Vizsgálat indul a San Andreas ügyében
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy miért írok ehhez a témához,azt nemtudom.
Hogy miért írok ehhez a témához,azt nemtudom.
Ha a gyerek molotov koktélt dob a szomszéd házára és
elköti a kocsijukat aztán a harmadikat fejbelövi...
1. nagyon rossz környéken lakik. 😊
2. a szülõ nem figyel rá eléggé, nem magyarázza el neki, hogy: fiam ez csak játék, de ha meglátom, hogy a hülye agyaddal akár csak hasonlót is mersz csinálni úgy fülönváglak hogy kezenállsz!
(ez kb 11-12 év alatt mûködik)
A nagyobb korosztály tevékenysége a kicsikorában elhanyagolt és a kezdõdõ kamyaszkorában meg "csináljon amit akar csak ne legyen a nyakamon felfogés eredménye.
Az USA-ban meg amúgy is hülyék az emberek, minden sz*ré' pereskednek.
A Hot coffe-rõl annyit.Ennyi erõvel a Sims-t, Singles-t meg az összes ilyen "életszimulátort" be lehetne simán tiltani (fõleg amiben csirkét meg disznót meg kecskét lehet... 😊, nem tom van-e ilyen) . Meg egyébként is híjján vannak a fiatalok a felvilágosításnak, úgyhogy sztem még jó is.
És le lehetne szállni már a Rockstarról (GTA-VC). De öröm az ürömben, hogy a negatív reklám is reklám 😊.
Ha sok lett, akkor SRY. (gta rlz)
😊))))
Nem emlekszem mar sajnos a pontos cimre de igy talalsz millio helyet.
Nezzen meg egy gyerek egy parlamenti kozvetitest.
Az sem neki valo!!!!!!!!!!
Egyebken a half life utan a legjobb jatek.
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Mire számítottak? Mickie egérre?😄
Playware
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
Lelõttek egy embert az utcán, - hiszen az még eben a játékban is benne van- bezzeg ha valamelyikük elõveszi a farkát az utcán, akkor már röpült is volna! Minimum.
Semmi különbség a játék és a valóság között, sajna!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
GTA:SA - Light Edition (gyerekeknek)
GTA:SA - Brutal Edition (Felnötteknek 😄)
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
Ettol fuggetlenul az alabbi hozzaszolasokkal egyetertek es eltulzottnak tartom ezt az egesz felhajtast. Kell vigyazni a gyerekekre es ovni a lelkivilagukat, de ez elosorban a szulo dolga egy bizonyos ideig , ami utan a fiatalok mar ugyis maguk dontik el, hogy mi erdekli oket.
Ha felb.szom az agyam az ilyen cikkek olvasássával, akkor beugrom valamelyik szerverre, és a németekkel jáccok egy sort. Tökre lenyugtat!😉 Utána viszonylag tárgyilagosan tudom a világot nézni.
Sajna szex az nincs a játékban, de arra ugye ott a barátnõ😉
Csak úgy mélyen filozófiailag felvetném,
ha a nácizmus(terrrorizmus??????) fogalmát úgy határoznánk meg általánosan: hogy politikusok utasítására, a propaganda segítségével embereket rávesznek arra, hogy más, többnyire civil embereket mészároljanak (akár saját haláluk árán is), akkor '45-óta mi is változott?????
Ráadásul az amcsik (de természetesen az oroszok is), nem csak Von Braunt alkalmazták, hogy rakétákat fejlesszenek ki nekik (természetesen teljesen védelmi célokkal😉))), hanem a késõbbi CIA azért elõszeretettel alkalmazott német titkosszolgálati "szakembereket" (gestapo).
Amikor olyan erõs félelem érzést tudnak generálni, hogy az emberek Londonban fel sem háborodnak, amikor valakit a nyílt utcán tévedésbõl titkosrendõrök letepernek és fejbelõnek az szerintem elég veszélyes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Természetesen a mai rendszer nem fasiszta, de sokszor az az érzésem csak azért, mert nem úgy hívják.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
AZ a lényeg h NINCS BENNE ALAPBÓL,csak kódaal lehet elõhívni,és ha ennyire nemérdekli a CSEMETÉKET(felénk ez 12év alatti korosztály)és a szülõket h ilyeneket ki lehet hozni a game-bõl akkor mit kell vitatkozni...az meg igaz h miért nem állították ki a Pacific Asaultot ,mert ott a japókat kell írtani,Mohaa?:ugyanaz a németekkel?he?azért mert az amcsik oldalán vagyunk.Ezért kéne egy Japán kiadónak olyan játékot kiadni amiben csak amcsikat kell nyírni,az biztos h még aznap betiltanák...SZEMÉT BEKÉPZELT VILÁGURALKODÓ AMERIKA FÚJJ...<#mf3>#mf3><#mf1>#mf1><#boxer>#boxer><#violent>#violent>
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
ahhh nincs szo arra mennyire szemellenzos ostoba allatok ezek.
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
hopp 3-4 szó erõszak azután rögtön a sexjelenet... kezdek utálni inden olyan parasztot aki így gondolkodik.
Én egyszerûen épp ésszel nem tudom felfogni <#idiota>#idiota> felnõtt emberek miért ûznek sportot abból, hogy hülyét csináljanak magukból. Õk tudják.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Trance&Friends nothing more..
Ha jól tudom USAban eddig 17 év volt, mostmár 18 a korhatár. Óriási különbség tényleg. Most ezen az egy éven veszekednek? Ráadásul annak tudatában, amit itt az elõttem szólók is leírtak, hogy az a kis szex semmi a játékban található erõszakhullámhoz képest :-)
De amúgy jó játék, én már megcsináltam az összes küldetést, de azért autókázni meg motorozni még mindig jó. És persze repülni és ejtõernyõzni :-)
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
Sõt, elég ha 2 ország politikusai küzdenek meg egymással háború idején, és az az ország gyõzne, akinek maradt politikusa a harc végén. (De lehet h. az jobban járna amelyiknek nem marad. 😄 )
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Na az biztos jóttesz a fejlõdõ szervezetek lelkivilágának.
Ennek az egésznek az az üzenete: "make war not love!"
A kedves repulikánus képviselõk fiai monnyuk elitiskolába játnak, ahol nem divat a sulimészárlás, meg biztos nem fognak Afganisztánban/Irakban megdögleni, errõl apuci gondoskodik.
Bár akkor szegény luxusprostiknak nem lenne kit elnáspángolni.....
SZEX AHHH TÁVOZZ TÕLEM SÁTÁN NEEE VULGÁRIS!!! HÖRRRR
Szanalmas. Semmilyen nemi szerv sehol nem latszik, talan egy meztelen noi hatso. Ez tenyleg botranyos.
Nem baj, a rendoroket ugyanugy fejbe lehet loni, az teljesen rendben van.
ARGH!
Ez a csúúcs. A genya R.S. Szemtelenül beígéri hogy csak a fejét lehet leszakítani, autóval gázolni, tarkón lõni. Erre alattomosan becsempész a játékba egy dugást:!? Ettõl nyekken a következõ generáció.
A játék ha jól tudom karika 17. Én 17 évesen ugyan gyilkosságot nem követtem el de ha tudtam, dugtam!
Ahány ház, annyi baj legyen.