Mitől vagy boldog?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brigicsaj
nem az.......lehet hogy nem rosszabb, vagy nem tom, de szar és kész.....

xD

én a párkapcsolati bajoknál nám tok rosszabbat:Ð
no mesélj, ha publikus😊
Brigicsaj
még ha pasi ügy lenne.....hát.....az se lenne vmi jó, de nem az, sztem sokkal szarabb......

xD

szédülök, ájulás kerülget és hányingerem van, de nám hányok :C
voltam hétfõn dokinál, aszongya csak vírus, nem tud meggyógyítani, pihenjek -.- hát pihenni meg nemtok, met dógoznom is kell :\

nah, mét? :| pasiügy? :\
Brigicsaj
miért? mi a bajod? 😞

Én most akkor lennék boldog ha.......mind1....hosszú.....szar az élet és kész........

xD

én se

áááá na látom nevet már nem tok változtatni. de mindegy akkor nem számít :) csak idgesítő ,hogy mindeki homokos fiúnak néz. tehát a tisztán látás végett: lány vok :)) bezony .na :))

most nagyon beteg vok, és remélem, h hamarosan meggyógyulok, akkor örülni fogok neki, hogy újra egészséges vok ^^
nem rabolták el, ezért nem is dûhit. z csk egy példa volt 😊)

áááá na látom nevet már nem tok változtatni. de mindegy akkor nem számít :) csak idgesítő ,hogy mindeki homokos fiúnak néz. tehát a tisztán látás végett: lány vok :)) bezony .na :))

Brigicsaj
min jáccol?

xD

Nolycsy
Engem kifejezetten boldoggát tesz, ha játszom valmelyik hangszeremen. Ha nagyon benne vagyok a hangulatban, és valami tök jót improvizálok, az fokozza az élvezetet.

Hanga
smmi gond

A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.

Hanga
az alját😊

ivjoe
Félúton. Egy ideje nem ültem gép elõtt, Pénteken v Szombaton megcsinálom. Bocs a rengeteg késésért, de mostanában rengeteg dolgom van IRL.
hmhm
tényleg azt hittem név alapján hogy buzi vagy.
sry, aláírásod nélkül.
ok
😮

Az élettõl magától vagyok boldog. Csak a megfelelõ oldalát kell nézni.

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

Brigicsaj
de éééédik! 😄DDD

xD

Hanga
boldog napot😊

magus
nem is tudom mikor voltam mostanában igazán boldog. Sõt nemcsak mostanábanm úgy általában

Hanga
v.ez

Hanga
ez pl😊

Hanga
de 1 kicsit mindig

Brigicsaj
mér, Te nem vagy bolodg kicsit sem? 😞
Én nekem is van egy jó pár gondom, de pozitívan állok a dolgokhoz, aztán majd lesz belõle vmi.......😊
Pedig most az idegességtõl fáj is a hasam, szal....😄
De nem érdekel....😄

xD

Hanga
jó neked Brigi

Brigicsaj
mostanába vagy mindenki annyira boldog hogy nem veszi a fáradságot hogy ide írjon, vagy pedig senki sem boldog.....
pedig én az vagyok, egy kicsit.....de még mindig lehetnék boldogabb....😄

xD

Hanga
Ivjoe hogy áll abanner?

Hanga
nem, a Yetitõl

Hanga
a Zetitõl

Cabrio
a Háló-vin-é<#taps>

Az utolsó ember, aki elhagyja az országot, oltsa le a villanyt.

tekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 666
Cabrio
de miért rabolták le? és mennyire dühít?

ha a változást elfogadjuk csak a felfogásunk fog változni. és az ,hogy hogyan fogjuk fel a körüöttünk lévõ világot nagyban változtatja az érzéseinket.
viszont a már meglévõ érzéseinket az elme nem tudja megmásítani.
hiába mondogatod magadba : "örülök ,hogy lerabolták a kocsimrol a rendszámtáblát"
attol még nem fox neki örülni 😊

Cabrio
van biztonság?

szép taoista mondás ^^ a logódban a második kanji egy "út"? az elsõ mi?
hmhm
nem egyszerû a változást elfogadni a biztonság után 😊

Hanga
jó volt akoncert -ettõl

sz.tem meg hatalmas hülyeség az emberi érzelmekben racionalitást keresni...

attól hogy az ember vájkál benne, még nem lesz boldogabb/boldogtalanabb.

az érzelmeket meg és át kell élni. nem turkálni bennük.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Hanga
itt egy kedvencem:,,Az emberi szenvedés 80%-ának a forrása abban a tényben rejlik, hogy azt akarjuk, hogy a dolgok mások legyenek, mint amik és az emberek másmilyenek legyenek, mint amilyenek. Mihelyt felhagyunk ezzel a várakozással, elérhetjük a boldogságot és a derût."

Hanga
nincs igazad. Ha aváltozást el tudod fogadni, már 1szerûbb az életed is. Ha nem a biztonság keresése afõ cél, hanem a minden helyzetben való változás elfogadása lép be ,akkor nem lehetsz boldogtalan

bens
sztem sokat használ, ha eszébe jut valakinek az adott helyzetben. persze egyénfüggõ is...

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

igen, szép mondás, jo mondás. csak épp használhatatlan. bár vigasztalásnak nem lenne rossz 😊

Hanga
ez nagyon jó mondás

bens
találtam 1 tök yó japán mondást: "a szamuráj soha nem túl boldog, és soha nem túl szomorú, mert megértette, hogy ez a világ mindig változik"

komoly

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Hanga
azéletszép

lelki alkat. hát sztem részben. meg felfogás kérdése is.

számora job a kizökkenthetõség. igaz belül kizökkenek, de ez kívülrõl nem láccik. még egy szemrebbenésbõl sem leht kivenni, ahangulat változásom.

az stabilitás csak abban az esetben jobb, ha éppen a boldogság állapotában vagy. 😊

hátigen . az ember vmilyen. és gyakran már maga sem tudja milyen. mert teljesen átdeformálódik , olanná amilyen akar lenni, amilyennek gondolja magát. és néha olyan hiány érzete van , hogy na akkor mien vagyok is én valójában?

de az ,hogy te vmilyennek tartpd magad , nem befolyásolja az érzéseket. ezt az egyet nem tudja befolyásolni. tehát hiába állítgatod ,hogy : "de bizony én boldog vagyok" ha egyszer abban a pillanatban nem vagy az ,vmi miatt

sz4bolcs
mi a jobb, egy stabil, harmónikus állapot, vagy a könnyen kizökkenthetõség, (mindennek tudok örülni...) ? Ez teljesen lelki alkat dolga?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Hanga
Gondolj arra, hogy a boldogság nem attól függ, hogy ki, vagy mi vagy; pusztán attól függ, hogy te mit gondolsz magadról.

igaz, tévesen fogalmaztam.
nem a felejtés folyamata tartozik hozzá az állapotomhoz s egyben az életemhez hanem e folyamtnak az eredménye. 😊

hmhm
mondatod összefüggéstelen.
a felejtés az életednek ( tudatodban ) nem egy állomása, állapota, hanem folyamat.

bezonyám 😊 de ez ebböl a szempontbol nem kell ,hogy figyelmt kajon. hiszen a felejtés hiába az életem része, nem lehet sem pozitív sem negatív helyzet ként megélni , így a viszonyítási alap szerepét sem töltheti be 😊)

sz4bolcs
Mondok mást: a felejtés is benne van az életedben. :-)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.