csak ez piros). Ez valami bug vagy placeholder akar lenni?

Hmuda
Amúgy nekem Aiming sipusPvP: játékosVSjátékos
PvE: játékosVSgép

Amúgy meglátásom szerint nem az FCS-tõl függ, hogy megy-e az auto célzás vagy sem (mivel nekem állandóan aiming van felrakva és azzal megy). Két ágyú rendesen meg, de két ágyú nem hajlandó lõni (forogni úgyse fognak, mivel nem olyan alapon vannak, ami ezt lehetõvé tenné, mint kiderült). Szóval csak a lövési probléma maradt, forgás kiütve. Ha megnyomom az X-et, akkor csak két ágyút választ ki (amelyek tudnak forogni), a két rögzítettet nem hajlandó elsütni.

Zsolo007
Valószínû nem autoamat hanem manuláis kezelés FCS-t vettél.....
Azt kell venni amelyik után zárójelben oda van írva hogy auto

Az elején csak óvatosan az új hajóvásárlással, fõleg DDnél, ha megvan az elsõ DD, akkor megnézed a remodelt, kiválasztod a neked megfelõ modellt, és 12-es szintig ne is cseréld mert késõbb óriási pénzhiány lesz....én most attól szenvedek

A tréning zónát akkor hagyod el amikor jólesik, nem kötelezõ...fent középen a nyilakkal navigálhatsz a szektorok közt...

MI az a PvE?

Hmuda
Kiperóbáltam de valami nagyon nem megy. Beszereztem a hajómat. Felszereltem, stb, stb. Kimentem, lenyomtam 3-4 tréning küldetést. Azon veszem észre magam, hogy vehetek új fajta hajót. Na felfejlesztem a következõ típusra és eladom a régit, megint felszerelem, legénység, lõszer, miegymás. Kimegyet tréningre. Erre nem hajlandó lõni. A két elülsõ ágyútorony nem hajlandó megmozdulni, a lét oldalsó meg nem lõ (van legénység és lõszer is, szóval rejtély). Csinálhattak volna normálisabb tutorialt, mert ami most van az katasztrófa.

Szerk: plusz mikor lehet elhagyni a tréning zónát, hogyan, és azon kívül is van-e csak PvE-re lehetõség?

Zsolo007
Én most belépek, nemtudom van e játékoskeresõ, ezt még fel kell fedeznem...

A lényeg az hogy ha valaki most jön akkor nyitott szemmel járjon hátha lát egy Szent_Laszlo nevû DD-t :) (bár most akarok újat venni, szal lehet hogy más magyar király nevét kapja...)

Zsolo007
Hivatalosan nem lehet, gyakorlatilag, a hivatalos fórumon van egy megoldás, ami ATi kártyákkal mûxik. (nvidiám van, nekünk nincs olyan beállítás, vagy én nem találom...)

Remélem tudsz angolul :) nincs kedvem lefordítani :D

-go to display properties,click the tab settings,go to advance.
-then go to display TAB i think,and go to one of the monitor and it has an resolutio configuration in which that would fix the resolution on the nf game and set it at least at 1024x764,so now when u enter to the stackin players screen and the battle screen u should now be able to see the full screen.

Stotoo
nem lehet atrakni 1024*768ra? mert xgan borzalmas a 800*600 :(

Zsolo007
óóóhh, ilyen mélységében nem olvastam el :)

Ahogy az oldal írja, a 081-es peccs nem fog megjelenni az auto update-en a mérete miatt.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."