Ellopták
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Szenem már a cigányok darabokra szedték.
érdekes lett volna szirénázó motorral elrohannia
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum
Nem jelentkeztek véletlenül,az email cimeden?
Nem mintha sok Érdi lakos jönne a portálomra,de hogyha nézel egy uj mocit,akkor szerinted kint haggyam még itten?
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Ellopták újszülött tevénket!!!! Dzsihád névre hallgat vízhûtéses és szereti a húst! A becses megtalálónak magas jutalmat adunk! 3 tevét!!! Ismertetõ jele crom fényezés van 2 NOS palack a hátán és sportkifingója van! Várjuk haza Dzsihádot õ a család kedvence! <#beka2>#beka2><#beka3>#beka3><#vigyor2>#vigyor2><#nyes>#nyes><#vigyor5>#vigyor5>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ja a másik story meg hogy muter b.nõjéhez betörtek de úgy hogy otthon aludtak és kajakra még az éjjeliszekrénybõl is kilopták a cuccot ami ott volt az ágy mellett :O Mekkora lol mik ezek nyinnyák?
ui: suxx ha nekem ellopnák az NRG-met akkor tuti megölnék minden rétinégert 10 km-es körzetben!!!! részvétem az a moci sztem má vödörbe van darabokban!
Forza.
a családra utaznak pech! ez nem fair! :DDD
don't give a fuck
nem azt mondom, hogy ez kell ide, de elgondolkodtató
most voltak a rendõrök, körülnéztek elvittek vmi mûanyag darabot amit találtak aztán majd szólnak ha lez vmi... nem az autót sajnálom, hisz nem volt túl nagy érték hanem azt, hogy ilyen "emberek" vannak...
don't give a fuck
Hagyd a francba nem ér ennyit.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
don't give a fuck
amúgy ez h cigók lopkodnak ez má úgyahogy megszokott dolog de az ami nálunk történt a suliba! az azé durva:
a tavalyi elsõs osztály negyede nem normális: elloptak 8-10 telefont, csak tõlem 4 napszemcsit <#buck>#buck> pénzeket kisebb nagyobb összegbe 500 tól 20000 forintig és mindezt kik: fehérek, és mindezt mire: füves cigire bazz
de rohadtul megszívták mer 3 sikerült elkapnunk és ismerõsökkel, barátokkal
átrendeztük az arcukat egy kicsit<#boxer>#boxer>
nahát drukkolok a mociér'
\"én vagyok a kicsioroszlán\" www.peugeotteam.uw.hu
Fordított esetben mit csináltál volna? Leugrasz az ablakból és szétrúgod a fejüket? Azt azért nemhiszem.
I will use google before asking stupid questions.
V9ykn8_TZL0
A szomszéd, aki megakadályozhatta volna, hogy ellopják, olyan egy szerecsétlen fasz, hogy azt nem lehet leírni! Úgy volt, hogy látta mikor bejöttenk a parkolóba, aztán meg látta, hogy nagyon nézik a motort, meg hallotta, hogy ott suttognak. Aztán elkezdték a szomszéd nagy, asszem 150 ccm-es robogólyát emelgetni (nem tudom hány kiló lehet, de nem könnyû). Aztán a hülye szomszéd elkezdett kopogtatni az ablakon, hogy tegyék le! De ez a fasz, nemhogy ki ment volna a teraszra, és kiabált volna egy nagyot, hogy a lakók meghalják, inkább jött hozzánk csöngetni! Amúgy a motort a 2m-s(!) kerítésen akarták átemelni! De mivel nem bírtak megbírkózni vele, mert ugye nehéz is, meg hát mind a 2 kereke le volt zárva... Inkább megpróbálkoztak az enyémmel. Hát sajnos, azt sikerült is átemelni. És minden a hülye szomszédon múlt! Anyám megkérdezte, hogy "És miért nem ment ki a teraszra szólni nekik?" "-Hát mert féltem, nehogy nekem támadjanak." <#idiota>#idiota>!!