1393
  • vaaa
  • vaaa
    [hatlmas] Exzöszájzbúk!!!!!
  • UltimateGamR
    aham boldog vagyok mert olyat láttam amit az emberek 94%a sose!
  • Hanga
    és te ettől vagy boldog?
  • UltimateGamR
    sok mindentől vagyok boldog de most vagyok a legboldogabb :D , méghozzá ettől:

Haver ( 19éves ) tegnap este átjött és megcsináltuk azt ami minden laikus embernek csak hülyeségnek tüník. Megidéztük a SÁTÁNT(!!!), vagyis én részben mivel a haverral csináltattam én meg messziről néztem a rituálét.
    Szóval ami kell:
    -két személy , egy segítő csak ha nagyon kell és egy személy aki csinálja , de lehet egyedül is
    -biblia ha valaki nemtudja a miatyánkot
    Menet a következő:
    kell egy tükör , a tükröt elhelyezitek a szoba sarkába szemmagasságba. Ezután aki megakarja idézni a sátánt az elkezdi mondani a miatyánkat HÁTULRÓL ELŐRE!!!!!! és ha teljesen végig mondta akkor hirtelen jéghideg lesz és megjelenik egy sötét árny majd, zagyvál valamit és... / ezt csak akkor tudjátok meg ha kipróbáltátok /
    Ja ha van segitő az nehogy elrohanjon nehogy közbelépjen mert azzal csak bajt hoz.
    Ui.: a haver azóta sem szólt egy szót sem , még az orvos sem tudja mi a baja...
  • Hanga
    ettől a baráti mondatól:)
    ....Vágyom igazi, elmélkedős, csodálkozós, alkotós, hülyülős napokra
    veled!
  • Brigicsaj
    Hehh én mivel hétfő van és végre láthattam a szerelmemet, boldog vagyok nagyon, már annyira hiányzott 5 napig nem láttam..:)
  • hokotro
    Egy válium kapszulátol amit feltolok a seggembe és várom hogy mihamarabb felszivodjon:-)
  • Vlala #785
    Én az olyan dolgoktól, amelyeket szeretek csinálni, pl. autózás, jó zenék hallgatása, és a sikerélményektől.
  • marsu
    Édesség.
  • csingacsguk
    Ez aztán a tudományos topik...LoL
  • ZLGergow
    Attól lennék boldog, ha 2 jó csaj pörögne a Fas_zomon!
  • feketeribizli
    Ha én azt tudnám, akkor mindég boldog lennék, de igy nem vagyok mindig az, bár a fenil-alanin is boldoggá tesz, vannak más szerek is bizonyára, avagy természetes modon is keletkezik bennem, de hogy mikor és miből, azt már nem is sejtem.
  • Brigicsaj
    Én attól lennék boldog ha már jövőhét hétfő lenne....:(
  • obe
    nem olyan sok, csak annyi amitől mindentől függetlennnek érezném magam, senkire nem lennék rá utalva, magyarán azt tehetném amit szeretnék, utazhatnék, a hobbimnak, vagy kedvelt időtöltésemnek szentelhetek annyi időt amennyit csak akarok...semmi fölösleges luxus, szarok a jó autókra, nem vágyom drága ruhákra, ékszert sosem kedveltem, stb...sztem havi 500k mindenre, de mindenre elég lenne.
  • Phat Smoker
    egészségesen mennyi pénz az amitől te boldognak éreznéd magad ?
  • obe
    én pont azt irtam hogy e 2 dolog együtt kell
  • Hanga
    ma semmitől sőt:( elcseszerintettem vmit nagyon:(
  • Phat Smoker
    sokra mész,ha van pénz,de nincs egészség!
  • obe
    csak ha van egészség meg lóvé..e két dolog valamelyike hiányzik, semmi se fog boldoggá tenni
  • hokotro
    azt monják a csokoládéban sok a boldogság hormon:-))))
  • Hanga
  • Hanga
    csak
  • Hanga
    talány:)
  • Brigicsaj
    azoknak mért ne lenne?? :D
  • Hanga
    azognag igen?
  • Brigicsaj
    na ja......ez szép nap a szerelmeseknek....szal nekem nem.....
  • Hanga
    V-nap>
  • Hanga
    egyébként olyan mint a tied fantos:)
  • Fantos
    Az én kutyám hülye csak akkor megy ki ha nem akarjuk hogy kimenjen de amikor azt akarjuk akkor meg bent van és általában mindíg zavar valakit csak a nevére halgat
  • Hanga
    háát azért van mitől: pl. akutyám nagyon okos ha azt mondom leül, akkor leül:) hát ettől pl.
  • Hanga
    *
  • Hanga
    miért?
  • Koppernikusz
    nekem ez a boldogság
  • Hanga
    neked is:)
  • Brigicsaj
    Boldog Új évet neked is, meg mindenkinek! :))

Én most attól vagyok boldog hogy nagyon jól sikerült a szilveszter, jobbra mint számítottam..:)) de viszont attól nem hogy mostantól hajtás, suli, és semmi buli..:(((
  • bobey
  • Hanga
    :)a kis Anettnek:))))és Boldog Új esztendőt mindenkinek aki látja
  • bobey
    Ma végre kimdta a kicsilányom a nevét:én Anett baba.
  • Brigicsaj
    Na én most attól vagyok boldog hogy holnapután látom végre a haverokat és velük tölthetem a szilvesztert és az előtte lévő 2 napot is...:)) magyarul a csütörtököt a pénteket a szombatot és még a vasárnap hajnalt is...:))