1393
-
#833 Semmitől sem -
Rundstedt17 #832 Én két dologtól vagyok boldog:
ha megszereztem egy jó csajt
ha nem jött össze akkor a vadászat megnyutat és boldogít néhány lelőtt közönséges madár és már is jókedvem van -
#831 én is láttam és piros szitakötőket:) nagyon szépek voltak -
patiang #830 Ezen azok bánkódjanak, akik megbántottak Téged! -
#829 Hát ja.. Aki sok kis dolognak tud örülni azt sok kis dolog boldogtalanná is tudja tenni.
Nem a méreten van a hangsúly. -
Hajnalcat #828 Már nem vagyok az...köszönet érte pár emberkének. -
#827 Jah, ez egy körforgás, szomorú vagy ha végevan, de örülsz mikor kezdődik egy új, és ha nem lenne vége soha semmi jónak, sose örülhetnénk a jónak...:)
Én már kezdem túltenni magam a dolgon, nem könnyű, de nem roskadhatok magamba mert úgy nem fog sikerülni semmi, pesszimistán meg stb..:) Próbálom pozitívan felfogni a dolgokat és így sokkal könnyebb, bár van egykét időszak amikor eléggé nehezemre esik ennyi rossz után, de ezután már azt hiszem csak jó jöhet, mindig így volt és így is lesz mindig jó követ minden rosszat....
Legalább is én eddig ezt tapasztaltam...mikor már kezdem elveszíteni a reményt történik vmi jó és feldobja a minden napjaimat.....
Hát most már megint ott tartok hogy alig reménykedem...De...majd csak lesz vmi...:) -
Hajnalcat #826 Ez nem volt mindig így. Nekm is volt rossz időszakom...de túl kell lépni mindenen, én azt mondom. Bár nehéz, és sokáig tart, de előbb-utóbb meglátod, Te is boldog leszel. :)
-
#825 Na egy igazi ember aki örül minden apróságnak.....grat..:)
Én most attól lennék boldog ha a barátaimmal haverjaimmal lehetnék, ez tenne igazán boldoggá.....meg egy kis remény egy új kapcsolatra...:) ez minden...:) -
Hajnalcat #824 Attól, hogy sétáltam egy jót a kiserdőnél, és láttam 2 szitakötőt. Gyönyörűszépek voltak és pont mellettem szálltak el. :) -
#823 okoktól, és feltételektől. -
#822 Hát én most abszolút nem vok boldog, szakítottunk btommal, és attól lennék boldog ha túl tudnám tenni magam rajta....:S -
#821 A topiknyitó az sgtől nem lehet túl boldog.
"Utolsó látogatás időpontja: 2005. 11. 04. 00:35" -
Hajnalcat #820 Attól, hogy jól kioktattam valakit. -
#819 na azt azért nem...:DDD
Elég lenne ha csak 1 szoba lenne ahol csak ketten vagyunk bent..:)) -
#818 lakatlan Sziget?:) -
#817 Most attól lennék boldog ha a btommal végre kettesben lehetnék egy kicsit....:S -
#816 ja bocs. ..az a lány finn:) -
#815 Picasso kalandjai jut eszembe...Á vájte kukkolá, á vájte vájvátááá. aKe kálá szálává,.....:) -
patiang #814 Megismertem egy csodálatos svéd kislányt. -
#813 vééégre -
#812 nagyon kell keresni -
#811 hát el -
patiang #810 Lassan elfogynak az okok! -
#809 most egy nagy hideg dinnyétől..lennék:) -
Alíz #808 igaz -
patiang #807 Ha mások boldogok, akkor nincs aki elvenné az én örömömet. -
#806 süt a nap:) -
Alíz #805 vagyis ragadta. bocsanat -
Alíz #804 Es azota mi tortent a haveroddal? Magaval regedta az ordog? Te is nagyon hallgatsz.. -
xtatka #803 a csokitól meg a szerelemtől szoktam boldog lenni -
#802 most semmitől sem. -
#801 a nyuszi nem retteg
-
utility #800 retegegés és a sátán... Hát ecsém nemsemmik vagytok :DDDD -
utility #799 retegegés és a sátán... Hát ecsém nemsemmik vagytok :DDDD -
#798 Jujjj de éééééééééééééééééééééééééééééédi! :)) -
#797 -
#796 igen az jó:) -
feketeribizli #795 Attól, ha azt történik, amit én szeretnék. -
#794 ezt nem hiszem el,bocs.