829
-
#789 szerintem Bubbax -nak nem a karakter jelentőségével van problémája, hanem maga a színész arcával, játékéval, viselkedésével
engem mondjuk nem zavar, sosem zavart ilyen, illetve egyszer csak, a prison breakben a Veronica -t játszó színésznő...na az kikészített :D:D -
#788 Egy ujabb frappáns válasz:)mármint #786, szvsz a film egyik kulcs figurája, nem pöcs, nem rák és főleg nem kell neki eltünnie... -
Kanál #787 valszeg nem azt kérdőjelezi meg hogy kicsoda :D -
#786 Shaun vagy ki rák a gyógyító pöcs. -
#785 Shawn-t??? -
Bubbax #784 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lesz egyáltalán köv. évad?Jó hogy kinyírták Danny-t meg Isabelle-t, két anti-színésszel kevesebb, már csak Shawn-t kellene eltenni láb alól. Garrity jól rábaszott a képességével...:) -
HolyZoly #783 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A különbség Danny és a többi 4400 között, hogy Danny folyamatosan termelte azt a promicint, amivel megfertőzte az embereket. Mikor beadták neki a gátlót, az csak a terjedést tudta megakadályozni. -
#782 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!asszem azt mondta a doki hogy a gátló az megakadályozza a képességét (tehát nem terjeszti a promicint) de a szervezete tovább termeli amibe belehal...mondjuk ez hülyeség, mert előtte már jópárezer 4400as kapott gátlószert és nem haltak meg... A Jordanesben is igazad van, egy kisebb baki a sorozatkészítőktől, valszeg a drámai hatás fokozása miatt "ölték" meg Danny -t -
#781 A 3.dik évad borzalmas volt, de ez a 4dik nagyon jó volt. Talán az egyik legjobb.
Spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ami szerintem nagy baromság volt az utolsó részben, hogy Shawn öccse miért halt bele a képességébe ha kapott oylan gátló cuccot? a másik meg nem kellett volna shawn-nak megölni, hívhatta volna Jordan-t hogy vegye el a képességét -
#780 monnyon le:) -
#779 hát ilyet...máskor meg azért szoktak sírni hogy tul nagy a cliffhanger...most meg hogy tul kicsi...
elégedetlen panaszkodó népség :P -
#778 Tetszett az évadzáró. Ez a széria eddig a legjobb az első széria óta.
Bár már túlon-túl erőltetik a sorozatot azért még kíváncsi vagyok mik lesznek benne. Várom a következő évadot. Ami mikor is lesz:D? -
lazado #777 nemtom, nekem nem tetszett ez az évadzáró. nem volt akkora cliffhanger, amin most lehetne egy évig gondolkozni. meg már nagyon nyúlik ez mint a rétestészta. remélem egy jó 5. évaddal be tudják fejezni és nem nyújtják el még jobban. -
#776 nah, akkor beíromm amit egy másik fórumra írtam :)
nah, hát ez az évad talán a legjobb volt
SPOILERekkel tovább:
4x13
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az első öt perc nagyön ütött sztem, szinte odatapadtam a képernyőhöz :D(Tom meg Danny) / de a vége öt perc is odavert /
aztán mi volt még, hát Dannyi képessége jól felkavarta dolgokat, ezzel nagyjából megalapozták az ötödik évadot, hogy most már az NTAC-en belül mindenkinek van képessége, meg hát ugye Tom a végén...sztem minenképp be fogja lőni magát, és így talán olyan képességet kap, amivel vissza tudja kapni Alana-t (még mindig nem értem, miért lett ez az ügy elfeledve....)
Promice City és Jordan meg eléggé bedurvult :D(most akkor Jordan-ből ki lettek szedve a "tiny machine"-ok?)
Isabelle-t sajnáltam, hogy meghalt, elnéztem volna még pár évadon kersztül az pofiját :) (aztán lehet visszahozzák, mint Jordant, bár erre kevés az esély)
mindezt összevetve eléggé odavert ez az évadzáró , csakúgy mint az évad -
#775 igen a 13. -
#774 nekem tetszett a finálé, kb annyi minden történt benne mint az egész évad alatt összesen :)
gondolom lesz 5. évad is...nem? -
#773 Meik volt az évadzáró? (A 13.?)
Na ne én 11.-nél tartok. 2 részbe lezavarják:S
NA akkor gyorsan megnézem őket. -
Kanál #772 évadzáróról senki semmit?
fight club zene durva volt végén -
#771 Hát a 11. rész szerintem uncsi volt. Az eddigiek jók voltak kivéve 8. meg az 1. rész, mert ezzek megint csak unalmasak voltak.:( Remélem ez lesz az utolsó évad. Jónak jó ez az évad, meg teszik is. De vége lehetne már sztem régen az egésznek. Fölösleges húzni. -
#770 kellett az apa büntudatához, Kyle érzelméhez, a képességének a megkérdőjelezéséhez, és ahoz, hogy Isabell oda kerüljön, ahova került. -
Slash89 #769 Én most néztem meg, nagyon jó volt. Kár, hogy a 12-es csak jövőhéten lesz. -
cooldoc #768 Nem láttátok még a 11-est? -
#767 spójler... de már mind1:) -
#766 nemtom vágjátok-e mi szükség volt a 9. részben erre a "Isabelle-t apja általi megfiatalitására mad vissza növesztésére"???
mert én semmi értelmét nem láttam, ha vki tudja, írja le pls! -
Seeley #765 nemááááááá
kedvencem, ne legyen gonoszka :( -
#764 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát pedig úgy néz ki, amíg ki nem szedik belőle a beépített ember tudatát addig ő írányítja Tom -ot. Sztem jó húzás hogy 'marked' lett és ezáltal gonosz, legalább valami történik :) -
Seeley #763 4x10
most mi vaaaaan? Tom genya lesz??? nem már :( -
#762 Na jó volt a 4x10-es rész! -
#761 Ha elveszíted a fonalat nézd meg 2szer:), szvsz nem teljesen jó. -
cooldoc #760 Most néztem a 4610-et. vegyesek a benyomásaim. A sorozat kezd "ElLostosodni", követhetetlenné válni. Kíváncsian várom észrevételeiteket. -
Seeley #759 jó volt 4x09 ehh, Tpom és Jordan az évad végén még közös kertipartyt is fog tartani, ha ez így folytatódik.
Huh, talán apa lánya jelenetek néha unalm,asak voltak, de szépen cseredett visszafelé a jány :DDDD
Tom for prez, továbbra is!
Jah és igen, Marco mindent tud :P -
lazado #758 hát ez az. mert ugye illegális a szer, akkor az ember persze hogy nem írja alá névvel, címmel és telefonszámmal, hogy igen átvettem egy adagot...na mind1, lehet lesz rá még válasz de nem hiszem. -
#757 miért ne szerezhetne, szerintem az a kérdés hogy honnan tudott róla az NTAC -
#756 Bár nekem ilyen felse tünt, de miért nem szerezhetne illegálisan egy illegális cuccot? -
#755 Marco mindent tud! :) -
lazado #754 én még csak 4*02 nél tartok, de lenne egy észrevételem(aki nem tart még itt ne olvassa tovább, csa nemtom hogy kell fehéríteni)
szval nekem nem tiszta, hogy a 3. évad végén Diana tesója April, hogyan kapott regisztrálva cuccot?? amikor csak azt láttuk, hogy elvesz az utcán egy tűt egy faszitól, de aláírás se semmi. de fura is lenne, mert ugye a 4*02 ből megtudjuk hogy anyagot szerezni illegális és letartóztattják őket. szval Marco honnan tudott erről az egészről? szerintem eg elég nagy hiba az íróktól.. -
cooldoc #753 Kinek a pap...Már Apa és lánya jelenetre gondolsz? -
ZoliJ #752 nekem nem tetszett, sztem értelmetlen húzás volt -
#751 Én még most néztem meg a 3. rész, jó volt. -
Seeley #750 nekem nagyon bejött...
9-est nem láttam, most értem haza pihenésből, torrentet gyorsan ráeresztem