Ellopták

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZilogR
Ma ellopták a bringámat. Nyasgem a gecónak! Arra gondoltam: az én büntetésem, hogy megloptak, a szemétládának meg az, hogy lopott. Biztosan azt kapja majd a pokolban, hogy a gyerekeit a szeme láttára izzó szarral fogják bekenni és miközben megnyúzzák õket, ezer krampusz dugja a seggükbe a piszkavasat.

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Na az a lényag hogy van ujj a régit le kell szrni.
Szenem már a cigányok darabokra szedték.

Duddits
Na skacok! Megint van Simom! <#nyes> Tavaly ilyenkor lopták el amirõl itt volt szó! <#nyes> De az újat már le is kötöttem még azzal a lakattal amit a régihez vettem! <#nevetes1>

PSAV
kellett volna rá riasztót szerelni
érdekes lett volna szirénázó motorral elrohannia

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

Duddits
Még nem kerestem másikat.

LiPTON
megis érdemelné az ilyen ilyen ember<#kocsog>ök

Tarajos Sül
Mafia G

Nem jelentkeztek véletlenül,az email cimeden?

Nem mintha sok Érdi lakos jönne a portálomra,de hogyha nézel egy uj mocit,akkor szerinted kint haggyam még itten?
CLINT EASTWOOD9
Hát már van ahol egy ilyenér simán ki is végeznek azonnal.

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

OrioN the S
OFF:

Ellopták újszülött tevénket!!!! Dzsihád névre hallgat vízhûtéses és szereti a húst! A becses megtalálónak magas jutalmat adunk! 3 tevét!!! Ismertetõ jele crom fényezés van 2 NOS palack a hátán és sportkifingója van! Várjuk haza Dzsihádot õ a család kedvence! <#beka2><#beka3><#vigyor2><#nyes><#vigyor5>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
Akkor leszerelik a kereket:D Mindenre van megoldás :) Villyanypásztorral is kerítsétek körbe meg hívjatok biztonsági õröket! Vagy vidd be az elõszobába :D

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Duddits
Nem kell garázs, mert mostár fúrtunk egy kampót a talajba, és oda lehet láncolni.

OrioN the S
Akkor kérd meg a szomszéd bácsit hogy legközelebb ragadjon meg egy shotgunt és lõjjön! Vagy tuti van valami öreg emberke akinek nincs semmi a garázsában és sztem havi 1000-ért megengedi ,hogy berakd hozzá!

Duddits
Nincs garazsunk. <#wink>

OrioN the S
Az új mocit inkább rakd garázsba vagy.... basszál rá 3869673zárat!!!

OrioN the S
:D Gondolom megszakadt anyukád szíve ,hogy motor nélkül maradtál! :D Nekem apám 5 éves koromba vett egy mocit azóta mindíg kérdezi ,hogy "szarni nem akarsz motorral menni?" De télleg még a sarokra is mocival megyek :D Egyszer beetettem ,hogy besült a robcsim és vettünk egy újjat :D aztán elakartam adni a régi "besült" mocit közbe csak a gyertyát kellett megcsiszolni! Na AMIKOR MEGLÁTTA ,HOGY MEGCSISZOLOM A GYERTYÁT ÉS BEINDULT PÖCCRE MAJNEM KITÉPTE A SZÍVEM :D sry megnyomódott a geci caps lock!

Duddits
Hát nem tudom. De már nézzük az új motorom. <#nyes>

OrioN the S
Vagy vígan szelik velée a levegõt.

Duddits
Lehet... :-S

OrioN the S
Azt a rohadt kurva tevenyereggyártó geci dzsipó annyukat!!!! Sok köcsög tevehajcsár!!! Spanomnak a JOG-ja fél millába volt már és kilopták a garázsból! Az mekkora suck! Meg nálunk volt a spanom és bemászott egy forma hogy majd elviszi a motort! Aha! Van egy tacskó-roti keverék kutyink és az morgott meg ugázott de hát nem naon tudott semmit tenni oszt apám kinézett hogy mi a fasz erre látja hogy a betörõ fûrészeli a zárat és közbe magyaráz a kutyának :D Fater boxerban kiszaladt egy cipõskanállal és szaladt a forma után én meg arra ébredek hogy v.ki (apám) ordít hogy a ku*va anyádat te szemét ge*i! Sztem azt má nem jön vissza! kopp kopp kopp

Ja a másik story meg hogy muter b.nõjéhez betörtek de úgy hogy otthon aludtak és kajakra még az éjjeliszekrénybõl is kilopták a cuccot ami ott volt az ágy mellett :O Mekkora lol mik ezek nyinnyák?

ui: suxx ha nekem ellopnák az NRG-met akkor tuti megölnék minden rétinégert 10 km-es körzetben!!!! részvétem az a moci sztem má vödörbe van darabokban!

Duddits
<#nyes>

arty
de akkor nem tud rendeset se melózni, ha esetleg megjavul ... én a nemiszervét amputálnám :D

Forza.

ellopták a haweromék kocsiját fényes nappal és ott volt a ház elött!....lol másnak hawerom rajtakapott egy faszt miközben a papája kocsiját babrálta...(azt nem lopták el ezáltal)
a családra utaznak pech! ez nem fair! :DDD

Duddits
El hát!

shad0w
hát ha már az autó nem is valsz, hogy meglesz tényleg legalább azt a rohadt szemetet kéne megtalálni aki elvitte, mert az is biztos, hogy nem most csinált ilyet/ilyesmit elõször... el kéne venni a kedvét tõle...

don't give a fuck

líbiában iszlám törvénykezés, a seria van érvényben. annyit fejlõdött a dolog, hogy a tolvaj kezét már nem szimplán levágják egy szablyával, hanem sebészeti úton távolítják el a csuklónál. ott is lehet nyugodtan hagyni az utcán a kocsit nyitva, letekert ablakokkal...
nem azt mondom, hogy ez kell ide, de elgondolkodtató

shad0w
a kertünkbõl... este még megvolt aztán reggelre már nem...
most voltak a rendõrök, körülnéztek elvittek vmi mûanyag darabot amit találtak aztán majd szólnak ha lez vmi... nem az autót sajnálom, hisz nem volt túl nagy érték hanem azt, hogy ilyen "emberek" vannak...

don't give a fuck

Apus
Duddits neked meg annyit, hogy vigyázz ezekkel a baseball ütõs megmozdulásokkal. Annyit nem ér az egész, ugyanis a törvény a gippót védi, nem téged. Lerendezed pár spannal a brazil gépsort aztán te leszel a Blikk meg a Fókusz sztárja, mint rasszista rohamosztagos..
Hagyd a francba nem ér ennyit.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Apus
Nem meglepõ. Annak ellenére, hogy a nyugati kocsik uralnak már szinte mindent, a Lada ugyanolyan népszerû a gippók körében, lopják mint a cukrot. Én is egy Ladát akarok venni, de az tutter, hogy fizetõs garázsban fogom tartani, hét lakat alatt.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Duddits
Honnét?

shad0w
nekünk tegnap éjszaka vagy ma hajnalban lopták el a jó kis lada személyépkocsinkat :(

don't give a fuck

Duddits
Köszi.

erroris: Ott van a felhasználónevemnél. Ugyan az, ami a mailom.

mabbak
szörnyû dolgok ezek ah az én mocimat lopták vóna el én nem is todum micsinálok...fõleg ígyeladás elõtt
amúgy ez h cigók lopkodnak ez má úgyahogy megszokott dolog de az ami nálunk történt a suliba! az azé durva:
a tavalyi elsõs osztály negyede nem normális: elloptak 8-10 telefont, csak tõlem 4 napszemcsit <#buck> pénzeket kisebb nagyobb összegbe 500 tól 20000 forintig és mindezt kik: fehérek, és mindezt mire: füves cigire bazz
de rohadtul megszívták mer 3 sikerült elkapnunk és ismerõsökkel, barátokkal
átrendeztük az arcukat egy kicsit<#boxer>
nahát drukkolok a mociér'
Aha..én is itt lakom!Ismerõs a neved de nem tudom,hogy honnan...ha van msn-ed és ha gondolod megadhatod...talán találunk közös témát vagy multat:-)

\"én vagyok a kicsioroszlán\" www.peugeotteam.uw.hu

Duddits
Parkváros.

Igen...te merre laksz?

Duddits
Te is érdi vagy?

magus
mindenfelekeppen hulye volt... ha kiordit akkor megijednek, ha fel, akkor hivjon rendorseget, ha meg nem a foldszinten lakik akkor esetleg felt hogy feldobalnak koveket az emeltre?

Mik történnek itt Érden...

Duddits
De figyelj! Ott lakik közvetlen a motorok mellett! Még látta is ahogy bejönnek, meg minden! Azért annyit megtudott volna tenni, hogy kimegy az teraszra (ami a földszintem van, mert csak 1 emeletes a ház), és kiállt egy jó nagyott! Egybõl kijött volna a többi szomszéd!

Metwork
Miért várod el egy idegentõl, hogy szembeszálljon 3 emberrel a motorod miatt?
Fordított esetben mit csináltál volna? Leugrasz az ablakból és szétrúgod a fejüket? Azt azért nemhiszem.

I will use google before asking stupid questions.

Davidus
vagy el kell költözni iránba:P

V9ykn8_TZL0

Davidus
Kölcsön kéne venni pár dolgot az iráni jogrendszerból... mondjuk a lopásért kézlevágást.

V9ykn8_TZL0

Davidus
2 óra múlva ki is érnek:)

V9ykn8_TZL0

Dichter
Mondjuk ha parázik, akkor ne titeket hívjon, hanem a police-t...

sapkafej
Az összes ilyen topik a cigókról szól...meglepõ.

György

Duddits
Hát de ha kiáll a teraszra, akkor nem bírnak csak úgy beugrani! Vagy ha igen, akkor meg befut, azt becsukja az ajtót...

Davidus
Igaza volt. Öltek meg/vertek szarrá embert már kevesebbért is.

V9ykn8_TZL0

DJ Skyline
biztos meghallották,hogy kopogtat az ablakon...<#idiota>

Davidus
lekaratézod õket!

V9ykn8_TZL0

Duddits
Nah, közbe este anyám elmesélte, hogy volt az egész.

A szomszéd, aki megakadályozhatta volna, hogy ellopják, olyan egy szerecsétlen fasz, hogy azt nem lehet leírni! Úgy volt, hogy látta mikor bejöttenk a parkolóba, aztán meg látta, hogy nagyon nézik a motort, meg hallotta, hogy ott suttognak. Aztán elkezdték a szomszéd nagy, asszem 150 ccm-es robogólyát emelgetni (nem tudom hány kiló lehet, de nem könnyû). Aztán a hülye szomszéd elkezdett kopogtatni az ablakon, hogy tegyék le! De ez a fasz, nemhogy ki ment volna a teraszra, és kiabált volna egy nagyot, hogy a lakók meghalják, inkább jött hozzánk csöngetni! Amúgy a motort a 2m-s(!) kerítésen akarták átemelni! De mivel nem bírtak megbírkózni vele, mert ugye nehéz is, meg hát mind a 2 kereke le volt zárva... Inkább megpróbálkoztak az enyémmel. Hát sajnos, azt sikerült is átemelni. És minden a hülye szomszédon múlt! Anyám megkérdezte, hogy "És miért nem ment ki a teraszra szólni nekik?" "-Hát mert féltem, nehogy nekem támadjanak." <#idiota>!!

Oldal 1 / 4Következő →