614
2. Világháborús hajós MMO
  • Zsolo007
    Így kell ezt csinálni. Ha eljutsz 12-es szintre akkor könnyebb dolgod lesz. Érdemes tanulmányozni a fórumot a hivatalos oldalon, hogy el tudd dönteni melyik nemzettel szeretnél lenni.
  • lammaer
    Hát, szerintem ha überpró lennék, egy battleshippekkel meg carrierekkel teli csatában egy destroyerrel maximum kicsit nehezebb célpont tudok lenni. De legyőzni őket esélytelen :)
    Mindenesetre az XP csordogál, már nem szoktam elsőként meghalni, és nem azért mert nem megyek csatába... 2x sikerült beslisszolni egy ellenséges CV mellé és megvakargatni a hátát. Aztán jött valahonnan 2 torpedó :)
  • Zsolo007
    Gyakorolni kell :). Egy idő után ráérzel majd hogy kell játszani
  • lammaer
    Én két napja bekukkoltam az NY szerverre. Jól láttam, egyéni grindelésre nincs igazán lehetőség? Mert a kis DD-mmel max az első 5 gyakorló küldetést tudom megcsinálni, ahol még nem lő rám a gép. De amint fegyver kerül az NPC hajókra, pillanatok alatt elfüstölök :)

Aztán bementem oda, ahol a playerek játszanak - na ott is azonnal elfüstölök :) Jó, kapok XP-t, de hát ez igy annyira azért nem fun...
  • Zsolo007
    Valaki játszik még a játékkal? Én nemrég regeltem újra, Arizona szerverre.
  • VL1
    Erről van szó.
  • VL1
    [IMG][/IMG]
  • VL1
    valaki segítsen
  • VL1
  • VL1
    14szer próbáltam csatlakozni de egyszer se sikerült.
  • VL1
    Ez a játék füzetős?
  • Bretka
    Ha esetleg valaki befejezi a játékot és nincs szüksége a cuccaira,akkor az engem érdekelne.Német vagy Usa emberek vagy hajók érdekelnek.
  • Johnny Rico
    meg nem lattalak, nekem egy Gearing DDR van
    dreddbiro a nickem
  • Roccso
    igen,egy német rombolóval, Horthy a hajó neve...
  • Johnny Rico
    Iowa szerveren jatszik valaki? Marmint rajtam kivul?:)
  • Shiss
    Tegnap en vittem be az utolso sebzest egy Alaszkara. :)
  • Shiss
    A Triballal is szivtam. :)
  • TakyL
    Nem tudom mit csináltak végre a játékkal (talán áttették a szervereket) de gyakorlatilag lagmentes volt nekem az utóbbi időben

A kis Q osztályú rombolóddal gond volt a lag miatt a kitérés, akkor az én nem túl mozgékony Kbergemmel képzeld el ugyanezt, amely minimum kétszer hosszabb is ráadásul
  • Shiss
    Ma meg egesz istenes, tegnap 6szor egymas utan haltam meg torpedotol ugy, hogy eselytelen voltam kiterni.
  • TakyL
    Max a játszatóság also határát üti meg. Rendkívül lagos, még kis játékok esetén is.Sokszor már csak azt veszed észre, hogy elsüllyedtél. Valóságos TW paradicsom :(
    De ígérik a szerverek átthelyezését az USA-ba, és talán végre megoldódik ez a probléma.
  • Shiss
    Csinaltak meg egy szervert (Iowa), lett uj peccs, es jatszhatatlanul lagos volt este a szerver...
  • Shiss
    Veled beszeltem. :)

Torpedot utalom, az infos lapot meg mar en is belinkeltem regebben. :)
  • TakyL
    Udv !

Minden ami a játékkal kapcsolatos:

Navyfield info (angolul)

Amennyiben találkoztal a MAHART klannal, akkor a POW-on nyomod.
    Én ezen klánnak vagyok a tagja, taky nicken.
    Amennyiben szeretnél a klánba belépni, akkor a Fubuki használata erősen ellenjavalt, mivel az ilyen jellegű (un. TW) hajókat használók nem lehetnek tagok.

A csatában akkor is érdemes benne maradni, ha csak a creditekre hajtasz, hiszen a bónuszcreditek akkor is növekednek, ha a hajósd elsüllyedt.

Egyik repülő sem termelődik újjá. Előfordul, hogy a CV-k egyszerűen kifogynak a gépekből :)

A havidíj még nem is vészes, csak az a kérdés, hogy Mo-ról valamilyern módon tudom-e fizetni ?
  • Sippie
    Hát a repairer a harc közbeni javításért felelős, a restorer pedig tudtammal azt éri el hogy a piros nyíl magasabb helyen maradjon. Ahol az életerőd van, alul és fölöl van egy nyíl, a piros nyíl azt jelenti hogy a repairer addig tudja vissza állítani az életerőd, pl torpedó támadásnál magasan szokott maradni, de általában sokat nem érünk vele, mert mire megjavítaná magát addigra 6x kilőnek :)
    De a restorerben nem vagyok biztos.

A seamennek akkor még nem volt funkció hozzáadva amikor én játszottam, azóta lehet kapott valamit, de akkoriban még sok kaszt volt ami nem működött. Pl trainer és hasonló okosságok. Ha kiadják a játékot valszeg már minden működni fog, és mindennek lesz értelme.
  • Shiss
    Koszi, jol jott ez a par dolog, igy mar tisztabb, hogy is mukodik.

Azt mondd meg meg legy szives, a restorer es a repairer kozott mi a kulonbseg?
    Mitol jo a seamen?
  • Sippie
    Hát én régebben játszottam de a konvojosért 2K XP szerintem nem nagyon éri meg. Eléggé hosszúk a játékok, és nagyon ki kell fogni hogy jó csapatba kerülj, míg normális meccsen ha profi vagy akkor sebzésre kapod az XP-t, és ha csinálsz 30K sebzést arra yo sok TP-t fogsz kapni még magas szinten is... Én pl Fubukival nyomtam, 30K-ból pl 10-15K torpedo a többi ágyúval való írtás, és szépen fejlődött a csókám. Akatsukival pedig CL-eket mentem írtani, és bár azzal csak 10-15K damageket csináltam, mivel CL-t lőttem azért is szintén sok XP járt.

Annyit még az előzőhöz hogy nem csak a BO-d fejlődik lassan sőt... előbb utóbb a többi személyzeted lassabban fog fejlődni ha szakosítod őket, főleg ha már a második vagy 3. szak lesz...
    magasabb szinten már érdemes úgy csinálni, hogyha eléred azt a szintet amitől már felléptetheted a csókát, akkor nem szabad egyből felnyomni, hanem kell még egy kicsit xp-zni vele és ha már megint szintet lépne, akkor kell tovább szakosítani.
  • Sippie
    1. Érdemes, ugyanis ha te felviszel egy csávót 50-es szintig sima sailorban, az azokkal a plusz dolgokkal fog nőni a utlajdonsága, de ha kasztoltatod akkor a lényegre gyúr, vagyis több pontot kap pl a tüzér, a célzásre és újratöltésre.
    Szóval ha pl lesz egy 50-es sailorod 500-as accuracyval 500-as reloaddal, meg sok 400-500-as tulajdonsággal, az baromira nem yo, mivel ha a végén tüzért csinálsz belőle, úgyis csak az a két tulajdonság fog számítani, és ha az elején átnyomod, lehet hogy sokkal később leszel 50-es, de ha eléred az 50-et akkor 1000 lesz a reload meg accuracyja. Másfelöl pedig a magasabb ágyú osztályok csak akkor várnak elérhetővé ha a sailorod tudja kezelni, tehát mindeképp szintet kell léptetned mert alap egység csak naval gun-t tud kezelni, később lesz gun, heavy gun stb.

2. Én régebben úgy csináltam hogy akkor kell kilépni ajátékból amikor a te csapatodnak van több tacticalja, ugyanis az a csapat nyer amelyik több tactical sebzést visz be. Ha pl látod hogy egy ellenséges simakazet mindjárt kilőnek akkor érdemes megvárni mert egy dd vs dd meccsen a simakaze 6x annyi tacticalt ér mint más rombolók.

3. Tudtommal nem, ahogy semelyik másik repülő sem termelődik újra, se scout se semmi, de nem csak a CV-knél.
  • Shiss
    Nehany kerdeske:

1. Azt vettem eszre, hogy a BO sokkal lassabban fejlodik. Erdemes megcsinalni az emberkek "kasztvaltojat" vagy x szintig fejlesszem mezei sailorkent oket?

2. Erdemes e vegigvarni halal eseten a csatat?

3. CVknel ujratermelodnek harc kozben a gepek, vagy amit lelottek annak sanyi?

Talalkoztam egy Mahart nevu magyar klannal tegnap. :)
  • Shiss
    Hehe nagy elmeny volt a rombolommal elzavartam egy CVt. :)
  • Zsolo007
    Elvileg az volt, hogy Októbertől lesz boltokban...
  • Shiss
    Igen, valami havi 5 dollarrol van szo, hogy annyi lesz majd a havidij, de nem tudom mikortol.
  • Zsolo007
    Még mindíg ingyenes a játék?
  • Shiss
    Adhatnal nekem belole. :)

Ujrakezdtem a PoWon (a regi accom total odalett, semmilyen modon nem tudtam vele belepni), mintha kicsit alakitottak volna az xpn, mert kicsit gyorsabban haladtam mint regen.

A konvojos kuldi nagyon bejott, kar, hogy olyan nehez hozza normalis csapatot talalni. Ha veszt a csapat nincs xp, ha nyer akkor 2k egy 3*5-os meccsert.
  • Sippie
    sok magyar van játékon belül is. de egy ideje én is szüneteltetem a játékot, pedig van vagy 4 hajóm :)
  • Zsolo007
    Hát nemtudom, hogy mennyien nyomják még, sajnos a topic halott már egy ideje.....

Én nyomnám, de koliban vok, és proxyn keresztül nem emgy a gém :(
  • Kockáspiton
    Hi all! Még annó februárban kezdtem játszani a gamel, aztán egy kicsit szüneteltettem. Most, hogy viszatértem látom hogy mennyi magyar van, cool!
  • Shiss
    Hat sajnos nekem bejott a korrupt adatbazis hiba, ujra is raktam, de nem muxik, szoval egyelore pihentetem...
    ha ujra kell kezdeni vszinu az uj szerverre megyek
  • Zsolo007
    De jó lenne ha játszhatnék......csak még nem sikerült bejuttatnom a gépemet abba a koliba ahol vagyok :(
  • Sippie
    szal megint tévedtem... inkább próbáljátok ki :D
    van hogy alig kapok XP-t van hogy tök sokat.
  • Sippie
    tévedtem... az új mod egész jó, baromi sok XP, és lóvé jár. 30 perces harcal kaptam 4000 XP-t, általában meg 300-akat szoktam