614
2. Világháborús hajós MMO
-
#134 Bár lehet hogy XP szempontjából nem lenne rossz, csak sajna TK-ztam egyet lehet az húzta le :D -
#133 nah bekerült egy új mód a játékba, capture the flag alapú. De megmondom őszintén nem éri meg, egyrészt 0 lóvét kaptam érte, másrészt XP is baromi kevés jár, szóval nem érdemes azzal húzni az időt. -
#132 hát igen nekem sem tudom... :D
viszont mivel mással nem játszok, azért ezzel haladok szépen lassan. -
#131 Az a baj, hoyg kezdődik a suli és nem lesz rá időm :((( -
#130 köszi köszi :)
hát én igyekszem.
felváltva használom a FUBU-t és a CL-t elsőt pénzszerzésre, másodikat meg fejlődésre, bár nem mindig megy gyorsan :) -
#129 WoW az szép :D én is tolom még a játékot, de lassan haladok :( -
#128 Ja a Flecher USA aki nem ismerné a játékot :) -
#127 1. lvl 36 BO, Edinburgh könnyűcirkáló lvl 36os tüzérekkel (UK)
2. lvl 37 BO, Fubuki romboló lvl 35 tüzér lvl 31 torpedo man (JAP)
3. lvl 24 BO, Akatsuki romboló itt a fubu tüzéreit használom (JAP)
4. lvl 18 BO, Fletcher romboló lvl 24 tüzérek, lvl 19 arm sailorok, akik torpedo manek lesznek
+ van egy teljes német lvl 12 legénységem, de hajót nem vettem nekik -
#126 Köszi ezt kerestem már mióta!! -
Shiss #125 Info a hajokrol, hanyas szint kell hozzajuk, mibol mit lehet csinalni:
http://www.trainworld.us/NF2/English/index.html -
#124 Nálam abszolút jó, simán túllép az ápdéton, és betölti, szal a hiba nálad van.....egy újraindítástól, vagy modem restarttól lehet meg is javul... -
#123 Megkukkantom, egy pillanat -
Shiss #122 valaki nezze mar meg, hogy masnak se megy?
leall az updatenal... -
Shiss #121 level 16, O osztalyu rombolo. -
#120 kár :(( -
#119 Én félig megintam, félig feladtam a bugok miatt. -
#118 Mindenki megunta a gémet? Vagy mivan??? Hanyas szintűek vagytok? Milyen hajóval?? -
#117 feltettem az autot és ugy se
xar ugy ahogy van
shift-del -
#116 Ha még így sem tudzs belépni, akkor állíts be a gémnek 98/me kompatibilitást! nekem így megy faszán.. -
#115 250 mb, de akko megcsinálom azt -
#114 MIcsoda???
manuál instalt letöltöttem (NF.zip kb 25Mb)
Ezt elírtad?? 25mb??? vazze az automata install 304 MB, te valamit elnéztél...
melesleg miért nem jó neked az auto install??
Csodálkozol hogy nem tudsz belépni??? -
#113 tehát:
1. manuál instalt letöltöttem (NF.zip kb 25Mb)
2. patchet letöltöttem (patch.zip kb 50Mb)
3. Nf.zipet kitömöritettem a C meghaton külön mappába
4. beletömöritettem a patchet (felülirtam a régieket)
5. tüzfalat lelöttem
6. elinditottam a NavyFIELD.exe-t
7. update-ol 1 pár percet
8. bejön vlami rizs a pecsröl, tovább, és beirom a nevem, jelszavam (már van accountom)
és ugyan az mint eddig: ezt irja ki server is lost connection
-
#112 kitömöríted
utána letöltöd a legujabb a patchot a weboldalról (mindenképp!! ez manuális patch) aztán felüliratod a régit, indítod az exét és auto-ápdétel, és hopp, már jáccol is :)
Estefelé leszek, ha valéami nem megy írd le hátha tudok segíteni..
Jó kis gém ez, jól elé lehet vele utni a nyári nagy melegben meg játékmentes időszakban, de fizetni nem fizetnék érte.
Asszem szeptembertől wow-ozni fogok :) azt megéri fizetni =) -
#111 végre müxik a letöltés!
leszettem a manuál installt
hogyan kell telepiteni?
kitömöritem, és futtatom az exe-t akkor minden updatet megcsinál?
jolenne ha valaki leirná nekem, mert kiváncsi vok má nadon-nadon -
Thanatos #110 nem lenne rossz game de szvsz aki ezért hajlandó lenne fizetni alkalomadtán az sik hülye :D -
Thanatos #109 jah elég érdekes... -
#108 A patchben ezt valamiért nagyon elrontották, mivel azóta nem számít, hogy hányszor kérsz új tisztet, állandóan ugyanazok lesznek az értékeik és a növekedés is teljesen kötött. -
Thanatos #107 jaja azt még nem is modntam hogy mikor új hajót vettem összes új matróz összes statja fixen 30 lett..., éjjen :P -
#106 Nekem egyetlen játék alatt annyi bug ütött be, hogy most egy jóidőre elment tőle a kedvem. -
Thanatos #105 ha szóltok én smotantól tok lenni kb 3ig vagy fél 4 ig -
#104 Ma hogy lesztek bent a gémben? Mikor tudnánk "találkozni"? -
#103 Szar ügy... Még midníg nem megy? Küldj Pmet, ha kell meg tudom oldani hogy eljusson hozzád :P -
#102 "404 Not Found
The requested URL '/sdent/minstall/NF.zip' was not found on this server."
ujra raktam a vinfost, és erre nem lehet tölteni -
Thanatos #101 sokra megyek a taktikával ha akkor se hajlandó lőni előre ha a fejem tetejére állok... -
#100 Nyugi :) nem olyan rossz az előrenéző, csak más taktikát igényel..(pl.:hit and run) -
Thanatos #99 én max 21-től elszek de lehet mgé akkor se..., pech :) -
Thanatos #98 nah ezt a csak előre néző ágyukat énis beszoptam..., ráadásul az egy dolog hogy csak előre néz de hiába állok át azokra az ágyukra a t-vel ugy sem hajlandóak lőni az sitenért..., siekrült ablakon kivágni egy rakat pénzt éjjen :/ -
#97 Legközelebb 16 körül lesz dumcsi szoba ok? Abban benen vagytok? Minél többen jöjjünk össze!!!
Van garfield automata amikor veszel FCS-t (hídra) az auto-t válaszd :)
Hmuda azért nicns hajód, mert a BOnál hajót kell választani, hogy mire specializálódik, ugyanúgy lehet választani ahogy BOvá tetted....Kiválasztod a Z1et és egyből meg fogod tudni venni, de készülj fel ez sokkal drágábban lkehet csak fenttartani...
Mégvalami akinek hajóeltűnési bugja van az fáradjon el a hivatalos fórumra és nézzen körül, én láttam megoldást ilyesmikre de most nicns kedvem kikeresni... -
Thanatos #96 hm megnézem, ezt nem láttam :D -
#95 Ha veszel új hajót akkor megjelenik egy kis fehér nyíl a kikötőben a kihajózás mellett.