47
-
#7 És a EpIII történetének szerves része volt, hogy lehenteltek vagy 20 kissrácot is!
Na az biztos jóttesz a fejlődő szervezetek lelkivilágának.
Ennek az egésznek az az üzenete: "make war not love!"
A kedves repulikánus képviselők fiai monnyuk elitiskolába játnak, ahol nem divat a sulimészárlás, meg biztos nem fognak Afganisztánban/Irakban megdögleni, erről apuci gondoskodik. -
Majadi #6 A tisztel képviselő uraknak inkább azzal kéne törődni ,a kokaintól zsibbadó orrukkal ,hogy miért halnak tömegesen a gyerekek afrikában éhen. Vagy hogy miért van tele a net pre 18 oldalakkal? Vagy hogy mennyire etikus az olajat élelmiszerért programjuk. De mindegy.. A kis csibészek inkább nézzék élőben ahogy szétbombáznak egy országot a hős fiaik. phh Még egy ilyen képmutató országot mint ez az Amakkua. Remélem mind átcsúszik az idön és feketemunkás lesz Missisipiben a 30as években.
Bár akkor szegény luxusprostiknak nem lenne kit elnáspángolni.....
-
Riddick #5 Ez játék! És aki nem fogja fel hogy játék az beteg! Aki nem tud különbséget tenni játék és a valóság közt az is beteg! Az új Star wars filmben ,embereknek a kezeit vágják le,és égetek meg őket élve,és oda simán be mentek a gyerekek! Ezt miért nem kritizálták? Sok idióta! :D -
#4 És a képviselők ,hogy pisálnak? Becsukják a szemüket meg ne lássák a saját pöcsüket? Már akkor is ördögűzőt hívnak ha megkívánják saját tulajdon feleségüket?
SZEX AHHH TÁVOZZ TŐLEM SÁTÁN NEEE VULGÁRIS!!! HÖRRRR -
RpPRO #3 Ez tenyleg elkepeszto. A 15-os kepet sem lett volna szabad lekozolni, hiszen aktus lathato rajta.
Szanalmas. Semmilyen nemi szerv sehol nem latszik, talan egy meztelen noi hatso. Ez tenyleg botranyos.
Nem baj, a rendoroket ugyanugy fejbe lehet loni, az teljesen rendben van.
ARGH! -
#2 "A Rockstar Games szemérmetlenül viselkedett, hiszen megtévesztette a gyerekek szüleit, mondván ez egy olyan játék, amit nyugodtan megvehetnek a csemetéiknek
Ez a csúúcs. A genya R.S. Szemtelenül beígéri hogy csak a fejét lehet leszakítani, autóval gázolni, tarkón lőni. Erre alattomosan becsempész a játékba egy dugást:!? Ettől nyekken a következő generáció.
A játék ha jól tudom karika 17. Én 17 évesen ugyan gyilkosságot nem követtem el de ha tudtam, dugtam!
-
haxoror #1 Érdekes ez a képviselőház, simán megszavazta az iraki háborút viszont a GTA:SA már túl brutális nekik... :)