Navy Field

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a játék füzetõs?

Xfire-en a nevem solidsnakeonly1 Batlefield 2-ben a nevem SNAKEV500

Ha esetleg valaki befejezi a játékot és nincs szüksége a cuccaira,akkor az engem érdekelne.Német vagy Usa emberek vagy hajók érdekelnek.

[DC]

meg nem lattalak, nekem egy Gearing DDR van
dreddbiro a nickem

Roccso
igen,egy német rombolóval, Horthy a hajó neve...

Iowa szerveren jatszik valaki? Marmint rajtam kivul?😊

Tegnap en vittem be az utolso sebzest egy Alaszkara. 😊

A Triballal is szivtam. 😊

Nem tudom mit csináltak végre a játékkal (talán áttették a szervereket) de gyakorlatilag lagmentes volt nekem az utóbbi idõben <#worship>

A kis Q osztályú rombolóddal gond volt a lag miatt a kitérés, akkor az én nem túl mozgékony Kbergemmel képzeld el ugyanezt, amely minimum kétszer hosszabb is ráadásul <#shakehead>

Dulce bellum inexpertis. Erasmus

Ma meg egesz istenes, tegnap 6szor egymas utan haltam meg torpedotol ugy, hogy eselytelen voltam kiterni.

Max a játszatóság also határát üti meg. Rendkívül lagos, még kis játékok esetén is.Sokszor már csak azt veszed észre, hogy elsüllyedtél. Valóságos TW paradicsom 😞
De ígérik a szerverek átthelyezését az USA-ba, és talán végre megoldódik ez a probléma.

Csinaltak meg egy szervert (Iowa), lett uj peccs, es jatszhatatlanul lagos volt este a szerver...

Veled beszeltem. 😊

Torpedot utalom, az infos lapot meg mar en is belinkeltem regebben. 😊

Udv !

Minden ami a játékkal kapcsolatos:

Navyfield info (angolul)

Amennyiben találkoztal a MAHART klannal, akkor a POW-on nyomod.
Én ezen klánnak vagyok a tagja, taky nicken.
Amennyiben szeretnél a klánba belépni, akkor a Fubuki használata erõsen ellenjavalt, mivel az ilyen jellegû (un. TW) hajókat használók nem lehetnek tagok.

A csatában akkor is érdemes benne maradni, ha csak a creditekre hajtasz, hiszen a bónuszcreditek akkor is növekednek, ha a hajósd elsüllyedt.

Egyik repülõ sem termelõdik újjá. Elõfordul, hogy a CV-k egyszerûen kifogynak a gépekbõl 😊

A havidíj még nem is vészes, csak az a kérdés, hogy Mo-ról valamilyern módon tudom-e fizetni ?

Sippie
Hát a repairer a harc közbeni javításért felelõs, a restorer pedig tudtammal azt éri el hogy a piros nyíl magasabb helyen maradjon. Ahol az életerõd van, alul és fölöl van egy nyíl, a piros nyíl azt jelenti hogy a repairer addig tudja vissza állítani az életerõd, pl torpedó támadásnál magasan szokott maradni, de általában sokat nem érünk vele, mert mire megjavítaná magát addigra 6x kilõnek 😊
De a restorerben nem vagyok biztos.

A seamennek akkor még nem volt funkció hozzáadva amikor én játszottam, azóta lehet kapott valamit, de akkoriban még sok kaszt volt ami nem mûködött. Pl trainer és hasonló okosságok. Ha kiadják a játékot valszeg már minden mûködni fog, és mindennek lesz értelme.
Koszi, jol jott ez a par dolog, igy mar tisztabb, hogy is mukodik.

Azt mondd meg meg legy szives, a restorer es a repairer kozott mi a kulonbseg?
Mitol jo a seamen?

Sippie
Hát én régebben játszottam de a konvojosért 2K XP szerintem nem nagyon éri meg. Eléggé hosszúk a játékok, és nagyon ki kell fogni hogy jó csapatba kerülj, míg normális meccsen ha profi vagy akkor sebzésre kapod az XP-t, és ha csinálsz 30K sebzést arra yo sok TP-t fogsz kapni még magas szinten is... Én pl Fubukival nyomtam, 30K-ból pl 10-15K torpedo a többi ágyúval való írtás, és szépen fejlõdött a csókám. Akatsukival pedig CL-eket mentem írtani, és bár azzal csak 10-15K damageket csináltam, mivel CL-t lõttem azért is szintén sok XP járt.

Annyit még az elõzõhöz hogy nem csak a BO-d fejlõdik lassan sõt... elõbb utóbb a többi személyzeted lassabban fog fejlõdni ha szakosítod õket, fõleg ha már a második vagy 3. szak lesz...
magasabb szinten már érdemes úgy csinálni, hogyha eléred azt a szintet amitõl már felléptetheted a csókát, akkor nem szabad egybõl felnyomni, hanem kell még egy kicsit xp-zni vele és ha már megint szintet lépne, akkor kell tovább szakosítani.
Sippie
1. Érdemes, ugyanis ha te felviszel egy csávót 50-es szintig sima sailorban, az azokkal a plusz dolgokkal fog nõni a utlajdonsága, de ha kasztoltatod akkor a lényegre gyúr, vagyis több pontot kap pl a tüzér, a célzásre és újratöltésre.
Szóval ha pl lesz egy 50-es sailorod 500-as accuracyval 500-as reloaddal, meg sok 400-500-as tulajdonsággal, az baromira nem yo, mivel ha a végén tüzért csinálsz belõle, úgyis csak az a két tulajdonság fog számítani, és ha az elején átnyomod, lehet hogy sokkal késõbb leszel 50-es, de ha eléred az 50-et akkor 1000 lesz a reload meg accuracyja. Másfelöl pedig a magasabb ágyú osztályok csak akkor várnak elérhetõvé ha a sailorod tudja kezelni, tehát mindeképp szintet kell léptetned mert alap egység csak naval gun-t tud kezelni, késõbb lesz gun, heavy gun stb.

2. Én régebben úgy csináltam hogy akkor kell kilépni ajátékból amikor a te csapatodnak van több tacticalja, ugyanis az a csapat nyer amelyik több tactical sebzést visz be. Ha pl látod hogy egy ellenséges simakazet mindjárt kilõnek akkor érdemes megvárni mert egy dd vs dd meccsen a simakaze 6x annyi tacticalt ér mint más rombolók.

3. Tudtommal nem, ahogy semelyik másik repülõ sem termelõdik újra, se scout se semmi, de nem csak a CV-knél.
Nehany kerdeske:

1. Azt vettem eszre, hogy a BO sokkal lassabban fejlodik. Erdemes megcsinalni az emberkek "kasztvaltojat" vagy x szintig fejlesszem mezei sailorkent oket?

2. Erdemes e vegigvarni halal eseten a csatat?

3. CVknel ujratermelodnek harc kozben a gepek, vagy amit lelottek annak sanyi?

Talalkoztam egy Mahart nevu magyar klannal tegnap. 😊

Hehe nagy elmeny volt a rombolommal elzavartam egy CVt. 😊

Zsolo007
Elvileg az volt, hogy Októbertõl lesz boltokban...

Igen, valami havi 5 dollarrol van szo, hogy annyi lesz majd a havidij, de nem tudom mikortol.

Zsolo007
Még mindíg ingyenes a játék?

Adhatnal nekem belole. 😊

Ujrakezdtem a PoWon (a regi accom total odalett, semmilyen modon nem tudtam vele belepni), mintha kicsit alakitottak volna az xpn, mert kicsit gyorsabban haladtam mint regen.

A konvojos kuldi nagyon bejott, kar, hogy olyan nehez hozza normalis csapatot talalni. Ha veszt a csapat nincs xp, ha nyer akkor 2k egy 3*5-os meccsert.

Sippie
sok magyar van játékon belül is. de egy ideje én is szüneteltetem a játékot, pedig van vagy 4 hajóm 😊
Zsolo007
Hát nemtudom, hogy mennyien nyomják még, sajnos a topic halott már egy ideje.....

Én nyomnám, de koliban vok, és proxyn keresztül nem emgy a gém 😞

Kockáspiton
Hi all! Még annó februárban kezdtem játszani a gamel, aztán egy kicsit szüneteltettem. Most, hogy viszatértem látom hogy mennyi magyar van, cool!

A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!

Hat sajnos nekem bejott a korrupt adatbazis hiba, ujra is raktam, de nem muxik, szoval egyelore pihentetem...
ha ujra kell kezdeni vszinu az uj szerverre megyek

Zsolo007
De jó lenne ha játszhatnék......csak még nem sikerült bejuttatnom a gépemet abba a koliba ahol vagyok 😞

Sippie
szal megint tévedtem... inkább próbáljátok ki 😄
van hogy alig kapok XP-t van hogy tök sokat.
Sippie
tévedtem... az új mod egész jó, baromi sok XP, és lóvé jár. 30 perces harcal kaptam 4000 XP-t, általában meg 300-akat szoktam
Sippie
Bár lehet hogy XP szempontjából nem lenne rossz, csak sajna TK-ztam egyet lehet az húzta le 😄
Sippie
nah bekerült egy új mód a játékba, capture the flag alapú. De megmondom õszintén nem éri meg, egyrészt 0 lóvét kaptam érte, másrészt XP is baromi kevés jár, szóval nem érdemes azzal húzni az idõt.
Sippie
hát igen nekem sem tudom... 😄
viszont mivel mással nem játszok, azért ezzel haladok szépen lassan.
Zsolo007
Az a baj, hoyg kezdõdik a suli és nem lesz rá idõm 😞((

Sippie
köszi köszi 😊
hát én igyekszem.
felváltva használom a FUBU-t és a CL-t elsõt pénzszerzésre, másodikat meg fejlõdésre, bár nem mindig megy gyorsan 😊
Zsolo007
WoW az szép 😄 én is tolom még a játékot, de lassan haladok 😞

Sippie
Ja a Flecher USA aki nem ismerné a játékot 😊
Sippie
1. lvl 36 BO, Edinburgh könnyûcirkáló lvl 36os tüzérekkel (UK)
2. lvl 37 BO, Fubuki romboló lvl 35 tüzér lvl 31 torpedo man (JAP)
3. lvl 24 BO, Akatsuki romboló itt a fubu tüzéreit használom (JAP)
4. lvl 18 BO, Fletcher romboló lvl 24 tüzérek, lvl 19 arm sailorok, akik torpedo manek lesznek
+ van egy teljes német lvl 12 legénységem, de hajót nem vettem nekik
Zsolo007
Köszi ezt kerestem már mióta!! <#worship>

Info a hajokrol, hanyas szint kell hozzajuk, mibol mit lehet csinalni:

http://www.trainworld.us/NF2/English/index.html

Zsolo007
Nálam abszolút jó, simán túllép az ápdéton, és betölti, szal a hiba nálad van.....egy újraindítástól, vagy modem restarttól lehet meg is javul...

Zsolo007
Megkukkantom, egy pillanat

valaki nezze mar meg, hogy masnak se megy?
leall az updatenal...

level 16, O osztalyu rombolo.

Zsolo007
kár 😞(

Hmuda
Én félig megintam, félig feladtam a bugok miatt.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Zsolo007
Mindenki megunta a gémet? Vagy mivan??? Hanyas szintûek vagytok? Milyen hajóval??

ChevyG
feltettem az autot és ugy se
xar ugy ahogy van
shift-del
Zsolo007
Ha még így sem tudzs belépni, akkor állíts be a gémnek 98/me kompatibilitást! nekem így megy faszán..

ChevyG
250 mb, de akko megcsinálom azt