The 4400 (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elégedetlen panaszkodó népség 😛
Bazinga!
Bár már túlon-túl erõltetik a sorozatot azért még kíváncsi vagyok mik lesznek benne. Várom a következõ évadot. Ami mikor is lesz😄?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
nah, hát ez az évad talán a legjobb volt
SPOILERekkel tovább:
4x13
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
aztán mi volt még, hát Dannyi képessége jól felkavarta dolgokat, ezzel nagyjából megalapozták az ötödik évadot, hogy most már az NTAC-en belül mindenkinek van képessége, meg hát ugye Tom a végén...sztem minenképp be fogja lõni magát, és így talán olyan képességet kap, amivel vissza tudja kapni Alana-t (még mindig nem értem, miért lett ez az ügy elfeledve....)
Promice City és Jordan meg eléggé bedurvult 😄(most akkor Jordan-bõl ki lettek szedve a "tiny machine"-ok?)
Isabelle-t sajnáltam, hogy meghalt, elnéztem volna még pár évadon kersztül az pofiját 😊 (aztán lehet visszahozzák, mint Jordant, bár erre kevés az esély)
mindezt összevetve eléggé odavert ez az évadzáró , csakúgy mint az évad
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
gondolom lesz 5. évad is...nem?
Bazinga!
Na ne én 11.-nél tartok. 2 részbe lezavarják:S
NA akkor gyorsan megnézem õket.
fight club zene durva volt végén
BUDA > miskolc.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Fortuna fortes adiuvat.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
mert én semmi értelmét nem láttam, ha vki tudja, írja le pls!
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
kedvencem, ne legyen gonoszka 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bazinga!
most mi vaaaaan? Tom genya lesz??? nem már 😞
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Fortuna fortes adiuvat.
Huh, talán apa lánya jelenetek néha unalm,asak voltak, de szépen cseredett visszafelé a jány 😄DDD
Tom for prez, továbbra is!
Jah és igen, Marco mindent tud 😛
szval nekem nem tiszta, hogy a 3. évad végén Diana tesója April, hogyan kapott regisztrálva cuccot?? amikor csak azt láttuk, hogy elvesz az utcán egy tût egy faszitól, de aláírás se semmi. de fura is lenne, mert ugye a 4*02 bõl megtudjuk hogy anyagot szerezni illegális és letartóztattják õket. szval Marco honnan tudott errõl az egészrõl? szerintem eg elég nagy hiba az íróktól..
Fortuna fortes adiuvat.
9-est nem láttam, most értem haza pihenésbõl, torrentet gyorsan ráeresztem
Fortuna fortes adiuvat.
Bazinga!
Igaz nem valóság, de mégis. Tom és Jordan, ehh, készek voltak együtt. Meg a végén a telefonbeszélgetés...azért a geek csóka képessége nem rossz 😄DD
Tetszik eddig az évad nagyon. Tom továbbra is kedvenc, szegénmyt sajnálom, be markedolva, ehh, meg P+, úgyis évad végi cliffhanger hogy betolja magának a promicint..:SS
Shawn-t bírom, nagyon akarja az egyensúlyt...amúgy az emberiség veszte a háború..fasz Coliert kinyírni kéne már.
Bazinga!
Next PC upgrade: 2022
ASUS K8V-X SE; AMD Sempron 2600+; GeForce 6600GT 128Mb GDDR3; 1024Mb KingMax Superram
Persze Maya mondhatna több látnoki okosságot meg a néger csóka is akciózhatna, márha még a sorozatban van egyáltalán. Ami nem tetszik, hogy egy húgyos gimnazista(Són) vezet itt mozgalmat,alapítványt... A 4400-ak között egy alkalmasabb sem akadt?
Nem kell egybõl a levesbe csapni, ujra be kell inditani a szálakat, és be is fog indulni nyugalom, nem lehet minden rész pörgõs és csattanós, akkor mi maradna a végére?
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Én imádtam az elsõ hármat, ezt is már nagyon vártam. A 4/1-et nézvén gondoltam hogy ez nem az igazi, de belerázódunk a dologba, viszont pl. a 4/4-et 30 percnél megállítottam, és mást néztem. Valahogy úgy érzem, hogy ez már nem az a sorozat amit annyira vártam hétrõl hétre, ami sokkal jobban tetszik mint pl. a mindenki által imádott (és tényleg nem rossz) Heroes.
Valami mgeváltozott. Számomra az egész roppant vontatott, nyögvenyelõs és izzadságszagúvá vált.
Ez persze az én véleményem persze. Kíváncsi vagyok, hogy csak bennem hangolódott el valami tavaly óta (illetve március óta, amikor az egészet újranéztem), vagy más is egyetért velem?
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny