1393
-
#793 -
#792 [hatlmas] Exzöszájzbúk!!!!!
-
#791 aham boldog vagyok mert olyat láttam amit az emberek 94%a sose! -
#790 és te ettől vagy boldog? -
#789 sok mindentől vagyok boldog de most vagyok a legboldogabb :D , méghozzá ettől:
Haver ( 19éves ) tegnap este átjött és megcsináltuk azt ami minden laikus embernek csak hülyeségnek tüník. Megidéztük a SÁTÁNT(!!!), vagyis én részben mivel a haverral csináltattam én meg messziről néztem a rituálét.
Szóval ami kell:
-két személy , egy segítő csak ha nagyon kell és egy személy aki csinálja , de lehet egyedül is
-biblia ha valaki nemtudja a miatyánkot
Menet a következő:
kell egy tükör , a tükröt elhelyezitek a szoba sarkába szemmagasságba. Ezután aki megakarja idézni a sátánt az elkezdi mondani a miatyánkat HÁTULRÓL ELŐRE!!!!!! és ha teljesen végig mondta akkor hirtelen jéghideg lesz és megjelenik egy sötét árny majd, zagyvál valamit és... / ezt csak akkor tudjátok meg ha kipróbáltátok /
Ja ha van segitő az nehogy elrohanjon nehogy közbelépjen mert azzal csak bajt hoz.
Ui.: a haver azóta sem szólt egy szót sem , még az orvos sem tudja mi a baja... -
#788 ettől a baráti mondatól:)
....Vágyom igazi, elmélkedős, csodálkozós, alkotós, hülyülős napokra
veled!
-
#787 Hehh én mivel hétfő van és végre láthattam a szerelmemet, boldog vagyok nagyon, már annyira hiányzott 5 napig nem láttam..:) -
hokotro #786 Egy válium kapszulátol amit feltolok a seggembe és várom hogy mihamarabb felszivodjon:-) -
Vlala #785 Én az olyan dolgoktól, amelyeket szeretek csinálni, pl. autózás, jó zenék hallgatása, és a sikerélményektől. -
#784 Édesség. -
csingacsguk #783 Ez aztán a tudományos topik...LoL -
ZLGergow #782 Attól lennék boldog, ha 2 jó csaj pörögne a Fas_zomon! -
feketeribizli #781 Ha én azt tudnám, akkor mindég boldog lennék, de igy nem vagyok mindig az, bár a fenil-alanin is boldoggá tesz, vannak más szerek is bizonyára, avagy természetes modon is keletkezik bennem, de hogy mikor és miből, azt már nem is sejtem. -
#780 Én attól lennék boldog ha már jövőhét hétfő lenne....:( -
obe #779 nem olyan sok, csak annyi amitől mindentől függetlennnek érezném magam, senkire nem lennék rá utalva, magyarán azt tehetném amit szeretnék, utazhatnék, a hobbimnak, vagy kedvelt időtöltésemnek szentelhetek annyi időt amennyit csak akarok...semmi fölösleges luxus, szarok a jó autókra, nem vágyom drága ruhákra, ékszert sosem kedveltem, stb...sztem havi 500k mindenre, de mindenre elég lenne. -
Phat Smoker #778 egészségesen mennyi pénz az amitől te boldognak éreznéd magad ? -
obe #777 én pont azt irtam hogy e 2 dolog együtt kell -
#776 ma semmitől sőt:( elcseszerintettem vmit nagyon:( -
Phat Smoker #775 sokra mész,ha van pénz,de nincs egészség! -
obe #774 csak ha van egészség meg lóvé..e két dolog valamelyike hiányzik, semmi se fog boldoggá tenni -
hokotro #773 azt monják a csokoládéban sok a boldogság hormon:-)))) -
#772 -
#771 csak -
#770 talány:) -
#769 azoknak mért ne lenne?? :D -
#768 azognag igen? -
#767 na ja......ez szép nap a szerelmeseknek....szal nekem nem..... -
#766 V-nap> -
#765 egyébként olyan mint a tied fantos:) -
#764 Az én kutyám hülye csak akkor megy ki ha nem akarjuk hogy kimenjen de amikor azt akarjuk akkor meg bent van és általában mindíg zavar valakit csak a nevére halgat -
#763 háát azért van mitől: pl. akutyám nagyon okos ha azt mondom leül, akkor leül:) hát ettől pl. -
#762 * -
#761 miért?
-
#760 nekem ez a boldogság -
#759 neked is:) -
#758 Boldog Új évet neked is, meg mindenkinek! :))
Én most attól vagyok boldog hogy nagyon jól sikerült a szilveszter, jobbra mint számítottam..:)) de viszont attól nem hogy mostantól hajtás, suli, és semmi buli..:((( -
bobey #757 -
#756 :)a kis Anettnek:))))és Boldog Új esztendőt mindenkinek aki látja -
bobey #755 Ma végre kimdta a kicsilányom a nevét:én Anett baba. -
#754 Na én most attól vagyok boldog hogy holnapután látom végre a haverokat és velük tölthetem a szilvesztert és az előtte lévő 2 napot is...:)) magyarul a csütörtököt a pénteket a szombatot és még a vasárnap hajnalt is...:))