Szürkehályogot okozhatnak a mobiltelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szürkehályog gond nélkül mûthetõ.
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Elnézést a sorokért😊
Elnézést a Sorokért:)
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
TCO '92, '99, 2003
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Aham, szóval tudnak róla, de magasról le*arják...
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
tényleg, mi van a beharangozott fényprocesszukkal ami ezerszer gyorsabb a mai CPU-knál és az igéret szerin tmég idén kapható lesz? 😛P
Szeritem itt is arról van szó, hogy 2 hét már bõven túl van az egészséges határon, és "kimutatható" a kimutatandó!
Érdekes lett volna megvizsgálni a marha másik szemét 2 hét folyamatos tv nézés után...
káros ezt már mi is tudtukû
régebben meg háborúk voltak , pestis , meg a sok szar ezt a "betegséget már mi is kibirjuk"
NA MEGINT VOLT EGY SEEMITMONDÓ KUTATÁS
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Szerintem ez is egy a sok urban legend közül 1 ami kialakult a crtvel kapcsolatosan.
A lényeg, hogy a monitor felszíne feltöltõdik az elektronbecsapódások miatt, így térerõsség alakul ki. Akkor bejön az influencia, tehát mindent maga felé vonzz, ami semleges, vagy ellentétes töltésû. Amikor meg odaér a monitorhoz, ott felveszi a töltést a monitorról, ami által viszont taszítóerõ lép fel és ez nyomja a port a szembe.
Szakszerûen így van 😊
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Inkább a porkibocsátással van a gond.
A radar meg lehet hogy több kilowattos, de az nagyon nagy területen oszlik el. Nyilván nem 2 m-re tõle álltak a katonák.
Ehhez a tesztsugárzáshoz képest a mobil legalább százszor erõsebb, de inkább többször.
ncswork: hülyeség. Ami nem abszolut nullán van, az hõt sugároz. Te is.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
A szem is regenerálja magát, csak idõt kell neki adni.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
azaz jópár hétig kéne folytatniuk a kísérletet.
ez ugyan olyan, mint más, élettartam vizsgálatoknál is melegítik az adott tárgyat, hogy gyorsabban öregedjen, és abból következtetnek a normál üzemen a tartósságára.
Egyértelmû hogy káros, már csak az a kérdés hogy mennyire, és milyen hatása van a szervezetünkre. Az ûrbõl is érkezik háttérsugárzás, valamilyen szinten az is hat ránk. Ez sajnos jövõben civilizációs betegség.
A radaros példa szerintem nem vág ide, az pár kwatt (?), teljesen más nagyságrend..
ÉN is szoktam valamikro 120 percet...igaz nagoyn lecsapolja a kártyámat....😄
A bluetoothos headset 2,5 mw teljesítményû, szóval nagyobb, mint ez a próbasugárzás.
A mobil pedig nem ritkán eléri az 1 w-ot, vagy meg is haladhatja azt!
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Aki meg ennyit telefonál az meg kihangosít vagy headsetet használ, különben leszáradna a karja a telefon tartásától 😊
Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.
És azért választották ezt a frekvenciát, mert másikon nem következne be.
Egyébként semmi kétség, hogy a mobil káros. A agy egy (kvázi) elektromos hálózat és a zavarjelek biztos nem tesznek neki jót.
Ez az 50 perces dózis is nevetséges, azért az _átlag_ nem telefonál ennyit, pláne nem 10 percenként.
Az viszont nem árthat ha jobban ügyelnek az egészségünkre.